| REGAL RAPTOR - Spyder | |
|
+76nyll TheSanja mahun calc69 swileni tosimoto medo beky miz kec1982 Hahar Roby Emil Jack bero73 Slavonka oluja frrka palomas Meštra samoborac mungos burger dac duba trunta GALE asy puksy firejack zuta guja necchi zutokljunac buc Firefighter veki333 početnik Safet(y) Quirin Hrvoje kikko1 gusgus StarRider Suhi Kum sef-sale dado12 tata Bučni custom rider Dr.Ma$$a Easy-R lukylipik KekoWaspnation klesoo huš vstarrider drak Zmija webrider jebiki Tomo-vz stain Blackie Genesis051 cro.chopper lord merla Ash Vulcan magna simke HyperCube Vladek Yzzy freshman 80 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
swileni cro chopper forum
Broj postova : 2540 Godina imam : 34 Prebivalište : 53nja Vozim : Suzuki sv650s Na forumu od : 13.06.2009
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder uto 12 sij 2010, 09:47 | |
| bolje ti je sad gledat praznu garazu,skupljat lovu i mastat,i naravno cekat pravu priliku,nego da u sezoni sarafas po bike-u do se ostali Strpljen, spašen!" | |
|
| |
tosimoto man
Broj postova : 253 Godina imam : 59 Prebivalište : Beli Manastir Vozim : Aprilia SL 1000 Falco, Daelim NS 125 DLX Na forumu od : 20.12.2009
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder uto 12 sij 2010, 09:49 | |
| Ma sve mi je jasno ali bojim se za lovu Žena sad već nešto planira ali ništa od toga Imam jednu Aquilu ali je nešto rađeno pa sad ima 38 KS ne znam točno što samo znam da je tu preradu radio prvi vlasnik inače i vlasnik servisa. Nisam još uspio razgovarati s sadašnjim vlasnikom jer je na terenu i dolazi tek za 7-8 dana pričao sam sa ocem koji mi je ukratko opisao ono što on zna, motor je navodno jako očuvan registriran do 11 mj. 2010. on je drugi vlasnik prešao nije siguran između 15.-18. tisuća km i metnuta mu je nova stražnja guma, cijena je malo viša ali mi je malo daleko pa me i prijevoz puno košta. Više bih volio da ima standardne konje, ne znam što je mogao raditi samo vidim da ima orginalne auspuhe | |
|
| |
swileni cro chopper forum
Broj postova : 2540 Godina imam : 34 Prebivalište : 53nja Vozim : Suzuki sv650s Na forumu od : 13.06.2009
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder uto 12 sij 2010, 09:53 | |
| - tosimoto je napisao/la:
- Ma sve mi je jasno ali bojim se za lovu Žena sad već nešto planira ali ništa od toga
Imam jednu Aquilu ali je nešto rađeno pa sad ima 38 KS ne znam točno što samo znam da je tu preradu radio prvi vlasnik inače i vlasnik servisa. Nisam još uspio razgovarati s sadašnjim vlasnikom jer je na terenu i dolazi tek za 7-8 dana pričao sam sa ocem koji mi je ukratko opisao ono što on zna, motor je navodno jako očuvan registriran do 11 mj. 2010. on je drugi vlasnik prešao nije siguran između 15.-18. tisuća km i metnuta mu je nova stražnja guma, cijena je malo viša ali mi je malo daleko pa me i prijevoz puno košta. Više bih volio da ima standardne konje, ne znam što je mogao raditi samo vidim da ima orginalne auspuhe Ajooooj ,rekao si zeni da imas para ,neeee,nis od aguile ... pa probaj...sam me zanima kako joj je snagu povecao | |
|
| |
tosimoto man
Broj postova : 253 Godina imam : 59 Prebivalište : Beli Manastir Vozim : Aprilia SL 1000 Falco, Daelim NS 125 DLX Na forumu od : 20.12.2009
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder uto 12 sij 2010, 10:02 | |
| Bude bude samo da ju nađem | |
|
| |
freshman cro chopper forum
Broj postova : 2151 Godina imam : 57 Prebivalište : zgb-dubrava Vozim : regal raptor spyder cb 450, bmw f 650, HD sportster xl 1200c Na forumu od : 13.04.2008
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder čet 14 sij 2010, 09:50 | |
| | |
|
| |
calc69 cro chopper forum
Broj postova : 1081 Godina imam : 55 Prebivalište : zagreb, sesvete Vozim : HONDAshadow VT750 Na forumu od : 09.11.2007
| |
| |
mahun man
Broj postova : 32 Godina imam : 49 Prebivalište : rijeka Vozim : naked a nadam se chopperu Na forumu od : 13.11.2008
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder sub 16 sij 2010, 19:01 | |
- Ma sve mi je jasno ali bojim se za lovu Žena sad već nešto planira ali ništa od toga
Imam jednu Aquilu ali je nešto rađeno pa sad ima 38 KS ne znam točno što samo znam da je tu preradu radio prvi vlasnik inače i vlasnik servisa. Nisam još uspio razgovarati s sadašnjim vlasnikom jer je na terenu i dolazi tek za 7-8 dana pričao sam sa ocem koji mi je ukratko opisao ono što on zna, motor je navodno jako očuvan registriran do 11 mj. 2010. on je drugi vlasnik prešao nije siguran između 15.-18. tisuća km i metnuta mu je nova stražnja guma, cijena je malo viša ali mi je malo daleko pa me i prijevoz puno košta. Više bih volio da ima standardne konje, ne znam što je mogao raditi samo vidim da ima orginalne auspuhe ma daj ,što taj priča....taj je u svoje regularne kone kojih je 28 pretvorio u kw pa si je onda izračunao 38ks.... postoje neki stage 1 i stage 2 kitovi za gv250 s karb izvedbama....jedinica mislim da ima šire dizne i još nešto,a dvojka čak i protočnije auspuhe,al nisam u to 100% siguran....govorim po siječanju i mislim da tad ima oko 35ks..... sa 38ks bi trebala iči 160 na sat | |
|
| |
tosimoto man
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder sub 16 sij 2010, 19:09 | |
| Nerma 38 ks ali ima nešto više od normale tj. dečko nije siguran koliko ali zna da je rađeno nešto na karburatorima i ispuhu i to je radio 1. vlasnik inače serviser pa valjda je to taj stage 2. Navodno ide 140-150 bez problema jer mu je i omjer zupčanika promjenjen mada to nije ugodna brzina | |
|
| |
mahun man
Broj postova : 32 Godina imam : 49 Prebivalište : rijeka Vozim : naked a nadam se chopperu Na forumu od : 13.11.2008
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder sub 16 sij 2010, 19:17 | |
- Nerma 38 ks ali ima nešto više od normale tj. dečko nije siguran koliko ali zna da je rađeno nešto na karburatorima i ispuhu i to je radio 1. vlasnik inače serviser pa valjda je to taj stage 2. Navodno ide 140-150 bez problema jer mu je i omjer zupčanika promjenjen mada to nije ugodna brzina
venox s 28ks ide 140....on ima preduge brzine ( do 120 dođe normalno,a za 140 mu treba 5km ravnice ),dok aquila prekratke,pretpostavljao sam da je morao staviti manji zadnji zupčanik...oba motpra su približno iste težine.....je li ta aquila ona prekrivena snijegom? | |
|
| |
tosimoto man
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder sub 16 sij 2010, 19:26 | |
| | |
|
| |
Broj postova : 2151 Godina imam : 57 Prebivalište : zgb-dubrava Vozim : regal raptor spyder cb 450, bmw f 650, HD sportster xl 1200c Na forumu od : 13.04.2008
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder ned 17 sij 2010, 00:49 | |
| | |
|
| |
TheSanja girl
Broj postova : 420 Godina imam : 36 Prebivalište : Vinkovci Vozim : ...uskoro... Na forumu od : 10.12.2009
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder ned 17 sij 2010, 17:03 | |
| ...Samo htjedoh reći da je meni ovaj Spyder odličan...čim sa ga vidjela odmah sam ga spazila | |
|
| |
nyll cro chopper forum
Broj postova : 1045 Prebivalište : ZG Vozim : ZS-125-30 Na forumu od : 05.06.2009
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder ned 17 sij 2010, 19:20 | |
| pročitaj sve što nadješ na forumu o njemu ima i zadovoljnih vlasnika, ali ... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder ned 17 sij 2010, 22:13 | |
| - nyll je napisao/la:
- pročitaj sve što nadješ na forumu o njemu
ima i zadovoljnih vlasnika, ali ... da se nadovežem... ali... imaju garažu, komplet gedora, dobre volje i svjesni su što su kupili (prije za koliko love) imaju i sreće pa sve što ne mogu popraviti sami radi kako treba... po tuđem, a i mojem iskustvu (što ne mora biti pravilo) izbjegavaj modele od 250ccm sa 'anjšpricima'...dok 350 ccm (ovaj moj) pali i vozi ko zvrk... |
|
| |
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder pon 18 sij 2010, 11:39 | |
| | |
|
| |
nyll cro chopper forum
Broj postova : 1045 Prebivalište : ZG Vozim : ZS-125-30 Na forumu od : 05.06.2009
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder pon 18 sij 2010, 13:45 | |
| no no, bez uvrede, ne mislim da je RR lošiji od drugih, daleko od toga - mislio sam prvenstveno na one svinjarije sa zastupnicima i servisima. | |
|
| |
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder uto 19 sij 2010, 16:07 | |
| - nyll je napisao/la:
- no no, bez uvrede, ne mislim da je RR lošiji od drugih, daleko od toga - mislio sam prvenstveno na one svinjarije sa zastupnicima i servisima.
ma nema uvrede,samo razgovaramo...kaj se tiče servisa..s beta-moto servisom nema frke,ljudi se fakat trude i daju sve od sebe da sve štima..servis u zadru=strava..prema mojem iskustvu največa je pizdarija u tome kaj kinezi u naruđbu djelova utrpaju sve kaj netreba i to za krivi model motora..motor sam po sebi ima sitnih nedostataka ali nije baš totalno smeče kak svi pišu..ja svog od prvog ne šparam,ima me posvuda..od asfalta do šumskih puteva i bespuča velebita..tu i tam nekaj krepucne ali ništ kaj novi šaraf nebi riješil..redovni servis,toči i vozi..na kraju krajeva..tko ima mjesečna primanja 20 000-30 000 kn sigurno nebu kupil spydera..svi ostali moraju biti svjesni njegove cijene a samim tim i svega ostalog....sve u svemu, ja sam zadovoljan..osim kaj mi fali malkice konjiča u mašini | |
|
| |
mungos cro chopper forum
Broj postova : 1332 Godina imam : 53 Prebivalište : Zagreb,Gornja Kustošija Vozim : Regal Raptor Hawk DD250 Na forumu od : 07.02.2009
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder uto 19 sij 2010, 19:30 | |
| Fresh,to su riječi!! Nego jel ormar spreman i svi panti pošarafljeni za sezonu!? | |
|
| |
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder uto 26 sij 2010, 20:04 | |
| - freshman je napisao/la:
- nyll je napisao/la:
- no no, bez uvrede, ne mislim da je RR lošiji od drugih, daleko od toga - mislio sam prvenstveno na one svinjarije sa zastupnicima i servisima.
ma nema uvrede,samo razgovaramo...kaj se tiče servisa..s beta-moto servisom nema frke,ljudi se fakat trude i daju sve od sebe da sve štima..servis u zadru=strava..prema mojem iskustvu največa je pizdarija u tome kaj kinezi u naruđbu djelova utrpaju sve kaj netreba i to za krivi model motora..motor sam po sebi ima sitnih nedostataka ali nije baš totalno smeče kak svi pišu..ja svog od prvog ne šparam,ima me posvuda..od asfalta do šumskih puteva i bespuča velebita..tu i tam nekaj krepucne ali ništ kaj novi šaraf nebi riješil..redovni servis,toči i vozi..na kraju krajeva..tko ima mjesečna primanja 20 000-30 000 kn sigurno nebu kupil spydera..svi ostali moraju biti svjesni njegove cijene a samim tim i svega ostalog....sve u svemu, ja sam zadovoljan..osim kaj mi fali malkice konjiča u mašini Eto rješenja.... mjenjajte se. Ti i Beky.. Dobiš motor novije genereacije, sa elektronikom, pod garancijom još cca godinu dana. Štoviše, daš mu motor koji ima 'tvorničku grešku' za čistokrvni PRC proizvod, koji usput ima par tisuća km... Ja bih sa tvojim uvjerenjima pristao, a vjerujem i Beky sa svojima. |
|
| |
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder sri 27 sij 2010, 12:13 | |
| - .koshchall. je napisao/la:
- freshman je napisao/la:
- nyll je napisao/la:
ma nema uvrede,samo razgovaramo...kaj se tiče servisa..s beta-moto servisom nema frke,ljudi se fakat trude i daju sve od sebe da sve štima..servis u zadru=strava..prema mojem iskustvu največa je pizdarija u tome kaj kinezi u naruđbu djelova utrpaju sve kaj netreba i to za krivi model motora..motor sam po sebi ima sitnih nedostataka ali nije baš totalno smeče kak svi pišu..ja svog od prvog ne šparam,ima me posvuda..od asfalta do šumskih puteva i bespuča velebita..tu i tam nekaj krepucne ali ništ kaj novi šaraf nebi riješil..redovni servis,toči i vozi..na kraju krajeva..tko ima mjesečna primanja 20 000-30 000 kn sigurno nebu kupil spydera..svi ostali moraju biti svjesni njegove cijene a samim tim i svega ostalog....sve u svemu, ja sam zadovoljan..osim kaj mi fali malkice konjiča u mašini Eto rješenja.... mjenjajte se. Ti i Beky.. Dobiš motor novije genereacije, sa elektronikom, pod garancijom još cca godinu dana. Štoviše, daš mu motor koji ima 'tvorničku grešku' za čistokrvni PRC proizvod, koji usput ima par tisuća km... Ja bih sa tvojim uvjerenjima pristao, a vjerujem i Beky sa svojima. ja ti volim oldtimere ..a tebi je i bliže pa se možete brže zamjeniti | |
|
| |
Genesis051 cro chopper forum
Broj postova : 740 Godina imam : 64 Prebivalište : Rijeka Vozim : H-D Street 750 Na forumu od : 15.12.2007
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder uto 16 oľu 2010, 22:39 | |
| (podižem prašinu sa 2 mj. starog zadnjeg posta, ali nisam mogao odoliti ... ) danas mi je došal novi mail od H-D ... nove promocije pa su na slici 2 (isti motor drukčija opcija) motora... aj mi recite, da uzorak naplatka (onog desnog, udaljenijeg) nije sličan (da ne kažem isti) sa R. Raptorom... | |
|
| |
mahun man
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder sri 17 oľu 2010, 02:57 | |
| a ne možeš vjerovati,ko tu koga,pa ovi doslovno iskopirali regal raptora | |
|
| |
mungos cro chopper forum
Broj postova : 1332 Godina imam : 53 Prebivalište : Zagreb,Gornja Kustošija Vozim : Regal Raptor Hawk DD250 Na forumu od : 07.02.2009
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder sri 17 oľu 2010, 17:12 | |
| Na svom postu sam napisao da su i Spyder i Hawk kopija HD-a, svaki po svojoj osnovi. Vlasnik tvornice ili ti večinski dioničar je iz HD-a i odobrena mu je ta vrsta kopiranja. Ne bi me čudilo da je to sestrinska firma koja je osnovana zbog proizvodnje cijenom prihvatljivijih motora na tržištu. To je ona fora: Renault - Dacia, Wolkvagen - Škoda - Seat, Fiat - Zastava. | |
|
| |
lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder sri 17 oľu 2010, 20:04 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: REGAL RAPTOR - Spyder | |
| |
|
| |
| REGAL RAPTOR - Spyder | |
|