|
|
| Ape hanger se pomiče :( | |
|
+6Kicho nenad barinić stain maxart magna DarioI 10 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Ape hanger se pomiče :( ned 25 oľu 2012, 22:11 | |
| - DarioI je napisao/la:
- Kaj pričaš ko napada Gordana? Samo velim kaj mi je rekao, a nisam izmislio da je kod njega montirano
Jesi li pročitao odg. na svoju temu Mislim da su nekli digli tenzije bezveze... Nigdje do sada nije navedeno da je volan montiran kod Tomića, već da je samo napravljena plastifikacija. Već je odgovoreno kak bi to trebalo riješitii, ali evo još jednom - skinuti (zguliti) plastifikat s mjesta gdje volan ide u risere, tako da utori na volanu budu što dublji, tj. da nema glatkog plastifikata koji pojačava klizanje. Ali ako je volan jako visok ni to ne garantira pri velikim silama da volan ne bu "klizao". | |
| | | nenad barinić cro chopper forum
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
| Naslov: Re: Ape hanger se pomiče :( ned 25 oľu 2012, 22:20 | |
| - Vladek je napisao/la:
- DarioI je napisao/la:
- Kaj pričaš ko napada Gordana? Samo velim kaj mi je rekao, a nisam izmislio da je kod njega montirano
Jesi li pročitao odg. na svoju temu Mislim da su nekli digli tenzije bezveze... Nigdje do sada nije navedeno da je volan montiran kod Tomića, već da je samo napravljena plastifikacija.
Ne treba "napadati" Gordana ni njegovu stručnost, već mu odvesti motor ponovo i neka pregleda u čemu je stvar, jer problem očigledno postoji. A Dario je naveo da je rađeno kod njega: "Ma radio sam to kod Tomića, on veli da je to normalno, jer je velika sila" ... a po tome kako je Gordan rekao Dariju, ispada da je normalno to što se upravljač vrti u prihvatu. Poštujemo mi svi Gordana i njegovu stručnost, ali meni to nije normalno da ape proklizuje. | |
| | | | Ape hanger se pomiče :( | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|