|
|
| Hyosung Aquila GV250i | |
|
+31magna klesoo calc69 gusgus tosimoto Vladek Jack DB oktalz505 jebiki mrc zoki-sk boris1984 Deckardcain ninek zeljko0810 skorpac Bušilica Emil hary Tomo-vz Virago535 buba swileni oluja oz_skroz13 george palomas Krišo GreatJumbo Disko Nindza 35 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i čet 20 svi 2010, 18:15 | |
| - ZIGGY je napisao/la:
- Čak postoji teza da prilikom akceleriranja nogar jače stisne prekidač te je sve ok..ali pri usporavanju dešava se da zbog povratne sile dolazi do malog otklona na prekidaču te on na kratko prekine rad motora...
tako se priča po selu.. To uopće nije smiješno, ja sam prošle zime na nekoj lokalnoj cesti došao s motorom na dio gdje je jako raskopani kolnik. Na maloj površini bilo je nekoliko dubokih rupa, i motor se je stresao. Ugasnuo je zbog toga u vožnji, tek kad sam stao i malo jače zatvorio nogicu, upalio je i krenuo dalje, kao da ništa nije bilo. Vibracije u vožnji mogu izazvati gašenje motora, ili barem opasno zacukavanje. A nogicu drže zatvorenom dvije opruge, jedna unutar druge.. | |
| | | rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i pet 21 svi 2010, 19:50 | |
| Evo da javim da sam riješio problem oko prekidača na nogaru. Jednostavno sam ištekao kablo od tri žice sa prekidača,probam da upalim motor ,radi...ubacim u prvu a ne podižem nogaru ,ne gasi se....to je to. Ovo ne bih preporučio onima koji često zaborave dignuti nogar kada kreču,meni se to nikad nije desilo pa mislim da mi je ova mjera opreza nepotrebna. | |
| | | mbani83 cro chopper forum
Broj postova : 668 Godina imam : 55 Prebivalište : split Vozim : čong-čonga Na forumu od : 28.02.2010
| | | | Disko Nindza man
Broj postova : 220 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : U tranziciji Na forumu od : 20.08.2009
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i ned 23 svi 2010, 22:10 | |
| Pposlao sam opsežan mail jednoj jedinoj osobi tamo s kojom se da normalno komunicirati, pa ćemo rješavati te probleme postepeno, još dok je motor pod garancijom. Kad se vratim s puta krećemo, neki su dijelovi još u procesu stizanja iz koreje il od kud već. Uglavnom, danas sam bio kod majstora Kambe, napravio mi je prekrasne nosače za bisage!!! Svakako ga preporučujem svima koji trebaju bilo kakvu customizaciju Za koji dan slike nosača i bisaga monitiranih | |
| | | Disko Nindza man
Broj postova : 220 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : U tranziciji Na forumu od : 20.08.2009
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i uto 03 kol 2010, 10:21 | |
| Eto mene nazad u Hrvatskoj Obećao sam slike, ali sam "zapeo" u inozemstvu zadnjih 2 mjeseca Bude nešto ovih dana... Uglavnom, jedna lijepa novost... Obavio sam 2. obavezan servis ovih dana i ovog puta sam doživio ugodno iskustvo sa eurorentovim servisom. Ulje mi ovaj put nije uračunato u cijenu servisa jer mi je zadnji put naplaćeno dvostruko više ulja nego što stane u taj agregat + nešto su poštimali da motor više ne crkava kod naglog kočenja (zadnji put su rekli da je to normalno za V2 mašine). Još samo da stigne taj nesretni plovak pa da pokazuje razinu goriva kak se spada Razlika je očito u tome kome se obratiti u servisu. Preporučujem gospodina Damira ili Marka. | |
| | | Disko Nindza man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i ned 15 kol 2010, 20:02 | |
| Orlica preživjela svoj prvi put na more! Zagreb - Murter cca 320km, po staroj cesti uz nekoliko zaustavljanja radi utrnuća guza kojih 6 sati putovanja. Na satu skoro 5500km, gume i kočnice ne pokazuju znakove trošenja, mašina radi bolje nego ikad a i onaj problem sa crkavanjem kod naglog kočenja su na 2. servisu prije 2 tjedna uspješno otklonili. Orlica se pokazala odličnom, 320km (u jednom smjeru) bez ikakvog problema, normalno se nosi sa prometom, brijegovima, dolovima i Velebitom Natrpana preko zuba mirno je brundala prema moru. Cura i ja, dvije dupkom pune 20 litarske bisage, putna torba i ruksak na paket tregeru, premašili smo nosivost, ali se poučen znanjem sa faksa pouzdajem u strojarsko predimenzioniravanje i koeficijente sigurnosti Na prvoj piš pauzi sam okinuo par fotki da se vidi kako je to izgledalo. Kacige i jakne su samo trenutno odložene gore... A kad smo krenuli dalje nisam niti sumnjao da mi neki "šnel fotograf" vreba iza ramena A kad se nema GPS onda posluži i komad papira sa rutama Malo poziranja na slijedećem odmorištu Slijedeći dan nisam mogao odoljeti da ne okinem par kadrova uz plaaaaaaaavo more! Prava "kolekcija proljeće - ljeto" fotka U prvom planu orlica i ponosan vlasnik, u pozadini najljepše more! U pozadini najdraža plaža sa najljepšim morem. Pogled zlata vrijedan! A i budi mnoge lijepe uspomene. Život je lijep.... A da ne mislite da smo se samo vozikali... Također smo razgledavali stara mjesta i gradiće... ... Brćkali se na plaži... ...Išli na koncerte... ...Družili se sa dragim starim prijateljima... ...Fotkali ruzinave brodove ... ... Radili neobične skulpture... ...Pronalazili ostatke drevne povijesti... ...Lutali skrivenim tunelima koji zrače poviješću iz razdoblja od '41 - '45... ... Spuštali se u samu utrobu otoka... ... A onda smo pronašli nešto što me posebno razveselilo (Disko Nindža "U mitraljeskom gnjezdu")... ... S pogledom na Kornate... ...I naravno, proveli lijepe trenutke uz dobro vino, girice i ozračje dalmatinske konobe | |
| | | swileni cro chopper forum
Broj postova : 2540 Godina imam : 34 Prebivalište : 53nja Vozim : Suzuki sv650s Na forumu od : 13.06.2009
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i ned 15 kol 2010, 20:44 | |
| - rocky 61 je napisao/la:
- Evo da javim da sam riješio problem oko prekidača na nogaru.
Jednostavno sam ištekao kablo od tri žice sa prekidača,probam da upalim motor ,radi...ubacim u prvu a ne podižem nogaru ,ne gasi se....to je to. Ovo ne bih preporučio onima koji često zaborave dignuti nogar kada kreču,meni se to nikad nije desilo pa mislim da mi je ova mjera opreza nepotrebna. ta stvar je super,i nije bez veze izmisljena... ,a ovo je po meni najveca moguca glupost koju si mogao napravit,istekat kabal ...no hard feelings stari,to je samo moje misljenje | |
| | | Hedo cro chopper forum
Broj postova : 3302 Godina imam : 37 Prebivalište : Santa Domenica Vozim : Cruisera Na forumu od : 16.07.2009
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i ned 15 kol 2010, 22:03 | |
| Ja sam isto maknio tu zaštitu za nogar...nikad mi se ne žuri i provjerim sve prije neg što krenem... 2 ninđa: Stvarno dobre fotke | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i ned 15 kol 2010, 23:47 | |
| PrekraŠne fotke i cijeli putopis - bravo Disko Nindža ! Fotkali ste se na Murteru na istom vidikovcu, gdje staju i mnogi drugi turisti. Između ostalih sam i ja fotkao s istoga mjesta.. | |
| | | nyll cro chopper forum
Broj postova : 1045 Prebivalište : ZG Vozim : ZS-125-30 Na forumu od : 05.06.2009
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i pon 16 kol 2010, 04:32 | |
| | |
| | | Disko Nindza man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i pon 16 kol 2010, 08:01 | |
| | |
Broj postova : 2540 Godina imam : 34 Prebivalište : 53nja Vozim : Suzuki sv650s Na forumu od : 13.06.2009
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i pon 16 kol 2010, 09:58 | |
| - nyll je napisao/la:
- zašto glupost? šta mu se loše može dogodit npr? da zaboravi dignut nogar? mislim...kolko glup trebaš bit za to?
ja sam uklonio cijeli sklop, odavno...prekidač (poznate kineske kvalitete) na prilično izloženom mjestu + malo kiše i blabla i lako može doč do "misterioznog" otkazivanja cijelog sistema. jedna stvar manje za brinut se o.
glupost,opet ponavljam...i ja nogaru uvijek podignem,bez obzira na taj sklop,mislim da je to prvo sto svako od nas napravi nakon sto sjedne na motor...ali opet ponavljam da nije bzvz izmisljena,..mozda,kazem mozda,jednom ces pijan sjest i zaboravit,-mozda ne ti,mozda netko drugi,a daj boze nitko,ali postoji mogucnost...mali se milijon ljudi slupalo u prvom lijevom zavoju jer nisu podigli nogaru...mislim,vase stvari,ja svoju ostavljam kako je... | |
Broj postova : 1045 Prebivalište : ZG Vozim : ZS-125-30 Na forumu od : 05.06.2009
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i pon 16 kol 2010, 10:46 | |
| - swileni je napisao/la:
glupost,opet ponavljam...i ja nogaru uvijek podignem,bez obzira na taj sklop,mislim da je to prvo sto svako od nas napravi nakon sto sjedne na motor...ali opet ponavljam da nije bzvz izmisljena,..mozda,kazem mozda,jednom ces pijan sjest i zaboravit,-mozda ne ti,mozda netko drugi,a daj boze nitko,ali postoji mogucnost... ideja je vjerojatno ok kao ideja; al provjeri kako je izvedeno i koliko je vodonepropusno. a vjerojatno tu igra ulogu i filozofija... ja naginjem više na bobbere, kuiš, al totalno.. ako se može kotrljat bez toga, skidaj!... ili ak hočeš: - Antoine de Saint-Exupery je napisao/la:
- Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away.
i ponavljam, nikakvih loših posljedica nema uklanjanje tog sklopa. - swileni je napisao/la:
- mali se milijon ljudi slupalo u prvom lijevom zavoju jer nisu podigli nogaru...
čuj milion... dobra! na svaki tvoj milion dižem duplo; tj. za broj onih koji su stali il nisu mogli upalit zbog takvih nepotrebnih | |
| | | Disko Nindza man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i pon 16 kol 2010, 10:57 | |
| Alo alo alo momci!!! Podjelim sa vama dio godišnjeg a vi mi zaspamate ovo sa nogarama! | |
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i pon 16 kol 2010, 11:17 | |
| ajd ajd! spam je jedno, a thread-jacking drugo. spama (nepotrebnih i nekorsnih postova) ima u ovoj temi, npr: - bilotko je napisao/la:
- super ti je motor
ovo što smo ziggy, palomas, swileni i ja malo popričali mislim da ima glavu i rep i da možda nekom može i dobro doč. nespada u temu, istina, i zato SORRY. ali spam - nije*. uostalom, pričalo se tu i o uljima, god. odmorima itd, pa šta sad? ak se mooderatorima da, nek sele. * (zato ovo jest spam) | |
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i pon 16 kol 2010, 11:19 | |
| | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i pon 16 kol 2010, 13:01 | |
| u biti se slabo vidi da si se dobro proveo ali se vidi da ste bili na jako lipim mistima | |
| | | Disko Nindza man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i uto 17 kol 2010, 14:47 | |
| Da, nama je to super! Nismo neki tipovi da se brćkamo od jutra do mraka... Ko ekipa koja navečer nakon plaže stavi ručnike sušiti da bi ih ujutro samo pokupila i dalje deri na plažu... Mi se volimo vozikati po lijepom vremenu i istraživati nove stvari Ima puno lijepih cesta dole u tvom kraju Magna Dosta smo kilometra napravili po njima | |
| | | Disko Nindza man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i uto 12 lis 2010, 09:40 | |
| Dragi moji, na žalost sam primoran prodati ovu moju ljepotu
S obzirom na kilometražu, održavanje, stanje i opremu mislim da je fer cijena...
http://www.njuskalo.hr/chopperi/hyosung-aquila-gv250i-250-cm3-oglas-1123169
Zadnja promjena: Disko Nindža; uto 12 lis 2010, 11:56; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i uto 12 lis 2010, 11:21 | |
| - Disko Nindža je napisao/la:
- Dragi moj, na žalost sam primoran prodati ovu moju ljepotu
S obzirom na kilometražu, održavanje, stanje i opremu mislim da je fer cijena...
http://www.njuskalo.hr/chopperi/hyosung-aquila-gv250i-250-cm3-oglas-1123169 e jebi ga..šteta , motor je ko metak.. |
| | | Disko Nindza man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i uto 12 lis 2010, 12:07 | |
| - ZIGGY je napisao/la:
- Disko Nindža je napisao/la:
http://www.njuskalo.hr/chopperi/hyosung-aquila-gv250i-250-cm3-oglas-1123169 e jebi ga..šteta , motor je ko metak.. A je, da.... I fakat mi ga je zao prodati ali moram se zrtvovato za opce dobro Hehe Kad i ako ga uspijem prodati, nadam se samo da necu biti dugo bez motora... Maksimalno 2 godine nadam se... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i uto 12 lis 2010, 12:29 | |
- ZIGGY je napisao/la:
- Disko Nindža je napisao/la:
http://www.njuskalo.hr/chopperi/hyosung-aquila-gv250i-250-cm3-oglas-1123169 e jebi ga..šteta , motor je ko metak.. A je, da.... I fakat mi ga je zao prodati ali moram se zrtvovato za opce dobro Hehe Kad i ako ga uspijem prodati, nadam se samo da necu biti dugo bez motora... Maksimalno 2 godine nadam se... Ne bih sad htio ureći, ali danas prodati motor je jaaaako teško.Ovi što čitaju oglase ionako rade na shemu zamjena pa ko kome gori utrapi ili manje nadoplati. Čak štoviše da si ga izrezao i nakeljio par kosturskih glava, trke do poda, mačevi i križevi možda bi ga i prodao lako , ali za ovakav ne taknuti..želim ti puno sreće i uspjeha.E da , nemoj da eventualna prodaja završi i odlaskom sa foruma. Puno sreće.. |
| | | Disko Nindza man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i uto 12 lis 2010, 12:33 | |
| - ZIGGY je napisao/la:
Ne bih sad htio ureći, ali danas prodati motor je jaaaako teško.Ovi što čitaju oglase ionako rade na shemu zamjena pa ko kome gori utrapi ili manje nadoplati. Čak štoviše da si ga izrezao i nakeljio par kosturskih glava, trke do poda, mačevi i križevi možda bi ga i prodao lako , ali za ovakav ne taknuti..želim ti puno sreće i uspjeha.E da , nemoj da eventualna prodaja završi i odlaskom sa foruma.
Puno sreće.. Vidis, ja bas takve nebi gledao Ja volim kad nema previse rezanja, prefarbavanja i jos 100 drugih preinaka ali to sam opet samo ja i moj ukus naravno Ja sam dodao gore tvornicki sissy i paket treger, i Kamba mi je napravio nosace za bisage. Bisage ne prodajem, jer uistinu gajim nadu da cu kroz godinu - dvije imati mogucnost uzeti opet nesto Hehe Naravno da nejdem sa foruma Jos uvijek ostaje Piaggio NRG u garazi Hvala | |
| | | Disko Nindza man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i pon 09 svi 2011, 19:16 | |
| Ovaj puta je odluka konacna...
http://www.njuskalo.hr/chopperi/hyosung-aquila-gv250i-250-cm3-oglas-1123169 | |
| | | ninek man
Broj postova : 249 Godina imam : 56 Prebivalište : Opatija Vozim : Suzuki VS 600 Na forumu od : 24.06.2009
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i pon 09 svi 2011, 19:45 | |
- Ovaj puta je odluka konacna...
http://www.njuskalo.hr/chopperi/hyosung-aquila-gv250i-250-cm3-oglas-1123169 znači rista nema povratka prodaja na početku sezone ajd držim fige sretnice jer svaki bajk nađe novog vlasnika ja svog onak iz fore držao par mjeseci i otišo od prvog koji ga došo pogledat nije ni zajaho na njega i pljuno 2700 zato drži cijenu dok ne dođe onaj koji zna i želi taj motor jedino ak ti je baš frka al onda moje saučešće stari | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i | |
| |
| | | | Hyosung Aquila GV250i | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|