|
|
| Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari | |
|
+34gaso999 zeleni zub darko68 Drifter HD Biker Jastreb Dog Soldier biker asy trunta mustra aero Crash Kum Yzzy magna Jack Brzi necchi freshman KekoWaspnation stain huš lord Vladek StarRider Saba dragger Kamikaza lukylipik vstarrider cityn klesoo jazz 38 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| | | | Crash man
Broj postova : 60 Godina imam : 54 Prebivalište : Slavonija pusta Vozim : ga polako Na forumu od : 25.08.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari pet 05 ruj 2008, 12:53 | |
| Ajd ljudi ako netko zna (da ne otvaram novu temu), one oznake na stranicam Louisa, znaci kad otvorite neki proizvod pa dolje u cijenama zna stojati zeleni, narandzasti ili plavi motoric, kakvo znacenje imaju? Pretpostavljam da je to samo za on-line narudzbe, imam covjeka koji ce ovih dana najvjerojatnije u Munchen pa bi otisao pogledati direktno u trgovinu neke stvari. Dao bi mu sifre artikala, no ne znam sta znace ovi motorici pored i dal uopce mogu biti orjentacija za kupovinu 'u zivo' ? | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari pet 05 ruj 2008, 12:57 | |
| zeleno - ima na stanju narančasto - doći će za koji dan crveno -jbga ko zna kad će | |
| | | stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari pet 05 ruj 2008, 12:59 | |
| - magna je napisao/la:
- zeleno - ima na stanju
narančasto - doći će za koji dan crveno -jbga ko zna kad će U hebo te, a ja mislio da nemaju ništa za moj crni bike! | |
| | | aero man
Broj postova : 97 Godina imam : 64 Prebivalište : Bjelovar Vozim : Shadow VT750, GS500E Na forumu od : 10.02.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari pet 05 ruj 2008, 13:18 | |
| 2 Stain:
Vjerojatnije da nemaju, kao i za mnoge ostale. Naime Louisov online katalog ti malo vrijedi u Austrijskom Louisu u Grazu! Oni motorići u bojama se odnose na njemačke Louise.
Odjeću, obuću, kacige, bisage, razne univerzalne kromirane điđe uglavnom imaju na lageru prema katalogu. Za malo specifičnije stvari, veliko je pitanje da li imaju.
Masa robe na akcijama uopće ne dolazi u Graz, a roba iz kataloga tipa "nosač prtljage ta taj i taj motor", "krešbar za xxxx model" , odnosno oni dijelovi koji su za točno određeni model motora, teško da ima na lageru u Grazu.
Imaju dijelove za najčešće tipove motora (možda Bandit, fazer, Z750), a kod customa su nešto tanji u zalihama.
U stvarnosti dođeš u Graz , tražiš dio za svoj motor, platiš 10-15 eura kapare, odeš kući i čekaš tel. poziv. Kada te nazovu (za 5-15 dana) možeš otići po robu.
Zato je vjerojatno dobro nazvati, pa pitati da li ima, možda naručiti - rezervirati. | |
| | | Crash man
Broj postova : 60 Godina imam : 54 Prebivalište : Slavonija pusta Vozim : ga polako Na forumu od : 25.08.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari pet 05 ruj 2008, 14:12 | |
| E super ... mozda zna netko sta znaci ovo uz resposten (jos par komada ) "Hinweis Bitte bedenken Sie, daß Restposten schnell ausverkauft sein können, insbesondere dann, wenn es sich um eine extreme Preissenkung und dazu noch um gängige Konfektionsgrößen handelt. Die Bestände werden im Internet werktags von 7.00 bis 20.00 Uhr stündlich aktualisiert, das gibt Ihnen eine hohe Sicherheit bei der Verfügbarkeit der Produkte. Restposten sind nicht in den Filialen erhältlich! Ova zadnja recinica je zapravo najbitnija. | |
| | | mustra cro chopper forum
Broj postova : 673 Godina imam : 35 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki er6n Na forumu od : 01.07.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari pon 08 ruj 2008, 23:42 | |
| ljudi koliko je inace dostava iz louisa? | |
| | | stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari uto 09 ruj 2008, 06:23 | |
|
Zadnja promjena: stain; uto 09 ruj 2008, 08:35; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | aero man
Broj postova : 97 Godina imam : 64 Prebivalište : Bjelovar Vozim : Shadow VT750, GS500E Na forumu od : 10.02.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari uto 09 ruj 2008, 07:08 | |
| Restposten sind nicht in den Filialen erhältlich! Ova zadnja recinica je zapravo najbitnija.
Ova rečenica ti znači da uglavnom "ostataka na rasprodaji" nema u filijalama kao što je Graz! | |
| | | trunta man
Broj postova : 341 Godina imam : 49 Prebivalište : zagreb Vozim : tramvaj Na forumu od : 07.09.2008
| Naslov: luis uto 09 ruj 2008, 10:17 | |
| jedino dobro u tom ducanu je kaj moš decu furat na izlet.........oprema ne služi za šminku nek da ti spasi guzicu kad poljubiš asvalt.......ja pado ja znam...........držite se brandova a ne kineske robe................ :pljuga2: | |
| | | asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari uto 09 ruj 2008, 13:16 | |
| - Crash je napisao/la:
- E super ... mozda zna netko sta znaci ovo uz resposten (jos par komada )
"Hinweis Bitte bedenken Sie, daß Restposten schnell ausverkauft sein können, insbesondere dann, wenn es sich um eine extreme Preissenkung und dazu noch um gängige Konfektionsgrößen handelt. Die Bestände werden im Internet werktags von 7.00 bis 20.00 Uhr stündlich aktualisiert, das gibt Ihnen eine hohe Sicherheit bei der Verfügbarkeit der Produkte. Restposten sind nicht in den Filialen erhältlich! Ova zadnja recinica je zapravo najbitnija. Prijevod: "Napomena Molimo zapamtite da preostali predmeti mogu biti rasprodano brzo, pogotovo ako je jedan ekstrem pad cijena i dodati popularne odjeća veličine. Klade na internetu na radnim danima od 7,00 do 20,00 clock updated sata, koja Vam daje visok stupanj sigurnosti u dostupnosti proizvoda. Preostali predmeti nisu dostupni u trgovinama! | |
| | | biker man
Broj postova : 494 Godina imam : 56 Prebivalište : Zagreb Vozim : Centaurus i BMW K1200LT Na forumu od : 29.01.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari uto 09 ruj 2008, 17:12 | |
| Osobno imam odlična i manje odlična kao i loša iskustva sa Luisom...ali kolko para tolko muzike...na sniženjima se ukoliko dođeš u pravo vrijeme može nači jako zanimljivih i kvalitetnih stvari po povoljnoj cijeni ali i raznog škarta! Zato uzmi vremena, razgledaj i izaberi...ako imaš šta!!?! | |
| | | Dog Soldier cro chopper forum
Broj postova : 646 Godina imam : 35 Prebivalište : Istra Vozim : Yamaha Virago Na forumu od : 08.08.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari sri 10 ruj 2008, 16:55 | |
| ...Moj savjet je da ne naručuješ iz Louisa preko neta, pa da ti dodje poštom jer će te skupo stajati a uz to kupuješ mačka u vreći!!! Najbolje je kad ono što kupuješ prvo vidiš u živo.
Čuo sam da se u Umagu otvorio neki dučan gdje možeš naručiti i kupiti opremu iz Louisa, šta se tiče cijena neznam. | |
| | | Jastreb cro chopper forum
Broj postova : 1167 Godina imam : 58 Prebivalište : München Vozim : Yamaha TDM 900 RN 18 Na forumu od : 17.07.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari sri 10 ruj 2008, 18:10 | |
| Zivim u Münchenu i cesto sam u Luisu,upravo imaju veliko snizenje,ovdje netreba nista narucivat jer sve imaju na lageru.Sve ono kaj metneju na snizenje nije vam bas neka roba.Marke poput Probiker ,Highway1 ,Held ,Luis70 ,Streetfighter, nisu bogzna kakva odijela,losi materijali,lose stoji,nema dobre zracnike dosta se u toj robi znoji,neudobna,ali po cijeni prihvatljiva. Kvalitetna roba koju u Luisu mozete kupit je Vanucci ,Rukka ,Daytona ,Nolan ,Shoei ,Schuberth to vam je neka srednja kvaliteta,one najkvalitetnije robe u Luisu nemate jer to si nemoze svako kupit pa ne drze. Sve ove losije marke sam isproba u Luisu nikak ne stoje,ali Vanucci je odlican,kupio sam 2 jakne i rukavice od te marke,najvjerojatnije cu sve uzet od njih,cizme Daytona. Naprimjer tekstilna jakna marke Rukka kosta 1500€ a hlace 1000€-kataloski broj 208698 , hlace 208699 , pogledajte katalog na starnici70.Ja doneo novi katalog,mozete pogledati u Santosu kod Stefice na sanku. Akoneko neko treba nekaj iz luisa nije mi problem donesti do Santosa samo se nek javi na PP. | |
| | | Crash man
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari sri 10 ruj 2008, 19:45 | |
| Koji Louis u Munchenu posjecujes, onaj prema/u Pasingu? | |
| | | Jastreb cro chopper forum
Broj postova : 1167 Godina imam : 58 Prebivalište : München Vozim : Yamaha TDM 900 RN 18 Na forumu od : 17.07.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari sri 10 ruj 2008, 20:19 | |
| - Crash je napisao/la:
- Koji Louis u Munchenu posjecujes, onaj prema/u Pasingu?
Da taj u Pasingu. Ima jos jedna trgovina motoopreme , vidim da je niko ne spominje,malo je kvalitetnija od Luisa naravno i skuplja zove se POLO | |
| | | HD Biker cro chopper forum
Broj postova : 520 Godina imam : 48 Prebivalište : EU Vozim : HD Police Road King Screaming Eagle Na forumu od : 03.12.2007
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari ned 14 ruj 2008, 12:47 | |
| - Jastreb je napisao/la:
- Crash je napisao/la:
- Koji Louis u Munchenu posjecujes, onaj prema/u Pasingu?
Da taj u Pasingu.
Ima jos jedna trgovina motoopreme , vidim da je niko ne spominje,malo je kvalitetnija od Luisa naravno i skuplja zove se POLO od Louisa i Polo je najkvalitetniji Hein Gericke to je moje iskustvo. a nije bas puno skuplji | |
| | | Drifter cro chopper forum
Broj postova : 1541 Godina imam : 52 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107 Na forumu od : 28.09.2012
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari pet 30 kol 2013, 10:05 | |
| Ekipa, kako stvari stoje u subotu (sutra) bi trebao do Graza, pa cu naravno navratiti u Luis - primam ne pretjerano velike narudbe (ako moze kataloski broj sa web shop-a). | |
| | | darko68 cro chopper forum
Broj postova : 908 Godina imam : 56 Prebivalište : Rovno 23 Vozim : Yamaha dragstar 1100 piagio fly Na forumu od : 11.01.2012
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari pet 30 kol 2013, 14:11 | |
| Evo što se tiče Loisa ja njihove čizme nosim 17 godina a bile su na akciji. | |
| | | zeleni zub man
Broj postova : 175 Godina imam : 46 Prebivalište : pula Vozim : Honda Shadow 600 VT C Na forumu od : 04.10.2014
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari čet 15 vel 2018, 15:14 | |
| Jel ima netko iskustva s vraćanjem/zamjenom robe u Louisu, konkretno čizama za manji broj? Kako ide stvar s plaćanjem poštarine, redovni DHL premašuje cijenu samnih čizama? Na čiji račun bi to trebalo ići? Hvala | |
| | | gaso999 cro chopper forum
Broj postova : 853 Godina imam : 50 Prebivalište : Slav.Brod Vozim : Yamaha Midnightstar 1300A Na forumu od : 07.08.2012
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari uto 20 vel 2018, 21:45 | |
| - zeleni zub je napisao/la:
- Jel ima netko iskustva s vraćanjem/zamjenom robe u Louisu, konkretno čizama za manji broj?
Kako ide stvar s plaćanjem poštarine, redovni DHL premašuje cijenu samnih čizama? Na čiji račun bi to trebalo ići? Hvala Pa najbolje je ako mozes po nekom poslati da ti zamjeni. A ako saljes postim onda je postarina na tvoj racun. | |
| | | Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari sri 21 vel 2018, 11:23 | |
| Evo najsvježije iskustvo. Prije dva tjedna , 07. 02. kupio sam , ON LINE , dvije moto jakne , dobio ih 12. 02. i bile za broj male . Spakirao sam ih u kutiju , ispunio formular koji se dobije u slučaju da roba ne štima i poslao poštom nazad. Platio sam 110 kn poštarinu. Danas stigle odgovarajuće bez ikakvog plaćanja. Svaki puta dobio poklon bon od 5 eura. Toliko o njemačkoj poslovnosti. | |
| | | dragstar1100sb man
Broj postova : 51 Godina imam : 58 Prebivalište : Slavonski Brod Vozim : Yamaha Dragstar 1100 Na forumu od : 07.04.2016
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari sri 21 vel 2018, 12:19 | |
| Karlo, | |
| | | strelicar man
Broj postova : 259 Godina imam : 45 Prebivalište : Zagreb - dubrava Vozim : yamaha xvs 950 Na forumu od : 07.09.2016
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari sri 21 vel 2018, 17:56 | |
| Svaki kupac im je bitan.... | |
| | | Zlac cro chopper forum
Broj postova : 3127 Godina imam : 44 Prebivalište : Zaprešić Vozim : Suzuki M 1800 R Na forumu od : 08.11.2010
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari čet 22 vel 2018, 12:10 | |
| Slazem se s Karlom, nedavno kupio cipele stigle za 3 dana i jos smanjili postarinu... S njima uvijek odlicno iskustvo..Preporucujem | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari | |
| |
| | | | Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|