Početna stranicaPretraľnikdorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 610RegistracijaLogin

dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !

Go down 
+52
Safet(y)
skorpac
medo
magna
RUDA
colorsking
starac
Leso
učo_sb
Vitorio
tata
rock
micky
simke
lukylipik
kuna
Soulhealer
black rain
emirharley
custom rider
ajkula
jura
jazz
GIBO56
glavina01
zuta guja
ivek
Crusader
webrider
franc
stain
dragger
asy
Saba
GALE
Dr.Ma$$a
Vilko
necchi
Kum
klesoo
lord
jebiki
Vladek
austrijanac
vstarrider
Frntas
zanotti
cro.chopper
Munja
Rocker
Beatnik
buba
56 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Autor/icaPoruka
Munja
cro chopper forum
cro chopper forum
Munja

Broj postova : 1634
Godina imam : 51
Prebivalište : požega-ulica od zakona
Vozim : V Strom 1000 , t11 , vivasitv
Na forumu od : 25.11.2007

dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimepet 23 sij 2009, 19:32

kad ču ja to više vidit i zalit Question
[Vrh] Go down
lukylipik
cro chopper forum
cro chopper forum
lukylipik

Broj postova : 11184
Godina imam : 59
Prebivalište : 16 meridijan
Vozim : Šokac zrx1200s
Na forumu od : 02.11.2007

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimesub 24 sij 2009, 09:52

Munja je napisao/la:

...trebali bismo sliljedeći tjedan zajedno otići pogledati staru orlušinu i novog orlića na blatobranu!!! dobar
[Vrh] Go down
http://lukylipik-vrijemeodluke.blogspot.com/?zx=9e8ff9c465b5c91a
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimened 25 sij 2009, 01:31

Munja je napisao/la:

kad god brate nazovem ti radiš i što da ti radim ,ja sam za zaliti i to zaliti , a ti nemaš cajta.

Zadnja promjena: deep; pet 30 sij 2009, 22:14; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimened 25 sij 2009, 01:33

lukylipik je napisao/la:
Munja je napisao/la:

...trebali bismo sliljedeći tjedan zajedno otići pogledati staru orlušinu i novog orlića na blatobranu!!! dobar

to luky u iščekivanju sam - nego kako nego treba doć vidit i zalit

btw i kunu povedi nek se malo gospoje druže
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimepet 30 sij 2009, 22:08

za par sati rada i novi detalj . Nosač (normalno ručni rad ) spreman je za ugradnju dodatnih farova koje do duše još nemam .

dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 2h2gl80
[Vrh] Go down
necchi
cro chopper forum
cro chopper forum
necchi

Broj postova : 2778
Prebivalište : New York
Vozim : metlu u warp pogonu
Na forumu od : 02.05.2008

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimepet 30 sij 2009, 22:27

uvijek škicnem da vidim jesi šta novo dodao ili oduzeo
i, evo još jedna sitnica!!!!!

neću reć :dobar: , to mi je tako Razz
nego: opet mi se sviđa to što si napravio
još kad dođu lampe....... dobar dobar
[Vrh] Go down
zanotti
cro chopper forum
cro chopper forum
zanotti

Broj postova : 2142
Godina imam : 49
Prebivalište : Trogir
Vozim : Harley Davidson CVO Limited
Na forumu od : 10.03.2008

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimepet 30 sij 2009, 23:28

Odličan rad stari dobar
Jesi li razmišljao da staviš žmigavce ispod farova,meni to super izgleda
ovako naprimjer
dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 K028ue
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimesub 31 sij 2009, 21:01

Je prva zamisao da na isti nosač sravim i žmigavce i farove , ali mi je ova opcija više privukla .onako mi nosać izgleda previše načičkan i smatram da je isključivo zbog funkcionalnosti ta opcija na jednom nosaču je stvar ukusa .

dobar
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimesub 31 sij 2009, 23:02

deep je napisao/la:
Je prva zamisao da na isti nosač sravim i žmigavce i farove , ali mi je ova opcija više privukla .onako mi nosać izgleda previše načičkan i smatram da je isključivo zbog funkcionalnosti ta opcija na jednom nosaču je stvar ukusa .

dobar

Ma slažem se da je to stvar ukusa, ali kod našeg stila motora, estetika ipak mora pružiti savršenstvo.
[Vrh] Go down
simke
man
man
simke

Broj postova : 301
Godina imam : 40
Prebivalište : Apatin,Srbija
Vozim : Yamaha Drag Star 650
Na forumu od : 26.03.2008

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimened 01 vel 2009, 11:31

svaka cast za prerade svaka cast
[Vrh] Go down
micky
cro chopper forum
cro chopper forum
micky

Broj postova : 673
Godina imam : 43
Prebivalište : Zelčin- (Valpovo)
Vozim : midnight star 950
Na forumu od : 11.09.2008

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimened 08 vel 2009, 00:42

svaka cast car si! još je veča vrijednost svega toga što je to tvoj ručni rad. svaki je dio prošao prvo kroz glavu pa kroz ruke na motor. to se zove sređivanje po vlastitom guštu.
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimened 08 vel 2009, 11:06

Poklopac choka Twisted Evil , instrument vizor Evil or Very Mad , malo mi je jednostvan.
[Vrh] Go down
Vilko
cro chopper forum
cro chopper forum
Vilko

Broj postova : 2333
Godina imam : 51
Prebivalište : Podvinje
Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec.
Na forumu od : 08.10.2008

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimened 08 vel 2009, 11:17

Prijatelju ako zima potraje ti ćeš toliko motor nakitit sa svojim doradama da nećeš moči startati. nemoj me nemoj me :bravo: svaka cast
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimened 08 vel 2009, 17:50

Vilko je napisao/la:
Prijatelju ako zima potraje ti ćeš toliko motor nakitit sa svojim doradama da nećeš moči startati. nemoj me nemoj me :bravo: svaka cast

sad je već dosta teži od tvorničke deklaracije , ali s mojim kilama još nema šanse da te stignem .
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimened 08 vel 2009, 17:54

dragger je napisao/la:
Poklopac choka Twisted Evil , instrument vizor Evil or Very Mad , malo mi je jednostvan.

na instrument sata može ići orao namjenjen za to ,ili pjeskarenjem nekog motiva ili graviranje . To su opcije koje imam na umu , ali trenutno to sad nije izvodivo , ali zapisano study
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimesub 14 oľu 2009, 14:29

evo mene sa novim detaljima čepovi na vijcima i maticama prednje i zadnje vilice

dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 2dtvql5

dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 2hp4sy8
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimesub 14 oľu 2009, 17:15

dobar prekrasno.
[Vrh] Go down
rock
man
man
rock

Broj postova : 188
Godina imam : 42
Prebivalište : pula
Vozim : shadow 600
Na forumu od : 17.01.2009

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimesub 14 oľu 2009, 18:25

bravo dobar
[Vrh] Go down
zanotti
cro chopper forum
cro chopper forum
zanotti

Broj postova : 2142
Godina imam : 49
Prebivalište : Trogir
Vozim : Harley Davidson CVO Limited
Na forumu od : 10.03.2008

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimesub 14 oľu 2009, 19:30

Bravo meštre dobar
[Vrh] Go down
austrijanac
cro chopper forum
cro chopper forum
austrijanac

Broj postova : 597
Godina imam : 56
Prebivalište : slavonski brod
Vozim : yamaha xv 500 virago
Na forumu od : 16.12.2007

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimesub 14 oľu 2009, 19:33

kako sad da ukradem kolo okruhli 22, :bravo: DEEP-e ideje su nenadmasive svaka cast
[Vrh] Go down
tata
man
man
tata

Broj postova : 458
Godina imam : 65
Prebivalište : Slavonski Brod
Vozim : bicikl...nekad
Na forumu od : 24.11.2007

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimesub 14 oľu 2009, 20:33

dobar bravo majstore sutra će mo to vidjeti i uživo
[Vrh] Go down
black rain
cro chopper forum
cro chopper forum
black rain

Broj postova : 732
Godina imam : 46
Prebivalište : negotin,srbija
Vozim : v star 1300
Na forumu od : 22.12.2008

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimened 15 oľu 2009, 23:26

king :bravo:
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimepon 13 tra 2009, 11:56

Malo je zeznuto sa dod. lampama ako je GIVIJEV windshield gore. Morat ćeš ih izbaciti dosta naprid....ili širi nosać kakav si i napravio Samo vizualno će biti previše široko.....ili otvoriti rupe u plaksiju što mi je ružno. Ako se radi o dubljim lampama, još gore......Valjda si to predvidio.
Puno je lipše kad su i žmigavci ispod na istom nosaću, nego na standardnom.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimepon 13 tra 2009, 14:04

dragger je napisao/la:
Malo je zeznuto sa dod. lampama ako je GIVIJEV windshield gore. Morat ćeš ih izbaciti dosta naprid....ili širi nosać kakav si i napravio Samo vizualno će biti previše široko.....ili otvoriti rupe u plaksiju što mi je ružno. Ako se radi o dubljim lampama, još gore......Valjda si to predvidio.

upravu si prijatelju upravo ovaj pleksi mi stvara probleme . Zato sam morao ići na širi nosač jer jednostavno lampe ne staju po dubini do pleksija .

Zadnja promjena: deep; pet 04 ruj 2009, 19:21; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitimepon 13 tra 2009, 15:53

deep je napisao/la:
dragger je napisao/la:

upravu si prijatelju upravo ovaj pleksi mi stvara probleme . Zato sam morao ići na širi nosač jer jednostavno lampe ne staju po dubini do pleksija .

Širi od orginalnog (yamaha) lipše je za viditi, ali ne preko 2 cm sa svake strane tj. da razmak između lampe i fara ne bude veći od 7 max. 8 cm. Preko toga nastaje velika šupljina i nije ugodna oku.
Ali i tu dolazi do različitih ukusa, neko voli šire, neko uže. Mislim da je ovo optimum.

U svakom slučaju, kad smontiraš, vidit ćemo.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! - Page 4 Icon_minitime

[Vrh] Go down

dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !
[Vrh] 
Stranica 4 / 7.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» VN900 Custom i dorade
» MOJE IZMJENE DORADE I PRERADA NA VIRAGU 750