|
|
| DIY - krpanje madraca | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: DIY - krpanje madraca sri 15 kol 2012, 18:46 | |
| Kako više nema '' čeških '' luft-madraca od gume presvučenih platnom (ili ih barem ja nisam uočio za kupiti) prisiljeni smo koristiti PRC jednokratne madrace od plastike. Isti su podložni bušenju sami od sebe, a kamo li kad se bace na suhe peteljke trave. Po Marfiju problem se javlja manje-više kampingu. Dakle u ponekim slučajevima prisiljeni smo pumpati noću madrac , a ne ... khm.
DETEKCIJA RUPE
- napiriti do što veće tvdoće - skoro dok ne pukne
- uranjanjem u tekućinu - problem ako nema adekvatne tekućine ili je madrac jednostavno prevelik. - ako je dostupna voda i crijevo, madrac se postavi okomito i poljeva se tako da voda curi niz njega, u što tanjem i širem sloju. Izboj zraka vidi se odmah. - ako nema vode, namočiti lice i prelaziti licem uzduž madraca, osjeti se pirkanje.
rupu odmah označiti
KRPANJE
malo ispustiti madrac da nije baš pretvrd, ali da zadržava svoj konačni oblik. na rupu ili rupe kapnuti kap-dvije super-ljepila/cijanofix ili što već na to sve nalijepiti komadić debljeg najlona - izolir trkake ili selotejpa dimenzije cca 5x5mm držati pritisnuto 10tak minuta.
Evo danas na svom ''bračnom'' madracu nalijepio 8 zakpu i drži kao i ostale, a mislim da je prva stavljena prije cca 4 godine.
**** znam, znam, bezveze, no tko ne zna... ****
|
| | | lunaroid cro chopper forum
Broj postova : 547 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagabria Vozim : Harley Davidson Na forumu od : 29.08.2009
| Naslov: Re: DIY - krpanje madraca sri 15 kol 2012, 21:52 | |
| Korisno, super ideja. Hvala!
| |
| | | | DIY - krpanje madraca | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|