| ... Slavonija i Lika ... ovih dana ... | |
|
+8Free Spirit maxart webrider klesoo medo Safet(y) asy lukylipik 12 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: ... Slavonija i Lika ... ovih dana ... sub 11 pro 2010, 19:28 | |
| ... Slavonija, potez od Babine grede do Garčina; jedna vožnja, jedan fotić i ........... ... kasno sam se sjetio što mi je bilo najfascinantnije; stare i većinom napuštene kuće, širok šor i u kućama nitko, na stotine ih je ... ... tema jedne slijedeće vožnje... ... opet nađete i uređenu staru školu "gradnje ravnice", pokoju kapelicu, raspelo, njive koje plivaju u vodi, oko svašta uoči, a vremena malo ... ovako nekako bi vanjštinom izgledala moja kučica iz snova ... za ovima srce plaće: ... malo duhovnog zova: ... drvo uz put, njive koje u vrelini ljeta vape za kišnim kapima, ravnica, nadvožnjak... ... nostalgični sumrak (iznad) Slavonije... | |
|
| |
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: ... Slavonija i Lika ... ovih dana ... sub 11 pro 2010, 19:31 | |
| Krasne slike... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: ... Slavonija i Lika ... ovih dana ... sub 11 pro 2010, 20:01 | |
| - lukylipik je napisao/la:
- ... Slavonija, potez od Babine grede do Garčina; jedna vožnja, jedan fotić i ...........
... kasno sam se sjetio što mi je bilo najfascinantnije; stare i većinom napuštene kuće, širok šor i u kućama nitko, na stotine ih je ... ... tema jedne slijedeće vožnje... ... opet nađete i uređenu staru školu "gradnje ravnice", pokoju kapelicu, raspelo, njive koje plivaju u vodi, oko svašta uoči, a vremena malo
Dobro došao u Hrvatsku... Mislim da je svima jasna teza o nevidljivoj granici kod Novske... On topic... Slike su ti O.D.L.I.Č.N.E. |
|
| |
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: ... Slavonija i Lika ... ovih dana ... sub 11 pro 2010, 20:10 | |
| | |
|
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: ... Slavonija i Lika ... ovih dana ... sub 11 pro 2010, 23:18 | |
| Vidim da jos uvijek mozes iskoristiti svoj posao za uzivanje u krajolicima kojima prolazis. Dok toga ima, bice i tebe. Ja bih danima mogao pricati i pokaziavti slike sa svojih putovanja. Kad vise ne budem vidio nista lijepoga (ili ruznoga) na svojim putovanjima znat cu da je vrijeme za promjenu. Ocekujemo svi i dalje tvoje kratke putopise i trenutke uhvacene objektivom tvog fotoaparata (ali prevenstveno srca) | |
|
| |
medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: ... Slavonija i Lika ... ovih dana ... sub 11 pro 2010, 23:20 | |
| ko što reče pjesnik "LIJEPA LI SI" a tebi svaka čast što si mi slikao kvart | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: ... Slavonija i Lika ... ovih dana ... ned 12 pro 2010, 00:42 | |
| ma svaka cast! | |
|
| |
webrider cro chopper forum
Broj postova : 2802 Godina imam : 55 Prebivalište : Vtc Vozim : Suzuki Intruder VL 800 Na forumu od : 07.01.2008
| Naslov: Re: ... Slavonija i Lika ... ovih dana ... pon 13 pro 2010, 09:16 | |
| Llijepe slike. Kao da sam tamo. | |
|
| |
maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| |
| |
maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| |
| |
Free Spirit cro chopper forum
Broj postova : 1523 Godina imam : 58 Prebivalište : Pleternica Vozim : yamaha FZ6S Na forumu od : 20.11.2007
| Naslov: Re: ... Slavonija i Lika ... ovih dana ... pon 13 pro 2010, 18:26 | |
| to što si ti zabilježio aparatom je uz "glavnu" cestu,a da zaviriš malo dublje....tamo je tek priroda prošle godine sam vozio obnovu u lici (Josipdol,Plaški,Tounj,Vojnić,Slunj....i sva sela u okolici)posebno me se dojmila cesta Josipdol--Slunj (preko Primišlja) za neka sela nisam ni znao da postoje...ako budeš tu skitao---poslikaj to | |
|
| |
Free Spirit cro chopper forum
Broj postova : 1523 Godina imam : 58 Prebivalište : Pleternica Vozim : yamaha FZ6S Na forumu od : 20.11.2007
| Naslov: Re: ... Slavonija i Lika ... ovih dana ... pon 13 pro 2010, 18:52 | |
| | |
|
| |
rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: ... Slavonija i Lika ... ovih dana ... pon 13 pro 2010, 20:18 | |
| stare i većinom napuštene kuće, širok šor i u kućama nitko, na stotine ih je ...Na žalost to je stvarnost,bolna stvarnost,za koju godinu od 4 mil. Hrvata 3,9 će živjet u Zagrebu ( nemam ništa protiv ZG-a ali nije dobro,jedan ogroman grad a sve ostalo pustoš) Pogledajte samo taj prekrasni smiraj dana , uvjek sam se pitao kako ljudi samo tako odu i sve ostave za sobom,takvu ljepotu. | |
|
| |
Tomo-vz cro chopper forum
Broj postova : 1398 Godina imam : 53 Prebivalište : VŽ Vozim : QM250 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: ... Slavonija i Lika ... ovih dana ... pon 13 pro 2010, 21:44 | |
| Za vrijeme Oluje sam prolazio kroz Karlovačku županiju,točnije zapuštena sela Korduna.Nadam se da ču sljedeče godine ovjekovječit te predjele... | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: ... Slavonija i Lika ... ovih dana ... pon 13 pro 2010, 21:56 | |
| - rocky 61 je napisao/la:
- stare i većinom napuštene kuće, širok šor i u kućama nitko, na stotine ih je ...
Na žalost to je stvarnost,bolna stvarnost,za koju godinu od 4 mil. Hrvata 3,9 će živjet u Zagrebu ( nemam ništa protiv ZG-a ali nije dobro,jedan ogroman grad a sve ostalo pustoš) Pogledajte samo taj prekrasni smiraj dana , uvjek sam se pitao kako ljudi samo tako odu i sve ostave za sobom,takvu ljepotu. ajooooj, ne sekiraj se. Ja znam jednog koji ce u sumu cim otskoluje djecu! | |
|
| |
medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: ... Slavonija i Lika ... ovih dana ... pon 13 pro 2010, 22:56 | |
| - klesoo je napisao/la:
- rocky 61 je napisao/la:
- stare i većinom napuštene kuće, širok šor i u kućama nitko, na stotine ih je ...
Na žalost to je stvarnost,bolna stvarnost,za koju godinu od 4 mil. Hrvata 3,9 će živjet u Zagrebu ( nemam ništa protiv ZG-a ali nije dobro,jedan ogroman grad a sve ostalo pustoš) Pogledajte samo taj prekrasni smiraj dana , uvjek sam se pitao kako ljudi samo tako odu i sve ostave za sobom,takvu ljepotu. ajooooj, ne sekiraj se. Ja znam jednog koji ce u sumu cim otskoluje djecu!
e da mi nije ove nejači koje MORAM vidit svaki dan,već davno bi na Vratniku slušao otkud će koji motor naić i gledao zvijezde,čuvao ovčice i ŽIVIO u sredini slikice :-) | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
| Naslov: Re: ... Slavonija i Lika ... ovih dana ... pon 13 pro 2010, 23:52 | |
| | |
|
| |
medo cro chopper forum
| Naslov: Re: ... Slavonija i Lika ... ovih dana ... uto 14 pro 2010, 00:58 | |
| što je smiješno | |
|
| |
Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: ... Slavonija i Lika ... ovih dana ... uto 14 pro 2010, 06:17 | |
| Uuuuuuuu kqako si ovo dobro odradio. Prelijepi prizori. | |
|
| |
| Naslov: Re: ... Slavonija i Lika ... ovih dana ... pon 08 lis 2012, 12:27 | |
| - Safet(y) je napisao/la:
- Vidim da jos uvijek mozes iskoristiti svoj posao za uzivanje u krajolicima kojima prolazis. Dok toga ima, bice i tebe. Ja bih danima mogao pricati i pokaziavti slike sa svojih putovanja. Kad vise ne budem vidio nista lijepoga (ili ruznoga) na svojim putovanjima znat cu da je vrijeme za promjenu.
Ocekujemo svi i dalje tvoje kratke putopise i trenutke uhvacene objektivom tvog fotoaparata (ali prevenstveno srca) ... e moj Dalibore, malo me srce stegnulo pročitavši ove ne tako davne riječi (ne samo zarvenjeno)! | |
|
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: ... Slavonija i Lika ... ovih dana ... pon 08 lis 2012, 13:57 | |
| - lukylipik je napisao/la:
- Safet(y) je napisao/la:
- Vidim da jos uvijek mozes iskoristiti svoj posao za uzivanje u krajolicima kojima prolazis. Dok toga ima, bice i tebe. Ja bih danima mogao pricati i pokaziavti slike sa svojih putovanja. Kad vise ne budem vidio nista lijepoga (ili ruznoga) na svojim putovanjima znat cu da je vrijeme za promjenu.
Ocekujemo svi i dalje tvoje kratke putopise i trenutke uhvacene objektivom tvog fotoaparata (ali prevenstveno srca)
... e moj Dalibore, malo me srce stegnulo pročitavši ove ne tako davne riječi (ne samo zarvenjeno)! .. e, da// cini se, na veliku zalost, da stizu neka druga vremena u nase krajeve.. nadajmo se samo u prolazu.. | |
|
| |
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: ... Slavonija i Lika ... ovih dana ... pon 08 lis 2012, 14:04 | |
| Luky slike su legendarne ali to se vec zna | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ... Slavonija i Lika ... ovih dana ... | |
| |
|
| |
| ... Slavonija i Lika ... ovih dana ... | |
|