|
|
| Kuryakyn hypercharger ??? | |
|
+5Dr. Feelgood zanotti eltoro dragger A13N 9 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
A13N man
Broj postova : 176 Godina imam : 54 Prebivalište : VG Vozim : Drifter Na forumu od : 12.10.2008
| Naslov: Kuryakyn hypercharger ??? čet 19 vel 2009, 11:56 | |
| -dali netko zna gdje se može i preko koga nabaviti Kuryakyn hypercharger ???
Hvala... | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Kuryakyn hypercharger ??? čet 19 vel 2009, 12:28 | |
| Neznam dali itko kod nas može nabaviti, ali znam da možešovdje:
www.cruisercustomizing.com | |
| | | A13N man
Broj postova : 176 Godina imam : 54 Prebivalište : VG Vozim : Drifter Na forumu od : 12.10.2008
| Naslov: Re: Kuryakyn hypercharger ??? čet 19 vel 2009, 13:08 | |
| hvala dragger, -dali netko ima na svom ugrađen hypercharger i kakva su iskustva sa istim? | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Kuryakyn hypercharger ??? čet 19 vel 2009, 14:15 | |
| - 2blackhonda je napisao/la:
- hvala dragger,
-dali netko ima na svom ugrađen hypercharger i kakva su iskustva sa istim? Zanotti, valjda će ti se javiti, a pogledaj u predstavljnje njegovog bikea, tamo i je pisao o hyperchargeru. | |
| | | eltoro man
Broj postova : 440 Godina imam : 56 Prebivalište : zaprešić,laduč-kod talijanske granice Vozim : Eltoro Slasher Na forumu od : 15.11.2007
| Naslov: Re: Kuryakyn hypercharger ??? čet 19 vel 2009, 15:30 | |
| imamo ti mi cijelu ponudu od kuryakina i imam na svome motoru dosta stvari od njega skupa s hyperchargerom | |
| | | zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: Kuryakyn hypercharger ??? čet 19 vel 2009, 17:17 | |
| - 2blackhonda je napisao/la:
- hvala dragger,
-dali netko ima na svom ugrađen hypercharger i kakva su iskustva sa istim? Imam ga ja na svojoj dragici i prezadovoljan sam. Možeš vidjeti detalje na prestavljanju moga motora. Nabavio sam ga preko http://www.ebay.it/ veoma povoljno a imaš ga uzeti i na http://www.motocustom.it/default.asp?D=Sotto&C=Prod_list&A=filtri&B=Hypercharger&F=&G=&E= dok ti je mislim najpovoljniji preko velike bare | |
| | | Dr. Feelgood man
Broj postova : 157 Godina imam : 58 Prebivalište : Virovitica Vozim : Vulcan 1600 Na forumu od : 07.08.2008
| Naslov: Re: Kuryakyn hypercharger ??? čet 19 vel 2009, 20:50 | |
| - dragger je napisao/la:
- Neznam dali itko kod nas može nabaviti, ali znam da možešovdje:
www.cruisercustomizing.com Evo, da ovim putem pohvalim firmu.. Jučer mi došl njihova roba, ukupno putovala 11 dana do carine i još 3 do mene. Dobro, paket je bio težak oko 1 kg, ali opet.. Poslovno, poslovno.. U svakom slučaju nazovi El Tora pa neka ti da ponudu. Kod amera uracunaj shiping, carinu i manipulativne troškove pošte , pa ti vidi.. | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Kuryakyn hypercharger ??? čet 19 vel 2009, 22:19 | |
| Samo kratko: tko planira ugraditi Kuryakyn zracni filter, treba da planira OBAVEZNO i rekalibraciju elektronskog ubrizgavanja, odnosno rejetting karburatora. | |
| | | asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Kuryakyn hypercharger ??? čet 19 vel 2009, 22:27 | |
| - emirharley je napisao/la:
- Samo kratko: tko planira ugraditi Kuryakyn zracni filter, treba da planira OBAVEZNO i rekalibraciju elektronskog ubrizgavanja, odnosno rejetting karburatora.
Da. O tome se na forumu dosta govorilo. | |
| | | Crusader man
Broj postova : 315 Godina imam : 56 Prebivalište : Kumanovo, Makedonija Vozim : Dragstar 1100 Classic Na forumu od : 01.07.2008
| Naslov: Re: Kuryakyn hypercharger ??? pet 20 vel 2009, 06:08 | |
| Imam ga i ja, isti model kao i zanottijev... Uzeo i streamliner koji pase, to je samo poklopac, estetski dodatak. Sve dizne koje su potrebne za rejetting dolaze u paketu sa hyperchargerom samo to bi trebao instalirati neko ko se malo vise razumije u tu problematiku. Hypercharger pojacava snagu motora, pogotovo kod nizih okretaja, a filter je dosta izdrzljiv i lagan za odrzavanje. Za cca 260$ se dobije par konjica + a i motor dobije na izgledu (barem meni, to je individualno, svakako) Ja sam ga uzeo sa: www.phatperformanceparts.com ali, ima ga i na svim ostalim web prodavnicama za dijelove. Moja misljenje, Hypercharger | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Kuryakyn hypercharger ??? pet 20 vel 2009, 07:21 | |
| - eltoro je napisao/la:
- imamo ti mi cijelu ponudu od kuryakina i imam na svome motoru dosta stvari od njega skupa s hyperchargerom
ima li hyper za moju shadowicu? i daj koju slikicu tvog motora | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kuryakyn hypercharger ??? | |
| |
| | | | Kuryakyn hypercharger ??? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|