| Hyosung Aquila GV250i | |
|
+31magna klesoo calc69 gusgus tosimoto Vladek Jack DB oktalz505 jebiki mrc zoki-sk boris1984 Deckardcain ninek zeljko0810 skorpac Bušilica Emil hary Tomo-vz Virago535 buba swileni oluja oz_skroz13 george palomas Krišo GreatJumbo Disko Nindza 35 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Disko Nindza man
Broj postova : 220 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : U tranziciji Na forumu od : 20.08.2009
| Naslov: Hyosung Aquila GV250i sub 19 ruj 2009, 16:13 | |
| Evo napokon je i moja pila stigla i sad sam punokrvni Aquilaš Preuzeo je sa 2km na brojčaniku, napravio 320km u zadnja tri dana Neki mi je dan Palomas dao super ideju za vožnjnicu po cesti Sudovec - Novi Marof, pa sam se i ja danas sa svojom boljom polovicom uputio iz Križevaca prema Varaždinu. Krenuli smo iz moje stare križevačke ulice Naravno, čuvarica bubrega ne može bez poziranja A onda se malo skrivala Otisnuhsmo se iz Križevaca, ali smo malo skrenuli sa puta i posjetili Kalnik Naravno, jedna slika gazde, ponosnog ponad svoje nove orlice! Jedna solo slikica Ovo budem dobil packe... Radi frizure... Ali slika mi je kul:) Tolko s Kalnika... Dalje smo krenuli za Varaždin, ali smo se morali sparkati van pješačke zone pa nije bilo interesantnih kadrova za okinuti. Malo smo se prošetali, uživali u preljepom Varaždinu, uputili se prema starom gradu.... A onda sam umjesto motora zajašio top! Moji prvi dojmovi nakon 300+ prijeđenih kilometara su i više nego ispunili sva očekivanja. Štoviše, nisam se niti nadao da to tolko dobro ide! Za sad ju nesmijem tjerati iznad pola gasa, što mi se nekad zalomi kod prestizanja i sl., ali valda tih par izleta u područje iznad 3/4 gasa mi neće zamjeriti jer ju ostatak vremena nježno pazim i mazim Živim u Zagrebu i do sam sada gradske gužve savladavao skuterom, ali i orlica sa lakoćom savladava krkljance, a kad treba nekog prestić to obavi u tren oka. Uvijek spremna na sprint. Snage ima u rezervi ko u priči! Okretnost sjajna i ako govorimo o ljuljanju po bregovitim serpentinama i pitomim zavojčićima ili o slalomu po zagrebačkim avenijama. Serijski zvuk mi se jako sviđa, ne mislim ništa mijenjati. A i unatoč tome što sam mislio mijenjati boju, kad sam ju ugledao shvatio sam da je savršena takva kakva je Jedino natpis "Hrvatska Lutrija" mora prvom prilikom dolje Zamjerki skoro pa i nemam! Jedna je stvar to da mi fali 6. brzina A druga stvar je utrnjenje guzice i bol u desnoj nozi nakon 70 - 80 km u komadu. Nadam se da će to proći sa vremenom, jer ovo mi je prvi motor i moram se naviknuti na ovaj položaj sjedenja. Ja se zavalim ko u fotelju i doslovce visim na ručkama. Mislim da bi bilo bolje kad bi se možda malo uspravnije držao Hehe Eto, za sad tolko od mene, više slika i dojmova sa nekih budućih putovanja | |
|
| |
GreatJumbo man
Broj postova : 211 Godina imam : 46 Prebivalište : Krapina Vozim : Aquila GV250 Na forumu od : 01.08.2009
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i sub 19 ruj 2009, 16:38 | |
| Odličan bike Zavidim ti!!! | |
|
| |
Krišo cro chopper forum
Broj postova : 849 Godina imam : 32 Prebivalište : SLAVONSKI BROD Vozim : sila 250 Virago Na forumu od : 06.01.2009
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i sub 19 ruj 2009, 17:15 | |
| | |
|
| |
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i sub 19 ruj 2009, 17:19 | |
| Disko Nindža, baš mi je drago zbog tebe, dobrodošao u klub Aquilaša! Meni se baš dopada ova kombinacija boja, vjerujem da ste uživali danas u vožnji na putu prema Varaždinu! Sada na početku pazi da motor baš ne tjeraš do krajnjih granica, i bit će sve u redu! Za sve ostalo imaš nas! A kad prođe vrijeme berbe vinograda, mogla bi pasti i neka zajednička vožnjica! | |
|
| |
george man
Broj postova : 395 Godina imam : 57 Prebivalište : 058 Vozim : vozit ću Na forumu od : 19.05.2009
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i sub 19 ruj 2009, 19:36 | |
| | |
|
| |
oz_skroz13 man
Broj postova : 193 Godina imam : 38 Prebivalište : Vinkovci Vozim : u krug! Na forumu od : 19.05.2009
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i sub 19 ruj 2009, 20:08 | |
| | |
|
| |
oluja man
Broj postova : 383 Godina imam : 42 Prebivalište : D(Slavonija)M Vozim : QM-125 2C Na forumu od : 21.07.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i sub 19 ruj 2009, 21:01 | |
| Ma odličan | |
|
| |
Disko Nindza man
Broj postova : 220 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : U tranziciji Na forumu od : 20.08.2009
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i sub 19 ruj 2009, 21:46 | |
| Hvala svima @ Palomas: Uživali smo u svakom metru vožnje Jedino kaj smo fakat na kraju bili strgani od umora, nisam navikao na tolko kilometara na motoru kojeg za razliku od skutera treba "držati" Ne tjeram ga do krajnjih granica, štoviše, vozim ga oko pola gasa. Ponekad dam gas kad moram prestić nekoga i to je to.. Dobro, probao sam jednom stisnuti do 120 (imao je još lufta itekolko), ali to je trajalo par sekundi i odma nazad na 90km/h kolko ide u petoj sa pola gasa. Eto, upravo se sada vratio sa još jedne manje vožnjice, na satu je 340km, skoro pa će na rezervi biti a tek sam potrošio benzina za 100 kuna... Dakle, procjenjujem da za 100 kuna mogu proći kojih 350 - 360km što je sasvim u redu Mogao bi i više ali je danas pretpostavljam radi onih uspona i serpentina posrkao dosta više nego jučer po ravnome Vožnjica uvijek P.S. Zaboravio sam u prethodnom postu napisati.... Retrovizori me posebno oduševljavaju Fakat puno pokrivaju i sve vidim bez greške! Stvar koja u Zagrebu život znači
Zadnja promjena: Disko Nindža; sub 19 ruj 2009, 21:54; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
swileni cro chopper forum
Broj postova : 2540 Godina imam : 34 Prebivalište : 53nja Vozim : Suzuki sv650s Na forumu od : 13.06.2009
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i sub 19 ruj 2009, 21:51 | |
| svaka cast na bike-u...super je to motor,tek ces vidjet...malo ga jos sredis i bit ce jos ljepsi,pokusaj mu stavit nosac za tablicu sa strane,mislim da bi puno bolje izgledao...puno sretnih km,.. | |
|
| |
Disko Nindza man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i sub 19 ruj 2009, 21:58 | |
| - swileni je napisao/la:
- svaka cast na bike-u...super je to motor,tek ces vidjet...malo ga jos sredis i bit ce jos ljepsi,pokusaj mu stavit nosac za tablicu sa strane,mislim da bi puno bolje izgledao...puno sretnih km,..
Hvala Jedina modifikacija koju bih u budućnosti mijenjao su felge, te one gume koje su sastrane bijele. Sissy ne smatram modifikacijom, to kad uspijem nešto love skupiti onda ću naručiti. | |
|
| |
swileni cro chopper forum
Broj postova : 2540 Godina imam : 34 Prebivalište : 53nja Vozim : Suzuki sv650s Na forumu od : 13.06.2009
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i sub 19 ruj 2009, 22:15 | |
| - Disko Nindža je napisao/la:
- swileni je napisao/la:
- svaka cast na bike-u...super je to motor,tek ces vidjet...malo ga jos sredis i bit ce jos ljepsi,pokusaj mu stavit nosac za tablicu sa strane,mislim da bi puno bolje izgledao...puno sretnih km,..
Hvala
Jedina modifikacija koju bih u budućnosti mijenjao su felge, te one gume koje su sastrane bijele.
Sissy ne smatram modifikacijom, to kad uspijem nešto love skupiti onda ću naručiti. felge nisu tako strasne,a za gume mozes kupit i bijele okvire,mislim da cak imas na njuskalu oglas,samo neznam koliko je to kvalitetno...raspitaj se o tome pa ako je ok,pokusaj sa tim,jeftinije je,..bisage ti nebi naskodile,a puno bi uljepsale bike | |
|
| |
Disko Nindza man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i sub 19 ruj 2009, 22:19 | |
| Bude i to jednog dana... Moramo prvo prožvakati financijsko opterećenje kojim smo se sad opteretili | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i sub 19 ruj 2009, 22:41 | |
| |
|
| |
buba cro chopper forum
Broj postova : 2353 Godina imam : 47 Prebivalište : Ozalj Vozim : Shadow VT 750 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i ned 20 ruj 2009, 09:09 | |
| Izgleda odlicno, puno sretnih km | |
|
| |
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i ned 20 ruj 2009, 09:41 | |
| DN, iskoristi najviše koliko možeš ove sunčane i donekle tople dane, odaberi neke lokalne puteve gdje nema puno prometa, i po njima se vozi dok ne prijeđeš te potrebne kilometre.
U okolici Križevaca ima prekrasnih krajolika, i zanimljivih cesta - jedna od njih je kad se iz Ludbrega ide prema Križevcima. Tamo oko Lužnice ja na proljeće obavezno svratim, a i još 5-6 puta kasnije.. | |
|
| |
Disko Nindza man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i ned 20 ruj 2009, 10:03 | |
| Da, znam dosta tih cesta. Samo kaj se danas moram vratiti u gradsku vrvu, samo sam vikendom kod roditelja u Križevcima... Inaće sam u Zagrebu... Ali pokušat ću iskoristiti lijepo vrijeme kolko je god moguće. U Samobor na kremšnice svako malo Hehe | |
|
| |
Virago535 man
Broj postova : 371 Godina imam : 51 Prebivalište : Daruvar Vozim : Honda Shadow 750 Spirit Na forumu od : 26.06.2009
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i ned 20 ruj 2009, 10:42 | |
| Motor je super ,želim ti puno kilometara! | |
|
| |
Krišo cro chopper forum
Broj postova : 849 Godina imam : 32 Prebivalište : SLAVONSKI BROD Vozim : sila 250 Virago Na forumu od : 06.01.2009
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i ned 20 ruj 2009, 11:16 | |
| | |
|
| |
Tomo-vz cro chopper forum
Broj postova : 1398 Godina imam : 53 Prebivalište : VŽ Vozim : QM250 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i ned 20 ruj 2009, 12:05 | |
| Polako i uživaj | |
|
| |
Disko Nindza man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i pon 21 ruj 2009, 08:56 | |
| Jučer kasno popodne se vratio u Zagreb, sat pokazuje 490km Dobar sam Kad me neko nažica da ga prođiram neda mi se na kratko... pa odbrijemo na minimalno 20km Kad se vozi nek se vozi Hehe Većih problema za sad nisam imao nikakvih, sve radi ko podmazano. Međutim, muči me nešto sitno... Prednja kočnica na sporim brzinama dosta cvili i što je sporije to se čuje neko struganje. Ko da istrošene pakne stružu po disku, ali to je sve novo... To je možda sad već i manje nego neki dan, ali svejedno je još prisutno. Druga stvar je to što mi se dva - tri puta desilo da upalim motor, stisnem kuplung, ubacim u prvu i on se ugasi! Čudno... Inaće, mjenjač radi jako dobro i u ler ubacim bez ikakvih problema, ne trebam niti gledati lampicu, osjetim ga | |
|
| |
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i pon 21 ruj 2009, 10:10 | |
| - Disko Nindža je napisao/la:
- Kad me neko nažica da ga prođiram neda mi se na kratko... pa odbrijemo na minimalno 20km Kad se vozi nek se vozi Hehe
Svaka čast, ali ipak si ti još uvijek početnik u svijetu motora! Moje vožnjame su rijetko kraće od 50 km, a jedan prosječna dnevna vožnjica često je 100 km. Kad imam malo više vremena, pa napravim na pr. krug preko Lepoglave i čitavog Zagorja, sve do Zagreba i natrag - tu padne i 200 km u par sati... - Citat :
- Međutim, muči me nešto sitno... Prednja kočnica na sporim brzinama dosta cvili i što je sporije to se čuje neko struganje. Ko da istrošene pakne stružu po disku, ali to je sve novo... To je možda sad već i manje nego neki dan, ali svejedno je još prisutno.
Vjerojatno se pločice još nisu sasvim prilagodile disku, ali važno je da koče, nek cvile ako im se cvili.. - Citat :
- Druga stvar je to što mi se dva - tri puta desilo da upalim motor, stisnem kuplung, ubacim u prvu i on se ugasi! Čudno...
Motor je vrlo poželjno zagrijati prije početka vožnje, radom na mjestu. | |
|
| |
Disko Nindza man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i pon 21 ruj 2009, 10:16 | |
| Bit će i takvih vožnjica Hehe Još sam pre zelen u svemu ovome Ono što mi je super cool je to kaj su me bajkeri koji mi naiđu u susret počeli pozdravljati To mi se na skuteru nije desilo, a na njemu imam kilometara ko u priči Pa sad sav sretan i ja pozdravljm sve koje susretnem | |
|
| |
hary cro chopper forum
Broj postova : 4 Godina imam : 56 Prebivalište : zagreb Vozim : virago 750 Na forumu od : 16.09.2009
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i uto 22 ruj 2009, 00:26 | |
| Susjed lijep ti je motor,jučer sam ga razgledao u garažu | |
|
| |
Disko Nindza man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i uto 22 ruj 2009, 08:11 | |
| - hary je napisao/la:
- Susjed lijep ti je motor,jučer sam ga razgledao u garažu
Hvala Vidim da je i Virago gotov i da se vozi! Super izgleda | |
|
| |
Emil man
Broj postova : 416 Godina imam : 54 Prebivalište : Rijeka Vozim : Aquila GV 650 SE L.E. No.-331 & Vespa PX150E Na forumu od : 24.08.2009
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i uto 22 ruj 2009, 11:52 | |
| Drago mi je vidjeti da imamo još jednog Aquilaša !!! Govoriš o cviljenju prednjih pločica,meni se događala identična stvar, mislio sam proći će vremenom pa nove su ali i nakom pređenih 1200km ništa, tako da sam ih odlučio zamijeniti,(ne ulazi u garanciju), oko mogućeg gašenja na prvom paljenju, stvar se može izbjeći time da kod prvog davanja kontakta počekaš koju sekundu (cc 3) te onda kresneš motor. Naime u računaru su ostale "zapisane" informacije iz zadnjeg rada motora (tem.rashladne tekućine,tem.usisnog zraka,vlažnost,...) te se često događa da se motor gasi tj. neravnomjerno radi desetak sekundi koliko je potrebno da računar korigira parametre ubrizgavanja. Ponavlam to je potrebno samo kod prvog (hladnog) starta. Želim ti da prođeš još puno ljepih i nadasve sigurnih kilometara sa svojom (našom) Aquilom !!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250i | |
| |
|
| |
| Hyosung Aquila GV250i | |
|