| Bojanje motocikla | |
|
+24grejp4 Jack medo Safet(y) Sitni Rukfa™ crocopzmaj pozarart Felix Kicho cro.chopper Lars_Viking Adam44 cuki1 Vladek nenad barinić Cube magna ica mavo asy maxart Karlo chopperman 28 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
chopperman man
Broj postova : 122 Godina imam : 36 Prebivalište : Vukovar (okolica) Vozim : Suzuki GS 750 E, Honda CBX 750 F,Suzuki GSXR 750 Na forumu od : 11.11.2010
| |
| |
Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
| |
| |
maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: Bojanje motocikla pon 26 pro 2011, 22:19 | |
| | |
|
| |
Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
| Naslov: Re: Bojanje motocikla pon 26 pro 2011, 22:38 | |
| - maxart je napisao/la:
- sa običnom mat bojom
Pitao sam da mi " vrati " original boju , ako odlučim prebojati airbruš . Dakle , dva blatobrana i rezervoar 600 kn . Jeli to puno ili malo ? Samo da napomenem , to je jedan od boljih autolimara i lakirera u Brodu . | |
|
| |
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Bojanje motocikla pon 26 pro 2011, 22:46 | |
| Meni zvuči malo, to je ok... | |
|
| |
chopperman man
Broj postova : 122 Godina imam : 36 Prebivalište : Vukovar (okolica) Vozim : Suzuki GS 750 E, Honda CBX 750 F,Suzuki GSXR 750 Na forumu od : 11.11.2010
| Naslov: Re: Bojanje motocikla pon 26 pro 2011, 22:52 | |
| Meni majstor prije par dana rekao cca. 2500 kuna to mi se čini puno zato sam i postavio temu da usporedim cijene | |
|
| |
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Bojanje motocikla pon 26 pro 2011, 22:54 | |
| - chopperman je napisao/la:
- Meni majstor prije par dana rekao cca. 2500 kuna to mi se čini puno zato sam i postavio temu da usporedim cijene
to je definitivno previše... | |
|
| |
mavo cro chopper forum
Broj postova : 1573 Godina imam : 50 Prebivalište : Sisak Vozim : bmw Na forumu od : 16.02.2009
| Naslov: Re: Bojanje motocikla uto 27 pro 2011, 00:18 | |
- Meni majstor prije par dana rekao cca. 2500 kuna to mi se čini puno zato sam i postavio temu da usporedim cijene
Meni je majstor, makar moram priznati uz malu protekciju, pokrpao dosta toga na autu, betumenizirao ga odozdo i prešpricao cijeli auto osim krova, sve za 3000 kn. Tako da mi ova cijena izgleda debelo pretjerana. | |
|
| |
ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: Bojanje motocikla uto 27 pro 2011, 06:01 | |
| ...rad je individualan od meštra do meštra, ako ti uopće netko uzme radit motor(većina ih to izbjegava)....
@mavo......ovisi o kakvom se poslu radi(metalik,boja u bazi i koliko toga sve skupa ima za radit), ali za sve to 3000kn meni zvuči jakooooooo malo...
..osim toga napuhivanje cjene je jedan od načina odbijanja stranke... | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Bojanje motocikla uto 27 pro 2011, 06:57 | |
| 1000 - 2000 kn ovisno o boji | |
|
| |
maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: Bojanje motocikla uto 27 pro 2011, 08:55 | |
| - Karlo je napisao/la:
- maxart je napisao/la:
- sa običnom mat bojom
Pitao sam da mi " vrati " original boju , ako odlučim prebojati airbruš .
Dakle , dva blatobrana i rezervoar 600 kn . Jeli to puno ili malo ?
Samo da napomenem , to je jedan od boljih autolimara i lakirera u Brodu . to je samo boja i lak , vjerojatno zasluženi popust | |
|
| |
Karlo cro chopper forum
| Naslov: Re: Bojanje motocikla uto 27 pro 2011, 09:10 | |
- to je samo boja i lak , vjerojatno zasluženi popust
Možda je to samo realna cijena , popust sigurno nije . | |
|
| |
maxart cro chopper forum
| Naslov: Re: Bojanje motocikla uto 27 pro 2011, 09:12 | |
| - asy je napisao/la:
- chopperman je napisao/la:
to je definitivno previše... to je normakna cjena sa materijalom za dobro odrađen posao , može i manje s manje kvalitetnom bojom i lakom tanje naneseno .Isto tako auto lakireri renomirani izbjegavaju raditi motore jer im oduzima dosta vremena za kvalitetan posao (šta je točno) jer imaju norme po kvadratu i 90% odrade šlajfericama posao | |
|
| |
Cube man
Broj postova : 319 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : yamaha XJ6n Na forumu od : 19.08.2011
| Naslov: Re: Bojanje motocikla uto 27 pro 2011, 09:21 | |
- asy je napisao/la:
to je definitivno previše... to je normakna cjena sa materijalom za dobro odrađen posao , može i manje s manje kvalitetnom bojom i lakom tanje naneseno .Isto tako auto lakireri renomirani izbjegavaju raditi motore jer im oduzima dosta vremena za kvalitetan posao (šta je točno) jer imaju norme po kvadratu i 90% odrade šlajfericama posao .... a i treba znat odradit mat boju. P. S. Zakaj ne probaš s ovim, cijena je po kvadratu tak da ne bi trebalo biti skupo, a i štiti motor: https://www.youtube.com/watch?v=Qd3uehLnAgw | |
|
| |
maxart cro chopper forum
| Naslov: Re: Bojanje motocikla uto 27 pro 2011, 09:24 | |
| - Karlo je napisao/la:
- maxart je napisao/la:
- to je samo boja i lak , vjerojatno zasluženi popust
Možda je to samo realna cijena , popust sigurno nije . lako provjeriš otiđi do boje i lakova i pitaj 0.5 boje 0,5 laka 0,25 hertera pa razređivaći i dobiš vrjedost posla i ako je baza boje jednoslojna.Ako je dvoslojna je dva puta po 0,5lit. Istina može se odraditi i sa 2 deci ja osobno nanesem i do 1 lit laka a sve je to stvar izbora .Na kraju , koliko para toliko muzike uvjek bilo i biće | |
|
| |
nenad barinić cro chopper forum
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
| Naslov: Re: Bojanje motocikla uto 27 pro 2011, 23:30 | |
| | |
|
| |
nenad barinić cro chopper forum
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
| Naslov: Re: Bojanje motocikla uto 27 pro 2011, 23:36 | |
| ...moze i dzaba, ako mi nakon posla pokloni crashbar,sissy bar....placa ruckove, vecere, meni i zeni....placa rezije... sala mala ... za isti takav motor kakav ti imas (bio je 1978. godiste sa 5 slojeva raznih boja i kitova), sa dosta krpanja, ravnanja, nanasanja filera (jako tesko za dobiti na nulu od raznoraznih bubotaka kroz sve te godine), osnovne boje, laka.... i krenuvsi od toga da ima rezervar, poklopac cepa na rezervaru, 2 blatobrana i 2 bubrega te rep, mislim da 3000 kn cak ni nije puno.... uz to, moje misljenje je da je auto puno,puno lakse bojati i lakirati nego motor... | |
|
| |
chopperman man
| Naslov: Re: Bojanje motocikla sri 28 pro 2011, 09:45 | |
| Bojanje dogovoreno kad sve bude spremno ide kod majstora | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Bojanje motocikla sri 28 pro 2011, 11:06 | |
- Bojanje dogovoreno kad sve bude spremno ide kod majstora
Po kojoj cijeni i koja vrsta boje? Razumijem i jednu i drugu stranu. Uvijek je onome tko prodaje svoj proizvod malo jer zna koliko se uloži materijala i truda (vrijeme utrošeno u radu je isto roba), a naravno da bi korisnici usluge majstora htjeli proći što jeftinije i neznaju što sve treba napraviti da bi se dobio krajnji zadovoljavajući produkt rada. Dakle i sam sam takav da ću se raspitati na nekoliko strana i uvijek uzeti neku srednju ponudu. Naravno da je bitno i to što tko očekuje kao rezultat. Ja sam doduše kod prijatelja limara 2006. dao farbati kompletni motor (blatobrani, bočne stranice i tank). Dobio sam crnu boju motora koja se presijavala oviso o kutu gledanja (plavo, zeleno, ljubičasto) i ja sam bio jako zadovoljan - cijena 800 kn. Da li su cijene skočile ili ja nisam bio svjestan koliko sam jeftino prošao, možda je farba tanko nanesena? - neznam! | |
|
| |
cuki1 man
Broj postova : 141 Godina imam : 48 Na forumu od : 25.07.2009
| Naslov: Re: Bojanje motocikla sri 28 pro 2011, 11:48 | |
| Baš kako je Vladek napisao oni koji rade il prodaju uvijek je malo, a nama koji kupujemo ili trebamo u ovom slučaju farbanje je puno!!Sve ovisi o tome koliko se očekuje koliko možeš sam napraviti i koliko to majstor priznaje. Eto imam sreću pa sam boju dobio po jako povoljnoj cijeni samo nebi reklamirao kolegu jer neznam kako bi to prihvatio i bilo je kao za mene! Sad u potrazi oko majstor farbera iako imam u vidu jednog prijatelja koji će najvjerojatnije to odraditi isto kao prijatelju. Inače već je napisao netko neki lakireri ne žele iz nekog razloga uzimati posao bojanja moto djelova ili ako i uzmu traže brdo novaca... | |
|
| |
chopperman man
| Naslov: Re: Bojanje motocikla sri 28 pro 2011, 12:06 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Bojanje dogovoreno kad sve bude spremno ide kod majstora
Po kojoj cijeni i koja vrsta boje?
Razumijem i jednu i drugu stranu. Uvijek je onome tko prodaje svoj proizvod malo jer zna koliko se uloži materijala i truda (vrijeme utrošeno u radu je isto roba), a naravno da bi korisnici usluge majstora htjeli proći što jeftinije i neznaju što sve treba napraviti da bi se dobio krajnji zadovoljavajući produkt rada. Dakle i sam sam takav da ću se raspitati na nekoliko strana i uvijek uzeti neku srednju ponudu. Naravno da je bitno i to što tko očekuje kao rezultat.
Ja sam doduše kod prijatelja limara 2006. dao farbati kompletni motor (blatobrani, bočne stranice i tank). Dobio sam crnu boju motora koja se presijavala oviso o kutu gledanja (plavo, zeleno, ljubičasto) i ja sam bio jako zadovoljan - cijena 800 kn. Da li su cijene skočile ili ja nisam bio svjestan koliko sam jeftino prošao, možda je farba tanko nanesena? - neznam!
Pa cijenu na kraju i neznam dogovor je da ja njemu napravim produzene papučice komande za motor on plaća materijal koji je potreban a tako isto i on meni boja a ja plaćam materijal nismo htjeli procjenjivat čije je vrijednije neka bude usluga za uslugu | |
|
| |
Adam44 man
Broj postova : 42 Godina imam : 58 Prebivalište : Rijeka Vozim : VN 900 Na forumu od : 27.08.2010
| Naslov: Re: Bojanje motocikla sub 01 ruj 2012, 12:02 | |
| Samo da pitam, jel zna netko nekog dobrog lakirera u Rijeci (ili okolici)? Za sad sam našao samo jednog koji bi htio raditi, ali traži me 2800 kn za rezervoar i dva blatobrana. | |
|
| |
Lars_Viking cro chopper forum
Broj postova : 1379 Godina imam : 36 Prebivalište : Matulji Vozim : Kawa VN 800 Na forumu od : 09.06.2012
| Naslov: Re: Bojanje motocikla sub 01 ruj 2012, 12:33 | |
| Požar-art, al ti je sad na godišnjem.
Imaš ga tu na forumu. | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Bojanje motocikla sub 01 ruj 2012, 12:47 | |
| - Adam44 je napisao/la:
- Samo da pitam, jel zna netko nekog dobrog lakirera u Rijeci (ili okolici)?
Za sad sam našao samo jednog koji bi htio raditi, ali traži me 2800 kn za rezervoar i dva blatobrana. bolesno ..... pa nije normalan | |
|
| |
Adam44 man
Broj postova : 42 Godina imam : 58 Prebivalište : Rijeka Vozim : VN 900 Na forumu od : 27.08.2010
| Naslov: Re: Bojanje motocikla sub 01 ruj 2012, 13:03 | |
| - Lars_Viking je napisao/la:
- Požar-art, al ti je sad na godišnjem.
Imaš ga tu na forumu. Hvala ali trazim nekog drugog, jer se upravo o doticnom radi. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Bojanje motocikla | |
| |
|
| |
| Bojanje motocikla | |
|