| Vlasnici Kineskih Motocikla | |
|
+6I'gore Suhi Slavonac vroc-bobi i.k.b pinky 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Vlasnici Kineskih Motocikla pet 05 lis 2012, 21:09 | |
| Svim vlasnicima kineskih motocikla - ste da organiziramo CHINA OKUPLJANJE? |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| Naslov: Re: Vlasnici Kineskih Motocikla pet 05 lis 2012, 22:39 | |
| Ja, kao prvi sam ZA, ali da se odredi neki datum-vikend na proljeće,! | |
|
| |
i.k.b man
Broj postova : 133 Godina imam : 30 Prebivalište : Duga Resa Vozim : qingqi qm125 Na forumu od : 06.09.2012
| |
| |
vroc-bobi cro chopper forum
Broj postova : 1317 Godina imam : 56 Prebivalište : dalmacija Vozim : M1800R / nocni bijes , K1600GT SE Na forumu od : 09.10.2011
| Naslov: Re: Vlasnici Kineskih Motocikla sub 06 lis 2012, 00:25 | |
| A bas ste neki , sta se odvajate Ja se mogu jedino sa Acydom nac :-) | |
|
| |
Slavonac man
Broj postova : 133 Godina imam : 35 Prebivalište : zagreb Vozim : jinlun250 Na forumu od : 10.07.2011
| Naslov: Re: Vlasnici Kineskih Motocikla sub 06 lis 2012, 02:18 | |
| za! bit će nas dosta! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vlasnici Kineskih Motocikla sub 06 lis 2012, 10:19 | |
| Ma ne odvajamo se - po meni ako je netko zainteresiran može doći sa svojim a mislim da svi misle isto Moja ideja je da odredimo neki dan kada je toplo - kasno proljeće ili ljeto, a svi su dobro došli. |
|
| |
Broj postova : 1317 Godina imam : 56 Prebivalište : dalmacija Vozim : M1800R / nocni bijes , K1600GT SE Na forumu od : 09.10.2011
| Naslov: Re: Vlasnici Kineskih Motocikla sub 06 lis 2012, 10:44 | |
| Salim se ja , Djoni , vidis da vam zavidim koliko vas ima , a nas samo dva | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vlasnici Kineskih Motocikla sub 06 lis 2012, 16:14 | |
| - Citat :
- Salim se ja , Djoni , vidis da vam zavidim koliko vas ima , a nas samo dva Cool
Ma da vas je dvojica a nas tri (zasada) smo sami |
|
| |
Suhi cro chopper forum
Broj postova : 1052 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb, Dubrava Vozim : between two bikes Na forumu od : 04.12.2007
| Naslov: Re: Vlasnici Kineskih Motocikla sub 06 lis 2012, 18:20 | |
| - Djoni_Gitara je napisao/la:
Moja ideja je da odredimo neki dan kada je toplo - kasno proljeće ili ljeto, a svi su dobro došli. Znači, nađete se za jedno 7, 8 mjeseci | |
|
| |
| Naslov: Re: Vlasnici Kineskih Motocikla ned 07 lis 2012, 08:58 | |
| - Suhi je napisao/la:
- Djoni_Gitara je napisao/la:
Moja ideja je da odredimo neki dan kada je toplo - kasno proljeće ili ljeto, a svi su dobro došli. Znači, nađete se za jedno 7, 8 mjeseci Dorbo ,ja sam daleko na sjeveru Evrope trenutno , ali zasto se ne nadjete sad , koliko znam , vrijeme je jos uvijek lijepo ? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vlasnici Kineskih Motocikla ned 07 lis 2012, 09:56 | |
| Pa moja želja je da nas se okupi desetak na forumu i da se dogovorimo kada i gdje bi se sastali razmjenili iskustva i zabavilii - što za sada ide sporo kao što se vidi na post su se javila samo 3 vlasnika. No svaki početak je težak |
|
| |
I'gore man
Broj postova : 38 Godina imam : 45 Prebivalište : Zadar Vozim : Regal Raptor(zvonko)320 Na forumu od : 14.05.2012
| Naslov: Re: Vlasnici Kineskih Motocikla ned 07 lis 2012, 10:43 | |
| | |
|
| |
i.k.b man
Broj postova : 133 Godina imam : 30 Prebivalište : Duga Resa Vozim : qingqi qm125 Na forumu od : 06.09.2012
| Naslov: Re: Vlasnici Kineskih Motocikla ned 07 lis 2012, 11:41 | |
| možda kad bi se okvirno predložilo mjesto i vrijeme, možda bi se više ljudi javilo. dali bi to bio samo jedan dan druženje ili sa kampiranjem? ugl. ja podržavam ovo, i mislim da bi bilo super | |
|
| |
Hedo cro chopper forum
Broj postova : 3302 Godina imam : 37 Prebivalište : Santa Domenica Vozim : Cruisera Na forumu od : 16.07.2009
| Naslov: Re: Vlasnici Kineskih Motocikla ned 07 lis 2012, 12:05 | |
| Podržavam | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vlasnici Kineskih Motocikla ned 07 lis 2012, 12:32 | |
| OK Za sve koji su se javili i ostale zainteresirane. Mislim da bi za početak bilo dovoljno jednodnevno druženje ( prvi put ) - moja ideja do kraja listopada predložiti točno vreme i mjesto prvog okupljanja ako je moguće da svima bude do 150 km vožnje - recimo Karlovac - čekam daljnje poruke - iznesite svoje ideje? |
|
| |
i.k.b man
| Naslov: Re: Vlasnici Kineskih Motocikla ned 07 lis 2012, 18:49 | |
| meni bi to bila vožnja od 4km tak da bi 100% došao hh znam par dobrih mjesta u klc. naprimjer ŠRC korana nezz kolko znate, tamo se održavaju dani piva, bio je moto susret (karavana za život) i tako. to je moj neki prijedlog, ima još puno mjesta uz mrežnicu ili koranu, ali ovo mi se čini najbolje ako je karlovac u pitanju. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vlasnici Kineskih Motocikla uto 09 lis 2012, 18:51 | |
| OK i.k.b ali se drugi ne javljaju sa svojim idejama????? |
|
| |
Lars_Viking cro chopper forum
Broj postova : 1379 Godina imam : 36 Prebivalište : Matulji Vozim : Kawa VN 800 Na forumu od : 09.06.2012
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vlasnici Kineskih Motocikla sri 10 lis 2012, 21:59 | |
| Hm i taiwan je u igri ne ili misliš da Formoza odnosno Taiwan nije dio Kine |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
i.k.b man
| Naslov: Re: Vlasnici Kineskih Motocikla ned 14 lis 2012, 21:38 | |
| pa kolko sam vidio na forumu ima dosta kineza, ne vjerujem da nas je tako malo zainteresirano možda ako bi se mogli pridružit i ostali slični npr, taiwanci, korejci, i nezz kakvi sve ima možda bi bilo više zainteresiranih ja mislim da bi ovo bilo super pogotovo šta vidim da ljudi sve više kupuju takve motore, što zbog cijene, što zbog potrošnje i održavanja... kad bi se okupili, podružili,razmijenili mišljenja,iskustva bilo bi super | |
|
| |
TommyZG cro chopper forum
Broj postova : 1131 Godina imam : 46 Prebivalište : Zagreb - Podsused Vozim : kolica - djecja Na forumu od : 27.12.2008
| Naslov: Re: Vlasnici Kineskih Motocikla ned 14 lis 2012, 22:03 | |
| - i.k.b je napisao/la:
- pa kolko sam vidio na forumu ima dosta kineza, ne vjerujem da nas je tako malo zainteresirano
možda ako bi se mogli pridružit i ostali slični npr, taiwanci, korejci, i nezz kakvi sve ima možda bi bilo više zainteresiranih ja mislim da bi ovo bilo super pogotovo šta vidim da ljudi sve više kupuju takve motore, što zbog cijene, što zbog potrošnje i održavanja... kad bi se okupili, podružili,razmijenili mišljenja,iskustva bilo bi super ...a da i mi koji nismo kinezi ne ostanemo zakinuti, a sve u cilju čim većeg broja ljudi na okupljanju, promjenimo nazivu u "susret vlasnika čunga-lung motora" ovo čunga lunga sam nedavno čuo i bilo mi je simpatično, tako da nije namjera nekog uvrijedit ionako sam i "sam" tajwanac ;-) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vlasnici Kineskih Motocikla sri 17 lis 2012, 13:42 | |
| - TommyZG je napisao/la:
- i.k.b je napisao/la:
- pa kolko sam vidio na forumu ima dosta kineza, ne vjerujem da nas je tako malo zainteresirano
možda ako bi se mogli pridružit i ostali slični npr, taiwanci, korejci, i nezz kakvi sve ima možda bi bilo više zainteresiranih ja mislim da bi ovo bilo super pogotovo šta vidim da ljudi sve više kupuju takve motore, što zbog cijene, što zbog potrošnje i održavanja... kad bi se okupili, podružili,razmijenili mišljenja,iskustva bilo bi super ...a da i mi koji nismo kinezi ne ostanemo zakinuti, a sve u cilju čim većeg broja ljudi na okupljanju, promjenimo nazivu u "susret vlasnika čunga-lung motora"
ovo čunga lunga sam nedavno čuo i bilo mi je simpatično, tako da nije namjera nekog uvrijedit ionako sam i "sam" tajwanac ;-)
Što se mene tiče suglasan - ili može Čunga Lunga i ostalih manjih kubikaža te svih zainteresiranih - nadam se da se svi nešto dogovorimo, a upoznavanje druženje i razmjena iskustava je zajednički profit od toga |
|
| |
i.k.b man
| Naslov: Re: Vlasnici Kineskih Motocikla sri 17 lis 2012, 16:06 | |
| | |
|
| |
Hedo cro chopper forum
Broj postova : 3302 Godina imam : 37 Prebivalište : Santa Domenica Vozim : Cruisera Na forumu od : 16.07.2009
| Naslov: Re: Vlasnici Kineskih Motocikla sri 17 lis 2012, 17:15 | |
| ... samo čini mi se da ništa do nove sezone...i imali bi vremena za detaljnu organizaciju... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vlasnici Kineskih Motocikla | |
| |
|
| |
| Vlasnici Kineskih Motocikla | |
|