| Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow | |
|
+70karlovac ninek bare lukylipik zeljko0810 Baphomet LAY`z`ASS Boar mungos noname THE CHOPPER KID učo_sb aristel frrka buralee calc69 Saba franc k@n Leso micky mala bestija Dog Soldier Parizer Laci-luc harly Tomo-vz freshman austrijanac nightspirit phoenix_dreamer buletov fat boy jura Krišo RUDA Genesis051 magna Night rider shadow zingshad zuta guja glavina01 KekoWaspnation stain LUKAČ li-st webrider boris1984 zida nmauzer brkoXL custom rider mustra dac Jack asy medo cro.chopper Vilko dragger Soulhealer Vida Frntas lord tata necchi jebiki Munja palomas Quirin skorpac 74 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
skorpac cro chopper forum
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow ned 01 vel 2009, 16:57 | |
| Da ne otvaram dvije teme.. jedna u my bike, a druga ovdje... svoju zarđalu ragu budem tu predstavio. ... prije dva tri tjedna.. uzeo sam jednu aquilu GV250, koju treba rastaviti,očistiti i sastaviti jer je prijašnji vlasnik Über konjina koji nije ulagao baš neki preveliku trud u nju.... nije je čistio... niti ju je baš najbolje održavao... obljepioju skoro pa cijelu sa kretenskim naljepnicama (ajd morao iako se o ukusima ne razgovara ).... tipa razlita mrlja boje (.. i to na tanku!!!!) ... faking supid ashol , .. dosta kroma je propalo.... razvaljen sic ... čak je maca na njemu kanđe oštrila ... uglavnom nadam se da makina nije oštečena. Vozio sam je nekih 5 km... i onda se nešto sa gorivom zaštopalo ( upravo radim na tome)... pa sam motor gurao doma 2,5km.. a mrcina nije baš lagana, ima oko 200 kg ... nije mi se nasred ceste dalo skidati tank jer da sam ti išel raditi i da mi se nakaj zakompliciralo... vjerojatno bi sad bio i izgoren .. ..sad sam je na pola rašerafio... i spremam je za lakiranje....dok se to lakira, probao budem riješiti tekući problem, ujedno budem zamjeno ulje i filtere... svječice već jesam... Evo par fotki da se vidi kako to izgledala u komadu, te kako izgleda danas... kako budem nešto novo radio tako ću i fotke stavljati... Palomas tebi još jedan TNX, dok se necchi budem zahvalio kad mi sic bude gotov .. samo se nadam da flamovi ne budu bili u duginim bojama Fotke stavim u drugi post. | |
|
| |
Quirin cro chopper forum
Broj postova : 1704 Godina imam : 48 Prebivalište : Sisak Vozim : VIRAGO XV 535 Na forumu od : 23.07.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow ned 01 vel 2009, 16:59 | |
| Izgleda da te čeka puno posla....... Sretno | |
|
| |
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow ned 01 vel 2009, 17:03 | |
|
Zadnja promjena: skorpac; ned 01 vel 2009, 17:25; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow ned 01 vel 2009, 17:05 | |
| skorpac, što reči - vidio sam tvoje fotke s detaljima, prije nego si ih stavio ovdje....
Uvijek se nađe "posebno talentiranih" "vlasnika", čiji je največi i jedini talenat u tome - kako zapostaviti, neodržavati i pokvariti na motoru, sve što se pokvariti može.
Teško mi je zamilisti da netko može toliko nebrige posvetiti svom motoru, ali očito je da postoje i takvi.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow ned 01 vel 2009, 17:52 | |
| e škorpac naj** si dok ne doteraš to . Vijke sve hrđave mjenjaj i zamjeni za sa prokromovim ili barem istim ali novima . a ostalo puno strpljenja polir paste krpe i sati proveseno na njemu . dalje ćeš vidjeti kojim redom . Samo se sigurno ništa neće napraviti zato sretno imaš malo do sezone kreni odmah . |
|
| |
Munja cro chopper forum
Broj postova : 1634 Godina imam : 51 Prebivalište : požega-ulica od zakona Vozim : V Strom 1000 , t11 , vivasitv Na forumu od : 25.11.2007
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow ned 01 vel 2009, 19:33 | |
| puno truda i vremena i sve se da sredit. imao sam ja i veće krame koje sam prije odlaska na susrete 3dana polirao i šarafao. | |
|
| |
jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow ned 01 vel 2009, 19:42 | |
| | |
|
| |
necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow ned 01 vel 2009, 19:59 | |
| nije to baš tako grozno kako sam si ja zamišljala, da te malo utješim bilo bi bolje da je to u stanju kakvom bi trebalo bit, al, ajd, malo truda i bit će sve kako treba s ,naravno, novim prekokrasnim sicem, pa nek druge mace grebu po njemu i btw, čestitke, još jednom | |
|
| |
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow ned 01 vel 2009, 20:07 | |
| ... pa krenuo sam, kaj se ne vidi ... ovo što je na fotkama to se mjenja, malena im 17000km, meni se ne žuri.. ja ću to polagano dotjerati u red. Poliranje boje neće biti potrebno jer lakiram sve u mat crno . Volan ću plastificirati u mat crno. Uglavnom me pali to kaj ću ga cijelog rastaviti i sastaviti pretežno sam i onda ću znati na kaj sam zajašio! Išao sam namjerno na Aquilu 250 iz više razloga... ljubav na prvi pogled ( hoblam na nju već duže vrijeme ), njen robustan izgled, živahnost, dosta je udobna, cijena. Već se duže vrijeme premišljam što da uzmem ( cirka godina dana)... nešto preko 1000 ili nešto slabije?!? .. odlučio sam se na Aquilu zbog gore navedenog + ostali troškovi tipa cijena djelova, rege... motor mi prvenstveno treba za kretanje po Zagrebu. Tak da mi 2000+kn rege doista nije potrebno, rađe svoje cure za te nofce odvedem u šoping Vozio sam motore 1000+ccm ... vozio sam i skutere..... vozhio sam krosere i čopere.... kruzere i sportske ... na kraju se odlučio na Aquilu, večina se neće složiti sa mnom... ali ima nas svakakvih. Ja se nadam da ću biti jako zadovoljan sa tom ragom kad je složim po svome.... ukoliko ću je redovno održavati.... služila bu ona meni jako puno i dugo. Unazad 5 godina sam počeo kompenzirati, jer sam prije toga uvije išao glavom kroz zid.... vjerojatno to dođe sa godinama | |
|
| |
tata man
Broj postova : 458 Godina imam : 65 Prebivalište : Slavonski Brod Vozim : bicikl...nekad Na forumu od : 24.11.2007
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow ned 01 vel 2009, 20:23 | |
| bez brige glavno da si ti sebi udovoljio a već znaš od ostalih sa foruma koji ga voze da su redom svi vrlo zadovoljni i kvalitetom i pouzdanošću palac gore meštre krpu polirpastu i udri dok ne budeš zadovoljan | |
|
| |
lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow ned 01 vel 2009, 21:09 | |
| Hehe Super, jako mi je drago da si ispunio san. Dobro si odabrao, dosada sam čuo samo riječi hvale za Aquiu. Čestitke, želim ti da ju što prije središ, sa što manje iznenadnih izdataka, i što prije na cestu s njom. Kaj samo za po Zagrebu? Idemo po svijetu... | |
|
| |
Frntas man
Broj postova : 358 Godina imam : 34 Prebivalište : samobor Vozim : Ybr custom 125, kawasaki z400 Na forumu od : 03.05.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow ned 01 vel 2009, 21:56 | |
| cestitam na bajku meni jedan od ljepsih i sretno sa sredivanjem | |
|
| |
Vida cro chopper forum
Broj postova : 501 Prebivalište : Belišće - Ogulin Vozim : Kymco Venox Na forumu od : 02.07.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pon 02 vel 2009, 10:28 | |
| Prijasnjeg vlasnika treba prebit, motorom naravno... Kakvo zapostavljanje ljepote... sigurno mu i zena tako pati. De vidi jel treba i nju sredit | |
|
| |
Soulhealer man
Broj postova : 102 Godina imam : 63 Prebivalište : Zagreb Vozim : još niš, ali bum Na forumu od : 20.01.2009
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pon 02 vel 2009, 10:56 | |
| ...jedva čekam da vidim uradak propušten kroz Tvoje umjetničke ruke! ...do tada, strpljenja ! | |
|
| |
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pon 02 vel 2009, 12:36 | |
| - mavenox je napisao/la:
- Prijasnjeg vlasnika treba prebit, motorom naravno... Kakvo zapostavljanje ljepote... sigurno mu i zena tako pati. De vidi jel treba i nju sredit
Moram priznati da mi nije jasno, kako je bivši vlasnik uopće uspio izvesti tako nešto!? Ja se vozim po različitim terenima, penjem se s motorom na planine, vozim se po makadamskim i blatnjavim putevima... Zbog toga motor u sezoni jako često moram prati s vodom, ponekad miniwashem. Ali korozije nema nigdje, dok ovaj izgleda kao da je 5 zima proveo na otvorenom.. | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pon 02 vel 2009, 12:56 | |
| - palomas je napisao/la:
- Moram priznati da mi nije jasno, kako je bivši vlasnik uopće uspio izvesti tako nešto!? Ja se vozim po različitim terenima, penjem se s motorom na planine, vozim se po makadamskim i blatnjavim putevima...
Zbog toga motor u sezoni jako često moram prati s vodom, ponekad miniwashem. Ali korozije nema nigdje, dok ovaj izgleda kao da je 5 zima proveo na otvorenom.. Mislim da si u pravu. skorpac, samo polako , dosta toga se da rješiti, ali češ se i namućiti. Vjeroatno neke djelove nećeš dovesti u zadovoljvajuće stanje (opruge zadnjih amortizera) ali to po potrebi možeš i zamjeniti. _________________ | |
|
| |
Vilko cro chopper forum
Broj postova : 2333 Godina imam : 51 Prebivalište : Podvinje Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec. Na forumu od : 08.10.2008
| |
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pon 02 vel 2009, 13:07 | |
| napokon, čestitke i od mene | |
|
| |
medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pon 02 vel 2009, 13:50 | |
| jeli prvi vlasnik tog motora možda iz zaprešića | |
|
| |
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pon 02 vel 2009, 13:58 | |
| samo naprid, neka ti sređivanje bude zadovoljstvo i razbibriga | |
|
| |
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pon 02 vel 2009, 14:45 | |
| drago mi je da si kupio zapravo dobar bike. . . naravno, u losem je stanju nadam se da si prikladno stanju uspio spustiti cijenu. . . ali mi se cini da je vise prljav nego unisten bit ce dosta ciscenja, poliranja, sredjivanja. . . neke djelove ces morati zamijeniti. . . ali uz dobru volju i punooooo ljubavi ces imati predivan bike | |
|
| |
dac cro chopper forum
Broj postova : 1237 Godina imam : 44 Prebivalište : kumrovec Vozim : Kymco Zing Na forumu od : 03.01.2009
| Naslov: o pon 02 vel 2009, 15:17 | |
| Zelim ti brzi završetak i super izgled motora! | |
|
| |
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pon 02 vel 2009, 16:54 | |
| - dragger je napisao/la:
- palomas je napisao/la:
- Moram priznati da mi nije jasno, kako je bivši vlasnik uopće uspio izvesti tako nešto!? Ja se vozim po različitim terenima, penjem se s motorom na planine, vozim se po makadamskim i blatnjavim putevima...
Zbog toga motor u sezoni jako često moram prati s vodom, ponekad miniwashem. Ali korozije nema nigdje, dok ovaj izgleda kao da je 5 zima proveo na otvorenom.. Mislim da si u pravu.
skorpac, samo polako , dosta toga se da rješiti, ali češ se i namućiti. Vjeroatno neke djelove nećeš dovesti u zadovoljvajuće stanje (opruge zadnjih amortizera) ali to po potrebi možeš i zamjeniti. _________________ ... je to sam si i je mislio... ako ne ide drugačije zamjeniti ih.... ili imam nešto drugo na pameti... ... Odustao sam od mat crne..... biće samo crn .... tako da će još puno toga biti crno.. poput volana..... uglavnom upravo skidam hrđu sa nekih djelova.. a da imam posla... imam ga faking puno .. i necchi sam zaposlio .... sutra idem na dogovor oko lakiranja.. ne budem ga niti airbrushao kako sam mislio .... možda nabacim samo pokoju glavu kostura.. ali to onako.... možda po njemu povučem pokoju bijelu crtu.... ne znam... budem vidio.... uglavnom će biti crn | |
|
| |
necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pon 02 vel 2009, 16:56 | |
| bijelu crtu, veliš!!! | |
|
| |
mustra cro chopper forum
Broj postova : 673 Godina imam : 35 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki er6n Na forumu od : 01.07.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pon 02 vel 2009, 17:08 | |
| a ništa skorpac samo ti kreni u restauraciju. bude ona izgledala kao nova kada završiš sretno | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow | |
| |
|
| |
| Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow | |
|