Početna stranicaPretraľnikPrera...odnosno izrada choppera - Page 2 610RegistracijaLogin

Prera...odnosno izrada choppera

Go down 
+29
breed
Lenči
Oyeyeye
Rocker-C
Firefighter
Virago535
Safet(y)
pinky
freshman
Picasoo MZ
nyll
sinisa
Beatnik
glavina01
webrider
Vladek
Kamikaza
palomas
Felix
asy
buralee
One Night Stand
magna
ica
rocky 61
kruns
cro.chopper
Suhi
mrljo#2
33 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
Autor/icaPoruka
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimesub 21 kol 2010, 21:57

svaka čast to je volja ................. dobar lijepo si to opisao, stavrno ti želim da čim prije i što bolje složiš svoj bike Laughing Laughing
[Vrh] Go down
kruns
man
man
kruns

Broj postova : 37
Godina imam : 46
Prebivalište : koprivnica
Vozim : suzuki bobber
Na forumu od : 19.06.2010

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimesub 21 kol 2010, 22:44

mrljo#2, rekao si da si odustao zbog papirnatih problema. jel se to tiče registracije i legalizacije ovog motora ili nekaj drugo? ako je ovo prvo možda da probaš nabaviti ramu sa papirima od mašine koja bi išla gore pa onda da gornji dio s brojevima te rame navariš na ovu koju si sam napravio?
[Vrh] Go down
rocky 61
cro chopper forum
cro chopper forum
rocky 61

Broj postova : 1738
Godina imam : 63
Prebivalište : Brčko BiH
Vozim : JL 250-5
Na forumu od : 01.05.2010

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimened 22 kol 2010, 00:28

Nije mrljo odustao nego sinisa.
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimened 22 kol 2010, 09:01

Shocked sa velikim zanimanjem pratim dalje temu. Ovo je jedna od boljih tema koja se pojavila u zadnjih par mjeseci.
[Vrh] Go down
pinky
cro chopper forum
cro chopper forum
pinky

Broj postova : 2862
Godina imam : 56
Prebivalište : Banja Luka
Vozim : Keeway Cruiser 250
Na forumu od : 23.01.2010

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimened 22 kol 2010, 15:18

Bravo majstore svaka ti čast vidi se da je volja i mašta zagarantovan uspjeh bez obzira šta uzeo da radiš, i samo naprijed i ja jedva čekam nastavak, do tada primi pozdrav iz BL i neodustaj dobro ti ide.......... dobar dobar dobar dobar dobar dobar cuga
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Godina imam : 57
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimesri 25 kol 2010, 14:27

magna je napisao/la:
kad san vidija ime teme, pomislija san kako eto opet neki biser priča priče kako će on.......
kad ono king king king napokon jedno ugodno iznenađenj
bravo i samo naprid dobar

Skoro da nisam ni otvorio temu. affraid E, kakav bi to za*eb bio... Bohmann

svaka cast
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
Virago535
man
man
Virago535

Broj postova : 371
Godina imam : 51
Prebivalište : Daruvar
Vozim : Honda Shadow 750 Spirit
Na forumu od : 26.06.2009

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimesri 25 kol 2010, 21:44

Svaka čast majstore ! king king
[Vrh] Go down
http://toni.skalnik@gmail.com
Firefighter
man
man
Firefighter

Broj postova : 89
Godina imam : 54
Prebivalište : Zagreb- Podsused
Vozim : Kawasaki kz 750 Twin Brat
Na forumu od : 12.07.2008

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimeuto 14 ruj 2010, 10:59

svaka cast svaka cast svaka cast svaka cast kazu ljudi nemre se to kod nas.... moze se i bolje nego kod americana....samo nema tolko mogucnosti i puno stvari uopce nije dostupno (tesko dostupno).... majstore svaka cast!!!! svaka cast svaka cast svaka cast
[Vrh] Go down
Rocker-C
cro chopper forum
cro chopper forum
Rocker-C

Broj postova : 1424
Godina imam : 47
Prebivalište : Čakovec-Nin
Vozim : H-D Softail Rocker-C ;H-D Sportster 1200.
Na forumu od : 30.11.2009

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimeuto 14 ruj 2010, 13:45

king king king svaka cast svaka cast svaka cast svaka cast svaka cast svaka cast
Ima li što novoga Question
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

Broj postova : 1668
Godina imam : 52
Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I
Vozim : HD - FLHTCUI '97
Na forumu od : 14.08.2010

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimeuto 14 ruj 2010, 15:23

Rocker-C je napisao/la:

Ima li što novoga Question

...momentalno sam svu pažnju preusmjerio na Sportstera, tak da ovaj malo pauzira. Iskreno ispuljunuo sam svu lovu za HD-a, a trebam kupit kotače za ovog i eventualno prednju vilicu ak' nađem nekog 'ko će mi izradit djelove za springer.
..no moj moto je strpljiv spašen, tak da....
.bit će,...
[Vrh] Go down
https://dragonflynsg.weebly.com
Rocker-C
cro chopper forum
cro chopper forum
Rocker-C

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimeuto 14 ruj 2010, 20:38

Ok, Mrljo... ma samo naprid sa sporsterom. nabaci koju sliku kad stigne... dancingbanana
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimeuto 14 ruj 2010, 21:21

Rocker-C je napisao/la:
Ok, Mrljo... ma samo naprid sa sporsterom. nabaci koju sliku kad stigne... dancingbanana

...pa već je stigo, a bogme sam ga već i predstavio!!! bok , a ti ga komentiro What a Face
[Vrh] Go down
Rocker-C
cro chopper forum
cro chopper forum
Rocker-C

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimesri 15 ruj 2010, 11:30

Embarassed Embarassed Embarassed Malo san se zbunio... sve u svemu dobar3
[Vrh] Go down
Oyeyeye
man
man
Oyeyeye

Broj postova : 301
Godina imam : 64
Prebivalište : tu negde
Vozim : biciklo
Na forumu od : 05.07.2010

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimesub 25 ruj 2010, 11:21

Sve je receno u ranijim postovima tako da cu ti samo reci steta sto nismo blizu jedno drugoga, ja moram da napravim masinu za savijanje cevi jer ce mi biti potrebna za roll bar , moracu ga imati zbog propisa.
Inace zajedno bi cuda napravili , ja sam fanatik postao za alate , samo da mi je alata , toga pravi u velikim kolicinama i neces pogresiti.
A sto se slika tice samo salji sa malom rezolucijom i nije problem , sve je lakse sa slikama , kad se to vidi .
Nego pitanje od kojih cijevi si pravio ram .
[Vrh] Go down
http://trikes.serbianforum.info
Lenči
man
man
Lenči

Broj postova : 187
Godina imam : 36
Prebivalište : Čakovec
Vozim : Harley Davidson 883 low
Na forumu od : 19.09.2010

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimesub 25 ruj 2010, 13:22

Stari svaka čast!! Živiš moj san!! samo tako nastavi i kako ti ljudi kažu skupljaj papire usput da legaliziraš cijelu priču! i molim te stavi što više slika jer tog nikad dosta!

PS:ovi iz OCC-a su isto tako počeli u garažici! svaka cast
[Vrh] Go down
Oyeyeye
man
man
Oyeyeye

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimesub 25 ruj 2010, 14:20

Lenči je napisao/la:
Stari svaka čast!! Živiš moj san!! samo tako nastavi i kako ti ljudi kažu skupljaj papire usput da legaliziraš cijelu priču! i molim te stavi što više slika jer tog nikad dosta!

PS:ovi iz OCC-a su isto tako počeli u garažici! svaka cast

jesu ali oni nisu imali problem sa papirologijom i prodavali su motore i ulagali u zgrade i alat , kod nas je to muka Isusova .
[Vrh] Go down
Lenči
man
man
Lenči

Broj postova : 187
Godina imam : 36
Prebivalište : Čakovec
Vozim : Harley Davidson 883 low
Na forumu od : 19.09.2010

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimesub 25 ruj 2010, 14:26

ISTINA, U AMERICI NEMA TOG SRANJA! GLAVNO DA IMA SVIJETLA I KOČNICE!
[Vrh] Go down
breed
cro chopper forum
cro chopper forum
breed

Broj postova : 512
Godina imam : 45
Prebivalište : Rijeka
Vozim : Kawasaki VN2000
Na forumu od : 14.08.2008

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimesub 25 ruj 2010, 17:22

Ovo je genijalno, kad jednog dana skupim pare, ako dođe taj dan, idem i ja u izradu vlastite mrcine...

svaka cast svaka cast svaka cast
[Vrh] Go down
https://www.linkedin.com/in/dahren/
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimesub 25 ruj 2010, 20:42

..drago mi je da vam se sviđa geek kaj deluckam
..e da dečki moji Amerika je zemlja za sebe.
Drukčiji standardi i ta sranja, no i oni su ljudi poput nas, isto se voze, isto rade i isto tako misle na svoju sigurnost ali ne... mi tu izmišljamo neke pizdarije i zakone.... ma ne mi, već neki tamo koji neznaju kaj je čaval neznaju zabit, oni kaj nikad ruke nisu smazali već samo mlate po teoriji.....
Tak' je u cijeloj nam državi, posao rade oni kaj nemaju pojma o ničem.... al' imaju pojma kak frknut milione i ne odgovarat za to ali ko' te pita i tak to mi plaćamo a mi smo samo "stoka sitnog zuba" kak je to rekal svojevremeno jedan naš predsjednik....
Nedaj bože da oćeš napravit kaj sa svojih deset da si vješt s alatima ,
...a ne, ne
.."imate li vi gospodine papir za to, jesteli išli u školu za to, imate li diplomu,imate ovo, imate onu???????
...aaa vi imate samo srednju školu!!??
..žao nam je!!!...raz1
..zato nam i je tak, onaj kaj zna nemože, a onaj kaj nema pojma, al' ima papir e to je naš čovjek...
..uuu al' sam zabrijal, no recite da to nije tak!!!!!!!!!???????????
Ali tu smo di smo, i možemo se j...t, dok ti za ovakve stvari traže kojekakve alaborate, certifikate i štati ja znam, tamo netko "sašvasa" prikolicu za auto nit' ga se pita za materijal ili varioca, ne bitno da ima dva "mačija oka".
Pa ti baja pretovri to to sranje od prikolice i glavinja ljevo desno i ugrožava sve oko sebe...no!!!

Da se ja vratim na ono za kaj sam i postavil ovaj post, bit će slika i takvih stvari, no kao što rekoh momentalno sam u "rem" fazi i na ovom projektu momentalno ne delam niš', ali budem vjerojatno sad' u zimi...

Netko je pitao za za cijevi, cjevi su šavne stjenke 2mm od 1 1/4", kada sam tražio bešavne hladno valjane od 3mm u Strojoprometu ih nisu imali, no sada ih imaju ali za ovaj projekt sam već sve spigal tak da..
Po projektu su od 3 mm no kak Ameri sve predimenzioniraju mislim da su tak' i to. Od 2mm su sasvim OK.
[Vrh] Go down
Oyeyeye
man
man
Oyeyeye

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimesub 25 ruj 2010, 21:09

evo citam tvoj post kao da citam svoj , ja sam zabrijao isto tako na njih i veoma sam ljut , divim se pekarima kad nesto zavare ali sam ljut na kurtona koji sidi u politickoj klupi i kroji mi propise za koje nema veze sa vezom.
Ja sam pitao za cijevi jer ja zelim sa besavnima da radim i to sad ne znam da se opredelim da li za 1" ili 3/4" 3mm zida , mada ja te cevi varim jos za tunel od bube i visak odsecam, tako da bi ih cisto stavio te debljine zbog sebe ne zbog atesta.( mada nedaj Boze prilikom nesrece ne pomaze nikakva savna ili besavna cev )
Da vam ja pokazem bubu koju sam kupio i kad sam je poceo rastavljati na cega je to izgledalo a bila je registrovana do o1.10.2010 znaci jos koji dan i ne daj boze da je biciklista naletio na nju ubio bi vozaca bube a oni meni traze roll bar jer prepolovljavam vozilo , strasno .No da ne odem u off tvoj rad me je odusevio i postrekao na jos vecu zelju za sto brzim napredovanju , mada i ja sam sa finansijama otanjio.
ali bit ce , ne zurim jer svakako necu ga voziti do lita .Tako da mi je i svejedno , polako i sam niko da me ne juri .
Reci mi sam si pravio onaj alat za savijanje civi ?
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimesub 25 ruj 2010, 21:25

..je sam sam ga napravio ak' imaš volju da ga sam radiš pustim ti nacrt na mail. Nacrt je kompletan i rađen je po nacrtu JD3 tube bender. Ako se precizno izvede glavni kotač s utorom i vodilica savijaš cijevi bez problema i napora.
Jedan savjet, kad sam savijao svoje šavne cijevi, savijao sam ih tako da mi je linija spoja cijevi bila okrenuta okomito na presjek cijevi, kako bi naprezenja na šav bila minimalna. Ujedno sam time dobio i liniju kojom sam pri svakom pomicanju cijevi imao cijev u vodoravnom položaju odnosno istoj prostornoj ravnini...
Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 M3b1
Da nebi bilo zabune ovo je slika savijačice iz trgovine...

Zadnja promjena: mrljo#2; pon 14 oľu 2011, 06:23; ukupno mijenjano 3 put/a.
[Vrh] Go down
istrian biker
man
man
istrian biker

Broj postova : 24
Godina imam : 49
Prebivalište : pula
Vozim : ..ma vozi ona mene znas di....
Na forumu od : 13.09.2010

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimened 26 ruj 2010, 09:25

svaka cast cuga
[Vrh] Go down
Oyeyeye
man
man
Oyeyeye

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimened 26 ruj 2010, 10:27

mrljo#2 je napisao/la:
..je sam sam ga napravio ak' imaš volju da ga sam radiš pustim ti nacrt na mail.

svakako da zelim , molio bih te da pustis na mail , poslo sam ti na privat poruke adresu .Hvala unaprid .
[Vrh] Go down
nenad barinić
cro chopper forum
cro chopper forum
nenad barinić

Broj postova : 2936
Prebivalište : vukovar
Vozim : Kawasaki VN2000 2005.
Na forumu od : 30.07.2009

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimeuto 28 ruj 2010, 19:08

Ma tebi je pravljenje choppera samo isprika da si napraviš hrpe alata Very Happy Very Happy Very Happy heheheh, zezam se! Prijatelju, majstor si od A do Ž, oduševljen sam i pratim sve što se dalje događa, dok ne ugledamo komplet motor, a to bi stvarno moralo biti, auuuuuuu... Koliko te novaca otprilike izašla izrada savijača za cijevi? Ja sam antitalent za te stvari, ali imam oca starog tokara koji bi se možda zainteresirao da mi napravi crash bar...
[Vrh] Go down
http://nenadbarinic.com/
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitimeuto 28 ruj 2010, 21:53

...pa izrada savijačice me je došla koliko košta 3m flaha debljine 12mm, nekih 150-200 kn. Nekaj punog željeza sam imal tak da to je nula bodova znam više tokara pa se svaki put ogrebem kod nekog 'for free' Nosač alata sam napravio i povario sam... Inače vjerojatno bi izišlo oko 700-900 kn bez posla.
Recimo da sve moram kupit i majstora platit izišlo bi me koliko košta u Americi nova oriđiđi, no ima mali problem, nismo u Americi Smile
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Prera...odnosno izrada choppera   Prera...odnosno izrada choppera - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Prera...odnosno izrada choppera
[Vrh] 
Stranica 2 / 3.Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Uvoz choppera
» Sklepavanje choppera
» samo za cro-choppera
» Pitanje oko prvog choppera