Početna stranicaPretraľnikApe hanger se pomiče :( - Page 2 610RegistracijaLogin

Ape hanger se pomiče :(

Go down 
+6
Kicho
nenad barinić
stain
maxart
magna
DarioI
10 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

Ape hanger se pomiče :( - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Ape hanger se pomiče :(   Ape hanger se pomiče :( - Page 2 Icon_minitimened 25 oľu 2012, 22:11

DarioI je napisao/la:
Kaj pričaš ko napada Gordana? Samo velim kaj mi je rekao, a nisam izmislio da je kod njega montirano

Jesi li pročitao odg. na svoju temu Question Mislim da su nekli digli tenzije bezveze... Nigdje do sada nije navedeno da je volan montiran kod Tomića, već da je samo napravljena plastifikacija.

Već je odgovoreno kak bi to trebalo riješitii, ali evo još jednom - skinuti (zguliti) plastifikat s mjesta gdje volan ide u risere, tako da utori na volanu budu što dublji, tj. da nema glatkog plastifikata koji pojačava klizanje. Ali ako je volan jako visok ni to ne garantira pri velikim silama da volan ne bu "klizao".
[Vrh] Go down
nenad barinić
cro chopper forum
cro chopper forum
nenad barinić

Broj postova : 2936
Godina imam : 52
Prebivalište : vukovar
Vozim : Kawasaki VN2000 2005.
Na forumu od : 30.07.2009

Ape hanger se pomiče :( - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Ape hanger se pomiče :(   Ape hanger se pomiče :( - Page 2 Icon_minitimened 25 oľu 2012, 22:20

Vladek je napisao/la:
DarioI je napisao/la:
Kaj pričaš ko napada Gordana? Samo velim kaj mi je rekao, a nisam izmislio da je kod njega montirano

Jesi li pročitao odg. na svoju temu Question Mislim da su nekli digli tenzije bezveze... Nigdje do sada nije navedeno da je volan montiran kod Tomića, već da je samo napravljena plastifikacija.

Ne treba "napadati" Gordana ni njegovu stručnost, već mu odvesti motor ponovo i neka pregleda u čemu je stvar, jer problem očigledno postoji. A Dario je naveo da je rađeno kod njega: "Ma radio sam to kod Tomića, on veli da je to normalno, jer je velika sila" ... a po tome kako je Gordan rekao Dariju, ispada da je normalno to što se upravljač vrti u prihvatu. Poštujemo mi svi Gordana i njegovu stručnost, ali meni to nije normalno da ape proklizuje.
[Vrh] Go down
http://nenadbarinic.com/

Ape hanger se pomiče :(
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Ape Hanger ili "Ape"
» VN 900 Apehanger
» Ape hanger
» Beach bar ili Ape hanger
» VN900 Custom by Stain