| preobrazba kivija | |
|
+25vstarrider webrider Rocker-C frrka Vladek TheSanja zoki-sk Munja fat boy oz_skroz13 StarBobo lord jebiki Jack Hedo Krešo klesoo mungos custom rider Quirin ica merla magna swileni HyperCube 29 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
zoki-sk man
Broj postova : 276 Godina imam : 45 Prebivalište : Sisak Vozim : Venox 250 Na forumu od : 02.10.2009
| Naslov: Re: preobrazba kivija sub 03 tra 2010, 19:00 | |
| Zanimljivo je ispalo.Munje su(bar po meni) genijalno uklopljene | |
|
| |
jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: preobrazba kivija sub 03 tra 2010, 20:12 | |
| Volan je ooodličan,lijepa čista linija,kabeli se ne vide...za pet Svjetla i retrovizori u skladu Ne znam kako je uživo ali na slikama airbrush više izgleda kao maskirna uniforma pa munje i isparana crna boja ne dolaze do izražaja Isto tako puno bi mu bio lipše stajala novija linija siceva .............još kad staviš nove(veće )gume i nove topove di će ti biti kraj Svakako lijep preobražaj i samo nek' te sluša | |
|
| |
swileni cro chopper forum
Broj postova : 2540 Godina imam : 34 Prebivalište : 53nja Vozim : Suzuki sv650s Na forumu od : 13.06.2009
| Naslov: Re: preobrazba kivija ned 04 tra 2010, 00:36 | |
| | |
|
| |
TheSanja girl
Broj postova : 420 Godina imam : 36 Prebivalište : Vinkovci Vozim : ...uskoro... Na forumu od : 10.12.2009
| Naslov: Re: preobrazba kivija ned 04 tra 2010, 15:23 | |
| | |
|
| |
HyperCube cro chopper forum
Broj postova : 601 Godina imam : 40 Prebivalište : Vrbovec Vozim : Yamaha MT-01 Na forumu od : 06.05.2008
| Naslov: Re: preobrazba kivija ned 04 tra 2010, 17:48 | |
| Jebiki mi cita misli, i ja sam vec razmisljao o novijem tipu sjedaa ali ne znam kako doci do tog sjedala na neki jeftiniji nacin a ne da moram ici kupovat novo...
U utorak idem na registraciju pa cu vjerojatno i u utorak izrezat stare topove van i nove stavit tak da i to vidite...
Kaj se airbrusha tice ja sam zadovoljan- trebalo je mozda jos jednom lakirat jel se osjeti pod prstima prijelazi airbrusha ali nema veze. moram se i vozit a ne samo sarafit po tome.... | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: preobrazba kivija ned 04 tra 2010, 17:58 | |
| Izgleda odlično! "Sitnica uvijek ima još, pa onda još i to, pa ovo bi moglo drugačije...." Znam kak ti je tak je i meni stalno nekaj da se mijenja ali došlao je vrijeme vožnje i sad samo peglaj a kad dođe lošije vrijeme onda mijenjaj... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: preobrazba kivija ned 04 tra 2010, 18:28 | |
| Savršeno svaka čast sviđa mi se kaj se sjedala tiče ja budem dao tapetaru da mi stavi gel i pretapicira , |
|
| |
Hedo cro chopper forum
Broj postova : 3302 Godina imam : 37 Prebivalište : Santa Domenica Vozim : Cruisera Na forumu od : 16.07.2009
| Naslov: Re: preobrazba kivija ned 04 tra 2010, 19:41 | |
| Svaka čast care! Skidam kapu...imaš najljepšeg kivija. još jednom svaka čast...zavidan sam | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: preobrazba kivija ned 04 tra 2010, 20:59 | |
| - HyperCube je napisao/la:
- Jebiki mi cita misli, i ja sam vec razmisljao o novijem tipu sjedaa ali ne znam kako doci do tog sjedala na neki jeftiniji nacin a ne da moram ici kupovat novo...
. kad neko bude prodavao kivija sa takvim sjedalom dajmu svoj uz nadoplatu, i svi sritni | |
|
| |
frrka man
Broj postova : 118 Godina imam : 47 Prebivalište : ZAGREB DUBRAVA Vozim : HYOSUNG AQUILA GV 650 I Na forumu od : 14.03.2009
| Naslov: Re: preobrazba kivija ned 04 tra 2010, 23:14 | |
| krasno uzivaj u voznji | |
|
| |
Broj postova : 601 Godina imam : 40 Prebivalište : Vrbovec Vozim : Yamaha MT-01 Na forumu od : 06.05.2008
| Naslov: Re: preobrazba kivija ned 04 tra 2010, 23:22 | |
| hvala svima na pohvalama. Samo se nadam da budu i ljudi ne tenickom tak reagirali kad vide motor- bojim se da me ne zafrkavaju radi svjetla i radi volana ali valjda nece...ž
Kad stavim nove topove i kad ga spustim na zadnjem kraju poslikam jos pa stavim. | |
|
| |
Rocker-C cro chopper forum
Broj postova : 1424 Godina imam : 47 Prebivalište : Čakovec-Nin Vozim : H-D Softail Rocker-C ;H-D Sportster 1200. Na forumu od : 30.11.2009
| Naslov: Re: preobrazba kivija pon 05 tra 2010, 12:00 | |
| | |
|
| |
webrider cro chopper forum
Broj postova : 2802 Godina imam : 55 Prebivalište : Vtc Vozim : Suzuki Intruder VL 800 Na forumu od : 07.01.2008
| Naslov: Re: preobrazba kivija uto 06 tra 2010, 08:45 | |
| Jako lijepo urađeno! Uživaj! | |
|
| |
Krešo man
Broj postova : 134 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Honda Shadow 750 ACE Na forumu od : 18.04.2009
| Naslov: Re: preobrazba kivija pon 12 tra 2010, 08:35 | |
| Stvarno je ljepo ispo kivi. :hapy2: | |
|
| |
vstarrider man
Broj postova : 353 Godina imam : 47 Prebivalište : Sarajevo - Rajvosa Vozim : VStar 650 Classic Na forumu od : 14.12.2007
| Naslov: Re: preobrazba kivija pon 12 tra 2010, 10:39 | |
| lijepo to izgleda, samo mi se sjedalo nimalo ne dopada, predebelo je i stvarno mi je krivo da si ulozio novac u keewaya, po meni si ga ipak trebao prodati pa ovaj novac ulozen u ovo zajedno sa novcem od prodaje dati na neki polovan ali kvalitetniji motor neces moci vratiti ulozeno, niti ces tako lako prodati motor i pored prerada ovo je super zezancija u slucaju da si milioner | |
|
| |
| Naslov: Re: preobrazba kivija pon 12 tra 2010, 11:44 | |
| A gle ja ga planiram voziti jos godinu dvije i prodat za koliko ce ici. Uloženo nitko nikad ne dobije nazad a nekad moram i malo izgubit za gust. Nisam htio ulazit u kredit neki da kupim motor kak spada a za novce koje sam dao za ovaj motor nisam mogao kupiti nista posteno. Mene je taj motor do sada kostao oko 15000 kn sve skupa sa ovom preradom i motorom tak da mi nije zao novaca. a mislim da bi te novce trebao dobit nazad....
A u meduvremenu skupljam novce pa onda sve skupa mislim da bi bilo dovoljno da kupim nekaj posteno....
To je moje razmisljanje barem.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: preobrazba kivija pon 12 tra 2010, 12:54 | |
- A gle ja ga planiram voziti jos godinu dvije i prodat za koliko ce ici. Uloženo nitko nikad ne dobije nazad a nekad moram i malo izgubit za gust. Nisam htio ulazit u kredit neki da kupim motor kak spada a za novce koje sam dao za ovaj motor nisam mogao kupiti nista posteno. Mene je taj motor do sada kostao oko 15000 kn sve skupa sa ovom preradom i motorom tak da mi nije zao novaca. a mislim da bi te novce trebao dobit nazad....
A u meduvremenu skupljam novce pa onda sve skupa mislim da bi bilo dovoljno da kupim nekaj posteno....
To je moje razmisljanje barem.... Nemislim ti pamenovati znaš me ali koliko sam vidio tj kaj su mi drugi rekli po cijeloj našoj ljepoj Hrvatskoj iako imam slabiji motor nema mjesta gdje me se ne vidi tj gdje se ne vozim ja sam prezadovoljen sa svojim da fali snage istina ali ostalo neznam kaj bi više tražio ,udoban a kaj je najbitnije pouzdan po svim vremenskim uvjetima samo redoviti servis , |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: preobrazba kivija pon 12 tra 2010, 12:56 | |
| Još nekaj vrak te zemi kada bumo ga zalili heheheheheheheh |
|
| |
| Naslov: Re: preobrazba kivija pon 12 tra 2010, 13:50 | |
| - grofDado je napisao/la:
- HyperCube je napisao/la:
- A gle ja ga planiram voziti jos godinu dvije i prodat za koliko ce ici. Uloženo nitko nikad ne dobije nazad a nekad moram i malo izgubit za gust. Nisam htio ulazit u kredit neki da kupim motor kak spada a za novce koje sam dao za ovaj motor nisam mogao kupiti nista posteno. Mene je taj motor do sada kostao oko 15000 kn sve skupa sa ovom preradom i motorom tak da mi nije zao novaca. a mislim da bi te novce trebao dobit nazad....
To je moje razmisljanje barem.... Nemislim ti pamenovati znaš me ali koliko sam vidio tj kaj su mi drugi rekli po cijeloj našoj ljepoj Hrvatskoj iako imam slabiji motor nema mjesta gdje me se ne vidi tj gdje se ne vozim ja sam prezadovoljen sa svojim da fali snage istina ali ostalo neznam kaj bi više tražio ,udoban a kaj je najbitnije pouzdan po svim vremenskim uvjetima samo redoviti servis , da sad vidim da sam napisao tak da izgleda da taj motor ne valja nis sto apsolutno nije istina- ja prezadovoljan Ja sam ga dotjerao da mi bude onak kak sam htio. Jos to nije to ali to ce se napraviti. jos bi trebala ici slika jedna na tank i moram jos jednom sve lakirati jel se osjeti sad pod prstima... Uglavnom ja sam motorom zadovoljan i kad sam ga kupovao nisam ocekivao to. Sad su i novi topovi gore i motor sad grmi ali doslovno. Sve me strah da cu imati problema sa murijom... A ti grofe kad si negdje blizu javi se, motorom neidem u grad jel mi nedaju parkirat tu na poslu pa onda picim vlakom(a i djabe mi je tak). Ja sam u principu poslije 16 doma. Ak se ne vidimo prije onda 01.05 u Vrbovcu na motorijadici maloj. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: preobrazba kivija pon 12 tra 2010, 23:14 | |
| Naravno da se vidimo ali 1.5 sam se obečal Zagorcima ali ima dana |
|
| |
fat boy man
Broj postova : 337 Godina imam : 40 Prebivalište : Osijek Vozim : sve :P Na forumu od : 20.02.2008
| Naslov: Re: preobrazba kivija čet 22 tra 2010, 00:42 | |
Uglavnom ja sam motorom zadovoljan i kad sam ga kupovao nisam ocekivao to. . HHMMMm? | |
|
| |
| Naslov: Re: preobrazba kivija čet 22 tra 2010, 07:13 | |
| | |
|
| |
nenad barinić cro chopper forum
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
| Naslov: Re: preobrazba kivija čet 22 tra 2010, 17:32 | |
| Meni je sasvim ok. Lijepo izgleda, iako je za moj ukus Cruiser izgled samodovoljan. Najvažnije je da si ti zadovoljan. A AB? Airbrush je uvijek lijep!!! | |
|
| |
k@n man
Broj postova : 323 Godina imam : 40 Prebivalište : Petrinja Vozim : Keewey Cruser 250 V2.0 / RUSKO ĐUBRE / Dkw rt175 / Mz Ts250/1 Kawasaki GPZ550 UNITRACK X 2 Na forumu od : 06.04.2008
| Naslov: Re: preobrazba kivija čet 22 tra 2010, 21:00 | |
- fat boy je napisao/la:
- HyperCube je napisao/la:
Uglavnom ja sam motorom zadovoljan i kad sam ga kupovao nisam ocekivao to. . HHMMMm? Pa nisam kaj... Novi u motorima sam bio, kupio kineza kojeg osim tebe i par pojedinaca nije niko hvalio...
Al vozit sam se morao, a i volim saraft pa reko ko ga hebe... idem pa kud puklo.
Ispalo je i vise nego sam ocekivo... BTW. pogledaj ovo: https://cro-chopper.forumcroatian.com/tehnikaservisidijelovidodatna-opremanet-shop-i-dr-f10/stelanje-rasplinjaea-t8273-15.htm#223598
Mozes ovu zadnju sliku casice fergazera pokazat onome koji ti je servisirao motor.... To nije cisceno kak je kupljen.... Sta ti ocekujes od covjeka koji srevisira motor da ti rastavlja i cisti karburatore na svakom servisu ?????? Mozda da ti usput i skine glavu pogleda karike i preslozi getribu ? | |
|
| |
fat boy man
Broj postova : 337 Godina imam : 40 Prebivalište : Osijek Vozim : sve :P Na forumu od : 20.02.2008
| Naslov: Re: preobrazba kivija čet 22 tra 2010, 23:32 | |
| kan nije nitko spominjao generalku,neg sam se ja zacudio,ovaj cruiser je moj prvi motor i ja njegov prvi vlasnik,i mogu reci da me je sluzio sto se moglo vidjeti i po kilometrazi koju je presao u nepunih godinu dana. za to vrijeme servisiran,jednom mjenjana sajla kvacila( u servisu pretegnuli pa puklo kod ruckice) pa me iznenadilo ono u hypovom postu "kad sam ga kupovao nisam ocekivao to" | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: preobrazba kivija | |
| |
|
| |
| preobrazba kivija | |
|