| On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? | |
|
+38kim wilde Safet(y) xenic zed12 mrljo#2 buralee prxxx klesoo calc69 spock bero73 HD Biker emirharley Brzi swileni scorpion11 Crusader ajkula VU COP palomas zanotti Beatnik Vladek stain Remba Kum suzi Mačak dragger One Night Stand Yzzy Streinger dragstarPU aero merla magna zida cro.chopper 42 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Remba man
Broj postova : 381 Godina imam : 36 Prebivalište : Osijek Vozim : sebe Na forumu od : 22.03.2008
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? uto 06 svi 2008, 22:01 | |
| eo da vam samo kazem, nedavno je moj kolega iz firme narucio ekran za laptop, preko e-baya iz amerike, stigao je neostecen upakiran tako dobro da ga je ovaj jedva nakon pol sata trganja i mmicanja jastucica uspio otvoriti!! ovaj kaze da nezali ni lipe sto je dao za njega!!!! | |
|
| |
stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? sri 07 svi 2008, 14:22 | |
| Ima li tko iskustva s naručivanjem sa ove stranice?
Prema znaku VerySign Secured, a i plačanje preko paypala čini mi se ok, ali ipak ako tko šta zna...?
http://www.meancycles.com/home.asp | |
|
| |
dragstarPU man
Broj postova : 211 Godina imam : 57 Prebivalište : Pula Vozim : Yamaha Dragstar 1100 , Ducati Multistrada 1000 Na forumu od : 25.11.2007
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? sri 07 svi 2008, 20:58 | |
| - stain je napisao/la:
- Ima li tko iskustva s naručivanjem sa ove stranice?
Prema znaku VerySign Secured, a i plačanje preko paypala čini mi se ok, ali ipak ako tko šta zna...?
http://www.meancycles.com/home.asp Malo sam pogledao stranicu i usporedio sa cruisercustomizing.com i ovi drugi su jeftiniji za istu stvar. Uvijek provijeri cijene na nekoliko stranica i uvijeti slanja (poštarine) prije kupnje. Več sam više od desetak puta kupovao preko neta za Yamahu ili Dukatija i možeš ušparat ako malo surfaš. Zadnji primjer: isti vjetrobran za dukija sam našao u konačnici za skoro 200 kn manje nkon malo surfanja. Stranice koje ti imaju znak sigurnisti su uglavnom sigurne, ali i hakeri nikad na spavaju pa treba uvijek biti oprezan. Surfaj i uživaj iz fotelje | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? čet 08 svi 2008, 07:19 | |
| i ja sam usporedio stranice i odmah skužio da su čak i sličice iste ali na CC je izbor veći | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? sub 02 kol 2008, 01:14 | |
| Eto nakon neuspješne potrage za jeftinijim djelovima za Kymco Zing molim cijenjeno pučanstvo koje je iskusnije u potrazi za dijelovima neka me upute ako znaju za neku on-line trgovinu gdje bih mogao kupiti dijelove za Kymco Zing. Zasada sam pronašao samo neke sajle ne e-bayu - ponuda je slaba.
Dosta mi je više da me domaći trgovci deru sa maržom. Još k tome uvoznik nabija bezobrazno visoke cijene. Politika jeftin motor, a skupi dijelovi mi diže tlak. | |
|
| |
Beatnik cro chopper forum
Broj postova : 2135 Godina imam : 39 Prebivalište : Rovinj Vozim : Dragstar 1100 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? sub 02 kol 2008, 13:05 | |
| Evo ja sam tamo oko 15.07. narucio auspuhe sa Meancycles.com, 01.08 su stigli u Zagreb, sada cekam da to carine i dolaze mi doma. Platio sam normalno preko kartice, nisam otvorio paypal racun, dosla mi je dostava 187$, najeftinija dostava koju su mogli naci za tako veliki paket a da su slali preko UPS bi mi dosla 550$. Javim vam jos detalje kad mi stigne doma | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? sub 02 kol 2008, 13:10 | |
| ajd nabaci sliku sta si kupio i koliko? | |
|
| |
Broj postova : 2135 Godina imam : 39 Prebivalište : Rovinj Vozim : Dragstar 1100 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? sub 02 kol 2008, 14:13 | |
| To su ti auspusi (439$), samo sto ja imam Dragstar classic | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? sub 02 kol 2008, 16:05 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? sub 02 kol 2008, 19:05 | |
| | |
|
| |
zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? sub 02 kol 2008, 22:51 | |
| - nereo85 je napisao/la:
- da Cobra Dragsters
U fakat su dobri Kad ih staviš na bike stavi nam koju sliku da ih vidimo | |
|
| |
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? ned 03 kol 2008, 09:29 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Eto nakon neuspješne potrage za jeftinijim djelovima za Kymco Zing molim cijenjeno pučanstvo koje je iskusnije u potrazi za dijelovima neka me upute ako znaju za neku on-line trgovinu gdje bih mogao kupiti dijelove za Kymco Zing. Zasada sam pronašao samo neke sajle ne e-bayu - ponuda je slaba.
Evo što sam ja pronašao nakon 2 minute surfanja i traženja po netu: http://www.scooter-assassins.com/KymcoZingPage.html | |
|
| |
aero man
Broj postova : 97 Godina imam : 64 Prebivalište : Bjelovar Vozim : Shadow VT750, GS500E Na forumu od : 10.02.2008
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? ned 03 kol 2008, 09:53 | |
| Trenutno čekam paketić iz meancycles.com , prvi od njih. Odlučio sam se za njih jer CC nemaju robu od Dakota Digitala, a ugodno me iznenadila poštarina od samo 20 % na paket od 320$. Živio mali dolar. | |
|
| |
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? ned 03 kol 2008, 12:33 | |
| Amerikanci na eBayu imaju nevjerojatno niske cijene kožnih proizvoda, komplet od 7 torbi može se nabaviti za cca. 330 kn, plus poštarina. Kod nas bi takav komplet došao minimalno 3.000 kn, jedini je problem što se to prodaje samo za SAD, ne šalju van zemlje. Šteta, velika šteta...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140254699489 | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? pon 04 kol 2008, 07:08 | |
| - aero je napisao/la:
- Trenutno čekam paketić iz meancycles.com , prvi od njih. Odlučio sam se za njih jer CC nemaju robu od Dakota Digitala, a ugodno me iznenadila poštarina od samo 20 % na paket od 320$. Živio mali dolar.
i meni se čini da je izbor bolji i pregledniji, ali za komad od 100 $ traže 43$ poštarine, a za komad od 35 traže 30 $ poštarine. iznosi možda nisu veliki ali u postotku je previše. inače ja cjepkam naruđbe komad po komad jer tako izbjegavam carinu (zasad uspješno). inače sam primjetio da nam pale carinu i na poštanske troškove | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? pon 04 kol 2008, 17:23 | |
| - magna je napisao/la:
- aero je napisao/la:
- Trenutno čekam paketić iz meancycles.com , prvi od njih. Odlučio sam se za njih jer CC nemaju robu od Dakota Digitala, a ugodno me iznenadila poštarina od samo 20 % na paket od 320$. Živio mali dolar.
i meni se čini da je izbor bolji i pregledniji, ali za komad od 100 $ traže 43$ poštarine, a za komad od 35 traže 30 $ poštarine. iznosi možda nisu veliki ali u postotku je previše. inače ja cjepkam naruđbe komad po komad jer tako izbjegavam carinu (zasad uspješno). inače sam primjetio da nam pale carinu i na poštanske troškove Sic za VN 900 (prednji i zadnji) 420$ a poštarina 140$. Prihvatljivo za razliku od CC gdje bi poštarina bila puno veća. Zanoti, potvrdi koliko su ti iz CC tražili za poštarina siceva za dragicu? | |
|
| |
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? pon 04 kol 2008, 18:58 | |
| Schenker se zove firma koja je preuzela paket iz amerike, danas sam platio sve troskove,znaci skladisno-manipulativni troskovi, usluga, carinska pristojba, korištenje carinske garancije, carina po JCD (neznam sta je to), pdv po JCD, stalna pristojba po fakturi i dostava robe, sve skupa 1948kn. Sve ukupno za auspuhe i dostavu i bla bla bla 4800kn, doslo mi je vise nego sta sam ocekivao ali barem cu imati on sta sam zelio. | |
|
| |
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? pon 04 kol 2008, 20:56 | |
| JCD je jedinstvena carinska deklaracija, a ti nereo85 zaslužio si da nosiš na istaknutom mjestu značku: HRANIM PET ŠPEDITERA, CARINIKA I OSTALU BANDU.. | |
|
| |
zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? uto 05 kol 2008, 00:19 | |
| Za prednji sic od dragice u CC koji košta 321 usd su mi tražili 480 usd poštarine. Zeznuto je to što se finalna poštarina nezna sve dok se ne uplati trenutni iznos što ti ponudi CC a tek kad prođe uplata oni obračunaju dodatne troškove Naruđbu sam poništio i sad sam u iščekivanju da mi vrate uplatu Po mom iskustvu iz CC se isplati naručivati samo male stvari malih vrijednosti i u više puta. | |
|
| |
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? uto 05 kol 2008, 00:40 | |
| - palomas je napisao/la:
- JCD je jedinstvena carinska deklaracija, a ti nereo85 zaslužio si da nosiš na istaknutom mjestu značku:
HRANIM PET ŠPEDITERA, CARINIKA I OSTALU BANDU.. Jebiga, sta sam mogao, ja nisam ni znao da ce ta firma dobiti paket, u mean cyclesu su rekli da dolazi na aerodrom | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? pet 08 kol 2008, 10:20 | |
| - nereo85 je napisao/la:
- Schenker se zove firma koja je preuzela paket iz amerike, danas sam platio sve troskove,znaci skladisno-manipulativni troskovi, usluga, carinska pristojba, korištenje carinske garancije, carina po JCD (neznam sta je to), pdv po JCD, stalna pristojba po fakturi i dostava robe, sve skupa 1948kn. Sve ukupno za auspuhe i dostavu i bla bla bla 4800kn, doslo mi je vise nego sta sam ocekivao ali barem cu imati on sta sam zelio.
Po mom mišljenju ukupna cjena je prevelika a ista je kao i moji Eagle Sidewinder (Piccillo) ili ti ga Evropska kopija V&H ili obrnuto, neznam to je koga kopirao, a držim da su kvalitetniji i od V&H i Cobre. | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? pet 08 kol 2008, 11:13 | |
| ja sam u potrzi za auspusima. nađem ih u usa za 340$, planirana dostava je 200$ carina i to cca 1300 kn sve skupa 3500 kn onda istu stvar nađem u njemačkoj ali za 426 eura (cca 3000 kn), ali kako ih dopremiti do hrvatske a da se izbjegne carina
odgovor: utrpati ih nekome u auto | |
|
| |
merla cro chopper forum
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? pet 08 kol 2008, 11:53 | |
| otidju u nemacku sa motorm, montiraj ih gore i vozi... | |
|
| |
Mačak cro chopper forum
Broj postova : 607 Godina imam : 57 Prebivalište : NOVA GRADIŠKA Vozim : DL 650A L4 V-STROM Na forumu od : 12.03.2008
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? pet 08 kol 2008, 12:45 | |
| - palomas je napisao/la:
- JCD je jedinstvena carinska deklaracija, a ti nereo85 zaslužio si da nosiš na istaknutom mjestu značku:
HRANIM PET ŠPEDITERA, CARINIKA I OSTALU BANDU.. OVO MI ZVUĆI KAO VRIJEĐANJE ili si samo želio biti KUL | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? pet 08 kol 2008, 13:57 | |
| - merla je napisao/la:
- otidju u nemacku sa motorm, montiraj ih gore i vozi...
jeftinije mi je platiti carinu i pdv i ostalo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? | |
| |
|
| |
| On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? | |
|