Početna stranicaPretraľnikMoto oprema Louis, vaša iskustva i komentari 610RegistracijaLogin

Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari

Go down 
+34
gaso999
zeleni zub
darko68
Drifter
HD Biker
Jastreb
Dog Soldier
biker
asy
trunta
mustra
aero
Crash
Kum
Yzzy
magna
Jack
Brzi
necchi
freshman
KekoWaspnation
stain
huš
lord
Vladek
StarRider
Saba
dragger
Kamikaza
lukylipik
vstarrider
cityn
klesoo
jazz
38 posters
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
Autor/icaPoruka
jazz
man
man
jazz

Broj postova : 370
Godina imam : 38
Prebivalište : popovača/zagreb
Vozim : ništ...
Na forumu od : 09.05.2008

Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Empty
PostajNaslov: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimečet 05 lip 2008, 22:15

Mislim si kupiti sljedecu opremu u Louisu, pa me zanimaju vasi komentari na kvalitetu i tak.
Buđet mi nije nesto veliki zato i jesu vise manje jeftinije stvari.

1. Čizme
PROBIKER TRAVELLER - 39,95eura

Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari 202650_330_FR_05

2. Rukavice
CAFE RACER TOURING - 19,95eura

Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari 201996_340_RE_FR_03

3. Hlace
HIGHWAY 1 MEMPHIS - 50eura
Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari 206036_140_EMO_08-2
Sad za hlace nisam siguran, ako ima tko sliku kak izgledaju u zivo, tu se slabo vidi
Ako imate koji drugi model za preporucit, slobodno recite.
Mozda ove:
FASTWAY LEDERJEANS - 80eura
Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari 206021_140_FR_04

E da i zanima me ta oprema, to je za ljeto ili može i dok bude hladnije.

Hvala svima unaprijed za odgovore..

Pozdrav.
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Prebivalište : ZG
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimečet 05 lip 2008, 22:28

oduvijek je bilo koliko para - toliko muzike. Danas vrijede nova pravila: koliko lipa - toliko glazbe.
Smile
Sve sto si pitao moras sam otici probati i ocijeniti kvalitetu. Louis ti je, generalno gledano, veliko smetliste, a moze se trefiti i interesantnih stvari. Ja sam se vise puta razocarao vidjevsi njihovu ponudu, ali kad ne moze bolje..... poslije sam podijelio dececima po kvartu. Smile

Kad smo vec kod teme, bolje je jednom platiti malo vise i imato pravu stvar, nego placati 3,4,5-x puta. Nebrojeno puta sam se zaletio i pozalio za par dana.
Sto se kojekakvih teh. stvari tice, npr. lanac, ulje, sissy, bisage, i sl. Louis cesto ima akcije i nadje se odlicnih i jeftinih stvari.
Prikrpaj se nekom i pravac A!

btw. zasto nemamo neku kutijicu u kojoj bi ostavljali poruke kad tko pici nekud i da je voljan povesti dodatni teret u obliku suputnika (naravno uz kotizaciju za bengu ili vinjetu)... Ili to moze u Bitiju, ali NE ZABORAVITE.......
lol!
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
cityn
man
man
cityn

Broj postova : 326
Godina imam : 47
Prebivalište : Sarajevo-Dubrovnik
Vozim : HD u pripremi
Na forumu od : 09.03.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimečet 05 lip 2008, 23:11

@jazz
Nekad davno sam se čuo sa Yzzyem, trebala mi je manja prerada moto jakne, zbog neisplativosti transporta nisam ništa završio trenutno Crying or Very sad, a ne želim bilo kome davati da mi to radi pa sam sad na status quo.
Sa druge strane sreća da ne živim blizu njega jer osim što bih sredio jaknu u milimetar, mislim da bih sav ostatak kožne odjeće & opreme sredio upravo kod njega jer sam vidio par stvari što je uradio i ne da izgledaju ODLIČNO nego su ujedno i unikatne & neuporedive sa gotovim proizvodima. Kažem sreća jer bih na kraju ostao i bez love za gorivo Very Happy Very Happy

Dakle SVE što možeš, uradi "hand made" po mjeri kod nekog kao što Yzzy, ostatak ganjaj u shopovima, na kraju krajeva onda nećeš biti samo "custom" već "custom hand made"
cheers
[Vrh] Go down
http://www.mirzak.com.ba
vstarrider
man
man
vstarrider

Broj postova : 353
Godina imam : 47
Prebivalište : Sarajevo - Rajvosa
Vozim : VStar 650 Classic
Na forumu od : 14.12.2007

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimečet 05 lip 2008, 23:16

trajanje opreme iz Louisa je cca. 2 godine
[Vrh] Go down
http://www.rajvosa-mc.com
lukylipik
cro chopper forum
cro chopper forum
lukylipik

Broj postova : 11184
Godina imam : 59
Prebivalište : 16 meridijan
Vozim : Šokac zrx1200s
Na forumu od : 02.11.2007

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimečet 05 lip 2008, 23:22

....ja Louis uspoređujem s Pevecom; ima smeća kao što Klesso veli, ali nađe se i pokoja stvar koja je vrijedna deklariranoga novca; problem je što često nemaju već dogovorenu i čak naručenu robu........
....hlače highway 1 imam i za njih potpisujem da su isplativa kupnja!
....u njihove bisage sam se razočarao, a obuću nisam nosio no za kaubojke sam čuo oprečne komentare!
[Vrh] Go down
http://lukylipik-vrijemeodluke.blogspot.com/?zx=9e8ff9c465b5c91a
Kamikaza
cro chopper forum
cro chopper forum
Kamikaza

Broj postova : 1798
Godina imam : 66
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Yamaha Virago XV535
Na forumu od : 29.12.2007

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimečet 05 lip 2008, 23:30

Ljudi, uzmite u obzir da je Louis moto robna kuća (Pevec - ko što je Luky napisao)! Znači ne možeš kupiti rukavice za, recimo 5€, a poslije se čuditi kako ne valjaju. Ja sam do sada uvjek bio zadovoljan onime što sam kod njih kupio.
[Vrh] Go down
http://www.voc-zagreb.hr/
jazz
man
man
jazz

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimečet 05 lip 2008, 23:36

cityn je napisao/la:
@jazz
Nekad davno sam se čuo sa Yzzyem, trebala mi je manja prerada moto jakne, zbog neisplativosti transporta nisam ništa završio trenutno Crying or Very sad, a ne želim bilo kome davati da mi to radi pa sam sad na status quo.
Sa druge strane sreća da ne živim blizu njega jer osim što bih sredio jaknu u milimetar, mislim da bih sav ostatak kožne odjeće & opreme sredio upravo kod njega jer sam vidio par stvari što je uradio i ne da izgledaju ODLIČNO nego su ujedno i unikatne & neuporedive sa gotovim proizvodima. Kažem sreća jer bih na kraju ostao i bez love za gorivo Very Happy Very Happy

Dakle SVE što možeš, uradi "hand made" po mjeri kod nekog kao što Yzzy, ostatak ganjaj u shopovima, na kraju krajeva onda nećeš biti samo "custom" već "custom hand made"
cheers

sve je to super, ali cijene za takve stvari su dosta velike, a ja sad ne znam koliko bih bas mogao izdvojiti za opremu. Budem ga bas pital kolike su cijene za hlace i tak stvari.
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimečet 05 lip 2008, 23:49

a koji broj noge imas? Imam ja jedne nenosene jeftinjare za likvidaciju, br 44. Dam ti i maskirne hlace, pa se fali po susretima...

lol!
[Vrh] Go down
jazz
man
man
jazz

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimečet 05 lip 2008, 23:53

klesoo je napisao/la:
a koji broj noge imas? Imam ja jedne nenosene jeftinjare za likvidaciju, br 44. Dam ti i maskirne hlace, pa se fali po susretima...

lol!

Jbg, 42 nosim inace, tak da mi je to pre veliko..
A hlace ne trebam, imam ja toga u vojsci sam Very Happy Very Happy

Hvala za ponudu.
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimepet 06 lip 2008, 00:20

Prije šest godina kad sam trebao kupiti opremu, prolistao sam kataloge Louis i Hein Gericke i zaprašio u Graz u HG. Kupio Hlaće i jaknu (cordura), Rukavice goretex, termo čarape, dvi kožne jakne (mislim da su highway) sveukupno cca 700 €, a povrat MWŠ je pokrio putarinu. Sa cordurom i goretexom (zimsko) sam prezadovoljan a kožne jakne su za ništa (obe 260 €). Čizme naručija u ZG u postolara, jet kacigu nolan (BIM). Sve se ipak svodi na ovo doli što je u mom potpisu ...
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimepet 06 lip 2008, 00:24

Zdunic????
Strugar???
Osamdesetih sam nosio samo njihove cizme ili "isusovke"
Smile
[Vrh] Go down
Kamikaza
cro chopper forum
cro chopper forum
Kamikaza

Broj postova : 1798
Godina imam : 66
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Yamaha Virago XV535
Na forumu od : 29.12.2007

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimepet 06 lip 2008, 00:27

klesoo je napisao/la:
Zdunic????
Strugar???
Smile

Meni je od njih bolji Zlatko Exclamation
[Vrh] Go down
http://www.voc-zagreb.hr/
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimepet 06 lip 2008, 00:32

i meni. Uvijek su bile ljepse (maaalo vise spic, tj. maaalo manje tupe), peta za 5+ itd. itd. prve su mi bile Zduniceve i njh je buraz razvlacio godinama poslije mene, a ja sam ih rajbao pjesaka i na motoru bar 5 jahre.
Wink
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimepet 06 lip 2008, 00:50

klesoo je napisao/la:
Zdunic????
Strugar???
Smile

Od trga prema Črnomercu 300-400 metara, s live strane kroz haustor i nakon desetak metara desno (dalje i ne može). Mislim da je Zdunić.
[Vrh] Go down
Saba
cro chopper forum
cro chopper forum
Saba

Broj postova : 2433
Godina imam : 42
Prebivalište : Split - Croatia
Vozim : Virago 1100
Na forumu od : 18.03.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimepet 06 lip 2008, 08:00

Po meni sve ovisi, ja sam kupio komplet odjelo od tekstila za sebe i žene, potrošio oko 450€ za to i isplatilo se, odjelo je zbilja dobro. Njeno je doduše nešto lakše od moga i nije baš za zimske uvjete, ali ona se i ne vozi, a za čizme neznam, ženi sam ih uzeo, ona nema primjedbi, ali njih sam platio 120€, lagane su i opet nemaju neku debelu postavu tako da za zimu i ne pomažu previše. Rukavice sam kupio iste, ali su bile malo skuplje nego sad i mogu ti reć da su obično smeće, predebele, nemaš nikakav feeling u njima, vozio se 300 m i skinuo ih.
[Vrh] Go down
StarRider
cro chopper forum
cro chopper forum
StarRider

Broj postova : 925
Godina imam : 72
Prebivalište : Hrvatska
Na forumu od : 17.11.2007

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimepet 06 lip 2008, 10:04

Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Slika011HIGHWAY Nr. 1 Louis čizme stare 10 g. cijena onda 98.- DM. Nosim ih često, stalno vozim u njima (100.000 km stare) 2 puta na popravku.
[Vrh] Go down
http://drivenikcroatia.com
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimepet 06 lip 2008, 10:50

Svakako ima u louis-u opreme , a i ostalo što se može reći da zadovoljava neku kvalitetu.Ja sam tamo kupio Kožne hlaće ,kožni prsluk ,kišnjak,rukavice , bisage , plexi , i još dosta toga i nisam se nešto previše razočarao po pitanju kvalitete. Netko je rekao koliko para toliko muzike .
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimepet 06 lip 2008, 17:14

klesoo je napisao/la:

lol!

Ajd stavi sliku tih čizama. Ako mi se svide bumo se dogovorili. Ljudi smo...
[Vrh] Go down
lord
cro chopper forum
cro chopper forum
lord

Broj postova : 2497
Godina imam : 39
Vozim : GSF
Na forumu od : 22.02.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimepet 06 lip 2008, 17:47

Vladek je napisao/la:

Ajd stavi sliku tih čizama. Ako mi se svide bumo se dogovorili. Ljudi smo...

Pa možda i neka dražba padne Question
[Vrh] Go down
http://www.ram-servis.hr
huš
cro chopper forum
cro chopper forum
huš

Broj postova : 969
Godina imam : 58
Prebivalište : zagreb,dubrava
Vozim : suzuki v strom 1000 dl
Na forumu od : 06.03.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimepet 06 lip 2008, 18:15

ma ja nisam nikad išel kod louisa po nekaj,ali sada kad ćitam cijene koje navodite ćist si nekaj razmišljam,sjesti na makinu i laganini napraviti jednu vožnjicu do gore pa ak niš ne kupim ili ne nađem po svom ukusu popim kavicu i nazad. ak ima zainteresiranih mogo bi opast kakv dogovr za vožnjicu.
[Vrh] Go down
stain
cro chopper forum
cro chopper forum
stain

Broj postova : 2947
Godina imam : 913
Prebivalište : Unknown
Vozim : Canyon Roadlite 7.0
Na forumu od : 15.04.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimepet 06 lip 2008, 19:18

Ja se isto spremam, al nemam pojma koja je fora, navodno ako nešto hoćeš kupit moraš i naručit jer zna ne bit u dućanu. Ako ima ko da zna, nek nas malo informira. pomoc
[Vrh] Go down
KekoWaspnation
cro chopper forum
cro chopper forum
KekoWaspnation

Broj postova : 1546
Godina imam : 46
Prebivalište : Kreuzlingen
Vozim : Honda CS Shadow 600 VT
Na forumu od : 04.03.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimepet 06 lip 2008, 20:35

stain je napisao/la:
Ja se isto spremam, al nemam pojma koja je fora, navodno ako nešto hoćeš kupit moraš i naručit jer zna ne bit u dućanu. Ako ima ko da zna, nek nas malo informira. pomoc

jeb...ga ja moram bocne kofere kupiti a onda nista od motora-.--auto ili bus...
[Vrh] Go down
freshman
cro chopper forum
cro chopper forum
freshman

Broj postova : 2151
Godina imam : 57
Prebivalište : zgb-dubrava
Vozim : regal raptor spyder cb 450, bmw f 650, HD sportster xl 1200c
Na forumu od : 13.04.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimepet 06 lip 2008, 22:43

huš je napisao/la:
ma ja nisam nikad išel kod louisa po nekaj,ali sada kad ćitam cijene koje navodite ćist si nekaj razmišljam,sjesti na makinu i laganini napraviti jednu vožnjicu do gore pa ak niš ne kupim ili ne nađem po svom ukusu popim kavicu i nazad. ak ima zainteresiranih mogo bi opast kakv dogovr za vožnjicu.
ima, ima zainteresiranih Wink ...samo moramo pričekati da nam Necchi završi sa školicom...ipak je ona ta koja ima žnjore za povrat Wink lol! lol!
[Vrh] Go down
necchi
cro chopper forum
cro chopper forum
necchi

Broj postova : 2778
Prebivalište : New York
Vozim : metlu u warp pogonu
Na forumu od : 02.05.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimepet 06 lip 2008, 22:44

šuti, ne izadaji!!!!
lol! lol! lol!
[Vrh] Go down
freshman
cro chopper forum
cro chopper forum
freshman

Broj postova : 2151
Godina imam : 57
Prebivalište : zgb-dubrava
Vozim : regal raptor spyder cb 450, bmw f 650, HD sportster xl 1200c
Na forumu od : 13.04.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitimepet 06 lip 2008, 23:04

UUPSSSSSS Wink lol! lol!
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari Icon_minitime

[Vrh] Go down

Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari
[Vrh] 
Stranica 1 / 4.Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Louis dodatna oprema?
» Moto oprema za Vas!
» Moto oprema iz Lidla
» LIDL