|
|
| dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! | |
|
+52Safet(y) skorpac medo magna RUDA colorsking starac Leso učo_sb Vitorio tata rock micky simke lukylipik kuna Soulhealer black rain emirharley custom rider ajkula jura jazz GIBO56 glavina01 zuta guja ivek Crusader webrider franc stain dragger asy Saba GALE Dr.Ma$$a Vilko necchi Kum klesoo lord jebiki Vladek austrijanac vstarrider Frntas zanotti cro.chopper Munja Rocker Beatnik buba 56 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! sub 30 svi 2009, 12:59 | |
| U rad sam uzeo šelne koje drže metalni bužir od instalacije. ovako to izgledaju kupovni namjenjen za sajle ,a na one za metalni bužir nisam naišao sa promjerom rupe 15 mm |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! sub 30 svi 2009, 13:11 | |
| Pogledaj u nautičkim dučanima ih ima i jeftiniji su a rade od INOX-a |
| | | Vitorio man
Broj postova : 381 Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! sub 30 svi 2009, 14:00 | |
| | |
| | | učo_sb man
Broj postova : 235 Godina imam : 44 Prebivalište : Slavonski Brod Vozim : Kymco Venox 250 Na forumu od : 13.03.2009
| Naslov: yo pet 05 lip 2009, 19:28 | |
| detaljno pregledano sve, što reći deep nego svaka čast, svaki detalj me oduševljava, samo udri, morat ću kod tebe na tečaj kad bude bilo više vremena...papuče su mi najjače | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! pet 03 srp 2009, 23:20 | |
| evo napokon završene šelne za rebrasto crijevo , instalacija provučena i montirani dodatni farovi . Još sve vruće farovi stigli danas u 18 sati . i farovi čekaju šiltove . |
| | | Leso cro chopper forum
Broj postova : 810 Godina imam : 45 Prebivalište : vinkovci Vozim : vespa px 200,venox Na forumu od : 12.01.2008
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! pet 03 srp 2009, 23:56 | |
| Svaka čast na volji,al meni se baš ni neuklapaju nešto. | |
| | | buba cro chopper forum
Broj postova : 2353 Godina imam : 47 Prebivalište : Ozalj Vozim : Shadow VT 750 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! pet 03 srp 2009, 23:56 | |
| fino i elegantno , btw. di si nabavio tu rebrastu cijev, kakav je to materijal | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! sub 04 srp 2009, 00:05 | |
| - buba je napisao/la:
- fino i elegantno ,
btw. di si nabavio tu rebrastu cijev, kakav je to materijal iz Louisa 1 metar dovoljno za obije strane . Ima ih fi 10 i fi 12 . |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! sub 04 srp 2009, 14:10 | |
| Dodatna svjetla su mi malo široka tj. nosać je širi... lipše mi je kad je uže i kad su žmigavci ispod na istom nosaću. Ali to je sve stvar ukusa. | |
| | | asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! sub 04 srp 2009, 14:33 | |
| Možda ni ne bi mogli bit uži čini mi se, smeta bi im vjetrobran..?.. Meni se sviđa, i to je jako korisan dodatak osim šta obogaćuje izgled | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! ned 05 srp 2009, 09:02 | |
| - asy je napisao/la:
- Možda ni ne bi mogli bit uži čini mi se, smeta bi im vjetrobran..?.. Meni se sviđa, i to je jako korisan dodatak osim šta obogaćuje izgled
upravu si da nemogu biti uži ,odnosno mogu sa svake strane maksimalno 15 mm i to je sve što bih mogao skratiti nosač . ovo je namjerno napravljeno da ne lupa u plexi . malo je šire , ali uživo i ne izgleda iako loše barem meni . |
| | | starac man
Broj postova : 77 Godina imam : 72 Prebivalište : Vinica Vozim : Nazalost trenutno ništa Na forumu od : 05.05.2009
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! ned 05 srp 2009, 10:26 | |
| Pokušaj ubaciti fotku s prednje strane da se vidi cijela makina, jer mislim da bi bolje izgledao nego samo farovi | |
| | | colorsking cro chopper forum
Broj postova : 3 Godina imam : 47 Prebivalište : slavonija Vozim : uvijek drukčiji od drugih Na forumu od : 24.08.2009
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! pon 24 kol 2009, 19:00 | |
| ma ljudi moji sve je to super, al tvrdim da nije prerada ako nisi rezo ramu, mjenjao dimenzije, kutove, dirao vitalne dijelove, sve su to DORADE, šminkanje. nemožeš promjenit žmigavce, volan i stavit naslon i napisat full prerada | |
| | | RUDA man
Broj postova : 146 Godina imam : 42 Prebivalište : Širinec Vozim : VN 900 classic Na forumu od : 29.08.2008
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! uto 25 kol 2009, 09:03 | |
| - colorsking je napisao/la:
- ma ljudi moji sve je to super, al tvrdim da nije prerada ako nisi rezo ramu, mjenjao dimenzije, kutove, dirao vitalne dijelove, sve su to DORADE, šminkanje. nemožeš promjenit žmigavce, volan i stavit naslon i napisat full prerada
A kaj si ti preradio??? Stavi koju sliku svoje prerade, pa tek onda možeš osporavat tuđi trud! Nije svima fetiš rezat ramu! Neko se veseli i kad metne kromiranu kapicu na ventil! Svaka čast Deepu na njegovim PRERADAMA! | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! uto 25 kol 2009, 09:39 | |
| ispravak: svaka čast i deepu i meni na doradama ili customizingu a svaka čast blicu i djubretu na preradama | |
| | | RUDA man
Broj postova : 146 Godina imam : 42 Prebivalište : Širinec Vozim : VN 900 classic Na forumu od : 29.08.2008
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! uto 25 kol 2009, 10:02 | |
| - magna je napisao/la:
- ispravak:
svaka čast i deepu i meni na doradama ili customizingu a svaka čast blicu i djubretu na preradama Slažem se Ali mislim da znaš kaj sam htio reć: "Prvo svoje dvorište pogledaj, pa onda seri susjedu da travu pokosi" na | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! uto 25 kol 2009, 10:03 | |
| | |
| | | colorsking cro chopper forum
Broj postova : 3 Godina imam : 47 Prebivalište : slavonija Vozim : uvijek drukčiji od drugih Na forumu od : 24.08.2009
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! uto 25 kol 2009, 10:48 | |
| svašta sam napravio, sorry al ne snalazim se baš na kompijuteru, čim malo skužim stavljam slike. deep dobro zna moje radove. ok, svatko voli svoje i to poštivam, ali nemožeš stavit alu felre na kadeta i hvalit se da imaš tunirani bolid. | |
| | | RUDA man
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! sub 19 ruj 2009, 14:13 | |
| što se to plavi u gori zelenoj ? nit je snijeg , nit su labudovi ! to su bile gume moje garavuše . Nisam mogao a da ženu ne zovem van iz kuće kako bi ovjekovječila trenutak . Stigle i meni nove gume iz Švabije jer zima dolazi i treba se pripremiti za "zimske uvjete " znate ono snijeg i kiša pada , a ja ležim u toploj sobi i briga me što Ma......ka nema mora .
Zadnja promjena: deep; sub 19 ruj 2009, 20:19; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! sub 19 ruj 2009, 19:14 | |
| | |
| | | Munja cro chopper forum
Broj postova : 1634 Godina imam : 51 Prebivalište : požega-ulica od zakona Vozim : V Strom 1000 , t11 , vivasitv Na forumu od : 25.11.2007
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! sub 19 ruj 2009, 20:05 | |
| samo nastavi | |
| | | Vilko cro chopper forum
Broj postova : 2333 Godina imam : 51 Prebivalište : Podvinje Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec. Na forumu od : 08.10.2008
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! sub 19 ruj 2009, 22:09 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! sub 19 ruj 2009, 22:59 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! uto 22 ruj 2009, 00:47 | |
| evo sad su na motoru u potrazi sam za sredstvom koje skida ovu zaštitu , a ne nagriza gumu , pa ako netko zna slobodno me prosvjetlite . |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! | |
| |
| | | | dorade na garavuši - nitne, nitne ,nitne ! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|