| Kymco Zing 125 unlimited edition | |
|
+45drhox renato.kupresak merla Memento Mori Dr.Tin Suhi Holyaxe Ash Bura_68 black&white stake_denis Slavonka mungos noname buralee zuta guja Firefighter SMOKY Night rider zutokljunac skaliga1 Kamikaza Dr.Ma$$a tata Jack ast3rik cro.chopper webrider lukylipik dragger saky00 jebiki custom rider k@n franc magna KekoWaspnation necchi jazz Tomo-vz Frntas klesoo zanotti stain Vladek 49 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition pon 06 tra 2009, 18:14 | |
| | |
|
| |
stake_denis man
Broj postova : 29 Godina imam : 33 Prebivalište : dugo selo Vozim : kymco zing Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition čet 09 tra 2009, 13:02 | |
| ja sam malo neiskusan i zanima me cemu sluzi taj CDI pa ak neko ima vremena za objasnit..? i vladek kolko te kostala sveukupno promjena na masini bez ovog vanjskog doradjivanja..znaci filter,taj CDI i sve drugo te majstor naposljetku..?? | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition čet 09 tra 2009, 15:57 | |
| Filter i CDI cca. 33 funti - neznam koji je sad tečaj. Svječica NGK Iridium 125kn. Majstor manje od 500kn, pa ti sad vidi i računaj. Ja sam to sve kupovao postepeno pa nemogu reći kak je to kad pljuneš odjednom,ali cca. sve skupa 1000kn. Naravno nisam uračunao Kucelj otvoreni top koji me došao 800kn, a stavljen je prije 2 god. | |
|
| |
black&white man
Broj postova : 99 Godina imam : 43 Prebivalište : Zabok Vozim : silverstone,marauder Na forumu od : 07.11.2007
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition pon 27 tra 2009, 19:21 | |
| Pozdrav! Nije me bilo duže vrijeme na forumu i tek sad vidim temu! Vladek...ne znam kaj reci, osim da ti je motor prva liga!!! Ž, pajdo | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition pon 27 tra 2009, 20:49 | |
| Drago mi je da ti se sviđa, jer si me ti ohrabrio, što direktno, što kroz tvoje postove da krenem u slaganje makine. Vidimo se ubrzo, nadam se...al nema onda bum colu... :lol: | |
|
| |
black&white man
Broj postova : 99 Godina imam : 43 Prebivalište : Zabok Vozim : silverstone,marauder Na forumu od : 07.11.2007
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition pon 27 tra 2009, 21:41 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Drago mi je da ti se sviđa, jer si me ti ohrabrio, što direktno, što kroz tvoje postove da krenem u slaganje makine. Vidimo se ubrzo, nadam se...al nema onda bum colu... :lol:
Hvala! Ajde, može i cola..kad baš mora! Vidimo se! | |
|
| |
stake_denis man
Broj postova : 29 Godina imam : 33 Prebivalište : dugo selo Vozim : kymco zing Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition uto 28 tra 2009, 16:12 | |
| e vladek jel imas kakav video da cujem zvuk motora jer namjeravam kupit auspuh kod kucelja..? | |
|
| |
Bura_68 cro chopper forum
Broj postova : 6 Godina imam : 56 Prebivalište : Makarska Vozim : Kymco zing Na forumu od : 28.12.2008
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition pon 04 svi 2009, 15:34 | |
| evo i ja naručija CDI za Kymca pa kad dodje javim se za savjete | |
|
| |
Broj postova : 6 Godina imam : 56 Prebivalište : Makarska Vozim : Kymco zing Na forumu od : 28.12.2008
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition pon 18 svi 2009, 21:53 | |
| - Bura_68 je napisao/la:
- evo i ja naručija CDI za Kymca pa kad dodje javim se za savjete
danas dobio filter ,cdi cekam da mi dodje ,i nisam imao mira pa sam stavio gljivu ,zvuk je neobičan a ubrzanje neznam ali se meni cini koda je malo življi | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition pon 18 svi 2009, 23:23 | |
| Kada si stavio filter zraka, onda mu moraš dati i goriva, tj. treba povećati diznu. Naravno sve to mora izaći i nekam van, pa bi bilo dobro staviti otvoreniji auspuh, a kao šlag na kraju poštelati fergazer (karburator). Sretno! | |
|
| |
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition uto 26 svi 2009, 20:23 | |
| evo sam dobio i CDI i stavio ga ,još nisam povečao diznu jer nisam siguran sta da radim jeli ima veča oriđiđi ili se ova siri i koliko se širi . inače motor je zivlji i zvuk mi se sviđa | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition uto 26 svi 2009, 20:26 | |
| Meni je majstor širio orginalnu za 5 %. | |
|
| |
Ash man
Broj postova : 316 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Dragstar 650 Na forumu od : 05.04.2008
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition sri 27 svi 2009, 19:09 | |
| se sad ova tema nasljedjuje :lol: | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition sri 27 svi 2009, 19:12 | |
| - Ash je napisao/la:
- se sad ova tema nasljedjuje :lol:
Naravno! Mogu postojeću preimenovati ili slobodno otvori novu. | |
|
| |
Ash man
Broj postova : 316 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Dragstar 650 Na forumu od : 05.04.2008
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition pet 12 lip 2009, 13:39 | |
| pitanje u vezi diode u vijku na tablici..jel to kupljeno zajedno ili se dioda moze izvadit i zamijenit.. malo samo pogledao i izgledalo mi je kao da je sve zajedno..cak se i vrti zajedno..pa se mora na zice pazit..te mi izgleda kao da se nemre izvuc..sad nisam natezao..ali ako kazes da se da odvojit budem ju potegnuo jace.. uglavnom jedna je ocito krepala pa je mislim zamijenit..ne znam kako posto diode mogu trajat jako jako dugo.. uspio mi se cak i lijevi retrovizor u voznji malo odsarafit..nesto tipa kao tebi u ulazu u Split..samo sto se nije vrtio..lol..dovoljno samo da pada dolje.. bilo zajebano tako vozit par ulica..ali to je sredjeno.. | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition pet 12 lip 2009, 14:16 | |
| Sumnjam da je dioda izgorila, vjerovatno je negdje izgubila kontakt. Šaraf je kupljen sa diodom, ali su orginal izvađene i stavljene su jače. Ja to nisam razmontiraval već je to obavio električar, koji je to sve skupa i montiral. Bočna tablica je mjesto jakih vibracija,pa treba provjeriti spojeve. Ak treba blatobran skidati - to bu ti prvi put nauka (zbog bisaga i nosača), ali polako. | |
|
| |
Holyaxe man
Broj postova : 11 Godina imam : 33 Prebivalište : Zadar Vozim : Honda Shadow 750 Na forumu od : 30.07.2009
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition pon 03 kol 2009, 16:20 | |
| Zing izgleda odlično! | |
|
| |
Ash man
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition sub 23 tra 2011, 17:49 | |
| eto danas na tehnickom prvi put problemi. Tablica vise ne smije stajat kako je dolje na slici i kaze lik da sve moram vratit u originalno stanje. Tablica sluzi kao "dodatni blatobran" i moram je stavit ispod stop svijetla. Cak ni zmigavci ne smiju bit tu di jesu nego vise izbaceni prema van. Prosle godine nije bilo nikakvih problema, a nije ih niti Vladek imao prije toga. Da li je to neki novi zakon? Jel jos netko imao slicnih problema di je morao vracat zmigavce ili nes slicno u originalno stanje na motoru? Kako onda razni custom home made motori prolaze tehicki ako ih sad ovakve sitnice smetaju? | |
|
| |
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition sub 23 tra 2011, 17:59 | |
| problem ja da imaš ružan motor tko je još vidio voziti Zinga ajd mi se javi... mislim da bih ti mogao pomoći... recimo, ti mi daš motor... i svoju osobnu... i ja s njizi odem na tehnički... i ti onda kažeš : ' MA JACK, KAKO SI TOO USPIO, LJUDINO... AJMO NA PIVO '... a ja kažem : ' AJMOOO ' Jack / Alan 091 577 2039 | |
|
| |
Ash man
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition sub 23 tra 2011, 20:17 | |
| - Jack je napisao/la:
- problem ja da imaš ružan motor
tko je još vidio voziti Zinga
ajd mi se javi... mislim da bih ti mogao pomoći... recimo, ti mi daš motor... i svoju osobnu... i ja s njizi odem na tehnički...
i ti onda kažeš : ' MA JACK, KAKO SI TOO USPIO, LJUDINO... AJMO NA PIVO '... a ja kažem : ' AJMOOO '
Jack / Alan 091 577 2039
Ma otisao sam na kraju na drugo mjesto i lik mi je sve isto rekao, ali mi je on kao ovaj put progledao kroz prste. Ali kao do sljedece godine moram sve na staro vratit ili necu proc tehnici opet. Kaze kao cak me i policija moze zbog ovako postavljene tablice kaznit do 5ooo kuna. Uzas.. Nekako sumnjam da bi prosao sa 20 godina mladjom osobnom ali to ne znaci da ne mozemo i ovako na pivo jedan dan Hvala na ponudi | |
|
| |
Suhi cro chopper forum
Broj postova : 1052 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb, Dubrava Vozim : between two bikes Na forumu od : 04.12.2007
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition sub 23 tra 2011, 20:38 | |
| - Ash je napisao/la:
- Nekako sumnjam da bi prosao sa 20 godina mladjom osobnom ali to ne znaci da ne mozemo i ovako na pivo jedan dan
Hvala na ponudi Ako ideš nekome drugom registrirati vozilo tj. ako ideš sa vozilom koje glasi na nekog drugog moraš imat njegovu osobnu. Ako ćemo detaljnije po zakonu, i punomoć. Vjerujem da se jack nije namjeravao predstavit kao ti. A ovo sa tablicom...pa ta tema se stalno poteže. I ja imam tablicu sa strane i tako je namjeravam i ostavit. Zar ne piše u zakonu da tablica mora biti na vidljivom mjestu sa stražnje strane vozila i osvjetljena? Ova je vidljiva, sa stražnje strane... jedino možda nije propisno osvjetljena. | |
|
| |
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition ned 24 tra 2011, 11:22 | |
| - Suhi je napisao/la:
- Ash je napisao/la:
- Nekako sumnjam da bi prosao sa 20 godina mladjom osobnom ali to ne znaci da ne mozemo i ovako na pivo jedan dan
Hvala na ponudi Ako ideš nekome drugom registrirati vozilo tj. ako ideš sa vozilom koje glasi na nekog drugog moraš imat njegovu osobnu. Ako ćemo detaljnije po zakonu, i punomoć. Vjerujem da se jack nije namjeravao predstavit kao ti.
točno... svako tolko registriram auto koji nije moj, i treba mi osobna vlasnika... kojiputa traže i moju, i kažem čiji je auto... ovo za punomoć nisam čuo... al me do sada nisu pitali... | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition ned 24 tra 2011, 13:27 | |
| Ma kenjaju zbog gluposti, a neke puste da prođu sa grobljima od automobila i motora! Naša je jedina greška što živimo u ZG, pa su tu svi revni od zaposlenika tehničkog do policijskih dužnosnika!
Imam doma orginalni nosač tablice i lampu za Zinga, pa ako nekome treba...
Iako je u ovom konkretnom slučaju treba samo naći način da se tablica pričvrsti ispod postojećeg stop svjetla jer je isto homologizirano. | |
|
| |
Dr.Tin man
Broj postova : 38 Godina imam : 35 Prebivalište : Turopolje Vozim : Kymco Zing 125 Na forumu od : 14.03.2008
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition čet 28 tra 2011, 12:20 | |
| a jasam danas vec pola motora raskopo i napravio nosac za tablicu....strasnoooo..... | |
|
| |
Memento Mori man
Broj postova : 78 Godina imam : 40 Prebivalište : Ivanec Vozim : Kawasaki EN 450 LTD Na forumu od : 10.03.2011
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition čet 28 tra 2011, 13:48 | |
| Tu kod nas u varaždinskoj županiji murja je bolje sjebana nego u Zg, baš me pitao kolega prije nekog vremena - koji je kurac vama gore, više kazni napišu nego u Zagrebu... A na svakoj motorijadi, na izlazima ih je toliko da ne povjeruješ. Na tehničkom - isto tako, zajebavaju gdje stignu... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kymco Zing 125 unlimited edition | |
| |
|
| |
| Kymco Zing 125 unlimited edition | |
|