Početna stranicaPretraľnikspajanje dodatnih farova  610RegistracijaLogin

spajanje dodatnih farova

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
Zlac
cro chopper forum
cro chopper forum
Zlac

Broj postova : 3127
Godina imam : 44
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : Suzuki M 1800 R
Na forumu od : 08.11.2010

spajanje dodatnih farova  Empty
PostajNaslov: spajanje dodatnih farova    spajanje dodatnih farova  Icon_minitimepet 27 svi 2011, 22:09

zanima me kak da spojim dodatna dva svijetla na motor
dakle motor je vn 900 classic, nabavio sam 2 fara hepco becker pa me zanima shema spajanj na motor , možda pitanje za vlasnike vn-aspajanje dodatnih farova  P1010009fdspajanje dodatnih farova  P1010007oa
[Vrh] Go down
zed12
cro chopper forum
cro chopper forum
zed12

Broj postova : 1932
Godina imam : 50
Prebivalište : ni vrit ni mimo
Vozim : da
Na forumu od : 02.03.2010

PostajNaslov: Re: spajanje dodatnih farova    spajanje dodatnih farova  Icon_minitimepet 27 svi 2011, 22:14

http://www.kawasaki.com/Site/kawasaki/techpubs/English/instl_instr/ii_K32001010A.pdf

Ovo su instrukcije za orginal lightbar, ali valjda je to sve isto.
[Vrh] Go down
Zlac
cro chopper forum
cro chopper forum
Zlac

PostajNaslov: Re: spajanje dodatnih farova    spajanje dodatnih farova  Icon_minitimened 29 svi 2011, 20:00

da la tu nema kako se spaja scratch
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: spajanje dodatnih farova    spajanje dodatnih farova  Icon_minitimened 29 svi 2011, 20:18

U faru imas zice. + i -
Uguras zice sa dodatnih farova unutra pospajas ih i sve rijeseno
[Vrh] Go down
Zlac
cro chopper forum
cro chopper forum
Zlac

PostajNaslov: Re: spajanje dodatnih farova    spajanje dodatnih farova  Icon_minitimepon 30 svi 2011, 17:42

magna je napisao/la:
U faru imas zice. + i -
Uguras zice sa dodatnih farova unutra pospajas ih i sve rijeseno

a sta s osiguračem i prekidačem ,i minus mi je u faru tak da mi je samo plus van fara scratch
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: spajanje dodatnih farova    spajanje dodatnih farova  Icon_minitimepon 30 svi 2011, 17:55

andreja900 je napisao/la:
dakle motor je vn 900 classic, nabavio sam 2 fara hepco becker pa me zanima shema spajanja na motor

......prosurfaj malo forumom, ja sam postavio tu temu baš za vnčeka......imaš baš shematski prikaz.....

...odgovor je sljedeći: ako su žarulje 35W onda ide + u svijetlo na poziciju a - nađeš....
...ako su žarulje 55W (većina) OBAVEZNO preko releja.......
[Vrh] Go down
Zlac
cro chopper forum
cro chopper forum
Zlac

PostajNaslov: Re: spajanje dodatnih farova    spajanje dodatnih farova  Icon_minitimepon 30 svi 2011, 17:58

dragger je napisao/la:
andreja900 je napisao/la:
dakle motor je vn 900 classic, nabavio sam 2 fara hepco becker pa me zanima shema spajanja na motor

......prosurfaj malo forumom, ja sam postavio tu temu baš za vnčeka......imaš baš shematski prikaz.....

...odgovor je sljedeći: ako su žarulje 35W onda ide + u svijetlo na poziciju a - nađeš....
...ako su žarulje 55W (većina) OBAVEZNO preko releja.......

roker hvala svaka cast
[Vrh] Go down
rocky 61
cro chopper forum
cro chopper forum
rocky 61

Broj postova : 1738
Godina imam : 63
Prebivalište : Brčko BiH
Vozim : JL 250-5
Na forumu od : 01.05.2010

PostajNaslov: Re: spajanje dodatnih farova    spajanje dodatnih farova  Icon_minitimepon 30 svi 2011, 21:51

One su sigurno od 55 w i mora ići relej , trebao bi imati na ambalaži od lampi shemu spajanja , ali bih ti savjetovao da kupiš sam relej on ti je oko 50 -ak kuna i odeš električaru da ti to spoji jer sam možeš napraviti gadnu pizdariju.
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: spajanje dodatnih farova    spajanje dodatnih farova  Icon_minitimeuto 31 svi 2011, 07:57

u faru imaš konektore kako sam i reka (okrugli su) . plus konektor spojiš na glavni kontakt releja, a s drugim komadom žice povežeš drugi glavni kontakt releja i farove. paralelno sa plus konektora koji si već spojio na relej uzmeš još jednu živu i preko prekidača je spojiš na jednu stranu špule (napajanja) releja, a drugu stranu špule spojiš na masu ili na onaj minus konektor.
dakle kad pomakneš ugrađeni prekidać na upaljeno , + dođe do špule te aktvivira relej koji spoji glavne kontakte te se dovede + na farove.
ovi slobodnoi konektori u faru su došli izravno sa glavne razvodne ploče i već imaju osigurač u liniji. iste takve konektore imaš i isod sica te naa njih možeš spojiti utičnicu za upaljač

to je teorija, sad samo još da vidiš u praksi kako je to fizički odrađeno i eto ti riješenje
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: spajanje dodatnih farova    spajanje dodatnih farova  Icon_minitime

[Vrh] Go down

spajanje dodatnih farova
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Dugo ili kratko svjetlo (ugradnja dodatnih farova)
» Aquila GV250 EFI i spajanje navigacije