Početna stranicaPretraľnikdorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! 610RegistracijaLogin

dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !

Go down 
+52
Safet(y)
skorpac
medo
magna
RUDA
colorsking
starac
Leso
učo_sb
Vitorio
tata
rock
micky
simke
lukylipik
kuna
Soulhealer
black rain
emirharley
custom rider
ajkula
jura
jazz
GIBO56
glavina01
zuta guja
ivek
Crusader
webrider
franc
stain
dragger
asy
Saba
GALE
Dr.Ma$$a
Vilko
necchi
Kum
klesoo
lord
jebiki
Vladek
austrijanac
vstarrider
Frntas
zanotti
cro.chopper
Munja
Rocker
Beatnik
buba
56 posters
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Empty
PostajNaslov: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimepon 06 lis 2008, 21:46

Evo za punih mjesec dana od kako sam kupio dragicu već je došivjela više prerada . Naime do ovog trenutka nabacio sam : šilt na prednji far od prokroma - ručni rad , prokromove cijevne presvlake na gumama zadnjih držača za noge - ručni rad cijevni okov prednjeg blatobrana - ručni rad , rese - ručni rad , te prije nekoliko minuta farbanje cijelog motora . Kad profesionalci uhvate u ruke i odrade farbanje , čovjek samo može zinuti . ofarbali su doljnji dio koji je bio boje šampanjca u crno tako da orginalne trake nisu skidali nego je zaštičena na neznam koji naćin i sve to prfarbali bezbojnim lakom . Vidio sam gotove dijelove u komori i stvarno nemam riječi .

To su za sada prerade , ali idem i dalje . Slike sutra prekosutra .

Zadnja promjena: deep; sri 18 stu 2009, 20:26; ukupno mijenjano 12 put/a.
[Vrh] Go down
buba
cro chopper forum
cro chopper forum
buba

Broj postova : 2353
Godina imam : 47
Prebivalište : Ozalj
Vozim : Shadow VT 750
Na forumu od : 18.05.2008

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimepon 06 lis 2008, 22:03

Mogao si onda sutra i prekosutra otvorit temu , a ne sve lijepo opisat i onda nas pustit da se izjedamo bez slika affraid affraid
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/groups/mogilamk/
Beatnik
cro chopper forum
cro chopper forum
Beatnik

Broj postova : 2135
Godina imam : 39
Prebivalište : Rovinj
Vozim : Dragstar 1100
Na forumu od : 11.04.2008

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimepon 06 lis 2008, 23:58

buba je napisao/la:
Mogao si onda sutra i prekosutra otvorit temu , a ne sve lijepo opisat i onda nas pustit da se izjedamo bez slika affraid affraid

Tako je
[Vrh] Go down
Rocker
cro chopper forum
cro chopper forum
Rocker

Broj postova : 652
Godina imam : 60
Prebivalište : Tovarnik/Frankfurt
Vozim : BMW K1300R, BMW R1200RT
Na forumu od : 10.11.2007

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimeuto 07 lis 2008, 07:26

He he he , sorry ali nemogu se suzdrzati od pitanja: Kad bude gotovo , hoce li biti Chopper ili custom ili pak cruiser?dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Smiles355hz1dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Smiles355hz1
[Vrh] Go down
http://ulmo.eu
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimeuto 07 lis 2008, 07:52

Rocker je napisao/la:
He he he , sorry ali nemogu se suzdrzati od pitanja: Kad bude gotovo , hoce li biti Chopper ili custom ili pak cruiser?dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Smiles355hz1dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Smiles355hz1

E moj prijatelju sad ni sam nisam siguran i morati ću angažirati neovisne stručnjake (čitaj pametnjakoviće sa nekih drugih foruma ) da me uvjere što to ja vozim .

scratch scratch scratch scratch scratch

Bez obzira sto ispadne ovo treba zaliti cuga cuga2
[Vrh] Go down
buba
cro chopper forum
cro chopper forum
buba

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimeuto 07 lis 2008, 16:41

deep je napisao/la:

koje je tocno ovo Question affraid affraid affraid

SLIKE

dobar
[Vrh] Go down
Rocker
cro chopper forum
cro chopper forum
Rocker

Broj postova : 652
Godina imam : 60
Prebivalište : Tovarnik/Frankfurt
Vozim : BMW K1300R, BMW R1200RT
Na forumu od : 10.11.2007

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimeuto 07 lis 2008, 16:47

deep je napisao/la:
Rocker je napisao/la:

E moj prijatelju sad ni sam nisam siguran i morati ću angažirati neovisne stručnjake (čitaj pametnjakoviće sa nekih drugih foruma ) da me uvjere što to ja vozim .

scratch scratch scratch scratch scratch

prihvacam cuga
[Vrh] Go down
http://ulmo.eu
Munja
cro chopper forum
cro chopper forum
Munja

Broj postova : 1634
Godina imam : 51
Prebivalište : požega-ulica od zakona
Vozim : V Strom 1000 , t11 , vivasitv
Na forumu od : 25.11.2007

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimeuto 07 lis 2008, 20:59

i šta je tu prerađeno Question osi što si ga obojao i stavio par ukrasa chopper
[Vrh] Go down
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimeuto 07 lis 2008, 21:03

ajmo foto deep
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimeuto 07 lis 2008, 22:33

Munja je napisao/la:
i šta je tu prerađeno Question osi što si ga obojao i stavio par ukrasa chopper

Evo brate da pojasnim . Nisam mislio na preradu kupi dio i zašarafi . Htio sam reći kako za mjesec dana napredujem jer se isključivo radi o ručnom radu i sve to treba napraviti pa ugraditi , a to bogami iziskuje dosta radnih sati . Nisam idealist , ali ono što ugradim na motor a djelo je mojih ruku i ruku mojih prijatelja zahtjevam da se barem ne stidi kupovnog , ako ne može biti bolje evo sad malo fotkica :

dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! 15s4s9e

Zadnja promjena: deep; pet 04 ruj 2009, 19:00; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh] Go down
buba
cro chopper forum
cro chopper forum
buba

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimeuto 07 lis 2008, 22:51

Ocito je da smo mozda previshe pozurivali te slike, motor je josh u dijelovima :pale: . kako si tocno fiksirao onaj shilt na far Question . Inace sve u svemu lijepo izgleda, a kao shta si rekao svaki rucni rad ima josh posebnu vrijednost a i unikat je svaka cast
Ja sam dosta stvari gledao shta uz adekvatnu strucnu pomoc i nije neki problem napravit ali jednostavno nemam zivaca cekat, puno mi je brze kupit,dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Action-smiley-061
[Vrh] Go down
zanotti
cro chopper forum
cro chopper forum
zanotti

Broj postova : 2142
Godina imam : 49
Prebivalište : Trogir
Vozim : Harley Davidson CVO Limited
Na forumu od : 10.03.2008

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimeuto 07 lis 2008, 23:14

bravo meštre :bravo:
Samo tako nastavi a na trudu veliki svaka cast
[Vrh] Go down
Frntas
man
man
Frntas

Broj postova : 358
Godina imam : 34
Prebivalište : samobor
Vozim : Ybr custom 125, kawasaki z400
Na forumu od : 03.05.2008

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimesri 08 lis 2008, 00:34

ljepo, ljepo samo tako nastavi
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimesri 08 lis 2008, 08:39

2buba

Fiksirao sam šilt na faru sa obostranom ljepljicom trakom , ali ne ona spužvasta nego traka armirana obostrano ljepljiva. prije svega treba saviti strojno pod 90 stupnjeva rub i nakon toga iskovati taj rub da dobije polukruži oblik , formirati po promjeru fara .
[Vrh] Go down
buba
cro chopper forum
cro chopper forum
buba

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimesri 08 lis 2008, 08:51

2deep

zadnje sredstvo za ucvrshcivanje kojeg bi se ja sjetio bi bila ta traka glup
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimesri 08 lis 2008, 09:13

buba je napisao/la:
2deep

zadnje sredstvo za ucvrshcivanje kojeg bi se ja sjetio bi bila ta traka glup

Štit sam po sebi ne može ispasti niti se gdje pomaknuti jedino da nema kojim slučajem metalnih zvukova uslijed vibracija zato je tu obostrana traka .
[Vrh] Go down
vstarrider
man
man
vstarrider

Broj postova : 353
Prebivalište : Sarajevo - Rajvosa
Vozim : VStar 650 Classic
Na forumu od : 14.12.2007

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimesri 08 lis 2008, 09:37

odlični su ti ovi akcenti, to ipak nebih nazvao preradama
[Vrh] Go down
http://www.rajvosa-mc.com
austrijanac
cro chopper forum
cro chopper forum
austrijanac

Broj postova : 597
Godina imam : 56
Prebivalište : slavonski brod
Vozim : yamaha xv 500 virago
Na forumu od : 16.12.2007

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimesri 08 lis 2008, 13:52

dippe a ko ti je lakirao to sto si naveo kako su napravili to jest lakirali nije nikakav problem ako to ne zna onda nije ni lakirer vec djundjer.jesi li stogot graviro na far- sildu kao sto je karlo na svom to mi se jako dopada a inace tvoje prerade dobro poznam precizne bez primjera ko da radis sebi .
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimesri 08 lis 2008, 19:54

vstarrider je napisao/la:
odlični su ti ovi akcenti, to ipak nebih nazvao preradama

Možda i nisu prerade ali sam u prvom postu napiao da je mjesec dana dragstarica kod mene i da za to kratko virijeme nabačeno je nabrojano a da nije kupljeno i montirano . Možda previše dajem naglasak na ručnu izradu , ali vjeruj ovo je dobar put u preradu .
[Vrh] Go down
vstarrider
man
man
vstarrider

Broj postova : 353
Prebivalište : Sarajevo - Rajvosa
Vozim : VStar 650 Classic
Na forumu od : 14.12.2007

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimečet 09 lis 2008, 11:29

apsolutno podržavam

pozdrav
[Vrh] Go down
http://www.rajvosa-mc.com
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimečet 09 lis 2008, 12:19

Deep samo opušteno dobar
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimečet 09 lis 2008, 16:35

2 deep: Vidim da češ nastaviti u revijalnom tonu kao i na aquili i to me posebno veseli. Uskoro ću i ja pokazati na čemu radim zadnjih nekoliko dana.

dobar
[Vrh] Go down
Munja
cro chopper forum
cro chopper forum
Munja

Broj postova : 1634
Prebivalište : požega-ulica od zakona
Vozim : V Strom 1000 , t11 , vivasitv
Na forumu od : 25.11.2007

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimečet 09 lis 2008, 20:37

samo ti radi. :bravo:
nadam se da ču ti moć ukrast neku korisnu ideju dobar
[Vrh] Go down
jebiki
cro chopper forum
cro chopper forum
jebiki

Broj postova : 1627
Godina imam : 44
Prebivalište : kaštel sućurac
Vozim : Suzuki Volusia
Na forumu od : 22.04.2008

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimečet 09 lis 2008, 20:55

Cjenim što se oko dodataka trudiš oko ideje i izrade svaka cast i mogu reći da je Aquila lipo odrađena a i Drag Star je na dobrom putu :bravo:
[Vrh] Go down
lord
cro chopper forum
cro chopper forum
lord

Broj postova : 2497
Godina imam : 39
Prebivalište : ZG
Vozim : GSF
Na forumu od : 22.02.2008

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitimečet 09 lis 2008, 22:13

svaka cast
[Vrh] Go down
http://www.ram-servis.hr
Sponsored content

PostajNaslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !   dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! Icon_minitime

[Vrh] Go down

dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne !
[Vrh] 
Stranica 1 / 7.Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» VN900 Custom i dorade
» MOJE IZMJENE DORADE I PRERADA NA VIRAGU 750