|
|
| projekti za izradu rama | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
nenadd cro chopper forum
Broj postova : 4 Godina imam : 58 Prebivalište : Beograd Vozim : Apriliu Na forumu od : 03.01.2011
| Naslov: projekti za izradu rama uto 04 sij 2011, 18:23 | |
| Nudi mi chovek dvd sa 9 projekata rama od poznate Americke firme za izradu.Takodje se nalazi i knjiga za izradu.projekat za izradu alata za savijanje cevi.projekat za ram na kome se ceo motorcikl sastavlja i 3 razlicita projekta za prednje viljuske.Naravno dvd je kopija originala i on za to trazi 50 evra.Misljenje dragi prijatelji da li da se upustam u takvu trgovinu Custom-Choppers-Guide to je firma i to su njihovi projekti.
| |
| | | custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: projekti za izradu rama uto 04 sij 2011, 18:57 | |
| ....pokušaj prije nešto nači za niš ima tu nešto na forumu neko je davao nacrte ako se dobro sječam,malo pročačkaj po forumu... | |
| | | rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: projekti za izradu rama čet 06 sij 2011, 17:07 | |
| - custom rider je napisao/la:
- ....pokušaj prije nešto nači za niš ima tu nešto na forumu neko je davao nacrte ako se dobro sječam,malo pročačkaj po forumu...
k@n ima u pdf - u piši mu na PP. | |
| | | One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: projekti za izradu rama sub 08 sij 2011, 22:50 | |
| - nenadd je napisao/la:
- Nudi mi chovek dvd sa 9 projekata rama od poznate Americke firme za izradu.Takodje se nalazi i knjiga za izradu.projekat za izradu alata za savijanje cevi.projekat za ram na kome se ceo motorcikl sastavlja i 3 razlicita projekta za prednje viljuske.Naravno dvd je kopija originala i on za to trazi 50 evra.Misljenje dragi prijatelji da li da se upustam u takvu trgovinu Custom-Choppers-Guide to je firma i to su njihovi projekti.
Da li misliš raditi motor, tj. ramu, vilice itd? | |
| | | nenadd cro chopper forum
Broj postova : 4 Godina imam : 58 Prebivalište : Beograd Vozim : Apriliu Na forumu od : 03.01.2011
| Naslov: Re: projekti za izradu rama sub 08 sij 2011, 22:56 | |
| Ma da planiram.Ali kada sve budem stavio na papir i prerachunao.Kada dodjem do nekog projekta i srachunam ,e onda mogu reci da zelim da ga pravim. | |
| | | ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: projekti za izradu rama sub 08 sij 2011, 23:07 | |
| ...nije problem ako stvarno se misliš uhvatit posla i odradit ga do kraja, ali ako te samo interesira onda je to puno love.... ...osim toga, kako planiraš registrirat tj. kakva je procedura kod vas za registraciju "samogradnje"... | |
| | | nenadd cro chopper forum
| Naslov: Re: projekti za izradu rama ned 09 sij 2011, 00:15 | |
| Pa vidi ovako kod nas bar u Beogradu je da treba otici na masinski fakultet i odraditi atest.Ali ipak cu se raspitati pa vas i obavestiti o celom postupku kao i da li se uopste moze tako nesto registrovati.Znam da ljudi koji ovde prave kopiju Lotus 7/sportski automobil/nisu uspeli da im priznaju na atestu izradu.Velike su polemike oko toga ovde. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: projekti za izradu rama | |
| |
| | | | projekti za izradu rama | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|