Početna stranicaPretraľnikKymco Zing 125 unlimited edition - Page 5 610RegistracijaLogin

Kymco Zing 125 unlimited edition

Go down 
+45
drhox
renato.kupresak
merla
Memento Mori
Dr.Tin
Suhi
Holyaxe
Ash
Bura_68
black&white
stake_denis
Slavonka
mungos
noname
buralee
zuta guja
Firefighter
SMOKY
Night rider
zutokljunac
skaliga1
Kamikaza
Dr.Ma$$a
tata
Jack
ast3rik
cro.chopper
webrider
lukylipik
dragger
saky00
jebiki
custom rider
k@n
franc
magna
KekoWaspnation
necchi
jazz
Tomo-vz
Frntas
klesoo
zanotti
stain
Vladek
49 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
Autor/icaPoruka
merla
cro chopper forum
cro chopper forum
merla

Broj postova : 3774
Godina imam : 53
Prebivalište : Zg
Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate
Na forumu od : 13.12.2007

Kymco Zing 125 unlimited edition - Page 5 Empty
PostajNaslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition   Kymco Zing 125 unlimited edition - Page 5 Icon_minitimečet 28 tra 2011, 17:24

nisi imao sreće na tehničkom...
danas se prodaju novi motori sa tablicom sastrane (HD, mislim da je iron scratch ), čak nemaju niti otraga poziciju/štop nago sastrane dva mala žmigavca koji su i pozicija i štop i žmigavci... pa je to po zakonu...
većina ljudi u stanicama za tehnički pregled tumače zakon kako hoće pa na jednom pregledu prođeš a na drugom ne...

(p.s. ali ako ćemo baš cjepidlačiti mogao te je zezati ako ti aftermarket dijelovi nisu homologirani, znači nemaju onu "e..." oznaku...) Very Happy
[Vrh] Go down
http://www.mkfireriders.com/
renato.kupresak
man
man
renato.kupresak

Broj postova : 94
Godina imam : 37
Prebivalište : Slavonski Brod
Vozim : yamaha Dragstar
Na forumu od : 30.04.2010

PostajNaslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition   Kymco Zing 125 unlimited edition - Page 5 Icon_minitimepet 29 tra 2011, 11:18

ja sam neki dan otiso do tehnickog samo pitati dali prolazi tablica sastrane i kratki blatobran i rekli su mi da tablicu stavim samo da stoji i isto tako i blatobran da oni mogu uslikati i da poslje mogu sto se njih tice to skiniti cim izadem van.

a predlazemti da ako imas neke stare zmigavce da samo njih postaviš a tablicu samo nasloni na sic ili negdje.......

neznam vise sta reci za te zakone...
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition   Kymco Zing 125 unlimited edition - Page 5 Icon_minitimepet 29 tra 2011, 11:34

merla je napisao/la:
nisi imao sreće na tehničkom...
danas se prodaju novi motori sa tablicom sastrane (HD, mislim da je iron scratch ), čak nemaju niti otraga poziciju/štop nago sastrane dva mala žmigavca koji su i pozicija i štop i žmigavci... pa je to po zakonu...
većina ljudi u stanicama za tehnički pregled tumače zakon kako hoće pa na jednom pregledu prođeš a na drugom ne...

(p.s. ali ako ćemo baš cjepidlačiti mogao te je zezati ako ti aftermarket dijelovi nisu homologirani, znači nemaju onu "e..." oznaku...) Very Happy

Pa nije baš tako... Iron 883 ima žmigavce i stop/pozicijska svjetla u jednom, ali mu je tablica na plastičnom nosaču koji se nalazi u nastavku blatobrana. Isti ima i osvjetljenje tablice. To je dakle verzija kkoj ase prodaje za Europu. Američka vertije imaju tablicu sastrane.
[Vrh] Go down
Dr.Tin
man
man

Broj postova : 38
Godina imam : 35
Prebivalište : Turopolje
Vozim : Kymco Zing 125
Na forumu od : 14.03.2008

PostajNaslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition   Kymco Zing 125 unlimited edition - Page 5 Icon_minitimepet 29 tra 2011, 12:22

znaci ja sa svojima ne prolazim......https://2img.net/r/ihimizer/i/imag0061h.jpg/
[Vrh] Go down
Ash
man
man
Ash

Broj postova : 316
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Yamaha Dragstar 650
Na forumu od : 05.04.2008

PostajNaslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition   Kymco Zing 125 unlimited edition - Page 5 Icon_minitimepon 02 svi 2011, 09:05

Dr.Tin je napisao/la:
znaci ja sa svojima ne prolazim......https://2img.net/r/ihimizer/i/imag0061h.jpg/

wow kako u zavoju to ne zgulis?

mislim da bi i tebe mogli malo zajebavat zbog tablice Twisted Evil Wink
[Vrh] Go down
Dr.Tin
man
man

Broj postova : 38
Godina imam : 35
Prebivalište : Turopolje
Vozim : Kymco Zing 125
Na forumu od : 14.03.2008

PostajNaslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition   Kymco Zing 125 unlimited edition - Page 5 Icon_minitimepon 02 svi 2011, 13:44

nema problema u zavoju......
[Vrh] Go down
drhox
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 2
Godina imam : 39
Prebivalište : Pakrac
Vozim : Kymco Zing
Na forumu od : 26.04.2011

PostajNaslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition   Kymco Zing 125 unlimited edition - Page 5 Icon_minitimečet 05 svi 2011, 19:34

Pozzdrav ekipa!!
Novi sam na forumu i nisam znao gdje da stavim post pa sam odlucio ovdje pošto vidim da ljudi svašta rade s Zingom:) i odmah da vam kazem svaka čast:)
E sad ovako imam zinga već 10 godina i malo sam ga zapustio pa bi ga htjeo skockati u prvobitno stanje:) Prvi veliki problem:( otišle su mi žbice na zadnjoj felgi što od pada, rupa i svega...zvao sam servis onaj glavni na Krku i traze me 2000kn za felgu zadnju!?!??! Mislim da je to previše pa me zanima da li postoji kakva alternativa, zamjenska felga ili tako nesto? Hvala puno na odgovoru
[Vrh] Go down
rocky 61
cro chopper forum
cro chopper forum
rocky 61

Broj postova : 1738
Godina imam : 63
Prebivalište : Brčko BiH
Vozim : JL 250-5
Na forumu od : 01.05.2010

PostajNaslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition   Kymco Zing 125 unlimited edition - Page 5 Icon_minitimečet 05 svi 2011, 19:42

Uzmeš felgu ( aluminijsku ) od Jin Luna ona je sigurno puno jeftinija ili uzmeš žbice istog promjera u prečniku
( ako ne možeš naći orginal ) ali duže , skrati na odgovaraluču duljinu i nareži navoj i to je to.
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition   Kymco Zing 125 unlimited edition - Page 5 Icon_minitimepet 06 svi 2011, 08:16

Žbice se mogu kupiti zasebno, probaj kod nekog bicikliste. Isto tako sigurno paše i zadnja felga od nekog drugog kineza/japanca manje kubikaže. Treba se malo potruditi i pročačkati po netu.
[Vrh] Go down
zarkok
cro chopper forum
cro chopper forum
zarkok

Broj postova : 7
Prebivalište : Beli manastir
Vozim : Kymco zing 125
Na forumu od : 28.06.2011

PostajNaslov: problem sa iskrom na svječici zinga   Kymco Zing 125 unlimited edition - Page 5 Icon_minitimeuto 28 lip 2011, 19:31

pozz novi sam na forumu imam zinga. nije radio godinu dana i nisam ga mogao upaliti. kad sam ga upalio radio je svega 5 minuta ali nisam smio pustiti gas jel bi crko. onda sam očistio karburator i upalio je iz prve i kad sam krenuo na probni krug nisam prošao ni sto metara i riknuo je. kad sam ga pregleda skontao sam da nema iskru na svječici i ne mogu skontati zbog čega pregledao sam sa vibrom nemam dolaz napona ni na bobinu? molio bi neki savjet ili pomoć!!!!!!!!!!!!!!
[Vrh] Go down
krampus13
cro chopper forum
cro chopper forum
krampus13

Broj postova : 645
Godina imam : 59
Prebivalište : zagreb
Vozim : EN 500 vulcan
Na forumu od : 31.05.2010

PostajNaslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition   Kymco Zing 125 unlimited edition - Page 5 Icon_minitimeuto 28 lip 2011, 20:03

zarkok je napisao/la:
pozz novi sam na forumu imam zinga. nije radio godinu dana i nisam ga mogao upaliti. kad sam ga upalio radio je svega 5 minuta ali nisam smio pustiti gas jel bi crko. onda sam očistio karburator i upalio je iz prve i kad sam krenuo na probni krug nisam prošao ni sto metara i riknuo je. kad sam ga pregleda skontao sam da nema iskru na svječici i ne mogu skontati zbog čega pregledao sam sa vibrom nemam dolaz napona ni na bobinu? molio bi neki savjet ili pomoć!!!!!!!!!!!!!!

knjiga članova
[Vrh] Go down
martinPache
man
man
martinPache

Broj postova : 53
Prebivalište : komin
Vozim : yamaha xvs 250
Na forumu od : 22.03.2009

PostajNaslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition   Kymco Zing 125 unlimited edition - Page 5 Icon_minitimeuto 26 srp 2011, 22:15

Kymco Zing 125 unlimited edition - Page 5 Dsc04954m

[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition   Kymco Zing 125 unlimited edition - Page 5 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Kymco Zing 125 unlimited edition
[Vrh] 
Stranica 5 / 5.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» kymco zing 125
» Kymco Zing 125
» Kymco Zing 125
» Kymco Zing
» Kymco Zing, 125 cc