Početna stranicaPretraľnikAquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 610RegistracijaLogin

Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow

Go down 
+70
karlovac
ninek
bare
lukylipik
zeljko0810
Baphomet
LAY`z`ASS Boar
mungos
noname
THE CHOPPER KID
učo_sb
aristel
frrka
buralee
calc69
Saba
franc
k@n
Leso
micky
mala bestija
Dog Soldier
Parizer
Laci-luc
harly
Tomo-vz
freshman
austrijanac
nightspirit
phoenix_dreamer
buletov
fat boy
jura
Krišo
RUDA
Genesis051
magna
Night rider
shadow
zingshad
zuta guja
glavina01
KekoWaspnation
stain
LUKAČ li-st
webrider
boris1984
zida
nmauzer
brkoXL
custom rider
mustra
dac
Jack
asy
medo
cro.chopper
Vilko
dragger
Soulhealer
Vida
Frntas
lord
tata
necchi
jebiki
Munja
palomas
Quirin
skorpac
74 posters
Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next
Autor/icaPoruka
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

Broj postova : 597
Godina imam : 49
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Aquila custom
Na forumu od : 19.06.2008

Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimeuto 14 tra 2009, 20:36

jebiki je napisao/la:
Šta je ovo...stvarate Aquila klan Evil or Very Mad ......da ovo radi ekipa sa HD-ima bilo bi paljbe :lol:

skorpac,lipi bajk Wink...samo biker2

Mi smo Trio Aquilieros!! Wink

Baphomet je napisao/la:
Meni izgleda kao da je tek kupljen Shocked

dobar

Ma to ovak na fotki sa moba.... ima se još puno na njemu raditi..... jer prijašnji gazda je bio krele!

Parizer je napisao/la:
palomas je napisao/la:
Ovaj viked je tradicionalna motorijada MK Monsters iz Vž u Velikom Bukovcu kod Ludbrega. Možemo se dogovoriti da vas ja pričekam negdje, pa zajedno svratimo prvo malo tamo, i onda još neke vožnjice po želji!

Ako je ovu subotu možda i ja navratim... imam milion pitanja za tebe Palomas... dobar3

Onda ti ne ideš! Wink ...

Kaj se motorijade tiće..... se možemo i pošibati? .... čisto ugođaja radi Wink ... zekam se...

Budem sutra znao da li idem, pa javim... ja bi išel... ostalo je samo pitanje viših sila i okolnosti koje bi se trebale riješiti do sutra popodne.
[Vrh] Go down
http://skorpac.daportfolio.com/
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimečet 16 tra 2009, 19:34

... i kaj rizerpa demoi ili ne? .... ja prvo idem na ddk9 pa poslije možemo do palomasa? ha?

Krenula izrada naslona... danas je štanga ugrubo popigana, sutra varenje poprečne i finaliziranje krajinjeg oblika. Nakon toga kromanje ili pak plastificiranje... budem vidio kaj bu mi se više zdopalo.

Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Slika024
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimečet 16 tra 2009, 22:02

Tužna vijest od mene, ne mogu vjerovati da će nam i ova prilika propasti!

Danas ujutro počeo sam iznenada prvo kihati kao na Olimpijadi, pa onda hunjavica, pa povišena temp. i opća malaksalost. Bilo je donekle dobro sve do pred veče, a onda je stigla i groznica, tresem se mimo svoje volje, čim se uspravim na noge.

Jedino mi preostaje nadati se da prek vikenda bude očajno vrijeme, jer ne znam kak budem preživio ak bude sunčano i toplo!?

lol! cice

Sorry svima, virusi nam kvare planove!
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimečet 16 tra 2009, 22:33

palomas je napisao/la:

Danas ujutro počeo sam iznenada prvo kihati kao na Olimpijadi, pa onda hunjavica, pa povišena temp. i opća malaksalost. Bilo je donekle dobro sve do pred veče, a onda je stigla i groznica, tresem se mimo svoje volje, čim se uspravim na noge.

Jedino mi preostaje nadati se da prek vikenda bude očajno vrijeme, jer ne znam kak budem preživio ak bude sunčano i toplo!?

lol! cice

Gle ne pale te fore .... bolje budi zdrav jer u suprotnom ti furamo ovu baku da ti skine temperaturu! Wink

Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Granny

i njezinu kčer Smile

Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Tattooed-granny_thumb
[Vrh] Go down
calc69
cro chopper forum
cro chopper forum
calc69

Broj postova : 1081
Godina imam : 54
Prebivalište : zagreb, sesvete
Vozim : HONDAshadow VT750
Na forumu od : 09.11.2007

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimečet 16 tra 2009, 22:36

...ova gospođa je sigurno bila na Woodstocku...
Malo ju je prevarilo piće i cigareta pa kad se ujutro probudila sve ju je po koži nekaj peklo... What a Face
[Vrh] Go down
Parizer
man
man
Parizer

Broj postova : 396
Godina imam : 50
Prebivalište : Zagreb, Črnomerec
Vozim : Hyosung Aquila GV250i
Na forumu od : 25.07.2008

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimepet 17 tra 2009, 10:36

palomas je napisao/la:

lol! cice

Sad Sad

Ali bit će još prilike, proljeće je tek došlo... dobar
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/profile.php?id=814446951
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimepet 17 tra 2009, 11:41

Kako došlo, tako prošlo! dobar dancingbanana

Po noći sam imao temperaturu, ali danas ujutro više ne kišem, ne šmrcam i za sada sve izgleda OK! Tak da bismo sutra popodne mogli zajahati naše konje, i krenuti nekamo - ako ste vi ZA?
[Vrh] Go down
Parizer
man
man
Parizer

Broj postova : 396
Godina imam : 50
Prebivalište : Zagreb, Črnomerec
Vozim : Hyosung Aquila GV250i
Na forumu od : 25.07.2008

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimepet 17 tra 2009, 11:53

palomas je napisao/la:
Kako došlo, tako prošlo! dobar dancingbanana

Po noći sam imao temperaturu, ali danas ujutro više ne kišem, ne šmrcam i za sada sve izgleda OK! Tak da bismo sutra popodne mogli zajahati naše konje, i krenuti nekamo - ako ste vi ZA?

Skorpac i ja se već dogovorili čuti sutra ujutro, pa pošalji na PM broj moba meni ili njemu pa se svi zajedno čujemo! dancingbanana i voziiiimoooo biker2 biker2 biker2

Tri Aquile 250... pa da nas onda vidiš... What a Face
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/profile.php?id=814446951
mungos
cro chopper forum
cro chopper forum
mungos

Broj postova : 1332
Godina imam : 53
Prebivalište : Zagreb,Gornja Kustošija
Vozim : Regal Raptor Hawk DD250
Na forumu od : 07.02.2009

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimepet 17 tra 2009, 11:56

Twisted Evil A pošto samo palomas ima vjetrobran - NIJE FER. Isti mu skinete i ja sam kupac, naravno po cijeni onoj po kojoj ga je on nabavio!! dobar dancingbanana dancingbanana Twisted Evil

BTW - ugodnu vožnju i suhu cestu Vam od srca želim geek geek geek
[Vrh] Go down
http://www.mklaganica@blogspot.com
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimepet 17 tra 2009, 15:00

Csssss sad je gotovo! .......

Parizer kad se dime vračamo da znam obavijestiti svoje ukučno pučanstvo! ... a i da se znam pripremiti.
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimesub 18 tra 2009, 08:40

.. dečki ja otpadanac .... moram u viksu (krapinske toplice) vodu popraviti.... pa onda bumo vidjeli .... palomas imaš moj mob .. pošalji sms, jer morti kad tam složim kaj imam odmah zapalim do Bukovca!
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimesub 18 tra 2009, 22:03

.. nisam niš složio ... hidrofor je ostao bez vode, ne znam kako i cijeli se razletio.... fuck....

Nego ... evo još jučer je naslon zavaren spigan i malo pobrušen .... sada na red dolazi grill.

Prvo moram naslon odrezati na mjeru i učvrstiti, pa nakon toga uzeti mjere za grill. Ostavio sam na krajevima duže da si ga mogu pripasati kak mi paše.

Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Sissyo

Već mi je par puta na pamet palo da sve to odem u kompletu kupiti, ali onda sjednem i pogledam što sam već sve sam na njemu napravio, pa na kraju odustanem od kupovine. Ovo sve je Heavy metal ... nakon što to sve povarim to nosim na finalnu finu obradu, ja nemam alata za to uglancati i ispolirati.

Palomas imam jednu molbu za tebe. Možeš li molim te pogledati kod sebe pod kojim je kutom naslon? .. i naravno reći mi Smile

Tnx unaprijed.
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimened 19 tra 2009, 10:22

skorpac je napisao/la:
Palomas imam jednu molbu za tebe. Možeš li molim te pogledati kod sebe pod kojim je kutom naslon? ...

skorpac, sada sam išao pogledati - naslon je nagnut, cca. 12-15 stupnjeva, ali teško je to izmjeriti precizno, jer nemam alata za takvo mjerenje.
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimened 19 tra 2009, 11:20

Hvala, to mi je dovoljno dobra informacija!
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimened 19 tra 2009, 11:21

EDIT: uzeo sam vaservagu koja ima na sebi dodatak za mjerenje kuteva, i stavio sam je na vijke, koji na bočnim stranama blatobrana ujedno nose i naslon. Kut naslona u odnosu na ravninu tih vijaka je 15 stupnjeva, ali skala na vaservagi nije baš (super) precizna.

Valjda sam ti uspio (barem) nešto pomoći...
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimened 19 tra 2009, 16:31

Ma super! To mi je ful dovoljno, ja bum probal to posložiti da bude između 13 i 15° Smile

Nego .... mjere sam uzeo, sutra režem i počinjem sa varenjem grilla.... grill se bude po potrebi mogao stavljati i micati , ovak kak je na fotki mi je maloprevisoko Wink .... mada sada kad sad sam krenuo budem si napravio barem još jedan .... drugačiji naravno Smile

Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Sissy
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimened 19 tra 2009, 17:01

Zbog montaže nosača prtljage (rešetke ili grilla), najbolje bi bilo da je reg. tablica spuštena što niže dolje prema lampi... Kada i ako jednom počneš više putovati, trebat će ti što više mjesta za smještaj prtljage, od šatora, vreće, putnih torbi i t.d. Zato izradi jednu rešetku dovoljnih gabarita!
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimened 19 tra 2009, 18:06

Rega bude išla sa strane.... drugo zadnje svijetlo isto kao i manji blatobran... ali to sa vremenom.
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimesri 22 tra 2009, 16:28

Evidencije radi si ovo pišem. Spigao i zavario sam nosaće za bisage (inox). Složio nosaće za naslon i naslon, a sad planiram grill. Odlučio sam i zavario naslon za nosaće, a grill će biti na šerafe koji će se montirati na naslon i na njegove nosaće. Za sada me materijal koji sam potrošio za nosaće bisaga, nosaće za naslon, naslon .... te još materijall za grill ... šerafi, matice podloške.... 150kn.

Sve navedeno budem dao plastificirati u sjajnu crnu boju, razlog je taj što mi se to tako jako sviđa. Na naslonu će biti jedan kromirani detalj, a sve ostalo crno.
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimesri 22 tra 2009, 22:11

Jedan detalj u vezi visine naslona: ja na svoj motor u 98% slučajeva sjedam tako da prvo desnu nogu prebacim preko zadnjeg sjedala, uključujući i naslon.

S naslonom ovakve visine kao što ti planiraš, nema šanse prebaciti nogu, nego treba "naskakivati" preko prednjeg sjedala.
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimečet 23 tra 2009, 09:40

Nebu tak jako visoki kao na slici, tu je jedno 15cm viši, rezao sam ga dolje na mjeru. A kako sam dugo godina trenirao borilačke vještine, dignuti nogu visoko nije mi problem Smile. To je ujedno i svakodnevna vježba razgibavanja Smile .. kad sjedam opalim kružni, a kad silazim zadnji kružni Smile .
Usavršio sam sjedanje i silaženje sa motora još kada mi je ona kutija bila otraga. Ja sam nizak pa mi to ne predstavlja neki problem.
Hvala na dobronamjernom savjetu!
dobar
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimepet 24 tra 2009, 17:44

Evo povario sam i grubo obradio. Sad moram još samo jedan dio kod sica odrezati jer mi se to ne zdopada. Zatim fino obraditi i onda to u ponedjeljak valjda nosim na plastificiranje.
Ovo je zmontirano da vidim da mi nije kaj u hero Smile
Grill je dugačak jer se na njega motira i postolje za kutiju.

Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Sissy01

Sad to tu na fotki očajno izgleda jer je fotkano sa mobom, kad završim budem pofotkao sa fotićem. Uglavnom sve je ravno, samo trebam ispolirati Smile
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimepet 24 tra 2009, 20:53

Evo još jedna fotka da se vidi kak je sjeo i kako je grill zapravo velik.

Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Sissy03

Frend mi kaže da sam sa njime dobio još jedno sjedeće mjesto Smile ... probao sam sjesti i stvarno ima mjesta .... a ujedno grill drži 80kg... Smile
[Vrh] Go down
stain
cro chopper forum
cro chopper forum
stain

Broj postova : 2947
Godina imam : 913
Prebivalište : Unknown
Vozim : Canyon Roadlite 7.0
Na forumu od : 15.04.2008

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimepet 24 tra 2009, 21:38

Svaka cast na radu i trudu, meni osobno je malo predug (grill), ali kog to briga.
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitimepet 24 tra 2009, 22:03

Stain, ovo je namjenski! Za višednevno tripanje. Jer iza stane ona poveća kutija koju sam dobio sa motorom i šator ... pa na to još ponešto ..npr. vreče za spavanje..... onda su bisage oslobođene za pivkane. Ja ću sebi napraviti još dva sissya. Još jedan sa manjim grillom, te jedan sissy bez grila ... onak malo viši u retro stilu ... uglavnom sa ovim sam sissyem probio led... sad sam vidio kako je to jednostavno i jeftino ... jedino je malo skuplja varijanta sa niklanjem i kromiranjem. Ali opet barem dva puta jeftinije od kupovnog. Na ovaj crni će ići samo jedan kromani detalj .. ali njega imam još samo na papiru ... isto ću ga ručno izraditi. Kožni (jastuk) naslon neće biti jer mi je to pre isfurano ... možda na dio omotam koji komad kože i to je to.

Ovaj je i ostati će pravi Heavy metal sissy bar.

Jedino me u pojam ubija ovaj nosač za tablicu i žmigavce ... to moram maknuti i nekaj izmisliti. Ma cijeli zadnji kraj moram promjeniti... sad nek bu ovak kak je .... dosta sam šerafio ... sad je vrijeme da se malo vozam i družim .. kaj ne?

lol!

... e da ... i moram si neki srednji vjetrobran nabaviti! .... i to je to za ovu godinu ... valjda Smile

Zadnja promjena: skorpac; pet 24 tra 2009, 22:13; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 11 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow
[Vrh] 
Stranica 11 / 14.Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next
 Similar topics
-
» Honda black widow 750
» Honda 750 Black Widow
» Black Widow by Solifague Design