Početna stranicaPretraľnikmontiranje nosača bisaga i dodatnih svjetala na Virago XV110 610RegistracijaLogin

montiranje nosača bisaga i dodatnih svjetala na Virago XV110

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
Hrki
man
man
Hrki

Broj postova : 165
Godina imam : 48
Prebivalište : Rijeka/Selce
Vozim : Yamaha XV 1100 Virago
Na forumu od : 19.06.2008

montiranje nosača bisaga i dodatnih svjetala na Virago XV110 Empty
PostajNaslov: montiranje nosača bisaga i dodatnih svjetala na Virago XV110   montiranje nosača bisaga i dodatnih svjetala na Virago XV110 Icon_minitimečet 14 svi 2009, 15:54

Pozdrav svima!

Kupio sam nosače bisaga od Highwayhawka za svog Viraga i sad ih ne znam montirati puca1
Molio bih ako netko slučajno zna pa da me savjetuje..

Takodjer, gdje da vozim motor da mi spoje 2 dodatna svjetla? rado bih sam to sve pospajao i montirao ali jednostavno sam drvo, Javor - tambura za takve stvari.

Unaprijed zahvaljujem!

Hrki
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: montiranje nosača bisaga i dodatnih svjetala na Virago XV110   montiranje nosača bisaga i dodatnih svjetala na Virago XV110 Icon_minitimečet 14 svi 2009, 19:40

Da si bliže, lako bi bilo.
Ovako, valjda će se javiti koji sugrađanin.

Ako ne, ovlašteni servis ili bilo koji drugi.
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: montiranje nosača bisaga i dodatnih svjetala na Virago XV110   montiranje nosača bisaga i dodatnih svjetala na Virago XV110 Icon_minitimečet 14 svi 2009, 19:54

Hrki je napisao/la:
rado bih sam to sve pospajao i montirao ali jednostavno sam drvo, Javor - tambura za takve stvari.

Unaprijed zahvaljujem!
Hrki

ugledaj se na lorda, manuale instrukcije u ruke i dimi, ako zapneš slikaj i objavi na forum pa će ti se pomoći
[Vrh] Go down
Hrki
man
man
Hrki

Broj postova : 165
Godina imam : 48
Prebivalište : Rijeka/Selce
Vozim : Yamaha XV 1100 Virago
Na forumu od : 19.06.2008

PostajNaslov: Re: montiranje nosača bisaga i dodatnih svjetala na Virago XV110   montiranje nosača bisaga i dodatnih svjetala na Virago XV110 Icon_minitimečet 14 svi 2009, 21:28

manje više uspio sam namontirati sve..

Nosači bisaga se love za imbuse koji drže gornji kraj amortizera te za vide od stražnjih žmigavaca.

Nosač dodatnih svjetala sam namontirao zajedno sa svjetlima..
Sada samo preostaje spajanje svjetala na struju.. e sad.. to STVARNO ne znam, čak niti odakle da krenem..!! puca1

Svaki savjet je dobrodošao!

Hrki
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

PostajNaslov: Re: montiranje nosača bisaga i dodatnih svjetala na Virago XV110   montiranje nosača bisaga i dodatnih svjetala na Virago XV110 Icon_minitimepet 15 svi 2009, 07:59

Hrki je napisao/la:
Nosač dodatnih svjetala sam namontirao zajedno sa svjetlima..
Sada samo preostaje spajanje svjetala na struju.. e sad.. to STVARNO ne znam, čak niti odakle da krenem..!! Svaki savjet je dobrodošao!

Pretražio sam na netu podatke o snazi alternatora za tvoj motor, našao sam samo sajtove koji ih prodaju, ali nažalost nema tehničkih podataka o tome koliko ampera daju.

Što se tiče spajanja, preporučam ti da potražiš nekog autoelektričara, ili poznanika kome je to struka. To nije neki težak ili veliki posao, ali sigurno nije za nekoga tko se prvi puta sa tim susreće.

Trebalo bi na početku izvršiti mjerenja sa strujnim kliještima, spojiti privremeno za probu dvije dodatne (klasične) žarulje 55/60 W, upaliti ih i vidjeti dali se akumulator pri tome previše ne prazni.

Ako se ne prazni, lampe se mogu spojiti na način da obje istovremeno rade kao i glavna lampa, tj. sa dugim ili kratkim svjetlima. Naravno, to bi moralo iči preko dodatnog prekidača, jer dodatna svjetla ti neće trebati po danu, ili kad se voziš po dobro osvijetljenoj prometnici.

Također treba pogledati za kakve žarulje su te tvoje lampe uopće predviđene, taj podatak bi trebao biti negdje naveden.
[Vrh] Go down
tamigo
man
man
tamigo

Broj postova : 135
Godina imam : 64
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Yamaha VIRAGO 750 / 94g
Na forumu od : 29.12.2007

PostajNaslov: Re: montiranje nosača bisaga i dodatnih svjetala na Virago XV110   montiranje nosača bisaga i dodatnih svjetala na Virago XV110 Icon_minitimepet 15 svi 2009, 16:30

nemoj se brinuti za akumulator, ja sam na svojoj 750ici stavil dva dodatna fara sa normalnim žaruljama i sve radi super. Jedino sam pogrešil kaj nisam stavil nekakav relej ( tak su mi bar rekli) prije šaltera za svjetla (dugo-kratko) . Moral buš pojačati osigurač za svjetla. kod mene je bil od 15A a sad je 20A i sve pet. Svjetla rade dugo- kratko sva tri.Bdv. onaj relej služi navodno da se preko njega pale svijetla i da se ne pregrijava šalter. Tak su mi rekli.Nebum ti pričal o sistemu spajanja, to nek ti ipak napravi neko ko se kuži, bar buš imal s kim popit pivicu za tih pol vure posla. Pozdrav
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: montiranje nosača bisaga i dodatnih svjetala na Virago XV110   montiranje nosača bisaga i dodatnih svjetala na Virago XV110 Icon_minitime

[Vrh] Go down

montiranje nosača bisaga i dodatnih svjetala na Virago XV110
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Instalacija svjetala
» Montiranje auspuha
» spajanje dodatnih farova