|
|
| Pogonski remen - zamjena | |
|
+5Vladek magna klesoo Genesis051 cro.chopper 9 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Pogonski remen - zamjena pon 21 sij 2008, 21:46 | |
| Na koliko km se mijenja i kako se održava ? thx | |
| | | Genesis051 cro chopper forum
Broj postova : 740 Godina imam : 64 Prebivalište : Rijeka Vozim : H-D Street 750 Na forumu od : 15.12.2007
| Naslov: Re: Pogonski remen - zamjena pon 21 sij 2008, 23:04 | |
| Evo... tražim... ... Npr. orijentaciona cijena: nekakav kit 109 USD, i original (zavisno od modela), taman dvostruko... Pitat ću malo čovjeka, koji vozi "bijesnu zvijer", pa se javim... Product ID: 40171-97 Emergency Drive Belt Replacement Kit Details For temporary replacement of secondary belt. Contains spliced belt, alignment fixture block, hardware, Allen wrenches, and instructions.
(130-Tooth). Fits '95-'99 domestic and '94 International Softail® models, and '94-'96 International Dyna models. Price: $109.95 Usually ships in 4 business days -------------------------------------------------------------------------------- Product ID: 40012-90 Genuine Replacement Rear Belts Details (128 Tooth). Fits'93 Softail models. Price: $207.00 Usually ships same business day --------------------------------------------------------------------------------- Tip vozi sljedeće:
2001 Harley-Davidson Road King Classic (sa "personalizacijom": ) Screamin' Eagle Stage One Kit RevTech DFO Stealth Performance System Screamin' Eagle Performance Mufflers Wild Pig Pipes, 2" baffles Ape Hanger Kuryakyn
(ostavio sam mu pitanje...) | |
| | | Genesis051 cro chopper forum
Broj postova : 740 Godina imam : 64 Prebivalište : Rijeka Vozim : H-D Street 750 Na forumu od : 15.12.2007
| Naslov: Re: Pogonski remen - zamjena uto 22 sij 2008, 10:57 | |
| "Jednostavnim rjecnikom receno: da ga NE POGLEDAS 160.000 km (sto tisuca milja !!!). Naravno, isto kao i za cipele, potrebno je povremeno "baciti pogled" da nije slucajno negdje napukao, mozda ponekada prstom provjeriti zategnutost, no to je sve!" Evo... citirao tipa... sad... koliko mu je vjerovat... ne vidim razloga, da NE (ja vjerujem).... I remeni distribucije u motoru auta su već došli na 120.000 Km i više... a sad... gdje su složeniji uvjeti... "unutra" su razlike u temperaturi drastičnije nego "vani", unutra može biti i kakvih masnoća, vani prljavština sa ceste... | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Pogonski remen - zamjena uto 22 sij 2008, 11:05 | |
| aaaaaa čuo sam da nema brige s njim dosta dugo, čak mi je jedan stari vozač harleya rekao nekom prilikom da bi bilo dobro koji puta namazati remen margarinom !!! margarinom za jesti !!? Ha, istina !? čega se sve ljudi ne sjete | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Pogonski remen - zamjena uto 22 sij 2008, 21:42 | |
| | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Pogonski remen - zamjena sri 23 sij 2008, 07:12 | |
| s obzirom da postoji žensko maslo za kožu (iz DM-a) nije čudo da se bajk održava margarinom. no šalu na stranu, ako nisi siguran u mijenjanje sjetzi se da se u autu remeni mjenjaju od 60 - 120 000 km ili četiri godine starosti. neznam da se mažu ikakvim masnoćama je bi onda mogao smanjiti trenje pa da počme proklizavati. postoje sprejevi za remenje, koji su više kao lakovi i malo su ljepljivi. koristio sam ih za održavanje remenova prijenosa sa elektromotora na neku pumpu | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Pogonski remen - zamjena sri 10 kol 2011, 21:35 | |
| Evo da dignem jednu staru temu iz pepela:
Održavanje pogonskog remena: da li je potrebno s nečim špricati (kako meni preporučuje serviser) ili je dovoljno damo gledati tu i tamo u kakvom je stanju i po potrebi dotegnuti? Ako podmazujete pogonski remen s čime to radite? | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Pogonski remen - zamjena sri 10 kol 2011, 21:39 | |
| Ako Gordan kaze da ga treba špricnuti, onda ga treba - špricnuti! | |
| | | merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Pogonski remen - zamjena sri 10 kol 2011, 21:41 | |
| ja ga još nisam ni pogledao | |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: Pogonski remen - zamjena čet 11 kol 2011, 08:09 | |
| - merla je napisao/la:
- ja ga još nisam ni pogledao
Tko maže taj se vozi a tko ne maže samo se vozi! Silikonski sprey je idealan jer smanjuje trenje imeđu remena i remenice nešto masnije kupi prašinu na sebe i stvar abrezivno srectvo koje haba i remen i r. ako nemate sprey za remen bolje je ne dirati | |
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Pogonski remen - zamjena čet 11 kol 2011, 09:06 | |
| Ja sam uzeo taj neki silikonski sprej koji stvara pjenu kad se rasprši po remenu, ali se brzo upije. Glavni problem mi je što moram uvijek imati nekoga da mi gura motor dok to radim. | |
| | | asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Pogonski remen - zamjena čet 11 kol 2011, 09:17 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Ja sam uzeo taj neki silikonski sprej koji stvara pjenu kad se rasprši po remenu, ali se brzo upije. Glavni problem mi je što moram uvijek imati nekoga da mi gura motor dok to radim.
Nekakav štender Vladek? Moraš to nabavit... Ili nekog da ti samo preko nogare nakosi motor dok zavrtiš kolo... | |
| Naslov: Re: Pogonski remen - zamjena čet 11 kol 2011, 12:34 | |
| - asy je napisao/la:
- Nekakav štender Vladek? Moraš to nabavit... Ili nekog da ti samo preko nogare nakosi motor dok zavrtiš kolo...
Da, neki štender bi dobro došao. Ovo nakošenje rpeko nogare ne bih baš prakticirao zbog težine motora, još bi se i nogara nepotrebno pigala. | |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: Pogonski remen - zamjena čet 11 kol 2011, 13:51 | |
| - Vladek je napisao/la:
- asy je napisao/la:
- Nekakav štender Vladek? Moraš to nabavit... Ili nekog da ti samo preko nogare nakosi motor dok zavrtiš kolo...
Da, neki štender bi dobro došao. Ovo nakošenje rpeko nogare ne bih baš prakticirao zbog težine motora, još bi se i nogara nepotrebno pigala. pokušaj na 0915895589 BOŠKO radi super štendere i po potrebi modificira | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pogonski remen - zamjena | |
| |
| | | | Pogonski remen - zamjena | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|