|
|
| Keeway - servis i serviseri | |
|
+11magna Jack Vitorio cityn Leso oluja jebiki maki1985 starac dragger oktalz505 15 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
maki1985 man
Broj postova : 139 Godina imam : 39 Prebivalište : split Vozim : Kawasaki EL250B Na forumu od : 20.06.2009
| Naslov: Re: Keeway - servis i serviseri sri 08 srp 2009, 23:29 | |
| - oluja je napisao/la:
- Dok je pod garancijom trebao bi ga servisirat u ovlaštenom servisu da ti ne propadne garancija.
A poslje redovne servise (ulje, filteri...) možeš i sam napravit ili nađeš nekog majstora ili starog bikera koji se malo više kuži. A za slučaj kvara i izmjene djelova nema ti druge nego ovlašteni serviser. Evo ti link svih ovlaštenih prodajno servisnih centara za KeeWay u HR: http://www.benelli.com.hr/lista.html Šta se tiče linka,morat ću ispravit nešto,a to je Split,ova dva navedena servisa u Splitu NE POSTOJE.Mayer ima 9 miseci da je otiša iz Splita i možeš samo u Trogir u njega tj. u Trogiru je dučan a servis njegov u Seget Vranjicu(a i taj mayer je stari lisac,koji nema baš puno veze sa motorima,za koji god motor pitaš uvik je odgovor ma taj ti je odličan ne kvari se,ma bez greške,nema mane),a Moto Patricia je toliki škart od DUČANA(jer to nije nikakav servis ka sta su naveli u spisku) da je to za nevirovat,tamo san kupija svoj skuter Keeway Flash,kad san se dogovorija sa prodavačen da ču doč vidit i kupit skuter koji san narucija ceka san ispred ducana koji je bija zatvoren,kad ono momak radi na dva mista,jer mu gazda drzi dva ducana jedan do drugog,tj on prodaje ribolovnu opremu a ducan sa skuterima je u biti ka skladište di dodes uzmes,a platis u ribolovnom ducanu.I on te šalje u "ovlašteni servis" koji je privatni servis baotiana na crno,oni koji su u splitu znat ce da Joke servisira baotiane i tamo su me iz moto patricie poslali(kako zvuci glupo moto patricia a ono ribolovni ducan)a Joke(serviser) nema pečata niti je ovlašteni serviser. Tako da u Splitu nema ovlaštenog servisa za Keeway,i čak san kontaktira uvoznika Keewaya u Zg,jer san natira ovoga iz Patricije da mi da broj,koji nije tija dat jer je to broj samo za ovlaštene prodavace za nabavu motora...I kad san nazva i pita Keeway uvoznika di da servisiram bivši skuter,rekli su da ce me kontaktirat i nisu se više javili, niti odgovarali na mail,tako kad mi je propišala vakum pumpa(naravno u garantnom roku) koja je točno smištena inad svičice mora naručit u zagrebu u ducanu motormania ,di su bili ljubazni i poslali poštom dio koji san sam stavija jer san sam i svatija da je vakum pumpa.(naravno pokuša san preko moto patricie di san uza skuter ali oni su mi rekli da samo serviser može naručit dio,jer da oni ne narucuju ovako strankama,koji idioti) Tada san svatija da ču morat sam servisirat skuter! Vi u Zg-u bar imate oko 7 servisera keewaya. Zbog toga san se i odlučija za Yamahu jer u servisu Yamaha Pribudić&Borčić momci su profesionalni i susretljivi... | |
| | | starac man
Broj postova : 77 Godina imam : 72 Prebivalište : Vinica Vozim : Nazalost trenutno ništa Na forumu od : 05.05.2009
| Naslov: Re: Keeway - servis i serviseri pet 17 srp 2009, 21:57 | |
| Jučer napravio servis u ovlaštenom servisu. Sve cijene iste, osim rada koji je pao na 150 kuna. Vratili mi ostatak ulja i platio sam ukupno 445 kuna. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Keeway - servis i serviseri sub 18 srp 2009, 12:37 | |
| Namjerno nisam odgovarao na ovu temeu jer nisam objektivan, da pojasnim moj keeway cruzier servisira se kod vikija bolšeca a on mi je frend pa tako cijena rada i dijalova skoro da me ne koštaju niš ali kaj se intervala servisa tiće nekaj je promjenjeno sa novim modelima tj intervali su povečani za 2000 km tako da sada servis je svakih 4000 km bar tako piše u mojoj servisnoj knjižici |
| | | starac man
Broj postova : 77 Godina imam : 72 Prebivalište : Vinica Vozim : Nazalost trenutno ništa Na forumu od : 05.05.2009
| Naslov: Re: Keeway - servis i serviseri ned 19 srp 2009, 04:33 | |
| - grofDado je napisao/la:
- Namjerno nisam odgovarao na ovu temeu jer nisam objektivan, da pojasnim moj keeway cruzier servisira se kod vikija bolšeca a on mi je frend pa tako cijena rada i dijalova skoro da me ne koštaju niš ali kaj se intervala servisa tiće nekaj je promjenjeno sa novim modelima tj intervali su povečani za 2000 km tako da sada servis je svakih 4000 km bar tako piše u mojoj servisnoj knjižici
mislim da su servisi na 2000 pretjerani i da ću nakon isteka garancije mijenjati ujle jednom godišnje na oko 3000 km | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Keeway - servis i serviseri ned 19 srp 2009, 11:26 | |
| - starac je napisao/la:
- grofDado je napisao/la:
- Namjerno nisam odgovarao na ovu temeu jer nisam objektivan, da pojasnim moj keeway cruzier servisira se kod vikija bolšeca a on mi je frend pa tako cijena rada i dijalova skoro da me ne koštaju niš ali kaj se intervala servisa tiće nekaj je promjenjeno sa novim modelima tj intervali su povečani za 2000 km tako da sada servis je svakih 4000 km bar tako piše u mojoj servisnoj knjižici
mislim da su servisi na 2000 pretjerani i da ću nakon isteka garancije mijenjati ujle jednom godišnje na oko 3000 km Istina ali mora ti biti jasno da oni od toga žive zato su smanjeni intervali kod jeftinijih motora |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Keeway - servis i serviseri ned 19 srp 2009, 16:05 | |
Istina ali mora ti biti jasno da oni od toga žive zato su smanjeni intervali kod jeftinijih motora i zato treba znati ljude koji taj posao rade odlicno, vrlo pedantno i za neku normalnu cijenu. . . kao recimo majstor Lija. . . lanac + lancanici sa zamjenom. . . konrola i ciscenje pakni zadnje kocnice ( bubnja, dobosa, drum ). . . zamjena ulja prednje kocnice. . . 1150 kn, sve zajedno. . . | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Keeway - servis i serviseri ned 19 srp 2009, 20:10 | |
| Istina ali problem je dvogodišnja garancija kužiš traže žig ali ako pogledaš kaj je pod garancijom onda se isplati otoći kod takvog majstora |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Keeway - servis i serviseri ned 19 srp 2009, 20:47 | |
- Istina ali problem je dvogodišnja garancija kužiš traže žig ali ako pogledaš kaj je pod garancijom onda se isplati otoći kod takvog majstora
vidis, zanimljivo. . . sta zapravo garancija pokriva. . . da ti iskreno kazem, pojma nemam. . . vjerojatno neke masivne defekte na masini. . . pucanje glave, i takve stvari. . . | |
| | | oktalz505 man
Broj postova : 168 Godina imam : 53 Prebivalište : Sladojevci - SL Vozim : Keeway Supershadow 250 Na forumu od : 26.06.2009
| Naslov: Re: Keeway - servis i serviseri čet 23 srp 2009, 12:07 | |
| Eto, bio na servisu na 2000 km, platio 480 kn. Naplaćeno 2L ulja (razlika mi nije vraćena, stare svjećice nisu pokazane, kao ni "stari" filter ulja) .Naravno naplaćen je i sitni potrošni materijal ( što god da to je ), i zanimljivo, čep kartera Slažem se da svaki dio ima svoju cijenu, naravno i rad koji je inuvidualan od majstor do majstora, ali mislima daje 2000 km ipak prečest interval za takve troškove. Da, i za dva dana motor stane zbog taloga u karburatoru Čišćenje karburatora i ugradnja filtera mi nije naplaćena ( srećom sam bio blizu servisa), aili sramota dok sam se vukao kroz cijeli grad do servisa, prvom u leru, jer čim bi dodao gas motor bi crko, je NEPROCJENJIVA | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Keeway - servis i serviseri čet 23 srp 2009, 13:18 | |
| - oktalz505 je napisao/la:
- , aili sramota dok sam se vukao kroz cijeli grad do servisa, prvom u leru, jer čim bi dodao gas motor bi crko, je NEPROCJENJIVA
nije mi baš jasno kako se ide prvom u leru cijena od 480 kuna je stvarno minimalna (ulje je cca 160 kn, svečice cca 60 kn sat rada 150 kn itd), ali i nju možeš izbjeć inakon isteka garancije. filter goriva ti stvarno ne pokazuje sliku o servisu nego o benzinu i to je relativno | |
| | | karlovac man
Broj postova : 323 Godina imam : 49 Prebivalište : karlovac Vozim : keeway cruiser Na forumu od : 09.05.2009
| Naslov: Re: Keeway - servis i serviseri pet 24 srp 2009, 11:52 | |
| - oktalz505 je napisao/la:
- Eto, bio na servisu na 2000 km, platio 480 kn. Naplaćeno 2L ulja (razlika mi nije vraćena, stare svjećice nisu pokazane, kao ni "stari" filter ulja) .Naravno naplaćen je i sitni potrošni materijal ( što god da to je ), i zanimljivo, čep kartera
Slažem se da svaki dio ima svoju cijenu, naravno i rad koji je inuvidualan od majstor do majstora, ali mislima daje 2000 km ipak prečest interval za takve troškove. Da, i za dva dana motor stane zbog taloga u karburatoru Čišćenje karburatora i ugradnja filtera mi nije naplaćena ( srećom sam bio blizu servisa), aili sramota dok sam se vukao kroz cijeli grad do servisa, prvom u leru, jer čim bi dodao gas motor bi crko, je NEPROCJENJIVA da se i ja malo raspišem o zanimljivoj temi. Naime ja sam svog ljepotana kupio godinu i pol kod Goričkog gdje nisam dobio 2L ulja gratis (pisalo na keeway stranicama) za prvi servis skočio u janbo servis (ovlašteni servis)jer imam garanciju oni zamijenili ulje i filter ulja (više se cijene ne sjećam) i rekli da mi je motor krivo složen i poriktali ga,radi ko urica jedino kaj mi se dešavalo da nije htio upaliti,sknuvši svječicu ista čađava ko dimnjak,kupio bolje sviječice i na servis u v.goricu motomanija. Čovijek pogledao i ustanovio fergazer (nije se moglo poriktati omjer zraka i goriva) zamjena istog (nisam platio- garancija)jedino kaj sam morao platiti su ruke gdje su me oderali 300kn i odlučio da više po tzv.ovlaštenim servisima ne idem jer (moje mišljenje) sucks.Od sad sve radim sam. Zamijenio ulje 20W50 silkolene - 2L 145kn, filter ulja (normalno) yamahin 75kn rad-neprocjenjivo. Dragi moji frendovi dok imam vas i ovaj forum prčkam sam po motoru jer znam da će te mi vi sigurno pomoći i na tome sam vam beskrajno zahvalan,a ako nešto nedaj Bože rikne ima na forumu odličnih mehaničara kojima ću rado doći da mi odklone kvar i popiti Stoga hrać u ruke i ako možete sami prćkajte po motoru. | |
| | | scorpion11 cro chopper forum
Broj postova : 8 Godina imam : 52 Prebivalište : Zagreb Vozim : Keeway Cruiser Na forumu od : 16.08.2009
| Naslov: Re: Keeway - servis i serviseri ned 16 kol 2009, 23:24 | |
| - Jack je napisao/la:
- grofDado je napisao/la:
- Istina ali problem je dvogodišnja garancija kužiš traže žig ali ako pogledaš kaj je pod garancijom onda se isplati otoći kod takvog majstora
vidis, zanimljivo. . . sta zapravo garancija pokriva. . . da ti iskreno kazem, pojma nemam. . . vjerojatno neke masivne defekte na masini. . . pucanje glave, i takve stvari. . . ne.. pucanje poklopca kilometar sata, prekidači skupa sa kučištem, slomljeni retrovizor, nogar za suvozača.. to mi je sve zamjenjeno u garanciji!!! | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| | | | scorpion11 cro chopper forum
Broj postova : 8 Godina imam : 52 Prebivalište : Zagreb Vozim : Keeway Cruiser Na forumu od : 16.08.2009
| Naslov: Re: Keeway - servis i serviseri uto 18 kol 2009, 08:28 | |
| ima i gorih, samo šute.. moj vozi i odem s njim do Cavtata bez problema.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Keeway - servis i serviseri uto 18 kol 2009, 20:32 | |
| Vidio sam svakakvih crusiera ali neki su takvi zbog vlasnika, a neki su stvarno zeznuti u procesu proizvodnje samo ni jedan servis neželi priznati da je greška u proizvodnji. |
| | | scorpion11 cro chopper forum
| Naslov: Re: Keeway - servis i serviseri uto 18 kol 2009, 22:24 | |
| slažem se s grofDadom.. ja ne kažem da je moj cruiser super kavlitetan, ali što se tiče samog motora i mehanike nema prigovora, a ove sitnice koje odlaze, samo neka odlaze u prve dvije godine garancije da se otklone sve te sitne mane.. | |
| | | Vitorio man
Broj postova : 381 Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Keeway - servis i serviseri pet 02 lis 2009, 09:15 | |
| koji lanac staviti?kaže serviser da bi ga trebao mijenjati...imam 4000km..labav je a na nekim mjestima nategnut previše...uh...kažite koji savjet...hvala.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Keeway - servis i serviseri pet 02 lis 2009, 09:17 | |
| Lanac od 25 koraka ima više proizvođača ali je najboli onaj s gumicama jer ne ruži i manje se troši koštaju od 300 kn do 500 kn , bilo bi dobro odmah zamjeniti i zupčanike |
| | | jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: Keeway - servis i serviseri pet 02 lis 2009, 13:55 | |
- Lanac od 25 koraka ima više proizvođača ali je najboli onaj s gumicama jer ne ruži i manje se troši koštaju od 300 kn do 500 kn , bilo bi dobro odmah zamjeniti i zupčanike
Zupčanike na 4000km.... Viktorio....kupi lanac original za keewaya kod servisera a možeš i od Yamahe virago 250 jer paše za njega.Sama cjena istih ti je pokazatelj kvalitete,pa izvoli sam odlučit koji ćeš. | |
| | | zdravko man
Broj postova : 264 Godina imam : 56 Prebivalište : Zagreb Vozim : keeway supershadow 250 (palim ga na guranje) Na forumu od : 02.07.2009
| Naslov: Re: Keeway - servis i serviseri ned 08 svi 2011, 13:30 | |
| Na servis interval od 6500km otisao sam kod gorickog u jastrebarsko. Na motoru mi je zamjenjeno ulje, filter, svjecice, ociscen lanac, podesena sajla kvacila i to sve za 400kn. Zadovoljan sam uslugom i nemam prigovora. Na savjet sam zamjenio i prednju gumu koja je tvornicka i stavio sam Savu. To me dodatno kostalo 350kn sa zamjenom.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Keeway - servis i serviseri | |
| |
| | | | Keeway - servis i serviseri | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|