| Slavonija | |
|
+35El Nino Kum dkulas Easy rider Karlo Deno Munja izigoing Mačak webrider custom rider martinx debokte Hedo Free Spirit merla Medevelin zed12 Sime gaso999 vedranst Lars_Viking Vilko nenad barinić Bart Drifter Bosqeto cro.chopper magna Kicho mihagor1 Safet(y) Zlac pinky Scratchy1 39 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Slavonija uto 10 svi 2016, 06:09 | |
| - Mačak je napisao/la:
- Jezero Orahovica,,,jel tako Karlo
uvijek lijepa destinacija.. ja jedino imam problem kojim putem do tama, jer mi je preblizu za ici direktno | |
|
| |
Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
| Naslov: Re: Slavonija čet 26 svi 2016, 20:34 | |
| | |
|
| |
gaso999 cro chopper forum
Broj postova : 853 Godina imam : 50 Prebivalište : Slav.Brod Vozim : Yamaha Midnightstar 1300A Na forumu od : 07.08.2012
| Naslov: Re: Slavonija pet 27 svi 2016, 08:09 | |
| | |
|
| |
Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
| Naslov: Re: Slavonija ned 29 svi 2016, 08:42 | |
| Jučer na susretu MK Racing Našice . Upoznao Inspektora Danu . Inspektor Dane , Kićo i mi ... ... i jedan bivši . I opet on . Sandra , Čipo i moj predsjednik Željko . Zedova i Safetijeva bolja polovica i opet ja . | |
|
| |
chipo man
Broj postova : 444 Godina imam : 46 Prebivalište : Slavonija Vozim : Suzuki Intruder M800 Na forumu od : 18.08.2009
| |
| |
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Slavonija pon 30 svi 2016, 10:58 | |
| uspio se vidjeti i izmjeniti pokoju rijec s nekolicinom forumasa bivsih i sadasnjih , ali po Karlovom slikama vidim da sam u toj guzvi propustio mnoge sresti i pozdraviti .. istina, bio sam na susretu samo u vecernjim satima i petak i subotu, jer se vrijeme preko dana iskoristilo za voznjice blizom i daljom okolicom u dobrom drustvu, a za fotografiranje i nisam nasao previse vremena, ali neki drugi mozda i jesu, pa mozda nesto i ovdje osvane ).. | |
|
| |
zed12 cro chopper forum
Broj postova : 1932 Godina imam : 50 Prebivalište : ni vrit ni mimo Vozim : da Na forumu od : 02.03.2010
| Naslov: Našice , bližom i daljom okolicom pon 30 svi 2016, 12:51 | |
| Kao što reče Safet(y) bili malo okolo naokolo. Slika je malo, ali u glavi ih ima velika hrpa. Lipik ergela Jedna sektaška po dolasku kod domaćina. Navečer malo do MK Racing Našice - popili koju i rano na spavanje. Slijedeće jutro, kava, pa na cestu, Našice - Osijek - Sombor - Batina - Karanac - Našice U Osijeku dobro društvo. U Somboru na preporuku restoran Slon. 4 Jelena Nakon "krkanja" prema Batini, spomenik borcima Crvene armije. Pokušaj da kamera sama uslika sve nas dok sjedimo. Čuli smo da se i Cro negdje voza pa smo ga tražili. Nismo ga našli ali kasnije smo u novinama pročitali da su on i Vilko bili u Jablanici. Vratili se u Našice sa posjetom Barnjskoj kući u mjestu Karanac (toplo preporučam) i još malo do MK Racing. Tamo smo naišli na par forumaša, to je već Karla pokazao, ali bili i neki čudni likovi, Nedjelja lagano prema kući, ali obilaznim pravcima. Jezero Orfu blizu Pečuha, Posjet centu Pečuha Te nakon toga preko Virovitice svako svojoj kući. Hvala domaćinima, pozdrav svima koje sam sreo i onima koje nisam, do prve prilike. | |
|
| |
| Naslov: Re: Slavonija sub 04 lip 2016, 13:13 | |
| - croKnight je napisao/la:
- evo da se i ja javim sa svojim prvim putopisom i sa svojom prvom rutompo Slavoniji...
vidim da je Baranja prošle tjedne bila jako aktualna tako sam i ja svoju gospodičnu odlučio iznenaditi za 2 godišnjcu veze sa jednim mali izletom i pansionom u Hotelu Lug koji sam riješio preko one crne pisanice.... Mogu vam reći da sam i više nego oduševljen... No krenimo redom: kao prvo putovanje do Baranje po Novi Marof, Varaždinske Toplice, Koprivnica i dalje po podravskoj, pa preko Donjeg Miholjca za Osijek, nikad više!!! jedina zanimacija na onim ravnicama izbjegavati zakrpe -.- Kad smo stigli tamo u hotel, riješili se tereta i odma krenuli u vozikanje, posjet Zmajevcu, Batina, Sombor, a kasnije malo do Osijeka...
..ostatak teksta kao i pregrst slika premjesten u zasebnu temu, pa koga zanima nega klikne na link, a ima se sto vidjeti i procitati.. Po Slavoniji i Baranjy by croKnight | |
|
| |
| Naslov: Re: Slavonija ned 05 lip 2016, 13:56 | |
| jel' netko za kavu negdje? | |
|
| |
| Naslov: Re: Slavonija ned 05 lip 2016, 14:23 | |
| - Safet(y) je napisao/la:
- jel' netko za kavu negdje?
..prva postaja Pleternica.. zasad prijavljeni FreeSpirit, Vilko.. mozda i Karlo?.. ako ce i Deno, morat cu arlijem? | |
|
| |
Karlo cro chopper forum
| Naslov: Re: Slavonija ned 05 lip 2016, 20:52 | |
| Ipak smo se našli pa u Gradišku na sladoled . | |
|
| |
Deno man
Broj postova : 228 Godina imam : 50 Prebivalište : Slavonski Brod Vozim : Kad stignem Na forumu od : 18.09.2012
| Naslov: Re: Slavonija čet 14 srp 2016, 22:14 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Slavonija pet 15 srp 2016, 20:25 | |
| - Deno je napisao/la:
- Evo par slicica sa zadnje voznje:
..nesto mi ovo ne lici na Slavoniju | |
|
| |
| |
| |
Karlo cro chopper forum
| Naslov: Re: Slavonija pet 15 srp 2016, 20:53 | |
| A gdje ti je crvena jakna ? | |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| Naslov: Re: Slavonija pet 15 srp 2016, 20:55 | |
| Bolje išta nego ništa! | |
|
| |
Vilko cro chopper forum
Broj postova : 2333 Godina imam : 51 Prebivalište : Podvinje Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec. Na forumu od : 08.10.2008
| Naslov: Re: Slavonija ned 17 srp 2016, 23:48 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Slavonija sri 02 stu 2016, 10:04 | |
| ..dan je suncan, temperatura i vise nego povoljna... sve mi ovo nekako miriše na jedan dobra fiš, recimo na obali Dunava, mozda u Iloku?..ili Dalju?.. a mozda i Erdutu?.... ..ako ima koga u blizini i voljnog za voznju ili samo casicu razgovora, tu sam negdje muvam danas | |
|
| |
| Naslov: Re: Slavonija čet 03 stu 2016, 11:11 | |
| ..lijepo se provozah jucer, malo do Erduta i Aljmasa i Dalja.. baterije napunio i sad treba cekati na jos poneki lijepi dan za voznju..
..i jedna napomena za putnike namjernike zeljnih ica i pca u toma kraju van ljetne sezone i vikenda, naravno ukoliko se nenajavljeni - IZBJEGAVATI, jer je tesko naci nesto otvoreno i prikladno za sjest i pojest.. moja preporuka: ili preko Dunava ili se vratiti do Osijeka ili Baranje, gdje se uvijek da naci daleko vecaq i kvalitenija ponuda. | |
|
| |
mihagor1 man
Broj postova : 192 Godina imam : 54 Prebivalište : Slavonija - Dalj Vozim : Yamaha Dragstar XVS 1100A VP16 Na forumu od : 14.02.2010
| Naslov: Re: Slavonija pet 04 stu 2016, 02:55 | |
| Šteta što sad tek vidio. Šteta jer sam i radio taj dan. Na žalost, točno je da je ovdje mrtvilo gotovo cijele godine, a pogotovo sada kada je lošije vrijeme. P.S. nisam siguran ali čini mi se da je neki BMW prošao kroz Dalj pored PP. | |
|
| |
| Naslov: Re: Slavonija pet 04 stu 2016, 13:29 | |
| - mihagor1 je napisao/la:
- Šteta što sad tek vidio. Šteta jer sam i radio taj dan. Na žalost, točno je da je ovdje mrtvilo gotovo cijele godine, a pogotovo sada kada je lošije vrijeme. P.S. nisam siguran ali čini mi se da je neki BMW prošao kroz Dalj pored PP.
sve pet ..nisam zvao, jer nisam imap prvise vremena obzirom na oblake koji su se navukli.. prvotno sam htio otici do Iloka i hotela Dunav, ali su me oblaci ipak naveli na promjenu plana i to je bila dobra odluka, jer sam s prvom kisom koja nije prestal sve do slijedeceg dana usao u Nasice | |
|
| |
| |
| |
Karlo cro chopper forum
| Naslov: Re: Slavonija pet 24 vel 2017, 10:19 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Karlo cro chopper forum
| Naslov: Re: Slavonija ned 05 oľu 2017, 07:38 | |
| Jučerašnja vožnja . Brod , Požega , Voćin , Hum , Đulovac , Daruvar , Pakrac , Lipik , Novska , Gradiška , Brod . Sve skupa 280 km opuštene vožnje prekrasnim zavojitim cestama kojima se još nismo vozili . Zanimljiv zakivani most preko Orljave , kod sela Orljavac . Baja vozi krmaču na Na cesti Kamenska Voćin . Karlovačko u Voćinu u razgovoru sa lokalnim dečkima za praznim stolom . Popravit će se situacija kad odu u Njemačku kao i velika većina iz toga kraja . Daruvar . Džinovski hrastovi u Badljevini . [URL=https://imageshack.com/i/poFVKLzTj] [/URL
Zadnja promjena: Karlo; ned 05 oľu 2017, 12:07; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Slavonija | |
| |
|
| |
| Slavonija | |
|