| dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! | |
|
+52Safet(y) skorpac medo magna RUDA colorsking starac Leso učo_sb Vitorio tata rock micky simke lukylipik kuna Soulhealer black rain emirharley custom rider ajkula jura jazz GIBO56 glavina01 zuta guja ivek Crusader webrider franc stain dragger asy Saba GALE Dr.Ma$$a Vilko necchi Kum klesoo lord jebiki Vladek austrijanac vstarrider Frntas zanotti cro.chopper Munja Rocker Beatnik buba 56 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Munja cro chopper forum
Broj postova : 1634 Godina imam : 51 Prebivalište : požega-ulica od zakona Vozim : V Strom 1000 , t11 , vivasitv Na forumu od : 25.11.2007
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! pet 23 sij 2009, 19:32 | |
| kad ču ja to više vidit i zalit | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! ned 25 sij 2009, 01:31 | |
| - Munja je napisao/la:
- kad ču ja to više vidit i zalit
kad god brate nazovem ti radiš i što da ti radim ,ja sam za zaliti i to zaliti , a ti nemaš cajta.
Zadnja promjena: deep; pet 30 sij 2009, 22:14; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! ned 25 sij 2009, 01:33 | |
| - lukylipik je napisao/la:
- Munja je napisao/la:
- kad ču ja to više vidit i zalit
...trebali bismo sliljedeći tjedan zajedno otići pogledati staru orlušinu i novog orlića na blatobranu!!! to luky u iščekivanju sam - nego kako nego treba doć vidit i zalit btw i kunu povedi nek se malo gospoje druže |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! pet 30 sij 2009, 22:08 | |
| za par sati rada i novi detalj . Nosač (normalno ručni rad ) spreman je za ugradnju dodatnih farova koje do duše još nemam . |
|
| |
necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! pet 30 sij 2009, 22:27 | |
| uvijek škicnem da vidim jesi šta novo dodao ili oduzeo i, evo još jedna sitnica!!!!! neću reć :dobar: , to mi je tako nego: opet mi se sviđa to što si napravio još kad dođu lampe....... | |
|
| |
zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! pet 30 sij 2009, 23:28 | |
| Odličan rad stari Jesi li razmišljao da staviš žmigavce ispod farova,meni to super izgleda ovako naprimjer | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! sub 31 sij 2009, 21:01 | |
| Je prva zamisao da na isti nosač sravim i žmigavce i farove , ali mi je ova opcija više privukla .onako mi nosać izgleda previše načičkan i smatram da je isključivo zbog funkcionalnosti ta opcija na jednom nosaču je stvar ukusa . |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! sub 31 sij 2009, 23:02 | |
| - deep je napisao/la:
- Je prva zamisao da na isti nosač sravim i žmigavce i farove , ali mi je ova opcija više privukla .onako mi nosać izgleda previše načičkan i smatram da je isključivo zbog funkcionalnosti ta opcija na jednom nosaču je stvar ukusa .
Ma slažem se da je to stvar ukusa, ali kod našeg stila motora, estetika ipak mora pružiti savršenstvo. | |
|
| |
simke man
Broj postova : 301 Godina imam : 40 Prebivalište : Apatin,Srbija Vozim : Yamaha Drag Star 650 Na forumu od : 26.03.2008
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! ned 01 vel 2009, 11:31 | |
| svaka cast za prerade | |
|
| |
micky cro chopper forum
Broj postova : 673 Godina imam : 43 Prebivalište : Zelčin- (Valpovo) Vozim : midnight star 950 Na forumu od : 11.09.2008
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! ned 08 vel 2009, 00:42 | |
| car si! još je veča vrijednost svega toga što je to tvoj ručni rad. svaki je dio prošao prvo kroz glavu pa kroz ruke na motor. to se zove sređivanje po vlastitom guštu. | |
|
| |
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! ned 08 vel 2009, 11:06 | |
| Poklopac choka , instrument vizor , malo mi je jednostvan. | |
|
| |
Vilko cro chopper forum
Broj postova : 2333 Godina imam : 51 Prebivalište : Podvinje Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec. Na forumu od : 08.10.2008
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! ned 08 vel 2009, 17:50 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! ned 08 vel 2009, 17:54 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! sub 14 oľu 2009, 17:15 | |
| prekrasno. | |
|
| |
rock man
Broj postova : 188 Godina imam : 42 Prebivalište : pula Vozim : shadow 600 Na forumu od : 17.01.2009
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! sub 14 oľu 2009, 18:25 | |
| bravo | |
|
| |
zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! sub 14 oľu 2009, 19:30 | |
| Bravo meštre | |
|
| |
austrijanac cro chopper forum
Broj postova : 597 Godina imam : 56 Prebivalište : slavonski brod Vozim : yamaha xv 500 virago Na forumu od : 16.12.2007
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! sub 14 oľu 2009, 19:33 | |
| kako sad da ukradem kolo okruhli 22, :bravo: DEEP-e ideje su nenadmasive | |
|
| |
tata man
Broj postova : 458 Godina imam : 65 Prebivalište : Slavonski Brod Vozim : bicikl...nekad Na forumu od : 24.11.2007
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! sub 14 oľu 2009, 20:33 | |
| bravo majstore sutra će mo to vidjeti i uživo | |
|
| |
black rain cro chopper forum
Broj postova : 732 Godina imam : 46 Prebivalište : negotin,srbija Vozim : v star 1300 Na forumu od : 22.12.2008
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! ned 15 oľu 2009, 23:26 | |
| :bravo: | |
|
| |
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! pon 13 tra 2009, 11:56 | |
| Malo je zeznuto sa dod. lampama ako je GIVIJEV windshield gore. Morat ćeš ih izbaciti dosta naprid....ili širi nosać kakav si i napravio Samo vizualno će biti previše široko.....ili otvoriti rupe u plaksiju što mi je ružno. Ako se radi o dubljim lampama, još gore......Valjda si to predvidio. Puno je lipše kad su i žmigavci ispod na istom nosaću, nego na standardnom. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! pon 13 tra 2009, 14:04 | |
| - dragger je napisao/la:
- Malo je zeznuto sa dod. lampama ako je GIVIJEV windshield gore. Morat ćeš ih izbaciti dosta naprid....ili širi nosać kakav si i napravio Samo vizualno će biti previše široko.....ili otvoriti rupe u plaksiju što mi je ružno. Ako se radi o dubljim lampama, još gore......Valjda si to predvidio.
Puno je lipše kad su i žmigavci ispod na istom nosaću, nego na standardnom. upravu si prijatelju upravo ovaj pleksi mi stvara probleme . Zato sam morao ići na širi nosač jer jednostavno lampe ne staju po dubini do pleksija .
Zadnja promjena: deep; pet 04 ruj 2009, 19:21; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| |
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! pon 13 tra 2009, 15:53 | |
| - deep je napisao/la:
- dragger je napisao/la:
- Malo je zeznuto sa dod. lampama ako je GIVIJEV windshield gore. Morat ćeš ih izbaciti dosta naprid....ili širi nosać kakav si i napravio Samo vizualno će biti previše široko.....ili otvoriti rupe u plaksiju što mi je ružno. Ako se radi o dubljim lampama, još gore......Valjda si to predvidio.
Puno je lipše kad su i žmigavci ispod na istom nosaću, nego na standardnom. upravu si prijatelju upravo ovaj pleksi mi stvara probleme . Zato sam morao ići na širi nosač jer jednostavno lampe ne staju po dubini do pleksija . Širi od orginalnog (yamaha) lipše je za viditi, ali ne preko 2 cm sa svake strane tj. da razmak između lampe i fara ne bude veći od 7 max. 8 cm. Preko toga nastaje velika šupljina i nije ugodna oku. Ali i tu dolazi do različitih ukusa, neko voli šire, neko uže. Mislim da je ovo optimum. U svakom slučaju, kad smontiraš, vidit ćemo. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! | |
| |
|
| |
| dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! | |
|