|
|
| Rama za motor | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
tomek man
Broj postova : 80 Godina imam : 48 Prebivalište : zagreb Vozim : kawasaki VN 900 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Rama za motor ned 31 sij 2010, 01:19 | |
| Imam motor koji je dofuran u hr i na žalost više nikako nije moguće napraviti hrvatske papire....e sada mene zanima kako da ja riješim taj problem, da li da nabavim novu ramu sa hrvatskim papirima ili......koliko bi ta rama koštala tj. da li se to uopće može nabaviti, ima li tko iskustva, svaki prijedlog i savjet dobro došao....
E da radi se o VN-u 900 | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Rama za motor ned 31 sij 2010, 11:30 | |
| ...ovdje se radi o granicama ilegalnog tako da molim komunikaciju preko PM-a... | |
| | | jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
| | | | tomek man
Broj postova : 80 Godina imam : 48 Prebivalište : zagreb Vozim : kawasaki VN 900 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Re: Rama za motor ned 31 sij 2010, 13:59 | |
| Riješio sam problem, kolega će mi srediti da platim carinu i porez tako da ću ga uspjeti registrirati....motor je dofuran iz švabije i na žalost to nije odmah bilo riješeno, a sada su mi rekli kako to više nije moguće napraviti..... | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Rama za motor ned 31 sij 2010, 20:09 | |
| - tomek je napisao/la:
- Riješio sam problem, kolega će mi srediti da platim carinu i porez tako da ću ga uspjeti registrirati....motor je dofuran iz švabije i na žalost to nije odmah bilo riješeno, a sada su mi rekli kako to više nije moguće napraviti.....
Odlično! Sretno s birokracijom... | |
| | | custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Rama za motor čet 04 vel 2010, 18:26 | |
| ...spremi si tonu živaca i strpljenja sretno | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Rama za motor | |
| |
| | | | Rama za motor | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|