| Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow | |
|
+70karlovac ninek bare lukylipik zeljko0810 Baphomet LAY`z`ASS Boar mungos noname THE CHOPPER KID učo_sb aristel frrka buralee calc69 Saba franc k@n Leso micky mala bestija Dog Soldier Parizer Laci-luc harly Tomo-vz freshman austrijanac nightspirit phoenix_dreamer buletov fat boy jura Krišo RUDA Genesis051 magna Night rider shadow zingshad zuta guja glavina01 KekoWaspnation stain LUKAČ li-st webrider boris1984 zida nmauzer brkoXL custom rider mustra dac Jack asy medo cro.chopper Vilko dragger Soulhealer Vida Frntas lord tata necchi jebiki Munja palomas Quirin skorpac 74 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pet 06 vel 2009, 13:28 | |
| Jedva čekam drugi tjedan, tad će valjda motor opet biti kompletiran i spreman za vožnju! Jedino šteta ovog vikenda, kad je tako lijepa prilika za vožnju! | |
|
| |
skorpac cro chopper forum
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pet 06 vel 2009, 14:51 | |
| Je ak ga uspijem kresnuti Ovaj vikend doma knaufam, pa se tak tješim | |
|
| |
zuta guja cro chopper forum
Broj postova : 626 Godina imam : 40 Prebivalište : Dugo Selo (okolica) Vozim : yamaha xv 535 Na forumu od : 09.08.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow sub 07 vel 2009, 12:45 | |
| cestitam ti na pili | |
|
| |
zingshad man
Broj postova : 78 Godina imam : 54 Prebivalište : HR Vozim : ccm Na forumu od : 09.10.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow sub 07 vel 2009, 18:50 | |
| Čestitam na pili ! Nevjerojatno u kojem stanju si je zatekao. Kolko je bila cijena s obzirom na stanje? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow sub 07 vel 2009, 21:45 | |
| |
|
| |
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow sub 07 vel 2009, 23:05 | |
| .. evo danas je kiša padala ... uglavnom danas su mi bili gotovi djelovi kaj sam nosio na lakiranje... jako je lijepo ispalo.... tank sam probao staviti na motor i meni 10 puta bolje izgleda nego onako crveno... motor izgleda ful ozbiljnije .. sada sam u fazi uljepšavanja tanka... složio sam si motiv... jedan reaper sa ptičicom (vranom) na prstu..... Crtež je scanniran i obrađen kao digitalna fotka, te prebačen u vektore.. ovo na tanku je samo isprintano na papiru da se vidi kako će slika leć na sam tank... Možda ga još bacim u jedan od plavih ili zelenih nijansi.... to mi još mora dozrijeti u meni.... .... zašto baš taj motiv... vrlo jednostavno... ukoliko mi dođe da se malo previše otmem samokontroli ..... reaper je tu da me podsjeti da je on uvijek tu negdje kraj mene i da samo čeka.... - zingshad je napisao/la:
- Čestitam na pili ! Nevjerojatno u kojem stanju si je zatekao. Kolko je bila cijena s obzirom na stanje?
Razumna ... skoro pa u skladu sa izgledom Nego već sam Vam pisao, nije ona u lošem stanju, samo ju je trebalo dobro očistiti i upicaniti | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow sub 07 vel 2009, 23:12 | |
| krasno samo si to trebao odmah dati da se odradi jer sad mora matirati ,oslikati i ponovo bezbojni ,ili nedajbože misliš stavit naljepnicu . Ma to nikako jel . |
|
| |
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow sub 07 vel 2009, 23:20 | |
| .. ne bude išla naljepnica! Uglavnom na motor će ići drugi tank ali ne još sada jer čekam da mi ga sestrična donese iz USA-a. Ovaj motiv će biti na foliji (folija za oblačenje automobila ... ), a na drugom tanku ću ga ja izvući sa airbrushom. Što se tiće folije.... jako dobra stvar... čak sam mislio obući cijeli tank u nju. Sve ovisi o kojoj je foliji rijeć... ima onih ful jeftinih i onih ful skupih.... o tome ovisi i sama kvaliteta... Uglavnom kvalitetna folija se ne može skinuti osim brušenjem... isto kao i lak Vidio sam dosta radova kolega na folijama za koje bi na prvu, pa čak i na drugu rekao da je to airbrushano... kad ono prrrr folija! Daleko je otišla ta grafika i tehnika.... kad uhvatim malo vremena budem prekopao stare diskove i puknuo par fotki da vidite kaj se sve sa folijom radi i 'ko sve i na čem se koristi... ..odoh ja u krpe.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow ned 08 vel 2009, 00:00 | |
| nisam pristalica naljepnica i folija , a ti kako hočeš |
|
| |
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow ned 08 vel 2009, 08:31 | |
| .. nisam niti ja, ali ne da mi se zezati i dva puta trošiti novaca i vremena u par mjeseci... kad dođe novi tank onda ide i prava slika... do onda će folija krasiti tank. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow ned 08 vel 2009, 08:48 | |
| uredno prijatelju , |
|
| |
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pon 09 vel 2009, 22:45 | |
| Evo polako black widow počinje sjajiti... ovo je fotka od prek jučer ... Malo sam je očistio i odmah mala sjaji Fotke nisu baš jer su sa moba... | |
|
| |
mustra cro chopper forum
Broj postova : 673 Godina imam : 35 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki er6n Na forumu od : 01.07.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pon 09 vel 2009, 22:52 | |
| uuu odlično kolega vidim da si si dao truda svaka čast | |
|
| |
shadow cro chopper forum
Broj postova : 1100 Godina imam : 38 Prebivalište : Livno, Boravište: Zagreb Vozim : Honda VT1100 shadow Na forumu od : 15.03.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow uto 10 vel 2009, 00:14 | |
| bit će to jako lijepo... | |
|
| |
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow uto 10 vel 2009, 09:34 | |
| Je lepo bu zgledal. I sad mi već puno ljepše zgleda. Crna mu baš paše (barem meni). Ovak crni mi izgleda ozbiljnije od njegovih prijašnjih boja. Joj da. Stavio sam mu jučer na prednji blatobran sivu crtu koja prati samu liniju blatobrana... jako dobro izgleda. Danas popodne idem kod frendice to za stvarno zaljepiti na oba blatobrana, te idemo probati nekaj sa tankom i reaperom riješiti. Stavim fotke kad to složimo. | |
|
| |
zingshad man
Broj postova : 78 Godina imam : 54 Prebivalište : HR Vozim : ccm Na forumu od : 09.10.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow uto 10 vel 2009, 10:10 | |
| Za neprepoznat ! | |
|
| |
Night rider cro chopper forum
Broj postova : 821 Godina imam : 36 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago Na forumu od : 26.06.2008
| |
| |
glavina01 man
Broj postova : 197 Godina imam : 48 Prebivalište : makarska Vozim : prerada chopper bobber Na forumu od : 06.11.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow uto 10 vel 2009, 11:14 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow uto 10 vel 2009, 11:23 | |
| .. do kamikaze moram pod obavezno, ali ne da me kudi kak mi je motor zmazan, nego da riješimo onu kavu koju dogovaramo od kad je u bolnici bio .... | |
|
| |
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| |
| |
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow uto 10 vel 2009, 12:07 | |
| he he ... to je tek prva ruka .. malo sam samo prašinu sa nje skinuo.... Znaš kaj mi je drago .. kako je tip od kojeg sam je uzeo iz istre, a tamo je zemlje crvena... kada sam je malo prebrisao... laknulo mi je... Za večino pomisli da je to hrđa... to je bila crvena prašina.... tak da mi je mam lakše .. sutra ga bum valja probal zaverglati.... nadam se da bum uspio zapaliti?!? Ak ne bu.... onda bum trebal stručnu pomoć oko rastavljanja i čiščenja ferge...! Čisto zato da prvi puta to sam ne delam. | |
|
| |
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow uto 10 vel 2009, 12:18 | |
| - skorpac je napisao/la:
- Ak ne bu.... onda bum trebal stručnu pomoć oko rastavljanja i čiščenja ferge...!
Čisto zato da prvi puta to sam ne delam. Nemoj se žuriti sa rastavljanjem rasplinjača, jer moja Aquila je prošla više od 33.000 km, a rasplinjač nikad nije bio niti taknut! Postoji filter za gorivo, tak da iza njega ne može baš proći puno nečistoća! Radije dobro sprejem natopi prekidač bočne nožice za parking, jer ponekad se tamo hoće izgubiti kontakt, ako prijeđeš preko večih neravnina na kolniku. U taj prekidač s vremenom se uvuče vlaga i prašina, a nedostatak kontakta izaziva trenutno gašenje motora. | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow uto 10 vel 2009, 12:25 | |
| kad sam osjetio da se sistem zašporka ulio sam malo aditiva za čišćenje karburatora i sve 5 | |
|
| |
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow uto 10 vel 2009, 12:29 | |
| TNX na savjetu.... inaće znaš da sam ga gural doma... motor mi se počeo gasiti nekoliko sekundi nakon što sam ga prešaltao iz 4 u 3. brzinu, te nakon što sam skrenuo... pokušao sam dati gas ali motor je radio samo blm, blm, blm.... onda sam ga dok sam još bio recimo u zaletu šaltnuo u 2 i probao ga tako kresnuti.... uzalud... nakon toga sam ga rastavio očistio.... surtra ga bum valjda složio. Imam još jedan problem... sve je odpojeno, kazaljka goriva je skroz gore, kao da je tank pun... ? Sutra budem vidio na čem sam... imam service manual i tamo sam vidio kako mogu isprobati da li pumpa radi. Budem sve eletro spojeve našpricao i očistio prije kresanja ... ak ne bu niš od toga onda te zovem | |
|
| |
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow uto 10 vel 2009, 12:30 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow | |
| |
|
| |
| Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow | |
|