| On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? | |
|
+38kim wilde Safet(y) xenic zed12 mrljo#2 buralee prxxx klesoo calc69 spock bero73 HD Biker emirharley Brzi swileni scorpion11 Crusader ajkula VU COP palomas zanotti Beatnik Vladek stain Remba Kum suzi Mačak dragger One Night Stand Yzzy Streinger dragstarPU aero merla magna zida cro.chopper 42 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? pet 22 vel 2008, 14:54 | |
| nisam im poslao kopije ničega nego samo ispunio onih par informacija kao ii inače kad kupuješ nešto preko neta. ono br kartice pa se upisuju ixevi, doduše par dana nakon toga nije nitko tražio autorizaciju | |
|
| |
aero man
Broj postova : 97 Godina imam : 64 Prebivalište : Bjelovar Vozim : Shadow VT750, GS500E Na forumu od : 10.02.2008
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? pet 22 vel 2008, 15:02 | |
| - magna je napisao/la:
- nisam im poslao kopije ničega nego samo ispunio onih par informacija kao ii inače kad kupuješ nešto preko neta. ono br kartice pa se upisuju ixevi, doduše par dana nakon toga nije nitko tražio autorizaciju
Sorry, onda sam krivo razumio. Ako si ispunio onaj formular na stranici koja započinje sa https:xxxxxxxx... , dakle neka "Verisign" ili slično, onda je online kupovina sigurna jer prodavač ne vidi podatke sa tvoje kartice. Nisi trebao blokirati karticu. | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? pet 22 vel 2008, 19:38 | |
| itako je moj pokušaj kupovine neslavno propao. za transfer novca zaračunavaju 25usd plus još nešto poštarine (možda 15 usd) s dijelovi koštaju 26 usd, što bi nakraju izašlo cca 65 usd a to bi ipak bilo besmisleno | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? pet 22 vel 2008, 20:25 | |
| ja upravo pokusavam rjesiti jednu zavrzlamu sa online shoppingom! prije 3 tjedna narucio sam neke stvari za motor, ali bilo je nekih problema sa autorizacijom kartice , pa su mi oni savjetovali da platim paypalom. i tako otvorim ja paypal account, ali moram cekati autorizaciju za placanje preko 100 dolara. i napokon dodje autorizacija, ja brze bolje platim!!! kad u isti tren dok sam placao mi dodje mail od amera da obzirom da par tjedana nisu uspjeli autorizirati karticu ponistavaju narudzbu!!!! odmah im posaljem mail da sam upravo platio i navedem sve sto sam narucio (to je navedeno i na paypalu)... vec 4 dana cekam odgovor i nista... nadam se da 115 dolara nije otislo "po nabavnoj cijeni..." :pale: | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? sub 23 vel 2008, 11:12 | |
| zato je solarno plaćanje uvijek bilo najbolje (pare na sunce) | |
|
| |
Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| |
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| |
| |
Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? uto 04 oľu 2008, 18:11 | |
| - Yzzy je napisao/la:
- Mislim da 1,6 $. Ili je to kao neki depozit. Sve u svemu, stvar funkcionira. Naručio sam si neke našivke od mojih "NRR", i to čim sam kliknuo na kupovinu, odmah mi se otvorila PEYPAL opcija.
To! Dakle, iz jamerike došao paketić na moju kućnu adresu. | |
|
| |
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? pet 07 oľu 2008, 06:01 | |
| Jel postoji neki način plačanja bez kreditnih kartica? Neznam, da uplatim u banci pa oni to pošalju il nekaj slično? Nemam kreditnu karticu, a malo bi trošio! | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? pet 07 oľu 2008, 07:07 | |
| postoji. u louisa sam platio preko internet poslovanja splitske banke. trebaju ti poslati swift i iban, ali to ti izgleda ne rade svi. int stranica mi je predložila wire money, ali je skupo............ | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? uto 15 tra 2008, 23:41 | |
| Interesira me dali je netko kupovao sa http://www.worldofpowersports.com/ i dali je kupovina sigurna? Zahvaljujem! | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? uto 15 tra 2008, 23:48 | |
| - dragger je napisao/la:
- Interesira me dali je netko kupovao sa http://www.worldofpowersports.com/ i dali je kupovina sigurna?
Zahvaljujem! pogledaj postove na stranici prije ove, tamo je bilo rijeci o tom web site-u. | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? sri 16 tra 2008, 00:03 | |
| - merla je napisao/la:
- dragger je napisao/la:
- Interesira me dali je netko kupovao sa http://www.worldofpowersports.com/ i dali je kupovina sigurna?
Zahvaljujem! pogledaj postove na stranici prije ove, tamo je bilo rijeci o tom web site-u. Puno je tih podataka da ih sve iz prve zapamtiš. Upravo zato smo ovdje. Sve mi je poznato! Zahvaljujem! | |
|
| |
aero man
Broj postova : 97 Godina imam : 64 Prebivalište : Bjelovar Vozim : Shadow VT750, GS500E Na forumu od : 10.02.2008
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? sri 16 tra 2008, 07:58 | |
| Direktna bankovna uplata se ne isplati.
Min. iznos je oko 200 kn, za najmanju uplatu, odnosno neki postotak kod većih uplata, ali nikako manji od 200 kn. | |
|
| |
Mačak cro chopper forum
Broj postova : 607 Godina imam : 57 Prebivalište : NOVA GRADIŠKA Vozim : DL 650A L4 V-STROM Na forumu od : 12.03.2008
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? sri 16 tra 2008, 08:02 | |
| Ja sam magni uplatio lovu za majice i čekam,,,,ako me je zavaljao :krv: ma šalim se magna,,,,ali i dalje čekam. | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? sri 16 tra 2008, 08:07 | |
| pa zar ti nisam poslao poruku, ako nisam onda ovako ti si prvi kojem je sjela uplata. živili sponzori novog bajka | |
|
| |
Mačak cro chopper forum
Broj postova : 607 Godina imam : 57 Prebivalište : NOVA GRADIŠKA Vozim : DL 650A L4 V-STROM Na forumu od : 12.03.2008
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? sri 16 tra 2008, 08:41 | |
| Ma sve je OK samo malo razvlaćim temu sori na ofu. a ćuj ti se nećeš puno pomoći a ja neću propasti za 100tinjak kunića. A pila je pila iako nikad nisam volio biti sponzor, ipak su mi draže sponzoruše. | |
|
| |
suzi man
Broj postova : 253 Godina imam : 52 Prebivalište : Osijek Vozim : suzuki marauder vz 800 Na forumu od : 28.01.2008
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? sri 16 tra 2008, 11:57 | |
| imam pitanje za one koji su učlanili u pay pal ja sam ispisao sve podatke za pay pal i onda su mi napisali pošto su uzeli 2$ da će mi poštom stići taj glavni pay pal broj za plaćanje internetom da li je to i vama tako rečeno i da li ste dobili poštom nekakvi broj za pay pal plaćanje putem interneta | |
|
| |
merla cro chopper forum
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? sri 16 tra 2008, 12:11 | |
| taj broj ti dodje na izvodu od tvoje karticne kuce. npr. ja placam preko amex-a, pa taj broj dodje na izvodu koji ti oni salju na kucnu adresu. ako placas amexom, mozes otici na njihovu stranicu (od americena), registrirati se, i provjeravati sva placanja i racune online, a tamo i odmah vidis taj broj... | |
|
| |
Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? sri 16 tra 2008, 15:10 | |
| Mnoge europske trgovine primaju i uplate paysafe cardom. Ima ih u Austriji u svakoj posti a i nekim kioscima. | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? sri 30 tra 2008, 20:00 | |
| evo ja upravo predigao paket iz cruisercustomizing.com. sve prošlo bez problema, dobio 10 dana nakon narudžbe, carina mi progledala kroz prste a majicu i privjesak dobio gratis (a ne kao onaj gulikoža magna koji prodaje majice od foruma) | |
|
| |
merla cro chopper forum
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? čet 01 svi 2008, 01:33 | |
| sta si narucio ? da ne narucim isto | |
|
| |
aero man
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? čet 01 svi 2008, 11:13 | |
| Drago mi je što je ekipa zadovoljna s CC-om koji sam u više postova preporučio kao kvalitetnu i sigurnu online kupovinu uz dobar izbor robe i brzu isporuku. Doduše moj motor ( s opremom iz CC-a) će dobiti više konkurencije, ali ja nisam sebičan... Unatrag nekoliko mjeseci na CC-u su nešto promjenili (čitaj povećali s 20 na 30%) poštarinu, ali zbog "odličnog" tečaja dolara i dalje predstavlja odličnu kupovinu, ako ne i najbolju. | |
|
| |
zida man
Broj postova : 462 Godina imam : 45 Prebivalište : Volavje (do pariza) Vozim : vn 800 Na forumu od : 23.11.2007
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? čet 01 svi 2008, 21:13 | |
| alažem se, sjajna stranica.. imam na vn-u već dosta toga kupljenog kod njih. eto baš jućer došli djelovi oplate( da zamjenim crno za krom... ) | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? uto 06 svi 2008, 19:36 | |
| evo sam danas imao puuuno posla pa sam na e-bayu našao chrash bar za hondu u - hong kongu. izgleda ludo ali je cijena smiješna tako da sam spreman platiti 100 % davanja a da mise još isplati. plaćanje paypalom na koji sam se regao danas. izgleda da je sve prošlo bez problema | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? | |
| |
|
| |
| On Line kupovina (kupovanje preko interneta) kako to ide? | |
|