|
|
| Regal Raptor Spyder No.2 | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
početnik man
Broj postova : 29 Godina imam : 37 Prebivalište : Prijedor,BIH Vozim : Regal Raptor Spyder Na forumu od : 06.06.2008
| Naslov: Regal Raptor Spyder No.2 sri 13 kol 2008, 22:33 | |
| Kao prvo ako je tema spam, neka se obrise, jer ima jos jedna 'skoro' ista Kao drugo, DOSAO JE, prevoz je malo kasnio, tj. punih 6 sati ali je dosao, posto sam imao jako malo vremena da ga probam, napravio sam tek dva kruga tu po naselju, a i ne registrovan je pa ne smijem. Nekako mi je super Sve 5, osjeti se da je nov, da se razaradjuje sve to i ostalo. Ali imam jedan problem, nadam se da ce mi moci neko dati odgovor zasto i kako, pogotovo ekipa koja vozi isti motor. Krenem, sve ok, mijenjanje brzina ok, i kad trebam da stanem, vratim brzinu u manju tu nastaje problem, jako tesko ide. Da li ste imali problema sa trazenjem lera??? Da li je to do mene, posto se tek navikavam na njega i na takav nacin mijenjanja brzina ( posto sam se obucavao na motoru gdje su se brzine mijenjale rucno ), ili je u pitanju nesto sasvim drugo?? Ko prvi pomogne, ima cugu od mene. Ekipa pozdrav! PS-Slike sutra ili prekosutra, danas se nije stiglo. | |
| | | merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Regal Raptor Spyder No.2 sri 13 kol 2008, 23:03 | |
| trazenje lera je vecini problem, pogotovo kad prvi put sjednu na motor. meni dan danas (vozim 1,5 god ovaj motor) ponekad treba 5-6 saltanja da nadjem ler na semaforu. nista se ne brini, ici ce sve lakse... same gassssss......... p.s. puno sretnih km na novoj pili.... | |
| | | početnik man
Broj postova : 29 Godina imam : 37 Prebivalište : Prijedor,BIH Vozim : Regal Raptor Spyder Na forumu od : 06.06.2008
| Naslov: Re: Regal Raptor Spyder No.2 čet 14 kol 2008, 00:52 | |
| Hvala puno, mada mene brine vise ovo vracanje brzine iz vece u manju, dosta tesko ide... :| | |
| | | jazz man
Broj postova : 370 Godina imam : 38 Prebivalište : popovača/zagreb Vozim : ništ... Na forumu od : 09.05.2008
| Naslov: Re: Regal Raptor Spyder No.2 čet 14 kol 2008, 07:36 | |
| Možda ti je onda kvačilo malo pre slabo, ali to ce ti onda na servisu popraviti..
Čestitke na motoru. | |
| | | webrider cro chopper forum
Broj postova : 2802 Godina imam : 55 Prebivalište : Vtc Vozim : Suzuki Intruder VL 800 Na forumu od : 07.01.2008
| Naslov: Re: Regal Raptor Spyder No.2 čet 14 kol 2008, 07:41 | |
| Čestitam na novoj pili i puno sretnih kilometara ti želim. Što se tiče mjenjača, vjerovatno treba poštelati sajlu kvačila (dotegnuti). To možeš i sam, a ako nisi tome vičan, onda servis. | |
| | | početnik man
| Naslov: Re: Regal Raptor Spyder No.2 čet 14 kol 2008, 08:49 | |
| Kad uhvatim vremena, malo cu pogledati, nije to bas neka komplikacija, bar ne bi trebala biti... | |
| | | Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: Regal Raptor Spyder No.2 čet 14 kol 2008, 09:01 | |
| - početnik je napisao/la:
- Kad uhvatim vremena, malo cu pogledati, nije to bas neka komplikacija, bar ne bi trebala biti...
Ne petljaj i ne brljaj sam!!!!!!!! Motor je pod garancijom i ako bilo što sjebeš (oguljena boja na matici za štelanje) imati ćeš problema! Servisna služba je dužna napraviti takozvani nulti servis još u trgovini, što znaći sve pregledati, naštelati, zategnuti, otpustiti... Bez nultog servisa se NE UZIMA motor iz trgovine. E sad pošto su te ofarbali na samom startu, odvezi motor tamo gdje si ga kupio i zahtjevaj da ga pregledaju i naštelaju; ne daj se nagovoriti da ga ti sam voziš na servis!!! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Regal Raptor Spyder No.2 | |
| |
| | | | Regal Raptor Spyder No.2 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|