Početna stranicaPretraľnikMoto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 610RegistracijaLogin

Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari

Go down 
+34
gaso999
zeleni zub
darko68
Drifter
HD Biker
Jastreb
Dog Soldier
biker
asy
trunta
mustra
aero
Crash
Kum
Yzzy
magna
Jack
Brzi
necchi
freshman
KekoWaspnation
stain
huš
lord
Vladek
StarRider
Saba
dragger
Kamikaza
lukylipik
vstarrider
cityn
klesoo
jazz
38 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
Autor/icaPoruka
Brzi
man
man
Brzi

Broj postova : 367
Godina imam : 57
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Kawasaki ZR-7
Na forumu od : 12.05.2008

Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimepet 06 lip 2008, 23:10

stain je napisao/la:
Ja se isto spremam, al nemam pojma koja je fora, navodno ako nešto hoćeš kupit moraš i naručit jer zna ne bit u dućanu. Ako ima ko da zna, nek nas malo informira. pomoc

Kad sam tražio neke dijelove za motor dobio odgovor može, ali za 7 dana affraid , a i neke stvari koje su imali u letku isto nije bilo. Navodno se može mailom ili telefonom dogovorit da naruče i da te čeka roba, ali s obzirom da njemački neznam nit beknut nisam niti pokušavao tako nešto
[Vrh] Go down
stain
cro chopper forum
cro chopper forum
stain

Broj postova : 2947
Godina imam : 913
Prebivalište : Unknown
Vozim : Canyon Roadlite 7.0
Na forumu od : 15.04.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimesub 07 lip 2008, 07:14

Brzi je napisao/la:
Kad sam tražio neke dijelove za motor dobio odgovor može, ali za 7 dana affraid , a i neke stvari koje su imali u letku isto nije bilo. Navodno se može mailom ili telefonom dogovorit da naruče i da te čeka roba, ali s obzirom da njemački neznam nit beknut nisam niti pokušavao tako nešto

Pa valjda može engleski?

2necchi: Ajmo brzo na ispit!!! lol! lol! lol!

2Waspnation: Pa montirat ćeš ih na motor, ne valjda na bus? Ja moram kupit bisage..
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Prebivalište : ZG
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimesub 07 lip 2008, 08:58

lord je napisao/la:
Vladek je napisao/la:

Ajd stavi sliku tih čizama. Ako mi se svide bumo se dogovorili. Ljudi smo...

Pa možda i neka dražba padne Question

vec ima. Stoje i dalje i cekaju novog vlasnika. Meni ne odgovaraju zato sto nisu kao stare. razlika je u polozaju noge, a o tom mozemo na kavi prilikom kupoprodaje :-)

https://cro-chopper.forumcroatian.com/garaza-podrum-f11/prodajem-cizme-t165.htm
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
lukylipik
cro chopper forum
cro chopper forum
lukylipik

Broj postova : 11184
Godina imam : 59
Prebivalište : 16 meridijan
Vozim : Šokac zrx1200s
Na forumu od : 02.11.2007

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimesub 07 lip 2008, 10:26

mikogo je napisao/la:
Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Slika011HIGHWAY Nr. 1 Louis čizme stare 10 g. cijena onda 98.- DM. Nosim ih često, stalno vozim u njima (100.000 km stare) 2 puta na popravku.

...a bate, pa to mi jutros STINKI Exclamation Exclamation Exclamation
Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 02ACE43F-ACAD-9145-ACA5-DE1218DC1CBE_thumbMoto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 185E143E-0E2D-C241-98B8-ECF8B1B01CF0_thumb
(Powered by frubar.net)
[Vrh] Go down
http://lukylipik-vrijemeodluke.blogspot.com/?zx=9e8ff9c465b5c91a
StarRider
cro chopper forum
cro chopper forum
StarRider

Broj postova : 925
Godina imam : 72
Prebivalište : Hrvatska
Na forumu od : 17.11.2007

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimened 08 lip 2008, 11:06

lukylipik je napisao/la:
mikogo je napisao/la:
Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Slika011HIGHWAY Nr. 1 Louis čizme stare 10 g. cijena onda 98.- DM. Nosim ih često, stalno vozim u njima (100.000 km stare) 2 puta na popravku.

...a bate, pa to mi jutros STINKI Exclamation Exclamation Exclamation
Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 02ACE43F-ACAD-9145-ACA5-DE1218DC1CBE_thumbMoto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 185E143E-0E2D-C241-98B8-ECF8B1B01CF0_thumb
(Powered by frubar.net)
Kak Čuzpajz prijatelju, kak čuzpajz....... lol!
[Vrh] Go down
http://drivenikcroatia.com
Jack
cro chopper forum
cro chopper forum
Jack

Broj postova : 3028
Godina imam : 58
Vozim : više ne vozim
Na forumu od : 29.04.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimened 08 lip 2008, 21:43

O Louisu sam tu dosta citao, al kak mi njemacki nije bolja strana - iako sam ga ucio od osnovne do faksa geek morat ce pricat engleski
kako tek sad krecem s opremom i nemam NIS'T i ja sam za izlet. . .
[Vrh] Go down
http://www.alanmatuka.com
jazz
man
man
jazz

Broj postova : 370
Godina imam : 38
Prebivalište : popovača/zagreb
Vozim : ništ...
Na forumu od : 09.05.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimened 08 lip 2008, 22:15

Ako bi se islo busom, za koliko se love može potrošit? Mislim da nema carine i toga, ne znam ja bas kak to sve ide. Nesta sam cuo da se samo za 50€ moze kupit stvari, a to mi je malo.
[Vrh] Go down
necchi
cro chopper forum
cro chopper forum
necchi

Broj postova : 2778
Prebivalište : New York
Vozim : metlu u warp pogonu
Na forumu od : 02.05.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimened 08 lip 2008, 22:43

jazz je napisao/la:
Ako bi se islo busom, za koliko se love može potrošit? Mislim da nema carine i toga, ne znam ja bas kak to sve ide. Nesta sam cuo da se samo za 50€ moze kupit stvari, a to mi je malo.
love možeš potroši koliko imaš lol!
ali preko granice je dozvoljeno prenjeti robe u vrijednosti 300kn
nikad neznaš jel ti Manitu taj dan naklonjen pa možeš proč i bez carine na ostatak robe
[Vrh] Go down
Kamikaza
cro chopper forum
cro chopper forum
Kamikaza

Broj postova : 1798
Godina imam : 66
Vozim : Yamaha Virago XV535
Na forumu od : 29.12.2007

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimened 08 lip 2008, 22:49

necchi je napisao/la:
jazz je napisao/la:
nikad neznaš jel ti Manitu taj dan naklonjen pa možeš proč i bez carine na ostatak robe

Do 300kn se ne plaća carina!
[Vrh] Go down
http://www.voc-zagreb.hr/
jazz
man
man
jazz

Broj postova : 370
Godina imam : 38
Prebivalište : popovača/zagreb
Vozim : ništ...
Na forumu od : 09.05.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimepon 09 lip 2008, 07:20

necchi je napisao/la:
jazz je napisao/la:

Koliko je carina? ja bi za nekih 1000kn mozda i vise trebal si kupiti opremu...
Jedino da sve na sebe obučem kaj se da prije carine, pa ko fol da se tak vozim u busu Very Happy Very Happy
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimepon 09 lip 2008, 07:27

za 1000 kn se neboj za carinu. za te pare taman kupiš potkapu i rukavice.
ne ozbiljno ali za te pare se ne isplati prelaziti taj put
[Vrh] Go down
Yzzy
cro chopper forum
cro chopper forum
Yzzy

Broj postova : 1273
Godina imam : 61
Prebivalište : Zagreb,
Vozim : Jinlun 250
Na forumu od : 08.11.2007

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimepon 09 lip 2008, 07:32

Za sada nemam love za dopunjavanje opreme ili zamjenu nekih dotrajalih komada, ali...imam ideju; dogovorite se i kao grupa s motorima odite do Louisa. Javite se kada se vračate i biti će vam osiguran "nesmetan" prijelaz granice. Koji prijelaz, javim nakon konzultacije na pp...
[Vrh] Go down
stain
cro chopper forum
cro chopper forum
stain

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimepon 09 lip 2008, 07:40

cheers cheers cheers

Sad još samo da padne dogovor...
[Vrh] Go down
stain
cro chopper forum
cro chopper forum
stain

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimepon 09 lip 2008, 12:38

1. Ima li tko zainteresiran da se u subotu, (ako vrijeme posluži) ode do Louisa?
2. Ima li neki "njemac" koji će provjeriti i naručiti opremu u Louisu da ne idemo bez veze?

Ja njemački toliko ne kužim da ne mogu na njihovim stranicama ni radno vrijeme pronaći?!

Rade li uopće u subotu?
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimepon 09 lip 2008, 13:42

otvoris Louis.de, nadjes ducan u Grazu, nazoves i cim progovoris hrvatski vec ce netko pozvati curicu. Vjerovao ili ne, govore naski!
Wink
[Vrh] Go down
stain
cro chopper forum
cro chopper forum
stain

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimepon 09 lip 2008, 13:50

klesoo je napisao/la:
otvoris Louis.de, nadjes ducan u Grazu, nazoves i cim progovoris hrvatski vec ce netko pozvati curicu. Vjerovao ili ne, govore naski!
Wink

hvala
[Vrh] Go down
Brzi
man
man
Brzi

Broj postova : 367
Godina imam : 57
Vozim : Kawasaki ZR-7
Na forumu od : 12.05.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimepon 09 lip 2008, 13:53

klesoo je napisao/la:
Wink

Ma to sam i ja čuo da je tam neka slovenka zaposlena, ali kad sam ja bio gore kao za vraga nje nigdje kad sam trebao pomoč No
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimepon 09 lip 2008, 13:58

ha, pa ne moze curica raditi 24h/dan. Kad sam ja bio lako sam se dogovorio i na internacionalnom gestikulacijskom..... poveo curicu u kabinu.....
Smile
[Vrh] Go down
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

Broj postova : 3481
Godina imam : 45
Prebivalište : Osijek
Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar
Na forumu od : 07.03.2008

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimepon 09 lip 2008, 15:54

klesoo je napisao/la:
Wink

Sad ima i frajer koji govori naski. Ja bio nedavno. I unotoc tome kupio 2 desne rukavice. lol!

Ako netko stvarno misli ici da li bi mu bio problem da mi uzme 2 lijeve. (ovo nije zajebancija nego ozbiljno). To su ljetne bez prstiju tako da nisu vece od paketica maramica i kostaju nesto manje od 7E. Ako bi netko bio voljan da mi to kupi neka mi se javi na PM pa da se dogovorimo. Hvala.
[Vrh] Go down
stain
cro chopper forum
cro chopper forum
stain

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimepon 09 lip 2008, 15:58

E kume, ako je tebe frajer zmuljao da kupiš dvi desne, mogu mislit šta če meni slovenka napravit!

Jedva čekam!
[Vrh] Go down
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimepon 09 lip 2008, 16:06

stain je napisao/la:
E kume, ako je tebe frajer zmuljao da kupiš dvi desne, mogu mislit šta če meni slovenka napravit!

Jedva čekam!

To mi je bio 2 puta da kupujem iste rukavice, a ocito ce biti i treceg scratch . Ma zurili smo se i ja sam nasao rukavice te probao jednu da vidim da li mi odgovara velicina. Prve sam narucio pa nisam potrefio velicinu te sam ih dao Rembi. I tako vidjeh da mi S odgovara te sam na drugoj samo pogledao da li je ista velicina. Nisam ju probao. Kada sam dosao kuci shvatio sam da je i druga desna.

Idemo, komentari. lol!
[Vrh] Go down
stain
cro chopper forum
cro chopper forum
stain

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimepon 09 lip 2008, 16:09

Ja ako sve posložim kako treba idem u subotu, al to neću znati prije petka. daj neki kataloški broj ili nešto po čemu ću znat koje su rukavice. Da ja ne uzmem dvije lijeve, al drugi model.
[Vrh] Go down
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimepon 09 lip 2008, 16:24

stain je napisao/la:
Ja ako sve posložim kako treba idem u subotu, al to neću znati prije petka. daj neki kataloški broj ili nešto po čemu ću znat koje su rukavice. Da ja ne uzmem dvije lijeve, al drugi model.

Best.Nr. 201154 (kataloski broj).
Crne (imaju one metalne kockice po sebi)
velicina S.

Meni trebaju 2 lijeve. (da ne bih imao 4 desne ).
lol!
[Vrh] Go down
stain
cro chopper forum
cro chopper forum
stain

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimepon 09 lip 2008, 16:49

Hebote Kume, koliko ti imaš ruku! lol!
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitimepon 09 lip 2008, 19:06

zapravo kad pogledas bolje je dvije desne nego dvije lijeve!!!

lol!
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari   Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Moto oprema Louis, vaša iskustva i komentari
[Vrh] 
Stranica 2 / 4.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Louis dodatna oprema?
» Moto oprema za Vas!
» Moto oprema iz Lidla
» LIDL