|
|
| Moj projekat , moj prvenac | |
|
+27Vjerna Učiteljica freshman zdravko Cere Karlo palomas magna chopperman zed12 Bosqeto pinky Felix ex-yu black rain nenad barinić Rocker-C Hedo Slavonka Beatnik Safet(y) rocky 61 Quirin klesoo cro.chopper glavina01 lukylipik Oyeyeye 31 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
GIBO56 cro chopper forum
Broj postova : 2513 Godina imam : 68 Prebivalište : SPLIT Vozim : XVS 950 A YAMAHA Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac uto 26 srp 2011, 22:47 | |
| | |
| | | Oyeyeye man
Broj postova : 301 Godina imam : 64 Prebivalište : tu negde Vozim : biciklo Na forumu od : 05.07.2010
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac pet 29 srp 2011, 12:36 | |
| - GIBO56 je napisao/la:
- Prika nastavi tako ... samo ne znam zašto koristit lišajeve posli keme . Moguće da je kod tebe specifično. Nije svakom identično, slično .
Ma slučajnosti ili ne i ja bio ''zaradio'' upalu livog plućnog...sve zagnojilo ... punktiralo i vakum pumpom izvlačili sranje . Malo sreće i velika volja da se to sve sredit... Pozdrav svima . Evo prije neki dan sam izasao iz bolnice i za ne povirovat , svi isti likovi a kod kuce mi se povraca evo vec od kako sam izasao a tamo nista. svaki dan neka promena.Apetit mi slabiji ali jbg. Narucio sam iz engleske B17 da mi donesu prijatelji , dolaze kuci za 10 dana , pa da vidim i to cudo. Nego , ljudi molim Vas da li netko ima nekoga u Nizozemskoj ? Ima se neki preparat (lek) koji se pravi destilacijom jedne biljke i trebalo bi mi proveriti jel to ogrinal ili je hladno cedjeno ulje . ako je hladno cedjeno imam ga i ja ali to ne unistava celije tumora. GIBO56 , reci mi ako znas koja je tvoja dijagnoza bila , imas sifru kako se zvala tvoja bolest. Rekla mi doktorica da nije svejedno koje lekove se uzimaju.pa me zanima.Joj koja je ovo muka sa ovim suvim kasljem , tera te na povracanje a nema se sta povratiti. Ljudi molio bih Vas ako imate nekoga u Nizozemskoj da mi javite ako bi hteli da provere onaj lek , neka mi posalju mail ako zele da mi pomognu pa cu im napisat pismo. Hvala vam unaprid.Malaksao sam od kako sam kuci dosao .Ovo je da ne poverujem , a u bolnici sam setao cili dan po dvoristu.Jest sam mogao normalno, ovde doma se sve preokrenulo. Pozdrav dobri ljudi , pisemo se dok ne odem na kontrolu mada se jako nadam da me nece zadrzat tamo iako mi je krvna slika jako losa. | |
| | | Felix cro chopper forum
Broj postova : 1270 Godina imam : 50 Prebivalište : požarevac,srbija Vozim : vzr1800,xs650,vespa160gs Na forumu od : 12.01.2010
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac pet 29 srp 2011, 22:01 | |
| ......... dragi prijatelju iako se ne znamo ŽELIM ti da budeš jak i pobediš to zlo od bolesti ......... za ostalo će kockice već nekako da se uklope ........ | |
| | | husrevbeg man
Broj postova : 27 Godina imam : 55 Prebivalište : Travnik BiH Vozim : Honda VTX 1300 Na forumu od : 22.04.2010
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac uto 17 tra 2012, 16:08 | |
| Bruderu..iscitao sam od pocetka do kraja ....drago mi je bilo vidjeti da si se upustio u poduhvat,da napravis svog tajka...Snaslo te je ovo sto je,pokusaj pored lijekova potraziti snagu i podrsku u Bogu...Znam da nije jednostvano ali ako postoji logoka da unatrasnje stanje utjece na vanjsko kao i vanjsko na unutrasnje...Pokusaj a i mi cemo koji vjerujemo u Boziju pomoc zatraziti za tebe sto skorije ozdravljenje...veliki po77 i podrska iu Bosne... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Moj projekat , moj prvenac | |
| |
| | | | Moj projekat , moj prvenac | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|