Početna stranicaPretraľnikMoj projekat , moj prvenac  - Page 5 610RegistracijaLogin

Moj projekat , moj prvenac

Go down 
+27
Vjerna Učiteljica
freshman
zdravko
Cere
Karlo
palomas
magna
chopperman
zed12
Bosqeto
pinky
Felix
ex-yu
black rain
nenad barinić
Rocker-C
Hedo
Slavonka
Beatnik
Safet(y)
rocky 61
Quirin
klesoo
cro.chopper
glavina01
lukylipik
Oyeyeye
31 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
Autor/icaPoruka
GIBO56
cro chopper forum
cro chopper forum
GIBO56

Broj postova : 2513
Godina imam : 68
Prebivalište : SPLIT
Vozim : XVS 950 A YAMAHA
Na forumu od : 02.11.2008

Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 Empty
PostajNaslov: Re: Moj projekat , moj prvenac    Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 Icon_minitimeuto 26 srp 2011, 22:47

Prika nastavi tako Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 943962... samo ne znam zašto koristit lišajeve posli keme Question. Moguće da je kod tebe specifično. Nije svakom identično, slično .

Ma slučajnosti ili ne i ja bio ''zaradio'' upalu livog plućnog...sve zagnojilo ... punktiralo i vakum pumpom izvlačili sranje . Malo sreće i velika volja da se to sve sredit... Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 943962 Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 943962 Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 943962 Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 943962 Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 943962 Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 943962 Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 943962 Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 943962 Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 943962 Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 943962 Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 943962 Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 943962 Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 943962 Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 943962 Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 943962 Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 943962 Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 943962
[Vrh] Go down
Oyeyeye
man
man
Oyeyeye

Broj postova : 301
Godina imam : 64
Prebivalište : tu negde
Vozim : biciklo
Na forumu od : 05.07.2010

PostajNaslov: Re: Moj projekat , moj prvenac    Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 Icon_minitimepet 29 srp 2011, 12:36

GIBO56 je napisao/la:
Prika nastavi tako Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 943962... samo ne znam zašto koristit lišajeve posli keme Question. Moguće da je kod tebe specifično. Nije svakom identično, slično .

Ma slučajnosti ili ne i ja bio ''zaradio'' upalu livog plućnog...sve zagnojilo ... punktiralo i vakum pumpom izvlačili sranje . Malo sreće i velika volja da se to sve sredit... Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 943962

Pozdrav svima .

Evo prije neki dan sam izasao iz bolnice i za ne povirovat , svi isti likovi a kod kuce mi se povraca evo vec od kako sam izasao a tamo nista.
svaki dan neka promena.Apetit mi slabiji ali jbg.
Narucio sam iz engleske B17 da mi donesu prijatelji , dolaze kuci za 10 dana , pa da vidim i to cudo.
Nego , ljudi molim Vas da li netko ima nekoga u Nizozemskoj ? Ima se neki preparat (lek) koji se pravi destilacijom jedne biljke i trebalo bi mi proveriti jel to ogrinal ili je hladno cedjeno ulje . ako je hladno cedjeno imam ga i ja ali to ne unistava celije tumora.
GIBO56 , reci mi ako znas koja je tvoja dijagnoza bila , imas sifru kako se zvala tvoja bolest. Rekla mi doktorica da nije svejedno koje lekove se uzimaju.pa me zanima.Joj koja je ovo muka sa ovim suvim kasljem , tera te na povracanje a nema se sta povratiti.
Ljudi molio bih Vas ako imate nekoga u Nizozemskoj da mi javite ako bi hteli da provere onaj lek , neka mi posalju mail ako zele da mi pomognu pa cu im napisat pismo.
Hvala vam unaprid.Malaksao sam od kako sam kuci dosao .Ovo je da ne poverujem , a u bolnici sam setao cili dan po dvoristu.Jest sam mogao normalno, ovde doma se sve preokrenulo.
Pozdrav dobri ljudi , pisemo se dok ne odem na kontrolu mada se jako nadam da me nece zadrzat tamo iako mi je krvna slika jako losa. kebab1 cuga geek
[Vrh] Go down
http://trikes.serbianforum.info
Felix
cro chopper forum
cro chopper forum
Felix

Broj postova : 1270
Godina imam : 50
Prebivalište : požarevac,srbija
Vozim : vzr1800,xs650,vespa160gs
Na forumu od : 12.01.2010

PostajNaslov: Re: Moj projekat , moj prvenac    Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 Icon_minitimepet 29 srp 2011, 22:01

......... dragi prijatelju iako se ne znamo ŽELIM ti da budeš jak i pobediš to zlo od bolesti ......... za ostalo će kockice već nekako da se uklope ........
[Vrh] Go down
husrevbeg
man
man
husrevbeg

Broj postova : 27
Godina imam : 55
Prebivalište : Travnik BiH
Vozim : Honda VTX 1300
Na forumu od : 22.04.2010

PostajNaslov: Re: Moj projekat , moj prvenac    Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 Icon_minitimeuto 17 tra 2012, 16:08

Bruderu..iscitao sam od pocetka do kraja ....drago mi je bilo vidjeti da si se upustio u poduhvat,da napravis svog tajka...Snaslo te je ovo sto je,pokusaj pored lijekova potraziti snagu i podrsku u Bogu...Znam da nije jednostvano ali ako postoji logoka da unatrasnje stanje utjece na vanjsko kao i vanjsko na unutrasnje...Pokusaj a i mi cemo koji vjerujemo u Boziju pomoc zatraziti za tebe sto skorije ozdravljenje...veliki po77 i podrska iu Bosne...
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Moj projekat , moj prvenac    Moj projekat , moj prvenac  - Page 5 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Moj projekat , moj prvenac
[Vrh] 
Stranica 5 / 5.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» DKW sb 200 '38 Nov projekat u najavi...
» Projekat za zimu...