Početna stranicaPretraľnikMoto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 610RegistracijaLogin

Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari

Go down 
+34
gaso999
zeleni zub
darko68
Drifter
HD Biker
Jastreb
Dog Soldier
biker
asy
trunta
mustra
aero
Crash
Kum
Yzzy
magna
Jack
Brzi
necchi
freshman
KekoWaspnation
stain
huš
lord
Vladek
StarRider
Saba
dragger
Kamikaza
lukylipik
vstarrider
cityn
klesoo
jazz
38 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
Autor/icaPoruka
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

Broj postova : 3481
Godina imam : 45
Prebivalište : Osijek
Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar
Na forumu od : 07.03.2008

Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Empty
PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimepon 09 lip 2008, 23:09

stain je napisao/la:
Hebote Kume, koliko ti imaš ruku! lol!

To pitaju i curice... kad u guzvi nestane struje! :P cice
[Vrh] Go down
Crash
man
man
Crash

Broj postova : 60
Godina imam : 54
Prebivalište : Slavonija pusta
Vozim : ga polako
Na forumu od : 25.08.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimepet 05 ruj 2008, 12:53

Ajd ljudi ako netko zna (da ne otvaram novu temu), one oznake na stranicam Louisa, znaci kad otvorite neki proizvod pa dolje u cijenama zna stojati zeleni, narandzasti ili plavi motoric, kakvo znacenje imaju? Pretpostavljam da je to samo za on-line narudzbe, imam covjeka koji ce ovih dana najvjerojatnije u Munchen pa bi otisao pogledati direktno u trgovinu neke stvari. Dao bi mu sifre artikala, no ne znam sta znace ovi motorici pored i dal uopce mogu biti orjentacija za kupovinu 'u zivo' ?
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimepet 05 ruj 2008, 12:57

zeleno - ima na stanju
narančasto - doći će za koji dan
crveno -jbga ko zna kad će
[Vrh] Go down
stain
cro chopper forum
cro chopper forum
stain

Broj postova : 2947
Godina imam : 913
Prebivalište : Unknown
Vozim : Canyon Roadlite 7.0
Na forumu od : 15.04.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimepet 05 ruj 2008, 12:59

magna je napisao/la:
zeleno - ima na stanju
narančasto - doći će za koji dan
crveno -jbga ko zna kad će

U hebo te, a ja mislio da nemaju ništa za moj crni bike!
[Vrh] Go down
aero
man
man
aero

Broj postova : 97
Godina imam : 64
Prebivalište : Bjelovar
Vozim : Shadow VT750, GS500E
Na forumu od : 10.02.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimepet 05 ruj 2008, 13:18

2 Stain:

Vjerojatnije da nemaju, kao i za mnoge ostale. Naime Louisov online katalog ti malo vrijedi u Austrijskom Louisu u Grazu! Oni motorići u bojama se odnose na njemačke Louise.

Odjeću, obuću, kacige, bisage, razne univerzalne kromirane điđe uglavnom imaju na lageru prema katalogu. Za malo specifičnije stvari, veliko je pitanje da li imaju.

Masa robe na akcijama uopće ne dolazi u Graz, a roba iz kataloga tipa "nosač prtljage ta taj i taj motor", "krešbar za xxxx model" , odnosno oni dijelovi koji su za točno određeni model motora, teško da ima na lageru u Grazu.

Imaju dijelove za najčešće tipove motora (možda Bandit, fazer, Z750), a kod customa su nešto tanji u zalihama.

U stvarnosti dođeš u Graz , tražiš dio za svoj motor, platiš 10-15 eura kapare, odeš kući i čekaš tel. poziv. Kada te nazovu (za 5-15 dana) možeš otići po robu.

Zato je vjerojatno dobro nazvati, pa pitati da li ima, možda naručiti - rezervirati.
[Vrh] Go down
Crash
man
man
Crash

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimepet 05 ruj 2008, 14:12

E super Shocked ... mozda zna netko sta znaci ovo uz resposten (jos par komada Smile )
"Hinweis
Bitte bedenken Sie, daß Restposten schnell ausverkauft sein können, insbesondere dann, wenn es sich um eine extreme Preissenkung und dazu noch um gängige Konfektionsgrößen handelt. Die Bestände werden im Internet werktags von 7.00 bis 20.00 Uhr stündlich aktualisiert, das gibt Ihnen eine hohe Sicherheit bei der Verfügbarkeit der Produkte.
Restposten sind nicht in den Filialen erhältlich!
Ova zadnja recinica je zapravo najbitnija.
[Vrh] Go down
mustra
cro chopper forum
cro chopper forum
mustra

Broj postova : 673
Godina imam : 35
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Kawasaki er6n
Na forumu od : 01.07.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimepon 08 ruj 2008, 23:42

ljudi koliko je inace dostava iz louisa?
[Vrh] Go down
http://www.mustra-designs.com
stain
cro chopper forum
cro chopper forum
stain

Broj postova : 2947
Godina imam : 913
Prebivalište : Unknown
Vozim : Canyon Roadlite 7.0
Na forumu od : 15.04.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimeuto 09 ruj 2008, 06:23

mustra je napisao/la:
ljudi koliko je inace dostava iz louisa?

Ja vi se Kreši iz Bjelovara. On ti računa katalošku cijenu, ali euro po 8kn i to ti je sve, dostava u Zg je free!

https://cro-chopper.forumcroatian.com/garaza-podrum-f11/luois-dostupan-i-kod-nas-t421.htm?highlight=louis+dostupan

Zadnja promjena: stain; uto 09 ruj 2008, 08:35; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
aero
man
man
aero

Broj postova : 97
Godina imam : 64
Prebivalište : Bjelovar
Vozim : Shadow VT750, GS500E
Na forumu od : 10.02.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimeuto 09 ruj 2008, 07:08

Ova rečenica ti znači da uglavnom "ostataka na rasprodaji" nema u filijalama kao što je Graz!
[Vrh] Go down
trunta
man
man
trunta

Broj postova : 341
Godina imam : 49
Prebivalište : zagreb
Vozim : tramvaj
Na forumu od : 07.09.2008

PostajNaslov: luis   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimeuto 09 ruj 2008, 10:17

jedino dobro u tom ducanu je kaj moš decu furat na izlet.........oprema ne služi za šminku nek da ti spasi guzicu kad poljubiš asvalt.......ja pado ja znam...........držite se brandova a ne kineske robe................ :pljuga2:
[Vrh] Go down
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

Broj postova : 6364
Godina imam : 51
Prebivalište : Vodice
Vozim : kawasaki GTR1400
Na forumu od : 15.07.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimeuto 09 ruj 2008, 13:16

Crash je napisao/la:
E super Shocked ... mozda zna netko sta znaci ovo uz resposten (jos par komada Smile )
"Hinweis
Bitte bedenken Sie, daß Restposten schnell ausverkauft sein können, insbesondere dann, wenn es sich um eine extreme Preissenkung und dazu noch um gängige Konfektionsgrößen handelt. Die Bestände werden im Internet werktags von 7.00 bis 20.00 Uhr stündlich aktualisiert, das gibt Ihnen eine hohe Sicherheit bei der Verfügbarkeit der Produkte.

Prijevod:

"Napomena
Molimo zapamtite da preostali predmeti mogu biti rasprodano brzo, pogotovo ako je jedan ekstrem pad cijena i dodati popularne odjeća veličine. Klade na internetu na radnim danima od 7,00 do 20,00 clock updated sata, koja Vam daje visok stupanj sigurnosti u dostupnosti proizvoda.
Preostali predmeti nisu dostupni u trgovinama!
[Vrh] Go down
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/rclkdt.jpg
biker
man
man
biker

Broj postova : 494
Godina imam : 56
Vozim : Centaurus i BMW K1200LT
Na forumu od : 29.01.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimeuto 09 ruj 2008, 17:12

Osobno imam odlična i manje odlična kao i loša iskustva sa Luisom...ali kolko para tolko muzike...na sniženjima se ukoliko dođeš u pravo vrijeme može nači jako zanimljivih i kvalitetnih stvari po povoljnoj cijeni ali i raznog škarta!
Zato uzmi vremena, razgledaj i izaberi...ako imaš šta!!?!
[Vrh] Go down
Dog Soldier
cro chopper forum
cro chopper forum
Dog Soldier

Broj postova : 646
Godina imam : 35
Prebivalište : Istra
Vozim : Yamaha Virago
Na forumu od : 08.08.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimesri 10 ruj 2008, 16:55

...Moj savjet je da ne naručuješ iz Louisa preko neta, pa da ti dodje poštom jer će te skupo stajati a uz to kupuješ mačka u vreći!!!
Najbolje je kad ono što kupuješ prvo vidiš u živo.

Čuo sam da se u Umagu otvorio neki dučan gdje možeš naručiti i kupiti opremu iz Louisa, šta se tiče cijena neznam.
[Vrh] Go down
Jastreb
cro chopper forum
cro chopper forum
Jastreb

Broj postova : 1167
Godina imam : 58
Prebivalište : München
Vozim : Yamaha TDM 900 RN 18
Na forumu od : 17.07.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimesri 10 ruj 2008, 18:10

Zivim u Münchenu i cesto sam u Luisu,upravo imaju veliko snizenje,ovdje netreba nista narucivat jer sve imaju na lageru.Sve ono kaj metneju na snizenje nije vam bas neka roba.Marke poput Probiker ,Highway1 ,Held ,Luis70 ,Streetfighter, nisu bogzna kakva odijela,losi materijali,lose stoji,nema dobre zracnike dosta se u toj robi znoji,neudobna,ali po cijeni prihvatljiva.
Kvalitetna roba koju u Luisu mozete kupit je Vanucci ,Rukka ,Daytona ,Nolan ,Shoei ,Schuberth to vam je neka srednja kvaliteta,one najkvalitetnije robe u Luisu nemate jer to si nemoze svako kupit pa ne drze.
Sve ove losije marke sam isproba u Luisu nikak ne stoje,ali Vanucci je odlican,kupio sam 2 jakne i rukavice od te marke,najvjerojatnije cu sve uzet od njih,cizme Daytona.
Naprimjer tekstilna jakna marke Rukka kosta 1500€ a hlace 1000€-kataloski broj 208698 , hlace 208699 , pogledajte katalog na starnici70.Ja doneo novi katalog,mozete pogledati u Santosu kod Stefice na sanku.
Akoneko neko treba nekaj iz luisa nije mi problem donesti do Santosa samo se nek javi na PP.
[Vrh] Go down
Crash
man
man
Crash

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimesri 10 ruj 2008, 19:45

Koji Louis u Munchenu posjecujes, onaj prema/u Pasingu?
[Vrh] Go down
Jastreb
cro chopper forum
cro chopper forum
Jastreb

Broj postova : 1167
Prebivalište : München
Vozim : Yamaha TDM 900 RN 18
Na forumu od : 17.07.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimesri 10 ruj 2008, 20:19

Crash je napisao/la:

Da taj u Pasingu.

Ima jos jedna trgovina motoopreme , vidim da je niko ne spominje,malo je kvalitetnija od Luisa naravno i skuplja zove se POLO
[Vrh] Go down
HD Biker
cro chopper forum
cro chopper forum
HD Biker

Broj postova : 520
Godina imam : 48
Prebivalište : EU
Vozim : HD Police Road King Screaming Eagle
Na forumu od : 03.12.2007

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimened 14 ruj 2008, 12:47

Jastreb je napisao/la:
Crash je napisao/la:

Da taj u Pasingu.

Ima jos jedna trgovina motoopreme , vidim da je niko ne spominje,malo je kvalitetnija od Luisa naravno i skuplja zove se POLO

od Louisa i Polo je najkvalitetniji Hein Gericke to je moje iskustvo. a nije bas puno skuplji
[Vrh] Go down
http://www.bikermotoshop.com
Drifter
cro chopper forum
cro chopper forum
Drifter

Broj postova : 1541
Godina imam : 52
Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107
Na forumu od : 28.09.2012

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimepet 30 kol 2013, 10:05

Ekipa, kako stvari stoje u subotu (sutra) bi trebao do Graza, pa cu naravno navratiti u Luis - primam ne pretjerano velike narudbe (ako moze kataloski broj sa web shop-a).
[Vrh] Go down
https://www.youtube.com/watch?v=qHg6pEhDguE
darko68
cro chopper forum
cro chopper forum
darko68

Broj postova : 908
Godina imam : 56
Prebivalište : Rovno 23
Vozim : Yamaha dragstar 1100 piagio fly
Na forumu od : 11.01.2012

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimepet 30 kol 2013, 14:11

Evo što se tiče Loisa ja njihove čizme nosim 17 godina a bile su na akciji.
[Vrh] Go down
zeleni zub
man
man
zeleni zub

Broj postova : 175
Godina imam : 46
Prebivalište : pula
Vozim : Honda Shadow 600 VT C
Na forumu od : 04.10.2014

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimečet 15 vel 2018, 15:14

Jel ima netko iskustva s vraćanjem/zamjenom robe u Louisu, konkretno čizama za manji broj?
Kako ide stvar s plaćanjem poštarine, redovni DHL premašuje cijenu samnih čizama? Na čiji račun bi to trebalo ići?
Hvala
[Vrh] Go down
gaso999
cro chopper forum
cro chopper forum
gaso999

Broj postova : 853
Godina imam : 50
Prebivalište : Slav.Brod
Vozim : Yamaha Midnightstar 1300A
Na forumu od : 07.08.2012

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimeuto 20 vel 2018, 21:45

zeleni zub je napisao/la:
Jel ima netko iskustva s vraćanjem/zamjenom robe u Louisu, konkretno čizama za manji broj?
Kako ide stvar s plaćanjem poštarine, redovni DHL premašuje cijenu samnih čizama? Na čiji račun bi to trebalo ići?
Hvala

Pa najbolje je ako mozes po nekom poslati da ti zamjeni. A ako saljes postim onda je postarina na tvoj racun.
[Vrh] Go down
Karlo
cro chopper forum
cro chopper forum
Karlo

Broj postova : 4028
Godina imam : 74
Prebivalište : Sibinj
Vozim : BMW R 1200 RT
Na forumu od : 03.06.2010

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimesri 21 vel 2018, 11:23

Evo najsvježije iskustvo.
Prije dva tjedna , 07. 02. kupio sam , ON LINE , dvije moto jakne , dobio ih 12. 02. i bile za broj male . Spakirao sam ih u kutiju , ispunio formular koji se dobije u slučaju  da roba ne štima i poslao poštom nazad. Platio sam 110 kn poštarinu.
Danas stigle odgovarajuće bez ikakvog plaćanja.
Svaki puta dobio poklon bon od 5 eura. dancingbanana
Toliko o njemačkoj poslovnosti. king

Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 EdSbNA
[Vrh] Go down
dragstar1100sb
man
man

Broj postova : 51
Prebivalište : Slavonski Brod
Vozim : Yamaha Dragstar 1100
Na forumu od : 07.04.2016

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimesri 21 vel 2018, 12:19

Karlo, svaka cast
[Vrh] Go down
strelicar
man
man
strelicar

Broj postova : 259
Godina imam : 45
Prebivalište : Zagreb - dubrava
Vozim : yamaha xvs 950
Na forumu od : 07.09.2016

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimesri 21 vel 2018, 17:56

Svaki kupac im je bitan....
[Vrh] Go down
Zlac
cro chopper forum
cro chopper forum
Zlac

Broj postova : 3127
Godina imam : 44
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : Suzuki M 1800 R
Na forumu od : 08.11.2010

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitimečet 22 vel 2018, 12:10

Slazem se s Karlom, nedavno kupio cipele stigle za 3 dana
i jos smanjili postarinu...
S njima uvijek odlicno iskustvo..Preporucujem dobar
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 3 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari
[Vrh] 
Stranica 3 / 4.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Louis dodatna oprema?
» Moto oprema za Vas!
» Moto oprema iz Lidla
» LIDL