|
|
| Krpanje gume sprejem | |
|
+25mungos Struja vroc-bobi pinky Wolf zdravko nenad barinić freddie Bosqeto barny emirharley GIBO56 poč85 nikomil1 Karlo kec1982 dragger klesoo lavica Safet(y) lukylipik mbani83 Rocker palomas buba 29 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
martinx cro chopper forum
Broj postova : 1107 Godina imam : 59 Prebivalište : Amsterdam Vozim : VN900 custom Na forumu od : 28.11.2012
| Naslov: Re: Krpanje gume sprejem ned 08 stu 2015, 21:03 | |
| - mungos je napisao/la:
- Meni je braco prije 8 godina kupio u italiji set koji se sastoji od 8 gumenih traka dužine 8 cm, jednim šilom koje je kao okrugla rašpa i drugim koje na sebi ima ušicu. Do sada sam krpao sa tim gumu jednom na autu prije 3 godine i jednom prijatelju lani na motoru. Dan danas drži bez ispuštanja. Izvadiš ono čime si probušio gumu, sa rašpom proširiš rupu do potrebne širine, umetneš gumenu traku u ušicu, gurneš u rupu i ravno povučeš prema van. U rupi ostane guma a višak odrežeš nožem. Nema boljeg krpanja.
Evo to ovako izgleda. Treba bas muski pritisnut da udje. Gledao sam tipa kako to radi i ostao paf. https://rideapart.com/articles/how-to-patch-a-tubeless-motorcycle-tire Sljedeci projekt je postavljanje 12V uticnice koja ce inace sluzit za napajanje navigacije, a prema potrebi za kompresor koji ce zajedno sa kitom za krpanje biti u bisagama, a dotle samnom putuje spray. Nego jedno blesavo pitanje. Kako da znam imam li gumu sa zracnicom ili bez? | |
| | | Easy rider cro chopper forum
Broj postova : 1021 Godina imam : 63 Prebivalište : World wide Vozim : Gold Wing, Piaggio X10 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: Krpanje gume sprejem ned 08 stu 2015, 21:44 | |
| - martinx je napisao/la:
- mungos je napisao/la:
- Meni je braco prije 8 godina kupio u italiji set koji se sastoji od 8 gumenih traka dužine 8 cm, jednim šilom koje je kao okrugla rašpa i drugim koje na sebi ima ušicu. Do sada sam krpao sa tim gumu jednom na autu prije 3 godine i jednom prijatelju lani na motoru. Dan danas drži bez ispuštanja. Izvadiš ono čime si probušio gumu, sa rašpom proširiš rupu do potrebne širine, umetneš gumenu traku u ušicu, gurneš u rupu i ravno povučeš prema van. U rupi ostane guma a višak odrežeš nožem. Nema boljeg krpanja.
Evo to ovako izgleda. Treba bas muski pritisnut da udje. Gledao sam tipa kako to radi i ostao paf. https://rideapart.com/articles/how-to-patch-a-tubeless-motorcycle-tire
Sljedeci projekt je postavljanje 12V uticnice koja ce inace sluzit za napajanje navigacije, a prema potrebi za kompresor koji ce zajedno sa kitom za krpanje biti u bisagama, a dotle samnom putuje spray.
Nego jedno blesavo pitanje. Kako da znam imam li gumu sa zracnicom ili bez? Kod mene kit za krpanje, a i sprej (zlu netrebalo) stalno putuju u bisagama. Kompresor baš i nije neophodan jer kit sadrži nekoliko ampulica sa stlačenim CO2 kojim se guma može napumpati nakon popravka. | |
| | | Zephyr man
Broj postova : 53 Godina imam : 34 Prebivalište : Zagreb Vozim : VulcaN 900 Classic Na forumu od : 26.08.2015
| Naslov: Re: Krpanje gume sprejem pon 09 stu 2015, 15:40 | |
| Kompresor baš i nije neophodan jer kit sadrži nekoliko ampulica sa stlačenim CO2 kojim se guma može napumpati nakon popravka.
Ima toga u dućanima s biciklima po 15-20kn... jebena stvar... ali nije potrebna ako imaš sprej za gumu jer on naduva sam :P prije nekoih 5 godina vozio se cca. 300km sa sprejom u gumi ( zadnjoj) nakon bušenja i držalo bez beda ... jedino sam zaboravio to napomenuti vulkanizeru kad je skidao gumu s felge pa je bio pjena party :p | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Krpanje gume sprejem | |
| |
| | | | Krpanje gume sprejem | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|