|
|
| Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari | |
|
+34gaso999 zeleni zub darko68 Drifter HD Biker Jastreb Dog Soldier biker asy trunta mustra aero Crash Kum Yzzy magna Jack Brzi necchi freshman KekoWaspnation stain huš lord Vladek StarRider Saba dragger Kamikaza lukylipik vstarrider cityn klesoo jazz 38 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
jazz man
Broj postova : 370 Godina imam : 38 Prebivalište : popovača/zagreb Vozim : ništ... Na forumu od : 09.05.2008
| Naslov: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari čet 05 lip 2008, 22:15 | |
| Mislim si kupiti sljedecu opremu u Louisu, pa me zanimaju vasi komentari na kvalitetu i tak. Buđet mi nije nesto veliki zato i jesu vise manje jeftinije stvari. 1. Čizme PROBIKER TRAVELLER - 39,95eura 2. Rukavice CAFE RACER TOURING - 19,95eura 3. Hlace HIGHWAY 1 MEMPHIS - 50eura Sad za hlace nisam siguran, ako ima tko sliku kak izgledaju u zivo, tu se slabo vidi Ako imate koji drugi model za preporucit, slobodno recite. Mozda ove: FASTWAY LEDERJEANS - 80eura E da i zanima me ta oprema, to je za ljeto ili može i dok bude hladnije. Hvala svima unaprijed za odgovore.. Pozdrav. | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari čet 05 lip 2008, 22:28 | |
| oduvijek je bilo koliko para - toliko muzike. Danas vrijede nova pravila: koliko lipa - toliko glazbe. Sve sto si pitao moras sam otici probati i ocijeniti kvalitetu. Louis ti je, generalno gledano, veliko smetliste, a moze se trefiti i interesantnih stvari. Ja sam se vise puta razocarao vidjevsi njihovu ponudu, ali kad ne moze bolje..... poslije sam podijelio dececima po kvartu. Kad smo vec kod teme, bolje je jednom platiti malo vise i imato pravu stvar, nego placati 3,4,5-x puta. Nebrojeno puta sam se zaletio i pozalio za par dana. Sto se kojekakvih teh. stvari tice, npr. lanac, ulje, sissy, bisage, i sl. Louis cesto ima akcije i nadje se odlicnih i jeftinih stvari. Prikrpaj se nekom i pravac A! btw. zasto nemamo neku kutijicu u kojoj bi ostavljali poruke kad tko pici nekud i da je voljan povesti dodatni teret u obliku suputnika (naravno uz kotizaciju za bengu ili vinjetu)... Ili to moze u Bitiju, ali NE ZABORAVITE....... | |
| | | cityn man
Broj postova : 326 Godina imam : 47 Prebivalište : Sarajevo-Dubrovnik Vozim : HD u pripremi Na forumu od : 09.03.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari čet 05 lip 2008, 23:11 | |
| @jazz Nekad davno sam se čuo sa Yzzyem, trebala mi je manja prerada moto jakne, zbog neisplativosti transporta nisam ništa završio trenutno , a ne želim bilo kome davati da mi to radi pa sam sad na status quo. Sa druge strane sreća da ne živim blizu njega jer osim što bih sredio jaknu u milimetar, mislim da bih sav ostatak kožne odjeće & opreme sredio upravo kod njega jer sam vidio par stvari što je uradio i ne da izgledaju ODLIČNO nego su ujedno i unikatne & neuporedive sa gotovim proizvodima. Kažem sreća jer bih na kraju ostao i bez love za gorivo Dakle SVE što možeš, uradi "hand made" po mjeri kod nekog kao što Yzzy, ostatak ganjaj u shopovima, na kraju krajeva onda nećeš biti samo "custom" već "custom hand made" | |
| | | vstarrider man
Broj postova : 353 Godina imam : 47 Prebivalište : Sarajevo - Rajvosa Vozim : VStar 650 Classic Na forumu od : 14.12.2007
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari čet 05 lip 2008, 23:16 | |
| trajanje opreme iz Louisa je cca. 2 godine | |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari čet 05 lip 2008, 23:22 | |
| ....ja Louis uspoređujem s Pevecom; ima smeća kao što Klesso veli, ali nađe se i pokoja stvar koja je vrijedna deklariranoga novca; problem je što često nemaju već dogovorenu i čak naručenu robu........ ....hlače highway 1 imam i za njih potpisujem da su isplativa kupnja! ....u njihove bisage sam se razočarao, a obuću nisam nosio no za kaubojke sam čuo oprečne komentare! | |
| | | Kamikaza cro chopper forum
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari čet 05 lip 2008, 23:30 | |
| Ljudi, uzmite u obzir da je Louis moto robna kuća (Pevec - ko što je Luky napisao)! Znači ne možeš kupiti rukavice za, recimo 5€, a poslije se čuditi kako ne valjaju. Ja sam do sada uvjek bio zadovoljan onime što sam kod njih kupio. | |
| | | jazz man
Broj postova : 370 Godina imam : 38 Prebivalište : popovača/zagreb Vozim : ništ... Na forumu od : 09.05.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari čet 05 lip 2008, 23:36 | |
| | |
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari čet 05 lip 2008, 23:49 | |
| a koji broj noge imas? Imam ja jedne nenosene jeftinjare za likvidaciju, br 44. Dam ti i maskirne hlace, pa se fali po susretima... | |
| | | jazz man
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari čet 05 lip 2008, 23:53 | |
| - klesoo je napisao/la:
- a koji broj noge imas? Imam ja jedne nenosene jeftinjare za likvidaciju, br 44. Dam ti i maskirne hlace, pa se fali po susretima...
Jbg, 42 nosim inace, tak da mi je to pre veliko.. A hlace ne trebam, imam ja toga u vojsci sam Hvala za ponudu. | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari pet 06 lip 2008, 00:20 | |
| Prije šest godina kad sam trebao kupiti opremu, prolistao sam kataloge Louis i Hein Gericke i zaprašio u Graz u HG. Kupio Hlaće i jaknu (cordura), Rukavice goretex, termo čarape, dvi kožne jakne (mislim da su highway) sveukupno cca 700 €, a povrat MWŠ je pokrio putarinu. Sa cordurom i goretexom (zimsko) sam prezadovoljan a kožne jakne su za ništa (obe 260 €). Čizme naručija u ZG u postolara, jet kacigu nolan (BIM). Sve se ipak svodi na ovo doli što je u mom potpisu ... | |
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari pet 06 lip 2008, 00:24 | |
| Zdunic???? Strugar??? Osamdesetih sam nosio samo njihove cizme ili "isusovke" | |
| | | Kamikaza cro chopper forum
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| | | | klesoo cro chopper forum
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari pet 06 lip 2008, 00:32 | |
| i meni. Uvijek su bile ljepse (maaalo vise spic, tj. maaalo manje tupe), peta za 5+ itd. itd. prve su mi bile Zduniceve i njh je buraz razvlacio godinama poslije mene, a ja sam ih rajbao pjesaka i na motoru bar 5 jahre. | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari pet 06 lip 2008, 00:50 | |
- Zdunic????
Strugar??? Osamdesetih sam nosio samo njihove cizme ili "isusovke"
Od trga prema Črnomercu 300-400 metara, s live strane kroz haustor i nakon desetak metara desno (dalje i ne može). Mislim da je Zdunić. | |
| | | Saba cro chopper forum
Broj postova : 2433 Godina imam : 42 Prebivalište : Split - Croatia Vozim : Virago 1100 Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari pet 06 lip 2008, 08:00 | |
| Po meni sve ovisi, ja sam kupio komplet odjelo od tekstila za sebe i žene, potrošio oko 450€ za to i isplatilo se, odjelo je zbilja dobro. Njeno je doduše nešto lakše od moga i nije baš za zimske uvjete, ali ona se i ne vozi, a za čizme neznam, ženi sam ih uzeo, ona nema primjedbi, ali njih sam platio 120€, lagane su i opet nemaju neku debelu postavu tako da za zimu i ne pomažu previše. Rukavice sam kupio iste, ali su bile malo skuplje nego sad i mogu ti reć da su obično smeće, predebele, nemaš nikakav feeling u njima, vozio se 300 m i skinuo ih. | |
| | | StarRider cro chopper forum
Broj postova : 925 Godina imam : 72 Prebivalište : Hrvatska Na forumu od : 17.11.2007
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari pet 06 lip 2008, 10:04 | |
| HIGHWAY Nr. 1 Louis čizme stare 10 g. cijena onda 98.- DM. Nosim ih često, stalno vozim u njima (100.000 km stare) 2 puta na popravku. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari pet 06 lip 2008, 10:50 | |
| Svakako ima u louis-u opreme , a i ostalo što se može reći da zadovoljava neku kvalitetu.Ja sam tamo kupio Kožne hlaće ,kožni prsluk ,kišnjak,rukavice , bisage , plexi , i još dosta toga i nisam se nešto previše razočarao po pitanju kvalitete. Netko je rekao koliko para toliko muzike . |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari pet 06 lip 2008, 17:14 | |
- a koji broj noge imas? Imam ja jedne nenosene jeftinjare za likvidaciju, br 44. Dam ti i maskirne hlace, pa se fali po susretima...
Ajd stavi sliku tih čizama. Ako mi se svide bumo se dogovorili. Ljudi smo... | |
| | | lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari pet 06 lip 2008, 17:47 | |
| - Vladek je napisao/la:
Ajd stavi sliku tih čizama. Ako mi se svide bumo se dogovorili. Ljudi smo... Pa možda i neka dražba padne | |
| | | huš cro chopper forum
Broj postova : 969 Godina imam : 58 Prebivalište : zagreb,dubrava Vozim : suzuki v strom 1000 dl Na forumu od : 06.03.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari pet 06 lip 2008, 18:15 | |
| ma ja nisam nikad išel kod louisa po nekaj,ali sada kad ćitam cijene koje navodite ćist si nekaj razmišljam,sjesti na makinu i laganini napraviti jednu vožnjicu do gore pa ak niš ne kupim ili ne nađem po svom ukusu popim kavicu i nazad. ak ima zainteresiranih mogo bi opast kakv dogovr za vožnjicu. | |
| | | stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari pet 06 lip 2008, 19:18 | |
| Ja se isto spremam, al nemam pojma koja je fora, navodno ako nešto hoćeš kupit moraš i naručit jer zna ne bit u dućanu. Ako ima ko da zna, nek nas malo informira. | |
| | | KekoWaspnation cro chopper forum
Broj postova : 1546 Godina imam : 46 Prebivalište : Kreuzlingen Vozim : Honda CS Shadow 600 VT Na forumu od : 04.03.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari pet 06 lip 2008, 20:35 | |
| - stain je napisao/la:
- Ja se isto spremam, al nemam pojma koja je fora, navodno ako nešto hoćeš kupit moraš i naručit jer zna ne bit u dućanu. Ako ima ko da zna, nek nas malo informira.
jeb...ga ja moram bocne kofere kupiti a onda nista od motora-.--auto ili bus... | |
| | | freshman cro chopper forum
Broj postova : 2151 Godina imam : 57 Prebivalište : zgb-dubrava Vozim : regal raptor spyder cb 450, bmw f 650, HD sportster xl 1200c Na forumu od : 13.04.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari pet 06 lip 2008, 22:43 | |
| | |
| | | necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari pet 06 lip 2008, 22:44 | |
| | |
| | | freshman cro chopper forum
Broj postova : 2151 Godina imam : 57 Prebivalište : zgb-dubrava Vozim : regal raptor spyder cb 450, bmw f 650, HD sportster xl 1200c Na forumu od : 13.04.2008
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari pet 06 lip 2008, 23:04 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari | |
| |
| | | | Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|