|
|
| Krug po srednjoj Bosni(Rama,Prozor,Bugojno,Kupres) | |
|
+4Safet(y) lukylipik emirharley Bosqeto 8 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Krug po srednjoj Bosni(Rama,Prozor,Bugojno,Kupres) sub 12 stu 2011, 09:47 | |
| jedno jutro(24.9.2011) poslije nocne dezure pao je plan kao i inace, malo sna i ideja je bila tu, obici malo Bosnu,uzivati u tim zelenim krajolicima, i bilo je mjesta koje je bilo vrijedno obici, polazak iz Ljubuskog,pa Grude,Posusje,Tomislavgrad i poslije Tomislava jedno odvajanje kraj benzinske i put prema Rami, ovo je ravnica blizu Rame,prekrasno polje,puno konja,goveda i pasa cuvara koji su me fascinirali, kako se strateski rasporede oko stoke,ne moze se nista desiti da ne vide,cudo [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] sada par slika sa uzvisine iznad Rame [img] [/img] [img] [/img] zatim sam se spustio u Ramu do poznate crkve na Scitu,te ljepote,kako su ljudi to uredili,cudo jedno [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] nakon Scita,krecem prema Prozoru,prelazim Makljen i na dnu Makljena se odvajam za selo Remici u kojem je izgrađeno istoimeno Etno selo,ali jos uvijek nezavrseno,ali svejedno lijepo,sada je vec sve gotovo sigurno, sastoji se od 6-7 kucica za prspavati,velikog restorana,kamene kapelice te mini farme magaraca k tome ce tu biti jos staza za skijanje,moto i pjesacka staza za setnju,lijepo je [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] nakon par pica sa domacinima i meze i malo cakulanja,krecem dalje, vracam se na magistralu i upadam u Bugojno, da mi nije zafalilo dana jer vec je Sunce u dobrom "padu" preko Rostova bih do Travnika,ali ipak ne, prolazim kroz Bugojno i picim za Kupres,tu stajem i slikam Kupresku crkvu,koja je također prelijepa,a ostale slike su iz voznje, imam tu foru na gasu,nastimam ga i on kao tempomat,drzi koliko zavrnes, obe ruke na aparatu i slikam,ljudi se cude kad mi dolaze u susret i smiju se [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] lijepo Kupresko polje, poslije toga zavrsim u Tomislavu kod jedne kolegice i tu mi se izvuce vrijeme, te pođem od nje,oko 22.00 navecer,ljudi smrzo sam se,kada sam usao u Posusje ko da me sunce ugrija, a tek kad se spustih u Grude ko da je dan sve u svemu lijepo sam se proveo,samo mi je zao sto nisam stigao u Travnik na cevape put je malo kritican od Rame do Prozora,ostalo je super, zrak,krajolik,ljudi,meza,sta da kazem,ko je bio zna preporucam | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| | | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Krug po srednjoj Bosni(Rama,Prozor,Bugojno,Kupres) sub 12 stu 2011, 11:16 | |
| ... odličan je osječaj nešto ovako pročitati, nakon pročitanog UPITI fotografije i poželjeti uživo obići sva ta mjesta!
... ovo je bio jedan lijepi subotnje-jutarnji užitak! | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| | | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: Krug po srednjoj Bosni(Rama,Prozor,Bugojno,Kupres) sub 12 stu 2011, 11:58 | |
| | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Krug po srednjoj Bosni(Rama,Prozor,Bugojno,Kupres) sub 12 stu 2011, 14:44 | |
| kad se voziš po bosni nemoš faliti. i ja sam htio ovako nešto provozati ali me vrijeme nije išlo. znači to mi je dug.... | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Krug po srednjoj Bosni(Rama,Prozor,Bugojno,Kupres) sub 12 stu 2011, 16:11 | |
| ....lipo, lipo......evo ja te uzimam za vodića tamo na proljeće...... | |
| | | pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| Naslov: Re: Krug po srednjoj Bosni(Rama,Prozor,Bugojno,Kupres) sub 12 stu 2011, 17:58 | |
| | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Krug po srednjoj Bosni(Rama,Prozor,Bugojno,Kupres) ned 13 stu 2011, 08:49 | |
| hvala svma na lijepim komentarima | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
| Naslov: Re: Krug po srednjoj Bosni(Rama,Prozor,Bugojno,Kupres) ned 13 stu 2011, 08:50 | |
| - dragger je napisao/la:
- ....lipo, lipo......evo ja te uzimam za vodića tamo na proljeće......
bila bi mi cast i zadovoljstvo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Krug po srednjoj Bosni(Rama,Prozor,Bugojno,Kupres) | |
| |
| | | | Krug po srednjoj Bosni(Rama,Prozor,Bugojno,Kupres) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|