|
|
| Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! | |
|
+73Disko Nindza DB simka frrka The Root Of All Evil unicorn george mungos burton rock sneky meggy rokerica Slavonka cro.chopper Gosp.Hrvoje gusgus Tomo-vz TommyZG buletov austrijanac GALE custom rider boris1984 phoenix_dreamer medo dac zuta guja jebiki geroman tata Mrki2850 jura magna kristian harly Munja asy bare ces1 ica Eagle KekoWaspnation dudo Jack necchi Vilko Yzzy saky00 k@n skorpac Frntas Crusader Krišo freshman mustra sinisa Marina lukylipik glavina01 freddie palomas zingshad Mačak mala bestija sox Laci-luc puksy VU COP RUDA stain Vida Parizer 77 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! sub 14 vel 2009, 23:35 | |
| žao mi stari, nedaj se nadam se da će sve dobro završit | |
| | | zuta guja cro chopper forum
Broj postova : 626 Godina imam : 40 Prebivalište : Dugo Selo (okolica) Vozim : yamaha xv 535 Na forumu od : 09.08.2008
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! sub 14 vel 2009, 23:44 | |
| | |
| | | ces1 man
Broj postova : 85 Godina imam : 42 Prebivalište : Zagorje Vozim : Suzuki marauder 800 Na forumu od : 02.02.2009
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! ned 15 vel 2009, 12:06 | |
| Drži se.. Nadam se da nije ništ ozbiljno. | |
| | | phoenix_dreamer man
Broj postova : 487 Godina imam : 44 Prebivalište : Rijeka Vozim : Honda Shadow VT750C Na forumu od : 28.04.2008
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! ned 15 vel 2009, 12:23 | |
| | |
| | | kristian cro chopper forum
Broj postova : 574 Godina imam : 48 Prebivalište : valpovo Vozim : yamaha fz6-n Na forumu od : 30.11.2008
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! ned 15 vel 2009, 13:09 | |
| drži se, bit će bolje vidjet ćeš!!! | |
| | | meggy man
Broj postova : 10 Godina imam : 32 Prebivalište : Zg Vozim : ništa Na forumu od : 25.01.2009
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! ned 15 vel 2009, 14:45 | |
| A jooj...baš mi je žao.. možda nije ono najgore...drži se!! | |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! ned 15 vel 2009, 16:07 | |
| Zao mi je, nadam se da ce ipak dobro proci. . . drzi se, svi smo uz tebe | |
| | | geroman man
Broj postova : 382 Godina imam : 55 Prebivalište : Rijeka Vozim : BMW1600GTL ,KTM Duke 125 Na forumu od : 09.02.2009
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! ned 15 vel 2009, 18:05 | |
| Pridružujem se podršci forumaša i braće na cesti! Nadam se da će sve ispast ok! | |
| | | Munja cro chopper forum
Broj postova : 1634 Godina imam : 51 Prebivalište : požega-ulica od zakona Vozim : V Strom 1000 , t11 , vivasitv Na forumu od : 25.11.2007
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! ned 15 vel 2009, 18:53 | |
| drž se prijatelju,bit će bolje | |
| | | Parizer man
Broj postova : 396 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb, Črnomerec Vozim : Hyosung Aquila GV250i Na forumu od : 25.07.2008
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! ned 15 vel 2009, 22:39 | |
| Evo, malo sam se smirio, prihvatio sudbinu, promijenio pesimizam u optimizam i odlučio se da život ide dalje... pa nastavimo sa ovom temom... prije odgovora na sva vaša pitanja ide malo moga monologa koji će monogima biti i odgovor... Dakle, motor je, kao što ste već skužili Hyosung Aquila 250i (ovo "i" označava da od ove generacije više nema karburatora nego ima elektronsko ubrizgavanje i koju konjsku snagicu više), kupljen je kod zastupnika za Hyosung Eurorenta i koštao je točno 29.990,00kn... to je zimska cijena... Ima 249ccm, 28ks i ciglih dvjestotinjak kila žive vage... dobio sam ga sa full mineralnim uljem i rečeno mi je da ga tako vozim 1.000km, a onda ga na prvom redovnom servisu zamjenjuju polusintetičkim uljem... full sintetiku, kao, ne smijem točiti jer mi onda garancija ne vrijedi (šta sumnjam da je pravno moguće, ali mi se ne da vući po sudovima zbog takve gluposti)... garancija je 2 godine i u tome ću vremenu slušati sve kaj mi vele i ići na sve redovne servise... Sada malo subjektivnih dojmova... nemojte ih previše uzimati srcu jer mi je ovo prvi motor koji je teži od mene i još k tome potpuno novi pa... Meni se čini da sasvim ljepo ide... u jutro ga po hladnoći moram ostaviti par minuta da u leru radi jer se ugasi ćim pogledam gas... radi neravnomjerno u leru, ali to su mi u servisu i rekli da bu tako dok se ne razradi (prvih 1.000km) pa... i to ćemo vidjeti... Nakon zagrijavanja ide dobro, pogotovo ako se gas pošteno odvrne, ako je na malo gasa - cuka... ćim se doda gas - poleti ko lud... i da, ako se naglo koći i stisne kvačilo zna se ugasiti... vele mi da je vjerojatno pre mali ler gas, ali ja NIŠTA neću dirati do prvog servisa... ako se do onda to ne popravi - onda bum njih hebao... nemojte me krivo shvatiti, to se dešava možda jednom dnevno... ne svaki puta... Mjenjač je isto malo tvrđi, ali i na to su me upozorili i u servisu i Palomas ovdje na forumu, pa i to čekam da se razradi... a 1.000km ću brzo "potrošiti"... Završna je obrada - koliko para, toliko muzike (ili kako bi rekao moj frend - koliko para, toliko novaca )... to me ne smeta jer ionako volim oldtimere, da sam htio savršenstvo kupio bi polovnog japanca... sve je to je dio šarma... Kočnica prednja je još pre nova za ikakav sud, još se čuje grebanje novih pakni po novom disku... zadnja kočnica ne znam kakva je jer nemogu dovoljno nogu ispružiti da bi ju pošteno stisnuo... morat će se zategnuti sajla... Kvačilo je OK... gume full nove i još ne mogu o njima suditi... korejske, normalno... Još malo o novcima... prva me registracija koštala oko 1.650,00kn... 250kn tehnički pregled, oko 900kn osiguranje i oko 500kn državi... Eto, toliko za sada, kako se situacija bude razvijala tako ću ja nadopunjavati ovu temu... | |
| | | jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! ned 15 vel 2009, 22:53 | |
| Sve će doć na svoje misto,samo vožnje triba da se razradi motor a i ti s njim :harley: | |
| | | Parizer man
Broj postova : 396 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb, Črnomerec Vozim : Hyosung Aquila GV250i Na forumu od : 25.07.2008
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! ned 15 vel 2009, 22:56 | |
| - dudo je napisao/la:
- Svi o motoru pa ja neću; jakna ti je prva liga, imam ih ja u dućanu i to ti je stvarno jako dobar potez, jeftina a vrhunska jakna
A i makina ti je skroz ok! Jakna je stvarno JAAAAAKO topla... danas sam se vozio po minus temperaturama i jakna, rukavice i kaciga sa ODLIČNO držali toplinu... još mi samo hlaće zimske trebaju i - mogu na zimske radosti sa motorom! - magna je napisao/la:
- sve pet osin fejsbuka. tribalo bi ovo biti misto sa više slika a ne fejs
Ma da sam onoliko slika kao na Fejsu stavi na forum bio bi potpuno zatrpan slikama... budem ih ovdje dodavao u "malim obrocima"... - zingshad je napisao/la:
- 1. Koliko si visok?
2. Mogao bi snimit pa stavit na Youtube pa da uživamo u zvuku motora! 1 Visok sam (ili ti nizak) 172cm... cca... 2 Planiram i to napraviti... polako... strpljivo... - gusgus je napisao/la:
- i jakna je ok - koji je to model i gdje kupiti ?
Ja sam ju kupio u Motormaniji, bila je na popustu oko 1.200kn (oko 1.500 bez popusta)... ali ima ti ju i Dudo sa foruma (Extreme Moto Shop)... budimo kolegijalni... da sam ja onda znao da ima takvu jaknu i ja bi ju rađe kod njega kupio... Eto ljudi - pišemo se i čitamo! | |
| | | mustra cro chopper forum
Broj postova : 673 Godina imam : 35 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki er6n Na forumu od : 01.07.2008
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! ned 15 vel 2009, 23:14 | |
| da ja sam i sebi malo pojačao ler gas negdje na 1200-1500 obrtaja. jer je bilo na negdje 800 i znao se gasiti. ali samo pogasu stari jedva čekam da ga vidim u živo | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! uto 03 oľu 2009, 11:29 | |
| Što se podešavanja zadnje kočnice tiče, ona se može vrlo fino i lagano podesiti s vijkom na kraju šipke, s desne strane zadnjeg kotača!
Nakon svakog podešavanja napetosti lanca (zatezanja), zadnji kotač se udaljava od prednjeg, pa treba ponovno podesiti dužinu šipke, koja djeluje na obloge kočnice. Ja podignem motor na centralni nogar, i rukom zavrtim zadnji kotač. Stisnem papuču kočnice i ako ima prevelik hod - okrenem vijak za podešavanje u desno.
Kad vidim da pakne već stružu po dobošu bez stiskanja papučice, otpustim vijak za jedan krug. Na taj način uvijek imam mali hod papučice, i dobro doziranje kočenja. | |
| | | sneky girl
Broj postova : 24 Godina imam : 44 Prebivalište : ozalj Vozim : ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Na forumu od : 04.09.2008
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! uto 03 oľu 2009, 13:16 | |
| ljep | |
| | | rock man
Broj postova : 188 Godina imam : 42 Prebivalište : pula Vozim : shadow 600 Na forumu od : 17.01.2009
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! uto 03 oľu 2009, 13:37 | |
| sviđa mi se kako si prezentirao motor,svaka cast majstore..samo tako nastavi | |
| | | Parizer man
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! sri 08 tra 2009, 10:07 | |
| Evo, napokon i malo novosti... ukratko - Dođoh, vidjeh, upoznah, isprobah, kupih, napunih pivama A sada malo opširnije... DOĐOH ja do Extreme Motoshopa... VIDJEH di je to i kako izgleda, te vidjeh poznatu facu u dučanu... UPOZNAH Dudu... ISPROBAH jedan par bisaga koje mi je uslužni Dudo odma namontirao na motor... KUPIH dotične bisage... NAPUNIH PIVAMA moje nove bisage (samo testiranja radi!)... Eto, više podataka o bisagama stavit ću za koji dan nakon što mi ih majstor Yzzy pripaše za bike i nakon što ih poslije toga poslikam... dakle - nemojte puno sada pitati - detalji (uključivo i cijenu) i slike idu za koji dan... Napomena: Bisage su izdržale zahtjevni test sa pivama. Pive su popijene istoga dana, ali samo zato da se ne bi pokvarile ili, nedo bog, razbile! | |
| | | burton man
Broj postova : 81 Godina imam : 56 Prebivalište : zagreb Vozim : vn 900 custom special edition Na forumu od : 28.01.2009
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! uto 14 tra 2009, 10:07 | |
| KOLIKO TI STANE LIMENKI 0,33 PIVA U BISAGE | |
| | | zuta guja cro chopper forum
Broj postova : 626 Godina imam : 40 Prebivalište : Dugo Selo (okolica) Vozim : yamaha xv 535 Na forumu od : 09.08.2008
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! uto 14 tra 2009, 10:25 | |
| zasto nitko ne testira bisage sa coca colom :lol: Cekam slike | |
| | | mungos cro chopper forum
Broj postova : 1332 Godina imam : 53 Prebivalište : Zagreb,Gornja Kustošija Vozim : Regal Raptor Hawk DD250 Na forumu od : 07.02.2009
| | | | Parizer man
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! pon 04 svi 2009, 13:53 | |
| Da se pohvalim - okrenuh i ja ovaj vikend na brojaču 1.000km! Sada prvom prilikom kod Dude na 1. servis. Za one koji ne znaju - Extreme Moto Shop je OVLAŠTENI serviser za Hyosung Sa motorom je za sada sve super. Nakon što sam skužio da mi gume nisu napumpane kako treba - još i bolje! Potrošnja se u ovom razdoblju kretala nešto ispod 4 litre na 100km... motor se još ponekad (sve rijeđe) zna ugasiti kada naglo okrenem ručicu gasa dok je stisnuto kvačilo (međugas kod šaltanja u nižu npr.) Za sada sam kupio samo bisage za njega, i još ništa novoga od opreme za sebe... recesija me pere sve u 16... sada već radim 3 (slovima: tri) posla odjednom, a ovaj je mjesec pitanje da li bum skupio i za jednu plaću... tako da je koža - na čekanju... prvo će ići kožne hlače i kožni prsluk... za prsluk mislim zagnjaviti Necchi... da ne dajem lovu bez veze nepoznatima... Slike sa bisagama bum stavio kada mi ih Yzzy sredi, ali još prije toga bi se volio naći sa Palomasom da vidim uživo kako njemu bisage na motoru stoje... a i sa Skorpacom... da vidim da li bum metao nosače za bisage i kakve... Nakon servisa javim kako je bilo i šta se sve radilo i kakve su cijene svega toga... Nastavak slijedi za koji dan... | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! pon 04 svi 2009, 14:22 | |
| Moje bisage nisu baš ništa posebno, osim što sam ih dosta povoljno nabavio preko eBaya, i to komplet od 7 različitih kožnih torbi i torbica. Sad kad rezimiram, vidim da od čitavog tog kompleta torbi koristim jedino bisage, od ostaloga (skoro) nikakva korist... Ove bisage koje ima skorpac djeluju mi puno ljepše i kvalitetnije, barem ovako na slici.
Nosače za bisage obavezno stavi, inače će ti bisage s vremenom pohabati i oštetiti lak na blatobranima!
Važno je da si ti nabavio novu Aquilu, a ostatak opreme nabavit ćeš s vremenom! Ja osobno nisam ljubitelj kožne odjeće, imam jedino kožni prsluk, kojega nikad ne koristim. Više mi odgovara tekstilna moto jakna i hlače s protektorima, i zimskom podstavom. Koža je vjerojatno bolja zbog toga što ne propuše, ali meni osobno je neudobna i kruta. | |
| | | Parizer man
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! pon 04 svi 2009, 16:27 | |
| - palomas je napisao/la:
- Nosače za bisage obavezno stavi, inače će ti bisage s vremenom pohabati i oštetiti lak na blatobranima!
Važno je da si ti nabavio novu Aquilu, a ostatak opreme nabavit ćeš s vremenom! Ja osobno nisam ljubitelj kožne odjeće, imam jedino kožni prsluk, kojega nikad ne koristim. Više mi odgovara tekstilna moto jakna i hlače s protektorima, i zimskom podstavom. Koža je vjerojatno bolja zbog toga što ne propuše, ali meni osobno je neudobna i kruta. Imaš koju sliku na kojoj se vidi kako stoje nosaći bisaga na motoru? Jel idu preko ili pokraj amortizera? Jesu ti bisage naslonjene na amortizer? Ja bi kožu, i samo kožu, crnu i samo crnu... moram si to s vremenom iskompletirati... a na motor prvo ide sissybar... to bi isto volio kod tebe vidjeti... obavezno mi treba roštilj, a bojim se da bu onda registracija smetala... moram vidjeti i kako je to Skorpac riješio... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! pon 04 svi 2009, 17:41 | |
| ja sam to riješio malo višim roštiljem tako da stane i ispod vreča ili šator |
| | | skorpac cro chopper forum
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! pon 04 svi 2009, 18:31 | |
| Parizer .... gle ovak .... ja ti radim sutra ujutro do 14:30, u srijedu od 14:30 - 21 .. Novi Zagreb - Zoo City .... Zvrcni me i navrati... pa češ vidjeti kako sam si ja složio nosaće. Ja sam isto mislio bez nosaća ....ali bisage stoje ukoso, pa klaparaju, pa gule lak...... uglavnom i lijepše je vizualno za vidjeti kad ravno stoje. @ Palomas i moje bisage... da bisage lijepo izgledaju, ali nije to baš neka pretjerana kvaliteta... Treba ih doraditi... a poštene bisage sa kojima nema beda su kožne i to je to . No polako i sa vremenom.. moje su od po 15 litara i dosta toga u njih stane.. sad kad imam i grill ... na kojeg stane gajba pive sam jako sretan.... Stvarno stane gajba! isprobano | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! | |
| |
| | | | Moja Hyosung Aquila 250i - NAPOKON! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|