| Moj projekat , moj prvenac | |
|
+27Vjerna Učiteljica freshman zdravko Cere Karlo palomas magna chopperman zed12 Bosqeto pinky Felix ex-yu black rain nenad barinić Rocker-C Hedo Slavonka Beatnik Safet(y) rocky 61 Quirin klesoo cro.chopper glavina01 lukylipik Oyeyeye 31 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Oyeyeye man
Broj postova : 301 Godina imam : 64 Prebivalište : tu negde Vozim : biciklo Na forumu od : 05.07.2010
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac sub 28 svi 2011, 18:51 | |
| Hvala ti na savetu , freshman . I jesam covik , odkidao sam od svojih usta da bih davao drugima , pomagao bezuvjetno.Ali kad ti iste te osobe gaze po krvavim zuljevima onda ih lipo oteram u 3 i neka se vrate kad oni zele. Jbg zivot je takav. Ako nekome das saku on ti uzme ruku do ramena. Bice sve ok, samo da se ovo pregura imam los okus u ustima to je problem , to je valjda zbog kemoterapije.Tesko je progutati bilo sta jer sve je u tom okusu. | |
|
| |
Vjerna Učiteljica girl
Broj postova : 1481 Godina imam : 44 Prebivalište : ZG Vozim : kad narastem, vozit ću Na forumu od : 13.07.2010
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac sub 28 svi 2011, 19:36 | |
| Strašno! Zdravlje je najbitnije, sveg ostalog će biti, ako ima zdravlja. Izdrži, ne gubi volju i kao što je već netko spomenuo, pokušaj svim prirodnim lijekovima. Najvažnije je da razmišljaš pozitivno i da imaš snažnu vjeru u ozdravljenje, nevjerojatno je koliko to pomaže čak i kod najgorih bolesti. Želim ti sve najbolje, puno duhovne snage u ovom teškom periodu i da pobijediš rak. Inače, znam par ljudi koji su prošli kemoterapije i izrasla im je poslije kosa, sasvim nova i drugačija od prijašnje, doduše, ali je izrasla i sasvim je ok. Kod regeneracije kose i ozdravljenja općenito pomaže 100%ni gel od aloe vere, tako mi je rekao čovjek koji je to sve prošao. | |
|
| |
rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac ned 29 svi 2011, 06:51 | |
| E moj biciklisto odkud sad to , a kad si piso' da si 'malo' bolestan ja mislio da si se prehladio , al' hajde nije ni to neki bauk , pa živimo u 21' stoljeću sad je medicina močna . Od nas možeš dobiti pozitivne energije i lijepih želja u ogromnim količinama ali sve ostalo na žalost moraš sam , al vidim da si pozitivac i da ćeš ti to uspješno prebrodit.Sva ta mučnina i metalno gorak okus su nuspojava od kemoterapije i to će vremenom proći , kosa će izrasti ponovno , istina malo kovčasta al' zato duplo gušća no što si je imao , jedino moraš paziti na jetru jer je ona najosjetljivija na te otrove u kemoterapiji što je dobijaš i probaj da je očuvaš sa surutkom ili kozijim mlijekom ali prvo se savjetovati sa liječnikom.Sve će to proć , znam to jer sam sve to prebrodio sa sinom koji je davno pregrmio 6 gadnih ciklusa kemoterapije i sada je Bogu fala sve OK, imam i susjeda koji je fasovo' ne tumor nego rak na plućnom krilu i to u 60 i nekoj i eno ga sad pići po brdima i planinari ko' jarac. Sve će to proć samo ne posustaj i ne kloni duhom , i da te iduće godine vidim sa trajkom na motorijadi u Brčkom da ti platim čaj ili negazirani sokić | |
|
| |
Oyeyeye man
Broj postova : 301 Godina imam : 64 Prebivalište : tu negde Vozim : biciklo Na forumu od : 05.07.2010
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac ned 29 svi 2011, 10:53 | |
| U jbt , ovaj moj projekat prvenac se pretvorio u bolestinu umisto da pisem o varenju i da slikam i postavljam slike ja pisem o kemoterapiji. Da znate da je i to velika pomoc kad vidis kolko ljudi koje nikada nisi upoznao dele sa tobom lose trenutke. Hvala svima koji ste u ovoj tekmi samnom . Jucerasnji i danasnji dan su strasni , jucer sam povracao i evo i danas , ali nema se sta povracati a bolovi u stomaku prilikom svakog naprezanja su strasni . Probao sam sa kozijim mlikom ali sam ga ispovracao jucer .Bice tesko to ostvariti nekoliko dana dok mi se ovo ne smiri. Sve u svemu , ja se nadam da ce trike biti gotov do sledeceg lita i da cu uspiti da sve to atestiram i registrujem pa se vidimo na jednom od skupova. Ljudi strasni ste , uzivajte u svakojoj minuti , nikad se nezna gde je duza pauza, zdravlja i srece vam svima zelim , palite makine i terajte u prirodu ima tamo dobrih mista za | |
|
| |
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac ned 29 svi 2011, 13:16 | |
| Ne bih želio da ovo ispadne neukusno, stoga se unaprijed ispričavam ako se nekome to tako pričini: .ebat ćemo i oca i .ater svim tim boleštinama, tumorima, rakovima, kancerima i sličnoj gamadi! Gdje ste vi boleštine našle baš CC forum, i naše članove? Nemate nikakve šanse ovdje, spalit ćemo vas sa švas-aparatom i utopiti u graševini! | |
|
| |
Oyeyeye man
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac ned 29 svi 2011, 17:04 | |
| | |
|
| |
Alexandar man
Broj postova : 19 Godina imam : 54 Prebivalište : Beograd Vozim : Suzuki swift Na forumu od : 01.06.2011
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac sri 08 lip 2011, 09:45 | |
| Pozdrav.probaj da potrazis ulje crnog kima { nigela sativa}po biljnim apotekama ,nece da skodi. | |
|
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac sri 08 lip 2011, 11:58 | |
| | |
|
| |
Oyeyeye man
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac uto 05 srp 2011, 09:03 | |
| | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac uto 05 srp 2011, 09:40 | |
| Moj savjet. Totalni post od 40 dana samo voda i eventualno minerali. Uz to raspitaj se za ispiranje debelog crijeva. Sve bolesti dolaze iz zatrovNog debelog crijeva koje je puna naslaga Tretman ti je cca 6 puta po 45 minuta Princip je da ti u guzicu stave cijev te pune vodom Stroj se zove aqua colon. Raspitaj se Post iscjeljuje rak jer neunosom hrane rak nema hranu te se sam unistava a tebi nece biti nista jer ce se otapati masti. Kombinacija posta i aquacolona je provjereno uspjesna ako stvar nije otisla
Zadnja promjena: magna; uto 05 srp 2011, 10:33; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac uto 05 srp 2011, 10:14 | |
| | |
|
| |
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac sri 06 srp 2011, 00:31 | |
| kolega ne daj se i zelim ti sve najbolje!!! | |
|
| |
Oyeyeye man
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac ned 10 srp 2011, 14:41 | |
| Dosao sam kuci na nekoliko sati iz bolnice i da vam se javim. Lek postoji samo treba da nadjem 2kg cvetova od marihuane i da ga sam napravim. https://www.youtube.com/watch?v=wcwrBO7Uysg Ima u Osijeku Dr.Zivkov neke lekove pa cu i to da vidim samo da izadjem iz bolnice. Receno mi je da zaboravim na varenje fleksanje i te takve poslove a pogotovo gde je prasina - fleksanje , razocaran sam jer ne znam da li cu zavrsiti projekat. No , samo da nabavim one 2kg cvetova. Pozdrav svima i pisem vise kad se vratim. | |
|
| |
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac pon 11 srp 2011, 16:14 | |
| | |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac pon 11 srp 2011, 22:22 | |
| | |
|
| |
GIBO56 cro chopper forum
Broj postova : 2513 Godina imam : 68 Prebivalište : SPLIT Vozim : XVS 950 A YAMAHA Na forumu od : 02.11.2008
| |
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac uto 12 srp 2011, 08:32 | |
| ... samo ti "fleksaj" boleščugu; neka ti svako slovo naše pisane potpore bude po neki postotak ohrabrenja za gurati dalje .... | |
|
| |
Oyeyeye man
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac ned 24 srp 2011, 12:21 | |
| - GIBO56 je napisao/la:
- Prika nedaj se ... vidim da si pun života i volje za životom to ti je već 50% uspjeha ka krajnjem cilju ozdravljenja. Ostalo ti je medicina i mali miljun pripravaka ako ih pogodiš i naravno samo mali bokunić sriće. Evo ja sam dva puta prolazio ta sranja ... rak a potom dvi godine posli leukemiju . Prošao mali miljun kemoterapija ... kusao sve i svašta što su govorili da je dobro. Virova san u sve ... da su mi rekli da je i govno dobro pojeo bi ga bez problema. Viruj u sebe što god činio jer pomaže. Probaj nabaviti galodermu lucidus kineski lišaj ...JAKO JAKO DOBRA STVAR ... šverceri prodaju od 300- 500 Eura ...ne možeš nabavit u zemljama bivše , jedino u Sloveniji u ljekarnama i cijena je 75-80 E.
Želim ti ozdravljenje i svako dobro .
ps : jedina ''uspomena'' na te dane ( prije 8 g.) što nemam kosu ... ali me zaboli neka stvar ... i nokti su mi poispadali ali se oni ''vratili''....onda mo'š mislit koliko je bilo zajebato . Glavu gore i piči lomi sve ispred sebe Pozdrav svima i sta da vam kazem dragim osobama .milina oko srca kad vidis da su ljudi koje i ne poznajes uz tebe , to su bajkeri . dosao sam kuci na nekoliko sati , pustila me doktorica. evo pokusacu da vam opisem moje stanje . imam jos samo jednu venu u koju je tesko zabosti iglu i danas sam dobio zadnji ubod , preci cu na pilule . Hemoterapija me je sjebala totalno .Od vena nije nista ostalo.Jurim onaj jebeni Canabis ali to kriju ko zmija noge. jurim sad i ovaj lek od GIBO56 , imam jednu farmaceutkinju pa ce supruga da ode do nje u ponedeljak pa da vidi kako da dodjemo do toga , kaze da je dobar ali da ga mogu koristiti 3 mjeseca posle kemoterapije. U svakom slucaju koristicu ga .necu ti se zahvaljivati za lek bice dana kad cemo okrenuti nekog ovna na razanj pa ce to biti to. ja se jedino nadam da ce mi se glas vratiti i da ce mi se ruke prestati tresti.Kosa isto opada ali to me ne brine uopce. Uskoro bi trebali da me puste kuci , imao sam blagu upalu lijevog plucnog krila koje smo sanirali , mojom greskom , jbg.i sad je 99% u redu . Ljudi hvala vam sto ste uz mene i citamo se uskoro, volim vas sve , ugodne dane vam zelim i uzivajte u svakom slobodnom trenutku, druzite se , zivot je kratak. | |
|
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac ned 24 srp 2011, 15:21 | |
| ... trenutno mogu samo moliti za tebe i tvoje ozdravljenje... kao sto je Luky i napisao, neka ti svako slovo podrske ovdje napisano donese djelic ozdravljenja... | |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac ned 24 srp 2011, 15:47 | |
| | |
|
| |
Oyeyeye man
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac ned 24 srp 2011, 18:24 | |
| hvala vam na svakom slovu , sada moram da idem nazad u bolnicu , okupao sam se i kao da sam se opet rodio.Jiselio sam se u kadi pola sata. Prijalo mi je . Od sledece sedmice uzimam kineski lisaj a danas sam nabavio sibirsku aroniju. Popio sam flasu NONIja .Uzimam i GE 132 mislim da ne moze da skodi . Pozdrav najiskreniji od borca (Capricornusa) vidimo se uskoro , nadam se da ce me otpustiti za koji dan. | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac ned 24 srp 2011, 18:52 | |
| | |
|
| |
glavina01 man
Broj postova : 197 Godina imam : 48 Prebivalište : makarska Vozim : prerada chopper bobber Na forumu od : 06.11.2008
| |
| |
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac pon 25 srp 2011, 09:48 | |
| - Oyeyeye je napisao/la:
- GIBO56 je napisao/la:
- Prika nedaj se ... vidim da si pun života i volje za životom to ti je već 50% uspjeha ka krajnjem cilju ozdravljenja. Ostalo ti je medicina i mali miljun pripravaka ako ih pogodiš i naravno samo mali bokunić sriće. Evo ja sam dva puta prolazio ta sranja ... rak a potom dvi godine posli leukemiju . Prošao mali miljun kemoterapija ... kusao sve i svašta što su govorili da je dobro. Virova san u sve ... da su mi rekli da je i govno dobro pojeo bi ga bez problema. Viruj u sebe što god činio jer pomaže. Probaj nabaviti galodermu lucidus kineski lišaj ...JAKO JAKO DOBRA STVAR ... šverceri prodaju od 300- 500 Eura ...ne možeš nabavit u zemljama bivše , jedino u Sloveniji u ljekarnama i cijena je 75-80 E.
Želim ti ozdravljenje i svako dobro .
ps : jedina ''uspomena'' na te dane ( prije 8 g.) što nemam kosu ... ali me zaboli neka stvar ... i nokti su mi poispadali ali se oni ''vratili''....onda mo'š mislit koliko je bilo zajebato . Glavu gore i piči lomi sve ispred sebe Pozdrav svima i sta da vam kazem dragim osobama .milina oko srca kad vidis da su ljudi koje i ne poznajes uz tebe , to su bajkeri . dosao sam kuci na nekoliko sati , pustila me doktorica. evo pokusacu da vam opisem moje stanje . imam jos samo jednu venu u koju je tesko zabosti iglu i danas sam dobio zadnji ubod , preci cu na pilule . Hemoterapija me je sjebala totalno .Od vena nije nista ostalo.Jurim onaj jebeni Canabis ali to kriju ko zmija noge. jurim sad i ovaj lek od GIBO56 , imam jednu farmaceutkinju pa ce supruga da ode do nje u ponedeljak pa da vidi kako da dodjemo do toga , kaze da je dobar ali da ga mogu koristiti 3 mjeseca posle kemoterapije. U svakom slucaju koristicu ga .necu ti se zahvaljivati za lek bice dana kad cemo okrenuti nekog ovna na razanj pa ce to biti to. ja se jedino nadam da ce mi se glas vratiti i da ce mi se ruke prestati tresti.Kosa isto opada ali to me ne brine uopce. Uskoro bi trebali da me puste kuci , imao sam blagu upalu lijevog plucnog krila koje smo sanirali , mojom greskom , jbg.i sad je 99% u redu . Ljudi hvala vam sto ste uz mene i citamo se uskoro, volim vas sve , ugodne dane vam zelim i uzivajte u svakom slobodnom trenutku, druzite se , zivot je kratak. Da je kosa ukras ne bi rasla na guzici , neka te to ne brine.Vidim ja po tekstu da si ti meni bolje i da si napunio baterije,a sad punom parom u boj i shebi tu bolešturu. | |
|
| |
mbani83 cro chopper forum
Broj postova : 668 Godina imam : 55 Prebivalište : split Vozim : čong-čonga Na forumu od : 28.02.2010
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac pon 25 srp 2011, 16:56 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac | |
| |
|
| |
| Moj projekat , moj prvenac | |
|