|
|
| uvoz iz it | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
martinPache man
Broj postova : 53 Godina imam : 37 Prebivalište : komin Vozim : yamaha xvs 250 Na forumu od : 22.03.2009
| Naslov: uvoz iz it ned 22 oľu 2009, 10:16 | |
| dobija san na poklon virago 750, 92 godiste, registriran u milanu. cuo sam da se ne moze uvest u hr i registrirat jer je stariji od 10 god. sad vozin dragstar 250 i mislim na tu shemu iskemijat nesto, ono, isti papirici ili nac u hr papire nekog v 750. help sta radit? | |
| | | martinPache man
Broj postova : 53 Godina imam : 37 Prebivalište : komin Vozim : yamaha xvs 250 Na forumu od : 22.03.2009
| Naslov: Re: uvoz iz it pon 23 oľu 2009, 15:31 | |
| ispricavan se. mislija san da je ovo jos jedan forum u kojem prode dana da bi nesto sazna, bez obzira kakvo predstavljanje bilo. mislija sam da nema nekog reda i da se nece nista takvo primjetit, povezat, a sad vidim da je ovo nesto sta nisan moga ocekivat. ja san sa sela, ne zairite evo, sad se cilja na to da mi prijatelj koji ima englesko drzavljanstvo kupi taj motor u milanu, uveze i proda mi nakon 6 mjeseci. jel to moze nakon 6 mj ili treba duze? sigurno je neko od vas to vec radija... | |
| | | zookk man
Broj postova : 400 Godina imam : 47 Prebivalište : tu i tamo Vozim : cb 900 Na forumu od : 08.09.2008
| Naslov: Re: uvoz iz it pon 23 oľu 2009, 17:38 | |
| - martinPache je napisao/la:
- evo, sad se cilja na to da mi prijatelj koji ima englesko drzavljanstvo kupi taj motor u milanu, uveze i proda mi nakon 6 mjeseci. jel to moze nakon 6 mj ili treba duze? sigurno je neko od vas to vec radija...
svejedno nist od toga, opet ti trebaš na carinu, homologacija i ostalo, a 92 ne prolazi,na homologaciji. | |
| | | martinPache man
| Naslov: Re: uvoz iz it sri 25 oľu 2009, 09:26 | |
| zna li iko rjesenje mog problema? | |
| | | Pluriel man
Broj postova : 74 Godina imam : 44 Prebivalište : Split Vozim : Kawasaki En 500 Vulcan, 1993 Na forumu od : 30.11.2009
| Naslov: Re: uvoz iz it pet 04 pro 2009, 11:03 | |
| | |
| | | zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: uvoz iz it pet 04 pro 2009, 21:47 | |
| - zookk je napisao/la:
- martinPache je napisao/la:
- evo, sad se cilja na to da mi prijatelj koji ima englesko drzavljanstvo kupi taj motor u milanu, uveze i proda mi nakon 6 mjeseci. jel to moze nakon 6 mj ili treba duze? sigurno je neko od vas to vec radija...
svejedno nist od toga, opet ti trebaš na carinu, homologacija i ostalo, a 92 ne prolazi,na homologaciji. Nije bitna homologacija ako vozilo uvozi osoba čije je to vlasništvo(više mjeseci). Tako sam i ja sebi uvezao auto kojem sam bia vlasnik u Italiji. Naravno tu se podrazumijeva da ta osoba ima EU državljanstvo. E sad koliko mjeseci treba biti u vlasništvu neznam ali to lako provjeriš u nekoj carinskoj špediciji. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: uvoz iz it | |
| |
| | | | uvoz iz it | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|