| ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi | |
|
+51mrljo#2 freebee Danijel Karlo martinx Cube swileni Jack uljez prof_VN calc69 Hrki maatredrag burton Marina dudo cro.chopper Quirin Suhi Crusader dibidus freshman necchi Jastreb Saba freddie Beatnik magna Gad_ jebiki phoenix_dreamer palomas Kum Safet(y) deda Leso jura dragger medo puksy biso Vladek Rocker Dr.Ma$$a lukylipik rudy stain emirharley zanotti Zmija asy 55 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 17:49 | |
| mislim da neće pogriješiti ni kod jednog od njih ,moje su bile još neka žešća varijanta s prošivicima,kao mamuzama,lnekakvim limicama na prstima i peti ,teleći box... nešto ovako | |
|
| |
jura man
Broj postova : 423 Godina imam : 54 Prebivalište : Rakitje Vozim : Suzuki Intruder 1800 vzr Na forumu od : 08.06.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 17:50 | |
| Za kaubojke je po meni najbolji Zlatko Zdunić u Ilici al ak mene pitate,svi razmišljate o nekakvoj šminki a ne i o zaštiti,oprema koju nosimo na sebi dok se vozimo na motoru trebala bi isključivo služiti za zaštitu što od vremenskih uvjeta a što zbog nedaj bože pada,stoga sam se ja odlučil za čizme od R motora full crne sa protektorima a kupil sam ih kod Šepića i platil ih nekih 1000 kn,frend mi je prošle godine pao s viraga a na sebi je imal adidasice kao što su ove na gornjoj slici i noga je pukla u zglobu kao da i nije imao čizme.Od onda po savjetu doktora nosi samo visoke čizme i to isto od R motora jer su mu rekli da ako još jednom padne na tu nogu u neadekvatnoj obući,može zaboraviti na vožnju motorom,sad vi izvucite pouku | |
|
| |
medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 17:53 | |
| slažem se s tobom ali te r čizme stvarno ne možeš napravit s njima ni koraka dalje od motora,nedaj Bože otić u tome na kavu | |
|
| |
jura man
Broj postova : 423 Godina imam : 54 Prebivalište : Rakitje Vozim : Suzuki Intruder 1800 vzr Na forumu od : 08.06.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 17:56 | |
| Imaš raznih modela,moraš prvo probat,ja sa svojima normalno hodam ko i s kaubojkama | |
|
| |
zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 17:58 | |
| - asy je napisao/la:
- deep je napisao/la:
- u svakom slučaju kaubojke i to kvalitetne kaubojke . One u louisu samo sliće na kaubojke i daleko su od kvalitetne kaubojke .Kažu stari : " Čizma glavu čuva , a šešir ju krasi " . Vlaga dolaži odozdo , pa ako hoćeš navući vlagu zamisli se .
Zar one iz Louisa gore Zanottijeve "kaubojke" nisu dobre? Imaju i kožni đon i sve... Ma odlične su Mene su došle 140 eura i do sada im nisam naša mane a uvijek možeš kupiti bolje za 300 eura. Moje sljedeče če biti ove http://www.louis.de/_104a9cd6805899c7aa4ab6d06e110f6ad0/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=190&wgr=825&list_total=7&anzeige=0&artnr_gr=202935 | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| |
| |
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 18:33 | |
| Baš sam te tija pitat jesu takve Sinišine.. Šta im zamjeraš? | |
|
| |
zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| |
| |
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 20:03 | |
| - asy je napisao/la:
- Baš sam te tija pitat jesu takve Sinišine.. Šta im zamjeraš?
Čizme dođu 190€ preko Kreše u Louisa što nije baš jeftino. Nemoj me krivo shvatiti, čizme su sasvim OK za dobar postotak ljudi i Siniša je prezadovoljan s njima. On obožava kad su ukrašene raznim prošivcima mašine za šivanje i isprepletene kožnim ukrasima i sl. jer je takve slične imao. Meni se osobno to ne sviđa. Glavni nedostaci po meni su previše tvrd i krut kožni đon. Znam da će omekšati ali.... Prednji dio, (špic) je tup ali ne kao na klasičnim kaubojkama već je gornji dio malo zaobljen i sašiven je iz drugog komada kože što možeš viditi na slici. Na izgled mi se ćini da će pustati vodu što znaći da nisu namjenjene za kišu koja nas može zadesiti, već za suho vrijeme. Svrati jedan dan na kavu pa ih možeš vidjeti. 2zanotti Zar ne ideš 16tog u Padovu a tamo će ti biti ćizama dužine minimum odavde do Splita od 100 do XY1000ća Eura pa biraj. | |
|
| |
emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 20:20 | |
| | |
|
| |
Leso cro chopper forum
Broj postova : 810 Godina imam : 45 Prebivalište : vinkovci Vozim : vespa px 200,venox Na forumu od : 12.01.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 21:44 | |
| Kentuckys 500 kuna u Neckermanu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 21:55 | |
| |
|
| |
medo cro chopper forum
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 22:00 | |
| e to izgleda kao pristojna čizma,a ovo gore je visoka cipela ili konjščinska verzija kaubojke | |
|
| |
rudy man
Broj postova : 157 Godina imam : 61 Prebivalište : Split Vozim : xvs 650 dragstar Na forumu od : 07.01.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 23:28 | |
| moje su iste kao dragerove,samo šta sa vanjske strane umjesto one alke imaju metalnu pločicu s logom harley-davidsona | |
|
| |
deda man
Broj postova : 462 Godina imam : 74 Prebivalište : Zagreb-Pocused Vozim : Honda Shadow Spirit Na forumu od : 06.03.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi ned 04 sij 2009, 06:44 | |
| Ako tko ima iskustva sa čizmama Sidi Canyon Gore,kakve sam vidio kod Šepića,molim savjet. Inače klasične kaubojske koje su mi najdraže ,ne mogu obuči zbog visokog risa na nogi.Jedino mi preostaju one sa cifom ili dati sašiti po mjeri. Inače ove deep-ove su prave ,baš za naš stil. | |
|
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi ned 04 sij 2009, 13:57 | |
| Evo na sto bi sve trebalo obratiti pozornsot kod kupnje cizama: | |
|
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi ned 04 sij 2009, 13:59 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi ned 04 sij 2009, 14:18 | |
| kupovinom imena nije nužno da se kupuje udobnost i kvaliteta . Svaku čizmu kod odabira treba probati , pomno pogledati izgled i ako štimaju kupiti . Dali će pisati ovo ili ono to je manje bitno . Ranih 80 - ti kupio sam kaubojke kod postolara koji je to radio po mjeri ručno i za ime se znalo samo kad me netko pitao di sam kupio čizme . Ništa na njima nije stajalo , a danas ime je znak (neznam kako se to na latinskom piše ) , a ono zdelano v SSSR-u i li u Kini . |
|
| |
Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi ned 04 sij 2009, 14:23 | |
| Ja vec duze vrijeme isto pikiram Sancho Tuscon II cizme. Problem je taj sto se cizme moraju probati prije nego se kupe pa narucivanje napamet ne dolazi u obzir. U Osijeku nema nista slicno pa sam osudjen na cekanje neke prilike da si kupim cizme (eh, gdje mi zivimo...). | |
|
| |
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi ned 04 sij 2009, 14:36 | |
| Ja ne patim previše za kaubojskim stilom, kupio sam prije par sezona u Lidlu (visoke) motorističke čizme B-SQUARE, za samo nešto više od 200 kn. Mogu reči samo da sam prezadovoljan s njima. Lagane su i vrlo udobne za nošenje, a po zimi to je najtoplija obuća koju uoće imam. Izrađene su od umjetnog materijala, koji diše - propušta vlagu iznutra prema van, a kod vožnje po kiši vlaga uopće ne prodire unutra. S gornje strane pojačane su dodacima za šaltanje brzina, tako da nožica mjenjača ne bježi i ne klizi sa čizme. Lako i brzo se izuvaju i obuvaju, nosim ih čak i po ljeti, kad god krećem na duže vožnje. Nešto sličnoga mogu toplo preporučiti svima, kojima je udobnost i funkcionalnost važnije od izgleda i modnog stila. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi ned 04 sij 2009, 15:09 | |
| - palomas je napisao/la:
- Ja ne patim previše za kaubojskim stilom, kupio sam prije par sezona u Lidlu (visoke) motorističke čizme B-SQUARE, za samo nešto više od 200 kn.
Mogu reči samo da sam prezadovoljan s njima. Lagane su i vrlo udobne za nošenje, a po zimi to je najtoplija obuća koju uoće imam. Izrađene su od umjetnog materijala, koji diše - propušta vlagu iznutra prema van, a kod vožnje po kiši vlaga uopće ne prodire unutra.
S gornje strane pojačane su dodacima za šaltanje brzina, tako da nožica mjenjača ne bježi i ne klizi sa čizme. Lako i brzo se izuvaju i obuvaju, nosim ih čak i po ljeti, kad god krećem na duže vožnje.
Nešto sličnoga mogu toplo preporučiti svima, kojima je udobnost i funkcionalnost važnije od izgleda i modnog stila.
čizme su ti sasvim OK ne izgledaju preveć futuristički , ja bih reka izgledaju malo retro a to je već stil na koji se furaju bikeri -čitaj čoperaši . |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi ned 04 sij 2009, 16:13 | |
| - biso je napisao/la:
- ajmo ovak...gdje se mogu kupit cizme koje mi nece izbit pola place iz djepa a da su opet odgovarajuce...
znam da sam ''zahtjevan'' al jebiga nemrem si priustit dat hiljdu i pol kn za cizme tog stila.a opet bih volio hodati u necem takvom. Baš sam jučer vidio da u dućanu Shoe be do (importane centar) imaju nekakve motorističke. Solidno izgledaju. Cijena oko 450 kn. | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi ned 04 sij 2009, 16:16 | |
| - Dr.Ma$$a je napisao/la:
- vladek, jel to onaj postolar negdje na pocetku ilice kad ides od trga pa s lijeve strane??
posto radis nove, znaci,pretpostavljam da si zadovoljan sa starima! daj malo o njima, kakve su, izdrzljivost i kolko dugo imas ove stare Je to je taj. Radnja se baš zove "Zlatko". Ja sam sa starima ful zadovoljan. Nosim ih oko 7-8 godina i dva puta sam u njima brusil asvalt, zadnji put su mi petu na nosi spasile. Potplat sam iznosil ali sad ih više neću popravljat već uzeti druge, više kaubojke. Kada ideš opet k njemu onda daje i popust. Možemo se naći na kavi ovih dana pa dođem u njima. Ja imam onakve kakve je netko stavio u ovoj temi da je Piva kupila. | |
|
| |
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi ned 04 sij 2009, 18:54 | |
| 2 Dragger Zar i ove koje Emir pokazuje kao kvalitetne i skupe isto tako nisu na vrhu zašivene drugim dijelom kože?.. Jel to mana ili nije? | |
|
| |
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi ned 04 sij 2009, 20:02 | |
| - asy je napisao/la:
- 2 Dragger
Zar i ove koje Emir pokazuje kao kvalitetne i skupe isto tako nisu na vrhu zašivene drugim dijelom kože?.. Jel to mana ili nije? Prve tj. Loblan, i golim okom se vidi kvaliteta a isto tako i završna obrada u odnosu na louiseve Sancho a u živo da i ne govorim. Sendra je na izgled a i po kvaliteti u rangu sa Louisovim Sancho. I jedne i druge Emirove su OK ali Loblanove su moj favorit a i boja je savršena. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi | |
| |
|
| |
| ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi | |
|