| Kymco Zing 125 unlimited edition | |
|
+45drhox renato.kupresak merla Memento Mori Dr.Tin Suhi Holyaxe Ash Bura_68 black&white stake_denis Slavonka mungos noname buralee zuta guja Firefighter SMOKY Night rider zutokljunac skaliga1 Kamikaza Dr.Ma$$a tata Jack ast3rik cro.chopper webrider lukylipik dragger saky00 jebiki custom rider k@n franc magna KekoWaspnation necchi jazz Tomo-vz Frntas klesoo zanotti stain Vladek 49 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition čet 28 tra 2011, 17:24 | |
| nisi imao sreće na tehničkom... danas se prodaju novi motori sa tablicom sastrane (HD, mislim da je iron ), čak nemaju niti otraga poziciju/štop nago sastrane dva mala žmigavca koji su i pozicija i štop i žmigavci... pa je to po zakonu... većina ljudi u stanicama za tehnički pregled tumače zakon kako hoće pa na jednom pregledu prođeš a na drugom ne... (p.s. ali ako ćemo baš cjepidlačiti mogao te je zezati ako ti aftermarket dijelovi nisu homologirani, znači nemaju onu "e..." oznaku...) | |
|
| |
renato.kupresak man
Broj postova : 94 Godina imam : 37 Prebivalište : Slavonski Brod Vozim : yamaha Dragstar Na forumu od : 30.04.2010
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition pet 29 tra 2011, 11:18 | |
| ja sam neki dan otiso do tehnickog samo pitati dali prolazi tablica sastrane i kratki blatobran i rekli su mi da tablicu stavim samo da stoji i isto tako i blatobran da oni mogu uslikati i da poslje mogu sto se njih tice to skiniti cim izadem van.
a predlazemti da ako imas neke stare zmigavce da samo njih postaviš a tablicu samo nasloni na sic ili negdje.......
neznam vise sta reci za te zakone... | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| |
| |
Dr.Tin man
Broj postova : 38 Godina imam : 35 Prebivalište : Turopolje Vozim : Kymco Zing 125 Na forumu od : 14.03.2008
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition pet 29 tra 2011, 12:22 | |
| znaci ja sa svojima ne prolazim......https://2img.net/r/ihimizer/i/imag0061h.jpg/ | |
|
| |
Ash man
Broj postova : 316 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Dragstar 650 Na forumu od : 05.04.2008
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition pon 02 svi 2011, 09:05 | |
| - Dr.Tin je napisao/la:
- znaci ja sa svojima ne prolazim......https://2img.net/r/ihimizer/i/imag0061h.jpg/
wow kako u zavoju to ne zgulis? mislim da bi i tebe mogli malo zajebavat zbog tablice | |
|
| |
Dr.Tin man
Broj postova : 38 Godina imam : 35 Prebivalište : Turopolje Vozim : Kymco Zing 125 Na forumu od : 14.03.2008
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition pon 02 svi 2011, 13:44 | |
| nema problema u zavoju...... | |
|
| |
drhox cro chopper forum
Broj postova : 2 Godina imam : 39 Prebivalište : Pakrac Vozim : Kymco Zing Na forumu od : 26.04.2011
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition čet 05 svi 2011, 19:34 | |
| Pozzdrav ekipa!! Novi sam na forumu i nisam znao gdje da stavim post pa sam odlucio ovdje pošto vidim da ljudi svašta rade s Zingom:) i odmah da vam kazem svaka čast:) E sad ovako imam zinga već 10 godina i malo sam ga zapustio pa bi ga htjeo skockati u prvobitno stanje:) Prvi veliki problem:( otišle su mi žbice na zadnjoj felgi što od pada, rupa i svega...zvao sam servis onaj glavni na Krku i traze me 2000kn za felgu zadnju!?!??! Mislim da je to previše pa me zanima da li postoji kakva alternativa, zamjenska felga ili tako nesto? Hvala puno na odgovoru | |
|
| |
rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition čet 05 svi 2011, 19:42 | |
| Uzmeš felgu ( aluminijsku ) od Jin Luna ona je sigurno puno jeftinija ili uzmeš žbice istog promjera u prečniku ( ako ne možeš naći orginal ) ali duže , skrati na odgovaraluču duljinu i nareži navoj i to je to. | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition pet 06 svi 2011, 08:16 | |
| Žbice se mogu kupiti zasebno, probaj kod nekog bicikliste. Isto tako sigurno paše i zadnja felga od nekog drugog kineza/japanca manje kubikaže. Treba se malo potruditi i pročačkati po netu. | |
|
| |
zarkok cro chopper forum
Broj postova : 7 Godina imam : 37 Prebivalište : Beli manastir Vozim : Kymco zing 125 Na forumu od : 28.06.2011
| Naslov: problem sa iskrom na svječici zinga uto 28 lip 2011, 19:31 | |
| pozz novi sam na forumu imam zinga. nije radio godinu dana i nisam ga mogao upaliti. kad sam ga upalio radio je svega 5 minuta ali nisam smio pustiti gas jel bi crko. onda sam očistio karburator i upalio je iz prve i kad sam krenuo na probni krug nisam prošao ni sto metara i riknuo je. kad sam ga pregleda skontao sam da nema iskru na svječici i ne mogu skontati zbog čega pregledao sam sa vibrom nemam dolaz napona ni na bobinu? molio bi neki savjet ili pomoć!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
krampus13 cro chopper forum
Broj postova : 645 Godina imam : 59 Prebivalište : zagreb Vozim : EN 500 vulcan Na forumu od : 31.05.2010
| |
| |
martinPache man
Broj postova : 53 Godina imam : 37 Prebivalište : komin Vozim : yamaha xvs 250 Na forumu od : 22.03.2009
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition uto 26 srp 2011, 22:15 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition | |
| |
|
| |
| Kymco Zing 125 unlimited edition | |
|