Ima svega, reci tocno model i godinu, pa da mozes usporediti
Evo npr. ovakav (bez obzira što oglas istekao) http://www.njuskalo.hr/chopperi/hyosung-aquila-250-gv-efi-250-cm3-oglas-10215959 Ako još mogu i boju birat onda onaj sa crvenim detaljima.
martinx cro chopper forum
Broj postova : 1107 Godina imam : 59 Prebivalište : Amsterdam Vozim : VN900 custom Na forumu od : 28.11.2012
Nasao sam ovog: http://www.marktplaats.nl/a/motoren/motoren-overige-merken/m782459674-jinlun-250cc-in-nieuwstaat-489-km-gereden-harley-davidson.html?c=efb2ef4dc323389c4f92ed10afa33e3a&previousPage=lr
Nisu Kinezi bas nesto popularni. Nema niti zastupnika mislim.
domba2905 man
Broj postova : 18 Godina imam : 35 Prebivalište : Osijek Vozim : Skuter =( Na forumu od : 18.10.2013
Nasao sam ovog: http://www.marktplaats.nl/a/motoren/motoren-overige-merken/m782459674-jinlun-250cc-in-nieuwstaat-489-km-gereden-harley-davidson.html?c=efb2ef4dc323389c4f92ed10afa33e3a&previousPage=lr
Nisu Kinezi bas nesto popularni. Nema niti zastupnika mislim.
Hvala na trudu, ali takvih mislim da ima i kod nas po sličnim cijenama bez troškova uvoza. Našao sam bio i na mobil. de, ali cijena nije nešto povoljnija nego ovdje. Osim ako netko prodaje "preko veze" ili ima orlicu koju bi htio prodati za člana foruma, pa se možemo nešto i dogovoriti.
I koliko će ga koštati polica obaveznog osiguranja, ako nema bonusa, za motor tako velike kubikaže? Devet godina trebat će mu samo da dođe do 50% bonusa, za to vrijeme otplatit će više novca za skupo osiguranje, nego što mu motor vrijedi..
a čuj stari moj,,,,,,,,,,svi vole motore i šteli bi bit bikeri
malo truda i to se da rijesiti..............zar ne?
i da, kad ja fino kazem ajmo se slozit, pa na cestu pa organizirana anarhija, blokada naplatnih kao prije par godina, ostvarit san o regi na 3, 4, 5 ,,,,mj pa onda da vidis voznog parka. Hebem ga tko ce tad vozit Lee Bruseve, Cunge Lunge i ostalu plastiku!!!!
Aj sad tko misli drugacije i kaze ,..............necu dalje da se ne uvrijede. ipak su to sve moji frendovi bikeri, bez obzira sto voze. (iako bi mogli malo vise na RnR brijat
domba2905 man
Broj postova : 18 Godina imam : 35 Prebivalište : Osijek Vozim : Skuter =( Na forumu od : 18.10.2013
I koliko će ga koštati polica obaveznog osiguranja, ako nema bonusa, za motor tako velike kubikaže? Devet godina trebat će mu samo da dođe do 50% bonusa, za to vrijeme otplatit će više novca za skupo osiguranje, nego što mu motor vrijedi..
a čuj stari moj,,,,,,,,,,svi vole motore i šteli bi bit bikeri
malo truda i to se da rijesiti..............zar ne?
gle, nije problem trud, problem je nekad i debljini novčanika =) Trud je uvijek uložen u nešto, netko više, netko manje, ali znam da sam se potrudio prvo da odaberem pravi motor, a potom i da $$ skupim.
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
Osim spomenutih motora iz klase 250, moj sljedeći favorit za prvi motor bio bi Kawasaki EN 500. Nešto je malo jači i veći, a polica osiguranja još nije toliko skupa kao za velike kubikaže.
To je najpametnije što ti ja mogu savjetovati, ako možeš potraži taj motor..
Moj je savjet proporcionalno obrnut - nemoj ni gledati EN 500. Zašto? Zato što ćeš za isluženi primjerak iz '94 bubnit 3500 eura.
Koliko je precijenjen zbog te rege to je čudo. Gledao sam ih, krševi za te novce.
Za 2000 kupiš odličnu orlicu sa 28 KS, dodaš još nešto opreme i opet nećeš doći do te cifre.
Ovo ti govorim iz glave - ne srca.
A ako ćeš skroz iz glave - Kawasaki ER 5, Honda CB 500 ili Suzuki GS 500. Vrhunski motori za malo novaca - ali nisu chopperi i tebi bi isto bili malo mali. Ja sam probao pa znam a tu smo po konstituciji.
Ponavljam, samo dva motora mi padaju na pamet za oko 3000-3500 ( ali su preko tih famoznih 500cc ) da su mi vrh - DragStar 650 ili Virago 535 ( koji je tebi kao bicikl, probao - nije skoro ništa veći od Zinga...)
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
Naslov: Re: Kupovina prvog.... sri 05 oľu 2014, 07:32
da Darkec hehehehehehehh
probaj, i kad ces ti dolje do mene na RnR?!
Broj postova : 1107 Godina imam : 59 Prebivalište : Amsterdam Vozim : VN900 custom Na forumu od : 28.11.2012
Naslov: Re: Kupovina prvog.... sri 05 oľu 2014, 17:08
Tarze je napisao/la:
Moj je savjet proporcionalno obrnut - nemoj ni gledati EN 500. Zašto? Zato što ćeš za isluženi primjerak iz '94 bubnit 3500 eura.
Koliko je precijenjen zbog te rege to je čudo. Gledao sam ih, krševi za te novce.
Daj reci koliko bi bilo fer trazit za EN500? Cisto ako ga jednog dana odlucim dovest u Hrvatsku.
Tarze cro chopper forum
Broj postova : 781 Godina imam : 41 Prebivalište : Dalmacija Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX Na forumu od : 22.07.2012
Naslov: Re: Kupovina prvog.... sri 05 oľu 2014, 18:08
Martine, vidi se da živiš na Zapadu koji fer, pa zar si zaboravio kako je kod nas? Ako je jeftino to sigurno nije dobro!
Ovo ti govorim bez zajebancije, pa supruga mi ima privatni obrt - ako puno ruši cijene nitko neće a ako nabije onda se lijepe. U Lijepoj Našoj ti je sve obrnuto nego u "normalnom" svijetu
Malo zajebancije ali nije daleko od istine. Nego, reci mi - koje je godište, stanje i sl?
Naslov: Re: Kupovina prvog.... sri 05 oľu 2014, 19:58
Ovaj moj je 1990, ko nov je. Americki model. Ja sam ga prosle godine platio 1500€.
Imam novi (12" umjesto 8") governal i nove rucke za montirat, a vjerojatno ce i novi spigli uskoro.
Evo ga ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=bFnVtI_DV5s
Tarze cro chopper forum
Broj postova : 781 Godina imam : 41 Prebivalište : Dalmacija Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX Na forumu od : 22.07.2012
Naslov: Re: Kupovina prvog.... ned 11 svi 2014, 17:36
Pozdrav ekipa,
evo sada i službeno primam ponude u PM, na mail: domba2095@gmail.com vezano za Hyosung Aquila-u. Poželjan naslon, vjetrobran i bisage. Obavezno minimalno 2mj. preostale registracije (ne registrirane nemojte ni slati).
Znam da ovo nije "kupi - prodaj" stranica/forum, ali smatram da pravi bikeri i osobe koje čuvaju i paze svoje motore, prije nego ostali.
Ako znate nekog tko prodaje i čuva svoj javite se ili mi dajte broj telefona pa da se čujem s njim