|
|
| Bojanje motocikla | |
|
+24grejp4 Jack medo Safet(y) Sitni Rukfa™ crocopzmaj pozarart Felix Kicho cro.chopper Lars_Viking Adam44 cuki1 Vladek nenad barinić Cube magna ica mavo asy maxart Karlo chopperman 28 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: Bojanje motocikla sub 18 sij 2014, 17:02 | |
| ..hajd da i ja "bacim" koji komentar...dakle najsvježije iskustvo!! .znači prije no što sam se dao u potragu za kvalitenim pituranjem pogledao sam sve i sva!... znao sam kakvu boju želim i isprva sam mislio da će ići samo Apple Candy red bez ikakvog brasha...bio kod Ivičeka i pitao za kompletni kit za lakiranje s bojom, na bazi 1,2 litre koliko bi od prilike trebalo!.... cifra je bila oko 1800-2000 kn ....kako bi mi posao odradio bratić po zanimanju auto lakirer u komori, platio bih samo materijal ... on mi je napravio pripremu i tražio samo 500 kn za materijal , dakako kao za mene i na crno, naravno ....a onda sam vidio slike od Požara i ostao fasciniran posebice na slikam vuka, jer dlaka je izgledala kao prava!! i znao sam da je to to, da čovjek zna šta radi.... poslao sam mu slike s idejama što hoću i kako hoću te koliko toga ima... izbacio mi je cijenu 500-600€ bez pripreme i oko mislim750-800 s pripremom. .. vjerojatno ste vidjeli u mom čačkanju po Electry koliko je tu dijelova i posla! ..da ne dužim znači lakiranje u fušu kod rođaka bi me izišlo oko 2.5-3 soma kuna s pripremom a ovak me izišlo 4200 bez pripreme s vrhunskim oslikavanjem. ...u trenutku kada ovo pišem još nisam vidio rad u živo no mislim da tu nema dvojbi.... ne raste mi lova na drveću al ovak nekaj se ne dela svaki dan i nije mi žao novaca!! ...dio uradka je ovo pa procijenite dali vrijedi svake lipe | |
| | | mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: Bojanje motocikla sub 18 sij 2014, 17:04 | |
| - magna je napisao/la:
- Jesi vidija koliko ljudi to placaju, a ja namjeravam takvu candy plavu skinuti s Irona i nabaciti matt crnu
...mislim da se kod Arlija ove boje vode kao "Sunglo" i da su dvoslojne no nisam siguran.. | |
| | | Felix cro chopper forum
Broj postova : 1270 Godina imam : 50 Prebivalište : požarevac,srbija Vozim : vzr1800,xs650,vespa160gs Na forumu od : 12.01.2010
| Naslov: Re: Bojanje motocikla sub 18 sij 2014, 19:10 | |
| ....jbg, kaže se ''veži konja 'de ti gazda kaže'' .... | |
| | | arcty man
Broj postova : 162 Godina imam : 56 Prebivalište : Zadar Vozim : aquila Na forumu od : 07.09.2010
| Naslov: Re: Bojanje motocikla ned 19 sij 2014, 19:05 | |
| - mrljo#2 je napisao/la:
- ..hajd da i ja "bacim" koji komentar...dakle najsvježije iskustvo!!
.znači prije no što sam se dao u potragu za kvalitenim pituranjem pogledao sam sve i sva!... znao sam kakvu boju želim i isprva sam mislio da će ići samo Apple Candy red bez ikakvog brasha...bio kod Ivičeka i pitao za kompletni kit za lakiranje s bojom, na bazi 1,2 litre koliko bi od prilike trebalo!.... cifra je bila oko 1800-2000 kn ....kako bi mi posao odradio bratić po zanimanju auto lakirer u komori, platio bih samo materijal ... on mi je napravio pripremu i tražio samo 500 kn za materijal , dakako kao za mene i na crno, naravno ....a onda sam vidio slike od Požara i ostao fasciniran posebice na slikam vuka, jer dlaka je izgledala kao prava!! i znao sam da je to to, da čovjek zna šta radi.... poslao sam mu slike s idejama što hoću i kako hoću te koliko toga ima... izbacio mi je cijenu 500-600€ bez pripreme i oko mislim750-800 s pripremom. .. vjerojatno ste vidjeli u mom čačkanju po Electry koliko je tu dijelova i posla! ..da ne dužim znači lakiranje u fušu kod rođaka bi me izišlo oko 2.5-3 soma kuna s pripremom a ovak me izišlo 4200 bez pripreme s vrhunskim oslikavanjem. ...u trenutku kada ovo pišem još nisam vidio rad u živo no mislim da tu nema dvojbi.... ne raste mi lova na drveću al ovak nekaj se ne dela svaki dan i nije mi žao novaca!!
...dio uradka je ovo pa procijenite dali vrijedi svake lipe
Pretpostavljam da cijena zavisi i od motiva. Bar kod oslikavanja. Mislim čak da majstor cijenu formira po kompliciranosti slike, a da je cijena materijala na drugom mjestu. | |
| | | mrljo#2 cro chopper forum
| Naslov: Re: Bojanje motocikla pon 20 sij 2014, 06:18 | |
| ..naravno da ovisi i o zahtjevnosti izvedbe motiva... | |
| | | Easy rider cro chopper forum
Broj postova : 1021 Godina imam : 63 Prebivalište : World wide Vozim : Gold Wing, Piaggio X10 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: Bojanje motocikla pon 20 sij 2014, 08:57 | |
| Čak se i na fotografiji vidi da vrijedi svakog plaćenog centa !! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Bojanje motocikla | |
| |
| | | | Bojanje motocikla | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|