inkredibile man
Broj postova : 34 Godina imam : 44 Prebivalište : zagreb, kastav,lovran Vozim : yamaha dragstar 650 custom Na forumu od : 12.05.2009
| Naslov: bojanje uto 25 svi 2010, 14:19 | |
| sunce zasjalo, ja imam inspiraciju , povampirio bi motor , ne volim crteze ni airbrusheve, volim graficku jednostavnost, stavio bi crno mat , sa lagano pošpricano magenta crvenom u ferlaufu oko znaka sa strane i kilometraže, i lagano bluranim linijama po rubu i sa strane kako se vidi na slici. trenutno je originalna boja iz 99. i lijepa je , ali nije skroz u skladu s mojim karakterom. kako vam se cini, i neke natuknice koliko bi to kostalo i koliko traje? fala Uploaded with ImageShack.us | |
|
Beatnik cro chopper forum
Broj postova : 2135 Godina imam : 39 Prebivalište : Rovinj Vozim : Dragstar 1100 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: bojanje uto 25 svi 2010, 15:24 | |
| Meni izgleda super, nisam nikad vidio tu boju u mat izvedbi tako da bi bilo sigurno originalno | |
|
inkredibile man
Broj postova : 34 Godina imam : 44 Prebivalište : zagreb, kastav,lovran Vozim : yamaha dragstar 650 custom Na forumu od : 12.05.2009
| Naslov: Re: bojanje uto 25 svi 2010, 17:24 | |
| iz drugih uglova. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ne zelim skroz crno, a šareno nije za ovakve motore,. vidjet cemo kad prespavam do sutra dali mi se jos svidja | |
|