|
|
| Uvoz choppera | |
|
+9One Night Stand ST_Johnny HyperCube buralee jebiki magna cro.chopper ica hide1999 13 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
hide1999 man
Broj postova : 29 Godina imam : 38 Prebivalište : Varaždin - Zagreb Vozim : Za sad TomosA35, a san mi je Chopper neki :) Na forumu od : 02.03.2010
| Naslov: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 10:25 | |
| Postovani Jucer mi vrag nije dao mira (tj danas u mrkloj noci oko 2, 3) i isao ja pregledavat ponudu, ciju nego kineza. reko, netko ce dat manje kolicine za narucit i nego sto, dva upita poslana i nakon par sati evo dva odgovora. Veca slika su voljni poslati primjerak, a min narudzba je 20 komada Manja slika ne salju primjerak, ali minimalna narudzba je 3 komada. Cijene su full povoljne jer je to direkt od proizvodaca, pa ako ima netko zainteresirani za buissnes, neka se javi, nesto cemo i dogovoriti. Ako nista drugo, za osobne potrebe nabavimo povoljno, a ko zna, mozda se i nesto zaradi | |
| | | ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 10:31 | |
| ....nevidim o kojem je motoru riječ i o kojoj se cijeni radi... | |
| | | hide1999 man
Broj postova : 29 Godina imam : 38 Prebivalište : Varaždin - Zagreb Vozim : Za sad TomosA35, a san mi je Chopper neki :) Na forumu od : 02.03.2010
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 10:37 | |
| - ica je napisao/la:
- ....nevidim o kojem je motoru riječ i o kojoj se cijeni radi...
ovaj s vecom slikom je: TS250-3 CHOPPER MOTORYCLE TS250-3 EEC 1) Dimensions (L x W x H) (mm): 2160 x 830 x 1105 2) Ground clearance (mm): 140 3) Net weight (kg): 145 4) Max loading (kg): 150 5) Engine type: 253FMM 6) Displacement (ml): 250: 7) Start method: electric/kick Ignition: CDI 9) Brake (front/rear): disc/drum 10) Tires: Fr: 110/90-16, Rr: 130/90-16 11) Max speed (km/h): 80 a manja slika pise tocno ovako: yamaha motorcycles, chopper motorcycle Dirt Bike Hybrid Motor The engine is a 100in Rev-Tech Transmission is Rev-Tech 6speed Driveline is Primo open Belt drive Frame The Frame started as a Rolling Thunder Softail 240 kit for the vin#Customized that frame by making it a stretched double gooseneck Custom made rear fender to hug the rear tire custom made pull back handle bars with mounted gauges inside and internal throttle cables rear sproder set up so the brakes and sprockets are on the same side Electrical has an Thunder computer all wires are ran and shrunk wrapped internally Super spike starter 24 V charging system Wheels PM wrath front wheel solid chrome rear wheel Metzler ME-880 tires Matching brake rotors Control Arlen Ness ness tech forward controls Ness adj kickstand PM controls and levers headwinds lights hhi tripple tree and forks hhi front brake caliper Zao mi je sto su jako sturi na informacijama, nemozes nista saznat skoro, vele da nek narucim pa cu vidjet hahaha A cijene su oko 1000$ otprilike, tocne izracune dobite na pm ako bude zainteresiranih za suradnju | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 10:42 | |
| hehehe 1000 dolara, pa toliko košta samo Arlen Ness ......... mislim da je to patka ne nasjedaj na to buraz | |
| | | hide1999 man
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 10:46 | |
| gle, mozda ce se ljutiti neki dileri il neznam tko, da sam iznio cijene na forum, al po toj cijeni ih mogu nabaviti, dodu u rijeku, onda trosarina, homologizacija, oko 1000€ ispadne. i nebi rekao da je patka, ipak je to firma koja radi od 96. godine u kini, od 2001. je na netu, i chatao sam u noci sa tetom preko skype-a tako da, sumnjam, imam i broj telefona a cujte, chopper iz kine u hr dode 21000 kn gotov, ako na cjenu od 1000$ dodamo carinu, pdv, homologizaciju, marzu, tu dodemo, do te cifre. | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 11:00 | |
| a kako misliš osigurati servis barem kroz garanciju poštenom kupcu. eh, da je život tako jednostavan ...... | |
| | | hide1999 man
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 11:04 | |
| - magna je napisao/la:
- a kako misliš osigurati servis barem kroz garanciju poštenom kupcu.
eh, da je život tako jednostavan ...... e, za osobne potrebe ako narucimo, svak sebi, nemora se servis, a ako se ide na uvoznistvo, onda treba viiise love, onda se i servis sredi. | |
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 11:09 | |
| dakle , po tebi je 100 000 kuna sasvim dovoljno ako ne i viška da pokreneš biznis i okreneš lovu nekoliko puta. evo ja ću odmah dati nekom 100000 kuna ako mi pokaže dobar projekt da se lova vrati barem za tri godine. daje taj uvoz tako isplativ onda bi ljudi kupovali motore u kini ,a ne u trgovinama | |
| | | hide1999 man
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 11:30 | |
| - magna je napisao/la:
- dakle , po tebi je 100 000 kuna sasvim dovoljno ako ne i viška da pokreneš biznis i okreneš lovu nekoliko puta.
evo ja ću odmah dati nekom 100000 kuna ako mi pokaže dobar projekt da se lova vrati barem za tri godine. daje taj uvoz tako isplativ onda bi ljudi kupovali motore u kini ,a ne u trgovinama 100000 kn ti je oko 19230 dolara. komad choppera u kini ti je 950 dolara, 1450 dolara postarina za 20 komada. = 20450 dolara (plus trosarina, pdv i homologizacija) dakle, za uvoz i pocetak je potrebno malo vise ipak, ali nisu to tako astronomske brojke kako prikazuju mnogi. danas je svjet globalno selo. pa kinez mi posalje ogledni primjerak choppera za 995 dolara. za dva mjeseca u rijeci ga podignem, platim pdv, trosarinu i za 1270 dolara imam choppera kako su ludi kinezi vec me pitali kad cu naruciti, a ja reko njima, samo se raspitujem, lakse malo | |
| | | jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
| | | | hide1999 man
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 11:39 | |
| - jebiki je napisao/la:
- imaš li veću sliku ovoga drugog,jako mi sliči na intrudera vs800 ...i kolika je kubikaža
da, imas pravo da slici, vecu slikicu nemam nazalost, ti bas nisu bili razgovorljivi za detalje nazalost oni nude 3 komada minimalna narudzba i 200dolara postarina za tri komada do rijeke. ako se misli naruciti, onda izlaze sa ostalim detaljima oko proizvoda i slikama (tak mi je rekla teta na skype-u) | |
| | | buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 12:33 | |
| - hide1999 je napisao/la:
- jebiki je napisao/la:
- imaš li veću sliku ovoga drugog,jako mi sliči na intrudera vs800 ...i kolika je kubikaža
da, imas pravo da slici, vecu slikicu nemam nazalost, ti bas nisu bili razgovorljivi za detalje nazalost
oni nude 3 komada minimalna narudzba i 200dolara postarina za tri komada do rijeke. ako se misli naruciti, onda izlaze sa ostalim detaljima oko proizvoda i slikama (tak mi je rekla teta na skype-u) ja radim sa kinezima nekih 3 godine, i nikad nisu zaje**li sto se tice isporuke itd. sad iz mog iskustva, predstavi se da si neko i nesto tako ces lakse do podataka, reci da si zainteresiran za kupnju, recimo za pocetak jedan mali kontejner(20ft) kao za uzorke itd. neka ti posalju specifikacije sve i CE certifikate za europu i te papire. bez toga nema nista, jer ako nemaju te certifikate, ne prolaze homologaciju | |
| | | hide1999 man
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 12:46 | |
| - buralee je napisao/la:
- hide1999 je napisao/la:
- jebiki je napisao/la:
da, imas pravo da slici, vecu slikicu nemam nazalost, ti bas nisu bili razgovorljivi za detalje nazalost
oni nude 3 komada minimalna narudzba i 200dolara postarina za tri komada do rijeke. ako se misli naruciti, onda izlaze sa ostalim detaljima oko proizvoda i slikama (tak mi je rekla teta na skype-u) ja radim sa kinezima nekih 3 godine, i nikad nisu zaje**li sto se tice isporuke itd.
sad iz mog iskustva, predstavi se da si neko i nesto tako ces lakse do podataka, reci da si zainteresiran za kupnju, recimo za pocetak jedan mali kontejner(20ft) kao za uzorke itd. neka ti posalju specifikacije sve i CE certifikate za europu i te papire. bez toga nema nista, jer ako nemaju te certifikate, ne prolaze homologaciju da, znam, ovaj veci sa slike su mi pristali poslat uzorak, 950 dolara plus 20 dolara transport jedan komad do rijeke. mislim da cu to i naruciti (vise za osobne potrebe da probam) ima i certifikat i papire. to sam i vidio a koja su tvoja iskustva, ako narucim si uzorak a onda na uzmem kontenjer tih, budu kaj zezali? jer ipak choppera u kini ima 3000 modela, pa po meni je normalno da se naruce npr 5, 6 uzorka i onda se odabere 1, 2 modela s kojima ce se raditi. nebi vjerovali, al u jednom danu kak malo pricam okolo kolegama i frendovima, i dvojica vec zainteresirana. danas sam bil i kod svoje racunovotkinje i dala mi je papire i izracune za carinu, trosarinu i to. homologizaciju jos moram sam provjeriti i onda mogu napraviti izracune | |
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 12:50 | |
| samo mala napomena, svi su zainteresirani dok ne treeba izvaditi lovu na sunce. u tim trenutcima interes naglo splasne | |
| | | hide1999 man
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 12:56 | |
| istna, to se slazem, a cuj, dok pricamo, sve mozemo, a da se radi, treba lova, tak da odmah ljudima velim da ak nema love, mozemo mi pricati i gledati slike, tehnicke karakteristike, al za voziti i prodavat treba uloziti nesto. | |
| | | HyperCube cro chopper forum
Broj postova : 601 Godina imam : 40 Prebivalište : Vrbovec Vozim : Yamaha MT-01 Na forumu od : 06.05.2008
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 13:36 | |
| Koliko vidim za ovog drugog je masina 100 incha?
I kolika je cijena toga motora? | |
| | | hide1999 man
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 13:38 | |
| 1200 dolara plus postarina i davanja RH | |
| | | ST_Johnny man
Broj postova : 149 Godina imam : 35 Prebivalište : Split Vozim : VN 800A Na forumu od : 27.01.2009
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 13:39 | |
| Ovo se neko zajebaje. Evo ti link pa pogledaj pošto je samo mašina za ovog 2. http://www.bikernet.com/events/PageViewer.asp?PageID=317. Pri dnu stranice su ti cijene. Samo sirovo gvožđe za proizvest takav motor ima veću cijenu. Ovom drugom je ime "Yamaha" . Ja ništa na popisu dijelova nisam vidio od yamahe osim naziva. To ti je ona: "obećanje, ludo radovanje". | |
| | | HyperCube cro chopper forum
Broj postova : 601 Godina imam : 40 Prebivalište : Vrbovec Vozim : Yamaha MT-01 Na forumu od : 06.05.2008
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 13:43 | |
| - ST_Johnny je napisao/la:
- Ovo se neko zajebaje. Evo ti link pa pogledaj pošto je samo mašina za ovog 2. http://www.bikernet.com/events/PageViewer.asp?PageID=317. Pri dnu stranice su ti cijene. Samo sirovo gvožđe za proizvest takav motor ima veću cijenu. Ovom drugom je ime "Yamaha" . Ja ništa na popisu dijelova nisam vidio od yamahe osim naziva. To ti je ona: "obećanje, ludo radovanje".
Može biti da je to neka kineska kopija rev tech masine... isto ko i sve druge masine... jeftini materijal ne prevelike kvalitete i to je onda i takva cijena ali opet.... | |
| | | hide1999 man
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 13:44 | |
| - ST_Johnny je napisao/la:
- Ovo se neko zajebaje. Evo ti link pa pogledaj pošto je samo mašina za ovog 2. http://www.bikernet.com/events/PageViewer.asp?PageID=317. Pri dnu stranice su ti cijene. Samo sirovo gvožđe za proizvest takav motor ima veću cijenu. Ovom drugom je ime "Yamaha" . Ja ništa na popisu dijelova nisam vidio od yamahe osim naziva. To ti je ona: "obećanje, ludo radovanje".
ST_Johnny - koliko piva ces platit ako ti drugo proljece dodem do splita na tome motoru s dokazima da sam potrosio manje od 10 000kn za njega? | |
| | | ST_Johnny man
Broj postova : 149 Godina imam : 35 Prebivalište : Split Vozim : VN 800A Na forumu od : 27.01.2009
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 13:48 | |
| Gajbu, al onda ćeš iduće sezone i i meni jedan naručit. | |
| | | hide1999 man
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 13:52 | |
| dogovoreno cuj, tko ne riskira, ne profitira. 3 bedaka koji cemo riskirat ce se lako naci | |
| | | One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 23:09 | |
| Napisat ću ovo samo da ne kažeš da te nitko nije upozorio! Znaš li ti uopće koliko je to 100 inča? I koliko košta open belt? I da kupiš čokoladu koja se zove Arlen Ness došla bi pet puta skuplje od obične! A ako ti to nije dovoljno, zapitaj se kako misliš uvesti Yamaha motor mimo uvoznika za Yamahu? A da ti ne daju veće slike to je prekomično! Al ti probaj, meni je svejedno! A kaj se tiče prvog motora, bitno ti je da može proći hrv. homologizaciju, jer ga inaće ne možeš registrirati ni za osobne potrebe! Pripazi na to! P.S. I ja ti dam gajbu pive ak taj motor od 100inča doteraš registriranog do Zagreba! | |
| | | hide1999 man
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 23:16 | |
| hehe, pa kaj mislis da je to prava yamaha? lici na yamahu,a kinez je
inace, dobio dio detalja o motoru, fora je da ga pogoni hibridni motor, struja i benga, tako barem pise, radi ga jedna firma iz kine koja se specijalizirala za proizvodnju hibrida i masina na hibridni pogon. imaju u ponudi i autmobile (4 vrste) na samo struju)
a homologizaciju prolaze oba motora, to prvo gledam, da se nebi opce razocarao kako ljepog motora nesmijes u hr vozit | |
| | | One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: Uvoz choppera pon 29 oľu 2010, 23:23 | |
| Šta će mu 100 inča mašina ak je na struju? Ponavljam to je preko 1600ccm (tisuću šesto kubika)!!... za nešto što ide na struju? Znam da ne može biti Yamaha, al čak ni kinezi toliko besramno ne kopiraju imena firmi (dakle- ne može se motor zvati Yamaha ako to nije... nigdje, pa ni u Kini)! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Uvoz choppera | |
| |
| | | | Uvoz choppera | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|