| Regal Raptor DD250E-09 HAWK | |
|
+52eltoro oluja cro.chopper dragger palomas tony Vladek mustra Krešo faramir dragoon DB zelenko regal bero73 george webrider Crash medo učo_sb Mačak VeAn frrka dac jura rock sinisa ica jebiki lord Soulhealer Jack Grabber zingshad austrijanac zuta guja brkoXL tata geroman Frntas buba dudo k@n boris1984 Leso asy KekoWaspnation GALE kristian Dog Soldier Genesis051 mungos 56 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mungos cro chopper forum
Broj postova : 1332 Godina imam : 53 Prebivalište : Zagreb,Gornja Kustošija Vozim : Regal Raptor Hawk DD250 Na forumu od : 07.02.2009
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK pet 31 srp 2009, 10:28 | |
| - bero73 je napisao/la:
- dstimac je napisao/la:
- bero73 je napisao/la:
- Probušio sam auspuh (4 rupe, kroz sve tri pregrade). Zadovoljan sam sa zvukom, u leru je taman. Ništa preglasno.
Žao mi je što nisam mogao doći u Karlovac na susret, ali mislim da će još biti prilika da se sretnemo i porazgovaramo u živo o iskustvima. ima vremena , već ćemo se nać. Nego jesi ti montirao kakve nosače za bisage ili si ih stavio bez. Ja sam stavio bez nosača pa mi se jako deru na amortizere. Sad razmišljam o kromiranim cijevima ili slično. Stavio sam bisage bez nosača i još nisam primjetio da se deru. Definitivno sam za to da idu nosači. Kada budem selio žmigavce, a razmišljam o zadnjem nosaču za tablicu, štop svjetlu i žmigavcima sa Regal Spydera, onda ću staviti veće bisage i sigurno će ići na nosaće. | |
|
| |
mungos cro chopper forum
Broj postova : 1332 Godina imam : 53 Prebivalište : Zagreb,Gornja Kustošija Vozim : Regal Raptor Hawk DD250 Na forumu od : 07.02.2009
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK sri 12 kol 2009, 20:00 | |
| Vrisnula kuplung sajla. Samo po sebi OK, no čudima nikad kraja. Nikakav valjčić za kraj sajle ne paše na polugu na getribi. Zato sam raskopao luster klemu i riješio na taj način kraj sajle. | |
|
| |
tony man
Broj postova : 24 Godina imam : 53 Prebivalište : Vtc Vozim : invalidska kolica Na forumu od : 31.07.2009
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK čet 13 kol 2009, 02:54 | |
| evo da se upletem dstinac-u u temu.... vozim isti bike ali 2009 model sa ajnšpricom... evo fotka bez bisaga... i jedna sa njima... | |
|
| |
webrider cro chopper forum
Broj postova : 2802 Godina imam : 55 Prebivalište : Vtc Vozim : Suzuki Intruder VL 800 Na forumu od : 07.01.2008
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK čet 13 kol 2009, 16:54 | |
| | |
|
| |
mungos cro chopper forum
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK čet 13 kol 2009, 20:39 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK pet 14 kol 2009, 21:21 | |
| Ej hawkovci, zamolio bih za malecku uslugu, ako nije problem, a znam da nije..
Planiram na svom RR pauku napraviti preinaku i ugraditi selene na nosaču mašine. Kako mi se čini da je i sama rama vrlo slična, ako ne i ista u segmentu nosača, molio bih da neka dobra duša, mirne ruke poslika nosače pa stavi sličke vamo. |
|
| |
tony man
Broj postova : 24 Godina imam : 53 Prebivalište : Vtc Vozim : invalidska kolica Na forumu od : 31.07.2009
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK sub 15 kol 2009, 13:06 | |
| @.koshchall. evo par fotki... problem je kaj je samo prednji selen u pitanju, a i nije seken u klasičnom obliko već samo su bokovi gumeni, a valjda zbog trzaja masine, iako nema to veze sa vezom jer su zadnja dva šatafa kruto vezani za ramu... pogledaj... .. ovo napred je više izgleda radi, a funkcionalnost je upitna, a lijepo zgledi... . . evo kak sam napravio klackalicu na mjenjaću , jer kinezi imaju veliki hod šalheble... ovaj nastavak je rađen od poluge kočnice za APN, eto i to je odrađeno | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK sub 15 kol 2009, 15:58 | |
| THX Tony Ovaj tvoj prednji selen mi je sasvim zanimljiv i lako ugradiv. Na spyderu je rama ipak drugačija. Evo kako izgleda.. PREDNJI.. (Powered by frubar.net) ZADNJI GORE (Powered by frubar.net) ZADNJI DOLJE (Powered by frubar.net) Mislim da ima dosta prostora za kemijanje na prednjem i gornjem nosaču, dok ovaj donji treba malo puno zahvata. (Powered by frubar.net) Iako su kod tebe zadnja dva nosača u krutoj vezi, ovaj prednji vjerojatno smanjuje barem 50% vibracija. |
|
| |
mungos cro chopper forum
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK sub 15 kol 2009, 21:05 | |
| Smanjuje dosta. Vozio sam spydera i vibracije su na tome kojeg sam vozio opake već na 90 km/h. Na ovom postu imaš kako srediti ventilatore, jel i ako stavljaš nove i oni imaju istu grešku pa će opet vrisnuti. Trajno rješenje je previtlavanje. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK sub 15 kol 2009, 21:34 | |
| - dstimac je napisao/la:
- Smanjuje dosta. Vozio sam spydera i vibracije su na tome kojeg sam vozio opake već na 90 km/h. Na ovom postu imaš kako srediti ventilatore, jel i ako stavljaš nove i oni imaju istu grešku pa će opet vrisnuti. Trajno rješenje je previtlavanje.
miislim da na hawku ima 2 mala, a na spyderu je jedan. Meni praktički nije riknuo ventilator zbog greške u njemu nego zato što se razdvojio jer su ispala sva 3 šarafa koja drže motor na okupu, a i sam motor za nosač. prednji dio se naslonio na kiler i još je jedno vreme vrtio dok se nisu razvalili klizači četkica. Tražio sam nekakav sličan da ga privremeno ugradim, ali nigdje nema polovnog kompleta - motor,ventilator,nosač. pa sam pitao u jednom servisu za ovakav komplet. Našli smo vrlo sličan od skutera ali cijena je bila samo 1060kn (tisućušezdesetkuna).. WTF.. Našlo bi se motorića solo koji su vodotjesni, nosač nije problem napraviti samo bih morao napasirati ovaj ventilator koji imam, a to ne bi jer očekujem original motor. Na netu sam našao lika u usa kojem se slično desilo i ovaj je tu uglavio veliki vent od PC-a i piše da dobro hladi iako su ljetne vručine. No problem je što ovaj nije namjejen za vanjsku upotrebu. http://sonsofsam.co.za/?q=node/11 |
|
| |
tony man
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK sub 15 kol 2009, 22:34 | |
| na mom Hawku je jedan ventilator i pali se dosta često (dobro i ja sam malo kriv zbog toga) ali koliko sam gledao nema nekih problema u radu, čak bi rekao da je savršeno balansiran (za kineza) i nema niti vibracija ni nekih čudnih zvukova...
e sad ... ja sam na jednome motoru ugradio vemtilator od kompa (jebiga pasalo sve) i sad dela, ni ne grije se ni nikaj...
pokušaj... | |
|
| |
mungos cro chopper forum
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK ned 16 kol 2009, 11:57 | |
| Ja sam kupio za 50 kn LOCTITE ljepilo za mehaniku. Crvene je boje ( a ima i plavih i oni su navodno za povišene temperature) i drži ko šašavo. Ima u sebi neku gumenu komponentu koja osigurava maticu da se ne odšarafi usljed vibracija. Kada treba skinuti maticu ide ključem. Kod reparacije prvog ventilatora isto se desilo i meni s tim da moji ventilatori imaju kratku osovinicu tako da kada je matica ispala i kada se ventilator pomakao ispao je i nije se vrtio. Nakon ljepljenja više nije bilo problema. | |
|
| |
bero73 man
Broj postova : 380 Godina imam : 51 Prebivalište : karlovac Vozim : regal raptor 250 hawk Na forumu od : 31.05.2009
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK čet 20 kol 2009, 16:16 | |
| Imam i ja 1 ventilator, pali se često po gradu kad je vruće. Senzor ga uključuje na 85 stupnjeva C. PITANJE: kako doći do uljnog filtera na Hawku, jel se mora skinuti cijeli desni dekl, sa vodenom pumpom ili??? | |
|
| |
mungos cro chopper forum
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK sri 26 kol 2009, 18:42 | |
- Imam i ja 1 ventilator, pali se često po gradu kad je vruće. Senzor ga uključuje na 85 stupnjeva C. PITANJE: kako doći do uljnog filtera na Hawku, jel se mora skinuti cijeli desni dekl, sa vodenom pumpom ili???
Ne znam kako je sa serijom 2009, ali moja serija nema filtera za ulje. | |
|
| |
bero73 man
Broj postova : 380 Godina imam : 51 Prebivalište : karlovac Vozim : regal raptor 250 hawk Na forumu od : 31.05.2009
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK sri 26 kol 2009, 19:39 | |
| meni procurio rezervar, na prednjem lijevom nosaču. loš spoj. | |
|
| |
mungos cro chopper forum
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK sri 26 kol 2009, 20:08 | |
- meni procurio rezervar, na prednjem lijevom nosaču. loš spoj.
Pogledaj i selene na rezervaru. Ako su seleni vrisnuli od vibracija hoće šprungirati rezervar na varu. Te selene možeš sam napraviti. Imaš na mom postu. | |
|
| |
bero73 man
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK čet 27 kol 2009, 17:50 | |
| lijevi je malo čudan, selen je cijel, ali ga nosač špana. Nije baš na rupi. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK čet 27 kol 2009, 18:24 | |
- lijevi je malo čudan, selen je cijel, ali ga nosač špana. Nije baš na rupi.
I meni na pyderu. Mašili su za cca2mm i tu ga rezervoar 'precvika' Obišao sam masu trgovina, od željeznarije, vodomaterijala, auto - moto dijelova i svi su samo mahali glavom dok nisam u zadnjem pokušaju zaletio u prodavaonicu skutera (mislim dadrže keeway) i otkrijemo da ih imaju, a služe za montiranje vjetrobrana. Pašu na knap, ali je guma tvrđa i kvalitetnija. Radi se o Zadru. |
|
| |
mungos cro chopper forum
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK čet 27 kol 2009, 19:09 | |
| | |
|
| |
mungos cro chopper forum
| Naslov: UNFALL!! sri 23 ruj 2009, 18:27 | |
| Danas sam izbjegao psa, nisam skrenuo lijevo jel je sa druge strane fala Bogu išao kamion. Skrenuo desno, dohvatio travu, uspio održati motor. Nakon 5 metara opalio u rubni beton mosta koji je stršao dobrih 8 cm van. Nisam pao, pogledam iza sebe di je cucak, kad on ko za kurac ne ulazi niti u jedno dvorište nego u kukuruz. Živ sam, usro sam se ko grlica i sjebao sam motor. Popigana felga Razlika centra blatobrana i gume Položaj trokuta kada je kotač ravno Guma nije precvikana, pa sam se tako dovezao 45 km. Pušta kada je na mjestu udarca. Motor vuče lijevo, što se i po slikama da zaključiti. Stražnja guma i felga OK. Sada molim pomoć. Gdje mogu poravnati felgu? Gdje mogu poravnati vilice? Tko zna gdje napraviti defektažu da se vidi što je i koliko jako popigano, da bih mogao ja sebe zbrojiti? Hvala svima unaprijed!!
Zadnja promjena: dstimac; sri 23 ruj 2009, 18:41; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK sri 23 ruj 2009, 18:33 | |
| Žao mi je zbog toga što ti se dogodilo, ali s druge strene - odlično si prošao, tebi nije ništa! Rubnici na mostovima mogu biti vrlo opasni, da ne kažem pogibeljni!
Najsigurnije rješenje je nova felga, jer stara je pretrpjela udarac i deformaciju... Vjerojatno se može izravnati, ali to nikad više neće biti isto. Struktura materijala zauvijek se promjenila.
Samo moli boga da su vilice (cijevi teleskopa) ostale ravne, to je već malo više posla, ako njih treba skidati i ravnati! | |
|
| |
mungos cro chopper forum
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK sri 23 ruj 2009, 18:37 | |
| Ma ne muči me toliko felga koliko zbog ovog odstupanja sumnjam u vilicu. I udarac je bio opak tako da ću sigurno morati i mijenjati opruge, ulje i semeringe!! | |
|
| |
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK sri 23 ruj 2009, 18:40 | |
| Vrlo lako je moguće da su dobile i vilice! Često se dogodi da kod slabijeg udarca felga ostane čitava, a vilice se savinu! One se također daju izravnati, ali ima dosta posla oko rastavljanja čitavog prednjeg kraja! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK sri 23 ruj 2009, 18:56 | |
| Molidon u tvornici Jadran tamo pitaj jer sam od frenda čuo da je tamo popravljal svoje alu felge za auto . |
|
| |
bero73 man
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK sri 23 ruj 2009, 19:57 | |
| Da utješim HAWK-ovce , ja sam prvi kojemu su krpali rezervar na hawku. Kaže mi Silvio da je to boljka spydera. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Regal Raptor DD250E-09 HAWK | |
| |
|
| |
| Regal Raptor DD250E-09 HAWK | |
|