| Hyosung Aquila GV250 | |
|
+82mosor GreatJumbo mbani83 Oyeyeye kozmo chipo swileni ica tosimoto Domagoj Roby Emil Eagle Disko Nindza DB ninek achy dudo george KekoWaspnation zeljko0810 calc69 The Root Of All Evil Gljivi LAY`z`ASS Boar mungos RUDA Crusader skorpac Laci-luc phoenix_dreamer KRESIMIR11 zingshad asy jebiki Leso boris1984 gusgus zuta guja medo Parizer Night rider Tomyslav HyperCube cro.chopper buletov Kum kevin lomax Tomo-vz lord A-250 dmr klesoo mustra Safet(y) stain Saba magna Jack sef-sale webrider Vitorio THE CHOPPER KID drak Easy-R wild_horse labud Cumi zida tata Piva Vladek floradesign Genesis051 lukylipik Zmija dragger levak1 Yzzy Free Spirit merla palomas 86 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| |
| |
ninek man
Broj postova : 249 Godina imam : 56 Prebivalište : Opatija Vozim : Suzuki VS 600 Na forumu od : 24.06.2009
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 čet 02 srp 2009, 22:07 | |
| - palomas je napisao/la:
- calc69 je napisao/la:
- pazi da te ne ' oženi' ...
Hvala na upozorenju! Puno sam toga do sada ja naručio izvana, jako puno! NIKAD DO SADA nije me nitko prevario, ali slažem se da treba biti oprezan! Za početak ću naručiti samo nešto radi probe... Drago mi je da si izguglao novog dobavljača , jer dobavljača nikad dosta Ja se spremam ovog mjeseca ili početkom osmog u mađariju jer sam negdje pročitao da je tamo najjeftinije, ako tko već ima iskustva za hyosunga nek javi inače za MZ sam u nagyakaniszsszssgzfgai sve nabavljao kod jednog lika pred unazad 5-6 i dvadeset godina unatrag, naravno EMZA je bila krcata i klope i drugih gluposti | |
|
| |
skorpac cro chopper forum
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 03 srp 2009, 09:05 | |
- Čini mi se jako dobra vijest za sve vlasnike Hyosunga: pronašao sam još jednog prodavača rezervnih dijelova, koji je inače i ovlašteni dealer, pa dijellove dobiva direktno od tvornice, i šalje ih po čitavom svijetu, po super povoljnim cijenama!
http://www.hyosungsource.com/
Web site mu baš nije nešto posebno, ali piše da se kod njega mogu naručiti i dijelovi koje nema u ponudi...
Samo neke od cijena:
zračni filter - 4,91 USD razvodni lanac - 22,90 kuplung sajla - 3,82 ručica kuplunga - 2,73 centralni nogar - 12,00 (bez vijka za učvršćenje) cilindar - 50 USD glava cilindra - 218 USD klip - 12,00 USD
Uskoro ću stupiti u kontakt s njime, pa vam javim više detalja! Ima u ponudi i windshield! Jeeebeno .... aj javi ako budeš kaj naručivao pa da uzmemo u jednoj narudžbi. Ja bi uboo onaj mali windshield ... žemo? .. jedino kajme brine je to kaj sam probao naruchiti pa mi kaže No shipping available to the selected country .. ako kaj iskemijaš javi ... ja bi to stvarno ubo! | |
|
| |
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 03 srp 2009, 09:50 | |
| Poslao sam mu mail sa pitanjem u vezi načina plaćanja, troškova slanja i ostalim detaljima, koji nedostaju na tim stranicama... Vidjet ćemo što će on, i dali će bilo što odgovoriti!?
Moguće je da smo se prerano poveselili.... | |
|
| |
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 03 srp 2009, 11:40 | |
| .. daj malo pozitivne mantre ... nemoj se prijevremeno bedirati | |
|
| |
ninek man
Broj postova : 249 Godina imam : 56 Prebivalište : Opatija Vozim : Suzuki VS 600 Na forumu od : 24.06.2009
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 03 srp 2009, 11:59 | |
| - skorpac je napisao/la:
- .. daj malo pozitivne mantre ... nemoj se prijevremeno bedirati
Ja mislim da on (palomas) već previše vremena provodi za kompjuterom pišući postove i guglajući a tamo negdje pod prašinom zaprašenog perja tužna parkirana orlica zakaj ne bi otperjali ili otprhali po to šta trebate u Slo ili H kad čujem da ima i nije skupo usput lijepa i možda bi bilo dobro otvoriti topic "dijelovi aquila gdje i za koju lovu"??? kaj mislite | |
|
| |
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 03 srp 2009, 12:05 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 03 srp 2009, 12:10 | |
| - ninek je napisao/la:
- zakaj ne bi otperjali ili otprhali po to šta trebate u Slo ili H kad čujem da ima i nije skupo
Za Mađarsku ne znam, niti cijene dijelova, niti lokacije gdje ih se može nabaviti. U Sloveniji sam bio samo jednom, kupio sam lanac, lančanike i još neke stvari, direktno kod generalnog uvoznika za Sloveniju. Ali po cijenama ispada da je onda jeftinje naručiti od Richarda iz Koreje, i još uštediš na vremenu i na potrošenom benzinu. http://www.richardhyosunggvgt.com/gv125250bodyparts.htm | |
|
| |
ninek man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 03 srp 2009, 12:47 | |
- ninek je napisao/la:
- zakaj ne bi otperjali ili otprhali po to šta trebate u Slo ili H kad čujem da ima i nije skupo
Za Mađarsku ne znam, niti cijene dijelova, niti lokacije gdje ih se može nabaviti. U Sloveniji sam bio samo jednom, kupio sam lanac, lančanike i još neke stvari, direktno kod generalnog uvoznika za Sloveniju.
Ali po cijenama ispada da je onda jeftinje naručiti od Richarda iz Koreje, i još uštediš na vremenu i na potrošenom benzinu.
http://www.richardhyosunggvgt.com/gv125250bodyparts.htm dobro onda slovenija otpada negdje sam vidio da se spominje pećuh u Hungary i da su cijene vrlo povoljne što mogu pretpostaviti da je točno (barem za mojeg vremena i vladavine MZ-a) najbliža bi bila Nagykanisza a tebi pogotovo (kaj je to 60km) još kad se sjetim da je tip u dućanu natucal hrvatski sve 5 dobro, mi smo onda išli i zbog i zbog i zbog no sad sam ja mnogo mirniji i finiji čovjek u zlatnim godinama :queen: | |
|
| |
Disko Nindza man
Broj postova : 220 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : U tranziciji Na forumu od : 20.08.2009
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 čet 20 kol 2009, 20:35 | |
| Bok svima! Danas sam se napokon registrirao, a forum znam posjetiti povremeno. U Aquilu sam se zaljubio još prije više od godinu dana, ali nema se para pa nisam ništa htio zapitkivati itd. No, ovih mi se dana ukazala jako povoljna prilika da od prijatelja uzmem novu (0 km) Aquilu. Pretpostavljam da je 2008. model, nisam je još vidio. Čitajući vaše dojmove i kritike nemam dvojbi što se tiće kvalitete i pozudanosti. Jednostavno trebam nešto što će me sigurno dovesti od točke A do točke B, da je pri tome udobno za mene i curu i da podnosi neka kraća putovanja, što sumnjam da će biti problem jer sad redovito jednom tjedno zapičim sa skuterom od 50ccm starcima u Križevce. No, vidim da ovdje svi vozite starije modele. Pa me zanima da li itko ima iskustva sa ovim novim modelima, sa jednim ispušnim loncem i ajnšpricom? Kakvi su po kvaliteti i pouzdanosti? Bolji, lošiji, isti? Svima puno hvala na bilo kakvom savjetu | |
|
| |
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 21 kol 2009, 07:01 | |
| .. ček da se Parizer javi .. on ima noviju.... | |
|
| |
ninek man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 21 kol 2009, 07:44 | |
| - Disko Nindža je napisao/la:
- Bok svima!
Danas sam se napokon registrirao, a forum znam posjetiti povremeno. U Aquilu sam se zaljubio još prije više od godinu dana, ali nema se para pa nisam ništa htio zapitkivati itd. No, ovih mi se dana ukazala jako povoljna prilika da od prijatelja uzmem novu (0 km) Aquilu. Pretpostavljam da je 2008. model, nisam je još vidio. Čitajući vaše dojmove i kritike nemam dvojbi što se tiće kvalitete i pozudanosti. Jednostavno trebam nešto što će me sigurno dovesti od točke A do točke B, da je pri tome udobno za mene i curu i da podnosi neka kraća putovanja, što sumnjam da će biti problem jer sad redovito jednom tjedno zapičim sa skuterom od 50ccm starcima u Križevce. No, vidim da ovdje svi vozite starije modele. Pa me zanima da li itko ima iskustva sa ovim novim modelima, sa jednim ispušnim loncem i ajnšpricom? Kakvi su po kvaliteti i pouzdanosti? Bolji, lošiji, isti? Svima puno hvala na bilo kakvom savjetu
Pozdrav Križevcima i tebi! Eto baš danas dolazim na orlici u moje Križevce gdje sam mlijeko sisao i prve motore vozio. Drago mi je da ti se sviđa Aquila i za tu cijenu i registraciju i troškove održavanja i nadogradnje teško da ćeš naći bolje. Imam stariju orlicu ali sam na zadnjih par bikesusreta vidio noviju i osim ubrizgavanja i ispuha sve je isto (svako godište ima neke razlike u detaljima npr. ručice, cdi ali to su nijanse, a bike je uglavnom koncepcijski nepromijenjen). Na svojoj sam u ovih skoro 2 mjeseca napravio nekih 2500km i sve igra da ne može bolje. Naravno pod punom opremom i sa lakšom polovicom očekivano je za 250 da trebaš više okretaja ali da se putovati bez problema vamo-tamo 400-500km. Čak sam se iznenadio da je potrošnja oko 3,3l što naravno ovisi o tome kako je voziš. Dobro, napravio sam i neke modifikacije (otvaranje auspuha, jet kit karburatora, veći prednji zupčanik itd...) ali da i nisam bio bih zadovoljan prije navedenim. Dakle dobrodošao u svijet malih ali sretnih !!! P.S.: i kak skorpac veli: čekaj Parizera pa buš iz prve ruke nešto saznal. | |
|
| |
ninek man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 21 kol 2009, 07:55 | |
| | |
|
| |
Disko Nindza man
Broj postova : 220 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : U tranziciji Na forumu od : 20.08.2009
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 21 kol 2009, 07:58 | |
| | |
|
| |
ninek man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 21 kol 2009, 09:08 | |
| Stacionirat ću se u Brezovljanima kod Sv.I. Žabno gdje imam djedovinu vikend kuću. Baci mob na PM pa ti se javim da se negdje nađemo u Kž na cugi. | |
|
| |
Disko Nindza man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 21 kol 2009, 12:18 | |
| Parizer, javi se Da čujem dojmove o novoj | |
|
| |
ninek man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 21 kol 2009, 12:27 | |
| vjerojatno je negdje na godišnjem jer ga bar tjedan dana nije na forumu ak se negdje fura bar budeš imao friškije dojmove | |
|
| |
Disko Nindza man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 21 kol 2009, 12:30 | |
| Super, onda još bolje Ionako neću kupovati motor tako super skoro | |
|
| |
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 21 kol 2009, 15:50 | |
- Čini mi se jako dobra vijest za sve vlasnike Hyosunga: pronašao sam još jednog prodavača rezervnih dijelova, koji je inače i ovlašteni dealer, pa dijellove dobiva direktno od tvornice, i šalje ih po čitavom svijetu, po super povoljnim cijenama!
http://www.hyosungsource.com/
Svratio sam kratko na forum (iako nemam namjeru postavljati odabrane Youtube uratke), nego obavještavam sve vlasnike Hyosunga - vaš (i moj) san se je (napokon) ostvario! Originalni rezervni dijelovi, po senzacionalno niskim cijenama! Kad sam prvi puta pisao o tome, stranice su im još bile u izradi, a sada su potpuno funkcionalne, sa automatskim izračunom troškova slanja (EMS - međunarodna brza dostava). Potrebno se je samo regitrirati na taj sajt, sa vašim punim imenom i adresom (to je ujedno i adresa dostave). Evo što sam ja naručio (odaberite valutu u kunama) 2 ea. Air Filter kn 56.30 1 ea. Clutch Cable kn 21.89 1 ea. Front Brake Lever kn 15.64 2 ea. Oil Filter kn 27.52 1 ea. Oil Strainer Cap kn 9.38 1 ea. Rear Brake Pedal kn 87.57 1 ea. Rear Turn Signal kn 37.53 1 ea. Clutch Lever kn 15.64 2 ea. Head Gasket kn 68.81 1 ea. Front Brake Pad kn 18.77 ................................................... Sub-Total: .....................kn 359.07 Zone Rates (Shipping to HR (1 x 6.50lb(s))): kn 279.83 ......................................................................... Total: ..........................kn 638.90 Za svaki artikl poznata je njegova težina, i tako se dobivaju ukupni troškovi dostave. Treba mu par dana da nabavi i pošalje dijelove, i za samo 4 dana od slanja, paket mi je dostavljen na kućnu adresu. Nisam platio ni lipe carine! Rezervne ručice kuplunga i kočnice - po 15 kn, kuplung sajla 22 kn, centralni nogar za 60 kn... ludilo od cijena! Naručujte za budućnost, dok se vlasnik ne predomisli!
Zadnja promjena: palomas; pet 21 kol 2009, 16:03; ukupno mijenjano 3 put/a. | |
|
| |
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 21 kol 2009, 15:51 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 21 kol 2009, 15:52 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 21 kol 2009, 15:59 | |
| Ja sam se prvi registrirao, i moja narudžba trebala je biti prva. Ali oni su pogriješili kod izrade stranica, pa su za Hrvatsku u programu za "Zone Rates - Shipping to" napisali međ. oznaku CRO umjesto HR, tako da sam izgubio dva tjedna, dok oni nisu skužili zašto sve automatski ne radi za Hrvatsku.
Ali sada sve radi bez greške. Platio sam sam sa PayPaloom, koji je integriran u njove stranice. | |
|
| |
lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 21 kol 2009, 16:41 | |
| Zbog ovih cijena mi dođe da kupim Aquilu... | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 21 kol 2009, 17:16 | |
| - lord je napisao/la:
- Zbog ovih cijena mi dođe da kupim Aquilu...
Slažem se... | |
|
| |
Eagle cro chopper forum
Broj postova : 589 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : Intruder M800 Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 21 kol 2009, 17:51 | |
| Ovo je stvarno super jeftino! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 | |
| |
|
| |
| Hyosung Aquila GV250 | |
|