|
|
| Uvoz choppera | |
|
+9One Night Stand ST_Johnny HyperCube buralee jebiki magna cro.chopper ica hide1999 13 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Tomo-vz cro chopper forum
Broj postova : 1398 Godina imam : 53 Prebivalište : VŽ Vozim : QM250 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 23:37 | |
| Hide,obrati se Goranu Kraljiču on ti je generalni zastupnik našeg dijela Hrvatske,njegovi motocikli su ti slični,ako ne i isti sa manjim modifikacijama,pa če ti znat objasniti o čemu se valjda ovdje radi.... | |
| | | rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 17 svi 2010, 19:03 | |
| Meni tu ipak nešto ne štima,novi motor od 1600ccm za milju dolara...a ne ,nešto tu smrducka.Da ti ne pošalju nekakvu maketu jebote... | |
| | | StarBobo man
Broj postova : 385 Godina imam : 64 Prebivalište : Zagreb Vozim : Midnighstar XV 1900 Na forumu od : 17.02.2010
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 17 svi 2010, 22:54 | |
| Nadam se da neću nikog osobno povrijediti...
Ovo je još jedna od internetskih scamova, prijevara za lakovjerne...
"Uplati mi tisućicu da bi dobio 5-6 tisućica vrijednosti..."
odgovorono tvrdim, ne postoji besplatan ručak... Pa, tko voli nek' izvoli... | |
| | | One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 17 svi 2010, 23:44 | |
| - Star Bobo je napisao/la:
- Nadam se da neću nikog osobno povrijediti...
Ovo je još jedna od internetskih scamova, prijevara za lakovjerne...
"Uplati mi tisućicu da bi dobio 5-6 tisućica vrijednosti..."
odgovorono tvrdim, ne postoji besplatan ručak... Pa, tko voli nek' izvoli... Postoji... na motosusretima :lol: :lol: :lol: 2 Hide: I? Jesi naručio motor? Jel stigao? | |
| | | calc69 cro chopper forum
Broj postova : 1081 Godina imam : 54 Prebivalište : zagreb, sesvete Vozim : HONDAshadow VT750 Na forumu od : 09.11.2007
| Naslov: Re: Uvoz choppera uto 18 svi 2010, 11:26 | |
| Pa možda je Hide tražio investitore po forumu, ono, partnere, ne ... Ili je to možda ona Hide and Seek (skrivača) igrica... :lol: | |
| | | hide1999 man
Broj postova : 29 Godina imam : 38 Prebivalište : Varaždin - Zagreb Vozim : Za sad TomosA35, a san mi je Chopper neki :) Na forumu od : 02.03.2010
| Naslov: Re: Uvoz choppera pet 21 svi 2010, 14:04 | |
| hehe, nije hajd end sik inace, nick mi je od ovoga dosao: https://www.youtube.com/watch?v=kgzK3h7NWGc&feature=related pokojni gitarist grupe X Japan a za motore, trenutno nemam ja sredstava da sam pokrenem, ja znam kak to treba ic, imam kontakte i sve, al nemam sredstva (trenutno) ko zna, mozda ce u budeucnosti biti. a motor cu narucit za drugu sezonu jer ne zalim polagat dva put za motor, pa cekam da navrsim punih 24. btw. dobio ja ponudu od kineza i za JinLun za kojeg vec postoji zastupnik, ali me zanimalo koja mu je cijena u nabavi mogu vam rec da se isplati i da mi je sad jako zao kaj nemam taj potrebni pocetni kapital | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Uvoz choppera | |
| |
| | | | Uvoz choppera | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|