Početna stranicaPretraľnikAquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 610RegistracijaLogin

Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow

Go down 
+70
karlovac
ninek
bare
lukylipik
zeljko0810
Baphomet
LAY`z`ASS Boar
mungos
noname
THE CHOPPER KID
učo_sb
aristel
frrka
buralee
calc69
Saba
franc
k@n
Leso
micky
mala bestija
Dog Soldier
Parizer
Laci-luc
harly
Tomo-vz
freshman
austrijanac
nightspirit
phoenix_dreamer
buletov
fat boy
jura
Krišo
RUDA
Genesis051
magna
Night rider
shadow
zingshad
zuta guja
glavina01
KekoWaspnation
stain
LUKAČ li-st
webrider
boris1984
zida
nmauzer
brkoXL
custom rider
mustra
dac
Jack
asy
medo
cro.chopper
Vilko
dragger
Soulhealer
Vida
Frntas
lord
tata
necchi
jebiki
Munja
palomas
Quirin
skorpac
74 posters
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next
Autor/icaPoruka
bare
man
man
bare

Broj postova : 38
Godina imam : 48
Prebivalište : Delnice
Vozim : Aquila gv250
Na forumu od : 01.11.2008

Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Empty
PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimečet 07 svi 2009, 21:15

2 skopac;ako ti nije problem mozes li stavit jos koju fotku crash bara gdje se vidi kako je pricvrscen na bajk
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

Broj postova : 597
Godina imam : 49
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Aquila custom
Na forumu od : 19.06.2008

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimečet 07 svi 2009, 21:28

Bum poslikal kad se sjetim Smile, inaće pričvršćen je na šerafe kaj drže kiler, ona gornja dva, te na šerafe koji ti drže pedale ( mjenjač i kočnica). Sve je čvrsto pričvrščeno na samu ramu.

Bum pofotkal ...
[Vrh] Go down
http://skorpac.daportfolio.com/
dac
cro chopper forum
cro chopper forum
dac

Broj postova : 1237
Godina imam : 44
Prebivalište : kumrovec
Vozim : Kymco Zing
Na forumu od : 03.01.2009

PostajNaslov: Naslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimepet 08 svi 2009, 05:48

Sjajan uradak!
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimesub 25 srp 2009, 10:59

.. evo vjetrobran je gore .. paše mu ko piletu sise ... ali neka ... možda se i naviknem na izgled ako ga uspijem složiti da mi vrtlozi od njega ne skinu glavu sa ramena. Uglavnom ugodnije mi je bilo voziti bez njega, nego sada sa njim.... proba i podešavanje u narednih nekoliko dana pa javim kak je to završilo... evo dvije fotke skinute sa moba.

Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Aq01

Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Aq02

Vizualno je sjeo kako treba ... budem ga probao malo podići ... morti kaj riješim.

Zadnja promjena: skorpac; pon 27 srp 2009, 22:40; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
ninek
man
man
ninek

Broj postova : 249
Godina imam : 56
Prebivalište : Opatija
Vozim : Suzuki VS 600
Na forumu od : 24.06.2009

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimepon 27 srp 2009, 08:48

hej pa to je moj stari vjetrobran Very Happy Very Happy Very Happy

nadam se da ćeš nać mod u kojem će ti odgovarat

ja sam ga vozio od bivšeg vlasnika do doma i od doma do benzinske

osobno ih ne volim (ljepše mi je vozit s direktnim pogledom na cestu)

zato sam ga i skinuo

imao sam ga na prošlom motoru kinezu i nisam bio zadovoljan (baš iz razloga koji spominješ) sve dok ga nisam uspravio skoro na 90 stupnjeva u odnosu na cestu (kad sam se navikao bilo je super ali vjerojatno i zato što na njemu nisam vozio preko 90km/h.

vjerojatno bi isto bilo i s ovim ali nisam ni pokušavao

kažu da je pravilo da vjetrobran prati vilice ali vjerojatno ovisi o motoru i visini vozača

ne izgleda loše na tvom bajku pa pošto si malo niži od mene vjerojatno ćeš uspjeti to rješit

dobar
[Vrh] Go down
http://elbit.hr
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimepon 27 srp 2009, 12:58

Ja sam svojega prilično podignuo od ovakvog položaja, u kakvom je sada tvoj! Ne znam o kojoj visini (dužini) se kod tebe radi, ali moj je montiran tako da onaj donji zaobljeni rub (rupa oko lampe) sad viri malo iznad instr. table, dakle na ovoj zadnjoj slici kod mene bi dolje bilo par cm otvora.

Kasnije sam u vožnji rukom isprobavao strujanje zraka, i mogu reči da večina zračne struje prolazi iznad kacige, a samo manji dio tuče po njoj. Kut nagiba je čak malo i veči nego što su prednje vilice.

Rezultati - jakna mi je konačno čista, nakon vožnje nije više sva zeleno-žuta i prepuna mušica i ostalih kukaca. Rekao bih da se je čak i ukupni otpor strujanja zraka na motoru smanjio, jer sada zrak prvo reže vjetrobran, i ne udara toliko u moje tijelo.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimepon 27 srp 2009, 14:17

dobar a kaj drugo reć
[Vrh] Go down
karlovac
man
man
karlovac

Broj postova : 323
Prebivalište : karlovac
Vozim : keeway cruiser
Na forumu od : 09.05.2009

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimepon 27 srp 2009, 14:29

Skidam kapu na makini,svaka čast.
[Vrh] Go down
swileni
cro chopper forum
cro chopper forum
swileni

Broj postova : 2540
Godina imam : 34
Prebivalište : 53nja
Vozim : Suzuki sv650s
Na forumu od : 13.06.2009

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimepon 27 srp 2009, 21:48

kume,sto da ti kazem..?car si...svaka cast na motoru :hapy2: :hapy2: :hapy2: :hapy2:
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimepon 27 srp 2009, 22:36

... danas sam ga skinuo, moram ga prvo dobro očistiti i njega i same držaće istog.. pa kad to dotjeram u red onda se budem sa tim finim stvarima zezao... za sad i dalje uživam sa vijetrom u dlakama na prsima Smile ... ujedno sam se bacio i izradu naslona za mojudragu suvozaćicu , jer više je nemrem slušati.. daj kak to voziš... kaj ne vidiš da me žulja za leđa.... kaj ti namjerno sam po grabama voziš .... Wink

Nego Necchi daj se molim te pripremi za oblačenje istog Smile

.. dečki fala na pohvalam, ak kome kaj treba i ak mogu kome kak pomoći slobodno me kontaktirajte.

Pozz Saša
[Vrh] Go down
swileni
cro chopper forum
cro chopper forum
swileni

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimeuto 28 srp 2009, 12:41

skorpac je napisao/la:
... danas sam ga skinuo, moram ga prvo dobro očistiti i njega i same držaće istog.. pa kad to dotjeram u red onda se budem sa tim finim stvarima zezao... za sad i dalje uživam sa vijetrom u dlakama na prsima Smile ... ujedno sam se bacio i izradu naslona za mojudragu suvozaćicu , jer više je nemrem slušati.. daj kak to voziš... kaj ne vidiš da me žulja za leđa.... kaj ti namjerno sam po grabama voziš .... Wink

Nego Necchi daj se molim te pripremi za oblačenje istog Smile

.. dečki fala na pohvalam, ak kome kaj treba i ak mogu kome kak pomoći slobodno me kontaktirajte.

Pozz Saša

e vidis,vidis,kad skupim neku lovu malo cu si venoxa uredit,imam par ideja pa ti se javim...cesto sam i u zg-u pa se mozmo i nac,vidit sta bi se dalo sredit,popt pivu itd...neg,nisam dobro vidio,dal si ti to osliko malo tank ili..?
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimeuto 28 srp 2009, 13:59

.. imaš odgovor nekoliko strana iza :P

.. nacrtao sam ovo što je na tanku .. odnio kod frendice u Print studio ... otisnula je to na termo foliju .. to je ona folija kojom se automobili oblače... cola, ožujsko .... folija je u boji mog motora pa je skoro neprimjetna.

Kaj se tiće motora .. samo se ti javi Smile
[Vrh] Go down
swileni
cro chopper forum
cro chopper forum
swileni

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimeuto 28 srp 2009, 15:01

skorpac je napisao/la:

.. nacrtao sam ovo što je na tanku .. odnio kod frendice u Print studio ... otisnula je to na termo foliju .. to je ona folija kojom se automobili oblače... cola, ožujsko .... folija je u boji mog motora pa je skoro neprimjetna.

ma skuzio sam nesto,samo nisam registiro sto je,airbrush ili nes drugo..?ovako izgleda fora na slici...a uzivo,dali se kuzi da je folija..?mislim,jel dobro sjela na tank..?volio bi ja nesto nacrtati,pa isto tako polijepiti po svojoj mrcini...neas frke,kad skupim neku lovu javim se...moram prvo kupit bisage,torbicu za alat a i nova kaciga mi trea...placa je tek za 20 dana Bohmann ...za pocetak,htio bi stavit neakav naslon za suvozaca
[Vrh] Go down
swileni
cro chopper forum
cro chopper forum
swileni

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimeuto 28 srp 2009, 15:04

swileni je napisao/la:
skorpac je napisao/la:

ma skuzio sam nesto,samo nisam registiro sto je,airbrush ili nes drugo..?ovako izgleda fora na slici...a uzivo,dali se kuzi da je folija..?mislim,jel dobro sjela na tank..?volio bi ja nesto nacrtati,pa isto tako polijepiti po svojoj mrcini...neas frke,kad skupim neku lovu javim se...moram prvo kupit bisage,torbicu za alat a i nova kaciga mi trea...placa je tek za 20 dana Bohmann ...za pocetak,htio bi stavit neakav naslon za suvozaca

pardon :lol: ,suvozacicu cura lol! pljuga pljuga pljuga pljuga
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimeuto 28 srp 2009, 18:15

Nemoj se sad vaditi imamo mi dokaza za tebe i dečka Smile Wink

Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 629770725_8109732734

nemoj me

lol!
[Vrh] Go down
swileni
cro chopper forum
cro chopper forum
swileni

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimeuto 28 srp 2009, 23:38

skorpac je napisao/la:
Nemoj se sad vaditi imamo mi dokaza za tebe i dečka Smile Wink

Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 629770725_8109732734

nemoj me

lol!

:hapy2: glup glup nemoj me nemoj me

dobar kume,dobar
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimepet 31 srp 2009, 07:26

Vjetrobran i dalje nije podešen kako bi mi odgovarao, ostaviti ću to za one dane bez napetosti Smile.

Nego ... napokon sam napravio mekani naslon od sissybara i isti je predan necchi da i njega obuće u nautički skaj. Kak mi je već obukla dva sica i sa njima sam jako zadovoljan, jasno je bilo da ću i to kod nje odnjeti. Sicevi su tak dobri da se je i sama začudila kak je to ona dobro napravila Smile.
Kak bu to izgledalo vidjeti ćete čim bu gotovo.

dancingbanana
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimesri 19 kol 2009, 12:06

Weeeeeeeeeeeee naslon je gotov i zmontiran Smile .. mislim da cemo Necchi i ja u biznis krenuti .. to joj još nisam rekel ali brijem da bu pristala .. ha? .... kaj veliš?

Fotke stavim kad poslikam Smile

Sada imam mekani naslon.... na, na ,na ,na ,na ,naaaa Smile

dancingbanana
[Vrh] Go down
necchi
cro chopper forum
cro chopper forum
necchi

Broj postova : 2778
Prebivalište : New York
Vozim : metlu u warp pogonu
Na forumu od : 02.05.2008

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimesri 19 kol 2009, 12:15

skorpac je napisao/la:
Weeeeeeeeeeeee naslon je gotov i zmontiran Smile .. mislim da cemo Necchi i ja u biznis krenuti .. to joj još nisam rekel ali brijem da bu pristala .. ha? .... kaj veliš?

Fotke stavim kad poslikam Smile

Sada imam mekani naslon.... na, na ,na ,na ,na ,naaaa Smile

dancingbanana
velim, velim, dancingbanana dobar tongue lol! ribic Evil or Very Mad
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimened 30 kol 2009, 21:24

... evo da sad nakon prijeđenih skoro pa 7000km sa svojom rđavom mazgom ...... kažem pokoju o njoj.

U 4 odnosno 5 dana sa njom sam prešao skoro pa 1500km. Na otvorenom troši doista malo 3,1 - 3,3l pri brzinama od 80-110km/h.

Zadovoljan sam udobnošću, te samom ponašanju motora .... imao sam jedan mali defekt od kojeg mi se tri puta u vožnji ugasio motor. Jednom prije i dva puta poslije Velebita.... motor je jednostavno počeo pucati i gubiti gas..... pumpa nije mogla povući dovoljno goriva kroz filter goriva, jer je isti bio podosta zamazan i zaštopan. Na benziskoj sam ga zamijenio novim i sve pet.

Eto ukoliko netko ima problema u odluci u toj klasi, ja Aquilu toplo preporučam .... uistinu vrijedi tih novaca, a djelovi nisu preskupi.... Palomas je otkrio gdje ih ima jako povoljno.

Moj motor sada ovako izgleda. Na kraju sezone opet ću dosta toga na njemu raditi Smile

Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Aquila

LP
Saša
[Vrh] Go down
frrka
man
man
frrka

Broj postova : 118
Godina imam : 47
Prebivalište : ZAGREB DUBRAVA
Vozim : HYOSUNG AQUILA GV 650 I
Na forumu od : 14.03.2009

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimened 30 kol 2009, 21:38

jel ja to vidim na rezrvaru neku udubinu?
Bohmann
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimened 30 kol 2009, 21:48

.... je i napisano je to već prije nekih 10 strana.... netom nakon lakiranja i sastavljanja, netko mi je rezervar pred ulazom udubio na dva mjesta... no srediti ću to nakon sezone.
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimened 30 kol 2009, 21:59

skorpac, stvarno si uložio puno truda, i jako dobro si ga sredio! Ali večina servisera će ti to reči, ova torbica (Tool Bag) ti je točno ispred prostora kuda zrak dolazi na hladnjak.

Već smo pisali o tome, i neki to ne žele ni čuti,ali je tako..
[Vrh] Go down
skorpac
cro chopper forum
cro chopper forum
skorpac

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimepon 31 kol 2009, 03:14

.. ja je u pravilu stavim samo kad idem na dalje da imam kam alat stavit .... no mogao sam je staviti i otraga jer mi je gepek bil... prazan...
[Vrh] Go down
swileni
cro chopper forum
cro chopper forum
swileni

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitimepon 31 kol 2009, 14:35

skorpac je napisao/la:
.. ja je u pravilu stavim samo kad idem na dalje da imam kam alat stavit .... no mogao sam je staviti i otraga jer mi je gepek bil... prazan...

to sam te htio pitat,u vezi tog tool box-a,bas je ispred hladnjaka,dali ti dize temperaturu..?ja sam dobio tool box prije par dana,ali neznam hoce mi dizat temp...
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow   Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow - Page 13 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Aquila GV 250 - rđava mazga 2 black widow
[Vrh] 
Stranica 13 / 14.Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next
 Similar topics
-
» Honda black widow 750
» Honda 750 Black Widow
» Black Widow by Solifague Design