| Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow | |
|
+70karlovac ninek bare lukylipik zeljko0810 Baphomet LAY`z`ASS Boar mungos noname THE CHOPPER KID učo_sb aristel frrka buralee calc69 Saba franc k@n Leso micky mala bestija Dog Soldier Parizer Laci-luc harly Tomo-vz freshman austrijanac nightspirit phoenix_dreamer buletov fat boy jura Krišo RUDA Genesis051 magna Night rider shadow zingshad zuta guja glavina01 KekoWaspnation stain LUKAČ li-st webrider boris1984 zida nmauzer brkoXL custom rider mustra dac Jack asy medo cro.chopper Vilko dragger Soulhealer Vida Frntas lord tata necchi jebiki Munja palomas Quirin skorpac 74 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bare man
Broj postova : 38 Godina imam : 48 Prebivalište : Delnice Vozim : Aquila gv250 Na forumu od : 01.11.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow čet 07 svi 2009, 21:15 | |
| 2 skopac;ako ti nije problem mozes li stavit jos koju fotku crash bara gdje se vidi kako je pricvrscen na bajk | |
|
| |
skorpac cro chopper forum
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow čet 07 svi 2009, 21:28 | |
| Bum poslikal kad se sjetim , inaće pričvršćen je na šerafe kaj drže kiler, ona gornja dva, te na šerafe koji ti drže pedale ( mjenjač i kočnica). Sve je čvrsto pričvrščeno na samu ramu. Bum pofotkal ... | |
|
| |
dac cro chopper forum
Broj postova : 1237 Godina imam : 44 Prebivalište : kumrovec Vozim : Kymco Zing Na forumu od : 03.01.2009
| Naslov: Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pet 08 svi 2009, 05:48 | |
| | |
|
| |
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow sub 25 srp 2009, 10:59 | |
| .. evo vjetrobran je gore .. paše mu ko piletu sise ... ali neka ... možda se i naviknem na izgled ako ga uspijem složiti da mi vrtlozi od njega ne skinu glavu sa ramena. Uglavnom ugodnije mi je bilo voziti bez njega, nego sada sa njim.... proba i podešavanje u narednih nekoliko dana pa javim kak je to završilo... evo dvije fotke skinute sa moba. Vizualno je sjeo kako treba ... budem ga probao malo podići ... morti kaj riješim.
Zadnja promjena: skorpac; pon 27 srp 2009, 22:40; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
ninek man
Broj postova : 249 Godina imam : 56 Prebivalište : Opatija Vozim : Suzuki VS 600 Na forumu od : 24.06.2009
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pon 27 srp 2009, 08:48 | |
| hej pa to je moj stari vjetrobran nadam se da ćeš nać mod u kojem će ti odgovarat ja sam ga vozio od bivšeg vlasnika do doma i od doma do benzinske osobno ih ne volim (ljepše mi je vozit s direktnim pogledom na cestu) zato sam ga i skinuo imao sam ga na prošlom motoru kinezu i nisam bio zadovoljan (baš iz razloga koji spominješ) sve dok ga nisam uspravio skoro na 90 stupnjeva u odnosu na cestu (kad sam se navikao bilo je super ali vjerojatno i zato što na njemu nisam vozio preko 90km/h. vjerojatno bi isto bilo i s ovim ali nisam ni pokušavao kažu da je pravilo da vjetrobran prati vilice ali vjerojatno ovisi o motoru i visini vozača ne izgleda loše na tvom bajku pa pošto si malo niži od mene vjerojatno ćeš uspjeti to rješit | |
|
| |
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pon 27 srp 2009, 12:58 | |
| Ja sam svojega prilično podignuo od ovakvog položaja, u kakvom je sada tvoj! Ne znam o kojoj visini (dužini) se kod tebe radi, ali moj je montiran tako da onaj donji zaobljeni rub (rupa oko lampe) sad viri malo iznad instr. table, dakle na ovoj zadnjoj slici kod mene bi dolje bilo par cm otvora.
Kasnije sam u vožnji rukom isprobavao strujanje zraka, i mogu reči da večina zračne struje prolazi iznad kacige, a samo manji dio tuče po njoj. Kut nagiba je čak malo i veči nego što su prednje vilice.
Rezultati - jakna mi je konačno čista, nakon vožnje nije više sva zeleno-žuta i prepuna mušica i ostalih kukaca. Rekao bih da se je čak i ukupni otpor strujanja zraka na motoru smanjio, jer sada zrak prvo reže vjetrobran, i ne udara toliko u moje tijelo. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pon 27 srp 2009, 14:17 | |
| a kaj drugo reć |
|
| |
karlovac man
Broj postova : 323 Godina imam : 49 Prebivalište : karlovac Vozim : keeway cruiser Na forumu od : 09.05.2009
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pon 27 srp 2009, 14:29 | |
| Skidam kapu na makini,svaka čast. | |
|
| |
swileni cro chopper forum
Broj postova : 2540 Godina imam : 34 Prebivalište : 53nja Vozim : Suzuki sv650s Na forumu od : 13.06.2009
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pon 27 srp 2009, 21:48 | |
| kume,sto da ti kazem..?car si...svaka cast na motoru :hapy2: :hapy2: :hapy2: :hapy2: | |
|
| |
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pon 27 srp 2009, 22:36 | |
| ... danas sam ga skinuo, moram ga prvo dobro očistiti i njega i same držaće istog.. pa kad to dotjeram u red onda se budem sa tim finim stvarima zezao... za sad i dalje uživam sa vijetrom u dlakama na prsima ... ujedno sam se bacio i izradu naslona za mojudragu suvozaćicu , jer više je nemrem slušati.. daj kak to voziš... kaj ne vidiš da me žulja za leđa.... kaj ti namjerno sam po grabama voziš .... Nego Necchi daj se molim te pripremi za oblačenje istog .. dečki fala na pohvalam, ak kome kaj treba i ak mogu kome kak pomoći slobodno me kontaktirajte. Pozz Saša | |
|
| |
Broj postova : 2540 Godina imam : 34 Prebivalište : 53nja Vozim : Suzuki sv650s Na forumu od : 13.06.2009
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow uto 28 srp 2009, 12:41 | |
| - skorpac je napisao/la:
- ... danas sam ga skinuo, moram ga prvo dobro očistiti i njega i same držaće istog.. pa kad to dotjeram u red onda se budem sa tim finim stvarima zezao... za sad i dalje uživam sa vijetrom u dlakama na prsima ... ujedno sam se bacio i izradu naslona za mojudragu suvozaćicu , jer više je nemrem slušati.. daj kak to voziš... kaj ne vidiš da me žulja za leđa.... kaj ti namjerno sam po grabama voziš ....
Nego Necchi daj se molim te pripremi za oblačenje istog
.. dečki fala na pohvalam, ak kome kaj treba i ak mogu kome kak pomoći slobodno me kontaktirajte.
Pozz Saša e vidis,vidis,kad skupim neku lovu malo cu si venoxa uredit,imam par ideja pa ti se javim...cesto sam i u zg-u pa se mozmo i nac,vidit sta bi se dalo sredit,popt pivu itd...neg,nisam dobro vidio,dal si ti to osliko malo tank ili..? | |
|
| |
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow uto 28 srp 2009, 13:59 | |
| .. imaš odgovor nekoliko strana iza :P .. nacrtao sam ovo što je na tanku .. odnio kod frendice u Print studio ... otisnula je to na termo foliju .. to je ona folija kojom se automobili oblače... cola, ožujsko .... folija je u boji mog motora pa je skoro neprimjetna. Kaj se tiće motora .. samo se ti javi | |
|
| |
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow uto 28 srp 2009, 15:01 | |
- .. imaš odgovor nekoliko strana iza :P
.. nacrtao sam ovo što je na tanku .. odnio kod frendice u Print studio ... otisnula je to na termo foliju .. to je ona folija kojom se automobili oblače... cola, ožujsko .... folija je u boji mog motora pa je skoro neprimjetna.
Kaj se tiće motora .. samo se ti javi ma skuzio sam nesto,samo nisam registiro sto je,airbrush ili nes drugo..?ovako izgleda fora na slici...a uzivo,dali se kuzi da je folija..?mislim,jel dobro sjela na tank..?volio bi ja nesto nacrtati,pa isto tako polijepiti po svojoj mrcini...neas frke,kad skupim neku lovu javim se...moram prvo kupit bisage,torbicu za alat a i nova kaciga mi trea...placa je tek za 20 dana ...za pocetak,htio bi stavit neakav naslon za suvozaca | |
|
| |
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow uto 28 srp 2009, 15:04 | |
| - swileni je napisao/la:
- skorpac je napisao/la:
- .. imaš odgovor nekoliko strana iza :P
.. nacrtao sam ovo što je na tanku .. odnio kod frendice u Print studio ... otisnula je to na termo foliju .. to je ona folija kojom se automobili oblače... cola, ožujsko .... folija je u boji mog motora pa je skoro neprimjetna.
Kaj se tiće motora .. samo se ti javi ma skuzio sam nesto,samo nisam registiro sto je,airbrush ili nes drugo..?ovako izgleda fora na slici...a uzivo,dali se kuzi da je folija..?mislim,jel dobro sjela na tank..?volio bi ja nesto nacrtati,pa isto tako polijepiti po svojoj mrcini...neas frke,kad skupim neku lovu javim se...moram prvo kupit bisage,torbicu za alat a i nova kaciga mi trea...placa je tek za 20 dana ...za pocetak,htio bi stavit neakav naslon za suvozaca pardon :lol: ,suvozacicu | |
|
| |
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow uto 28 srp 2009, 18:15 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow uto 28 srp 2009, 23:38 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pet 31 srp 2009, 07:26 | |
| Vjetrobran i dalje nije podešen kako bi mi odgovarao, ostaviti ću to za one dane bez napetosti . Nego ... napokon sam napravio mekani naslon od sissybara i isti je predan necchi da i njega obuće u nautički skaj. Kak mi je već obukla dva sica i sa njima sam jako zadovoljan, jasno je bilo da ću i to kod nje odnjeti. Sicevi su tak dobri da se je i sama začudila kak je to ona dobro napravila . Kak bu to izgledalo vidjeti ćete čim bu gotovo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow sri 19 kol 2009, 12:06 | |
| Weeeeeeeeeeeee naslon je gotov i zmontiran .. mislim da cemo Necchi i ja u biznis krenuti .. to joj još nisam rekel ali brijem da bu pristala .. ha? .... kaj veliš? Fotke stavim kad poslikam Sada imam mekani naslon.... na, na ,na ,na ,na ,naaaa | |
|
| |
necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow sri 19 kol 2009, 12:15 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow ned 30 kol 2009, 21:24 | |
| ... evo da sad nakon prijeđenih skoro pa 7000km sa svojom rđavom mazgom ...... kažem pokoju o njoj. U 4 odnosno 5 dana sa njom sam prešao skoro pa 1500km. Na otvorenom troši doista malo 3,1 - 3,3l pri brzinama od 80-110km/h. Zadovoljan sam udobnošću, te samom ponašanju motora .... imao sam jedan mali defekt od kojeg mi se tri puta u vožnji ugasio motor. Jednom prije i dva puta poslije Velebita.... motor je jednostavno počeo pucati i gubiti gas..... pumpa nije mogla povući dovoljno goriva kroz filter goriva, jer je isti bio podosta zamazan i zaštopan. Na benziskoj sam ga zamijenio novim i sve pet. Eto ukoliko netko ima problema u odluci u toj klasi, ja Aquilu toplo preporučam .... uistinu vrijedi tih novaca, a djelovi nisu preskupi.... Palomas je otkrio gdje ih ima jako povoljno. Moj motor sada ovako izgleda. Na kraju sezone opet ću dosta toga na njemu raditi LP Saša | |
|
| |
frrka man
Broj postova : 118 Godina imam : 47 Prebivalište : ZAGREB DUBRAVA Vozim : HYOSUNG AQUILA GV 650 I Na forumu od : 14.03.2009
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow ned 30 kol 2009, 21:38 | |
| jel ja to vidim na rezrvaru neku udubinu? | |
|
| |
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow ned 30 kol 2009, 21:48 | |
| .... je i napisano je to već prije nekih 10 strana.... netom nakon lakiranja i sastavljanja, netko mi je rezervar pred ulazom udubio na dva mjesta... no srediti ću to nakon sezone. | |
|
| |
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow ned 30 kol 2009, 21:59 | |
| skorpac, stvarno si uložio puno truda, i jako dobro si ga sredio! Ali večina servisera će ti to reči, ova torbica (Tool Bag) ti je točno ispred prostora kuda zrak dolazi na hladnjak.
Već smo pisali o tome, i neki to ne žele ni čuti,ali je tako.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pon 31 kol 2009, 03:14 | |
| .. ja je u pravilu stavim samo kad idem na dalje da imam kam alat stavit .... no mogao sam je staviti i otraga jer mi je gepek bil... prazan... | |
|
| |
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow pon 31 kol 2009, 14:35 | |
- .. ja je u pravilu stavim samo kad idem na dalje da imam kam alat stavit .... no mogao sam je staviti i otraga jer mi je gepek bil... prazan...
to sam te htio pitat,u vezi tog tool box-a,bas je ispred hladnjaka,dali ti dize temperaturu..?ja sam dobio tool box prije par dana,ali neznam hoce mi dizat temp... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow | |
| |
|
| |
| Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow | |
|