Početna stranicaPretraľnikČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 610RegistracijaLogin

ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi

Go down 
+51
mrljo#2
freebee
Danijel
Karlo
martinx
Cube
swileni
Jack
uljez
prof_VN
calc69
Hrki
maatredrag
burton
Marina
dudo
cro.chopper
Quirin
Suhi
Crusader
dibidus
freshman
necchi
Jastreb
Saba
freddie
Beatnik
magna
Gad_
jebiki
phoenix_dreamer
palomas
Kum
Safet(y)
deda
Leso
jura
dragger
medo
puksy
biso
Vladek
Rocker
Dr.Ma$$a
lukylipik
rudy
stain
emirharley
zanotti
Zmija
asy
55 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Autor/icaPoruka
medo
cro chopper forum
cro chopper forum
medo

Broj postova : 2710
Godina imam : 56
Prebivalište : selo kraj vestgejta
Vozim : yamaha 650 classic
Na forumu od : 01.01.2008

ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimesub 03 sij 2009, 17:49

mislim da neće pogriješiti ni kod jednog od njih ,moje su bile još neka žešća varijanta s prošivicima,kao mamuzama,lnekakvim limicama na prstima i peti ,teleći box...

nešto ovako

ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Loblan10
[Vrh] Go down
http://www.radio-zapresic.hr/
jura
man
man
jura

Broj postova : 423
Godina imam : 54
Prebivalište : Rakitje
Vozim : Suzuki Intruder 1800 vzr
Na forumu od : 08.06.2008

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimesub 03 sij 2009, 17:50

Za kaubojke je po meni najbolji Zlatko Zdunić u Ilici al ak mene pitate,svi razmišljate o nekakvoj šminki a ne i o zaštiti,oprema koju nosimo na sebi dok se vozimo na motoru trebala bi isključivo služiti za zaštitu što od vremenskih uvjeta a što zbog nedaj bože pada,stoga sam se ja odlučil za čizme od R motora full crne sa protektorima a kupil sam ih kod Šepića i platil ih nekih 1000 kn,frend mi je prošle godine pao s viraga a na sebi je imal adidasice kao što su ove na gornjoj slici i noga je pukla u zglobu kao da i nije imao čizme.Od onda po savjetu doktora nosi samo visoke čizme i to isto od R motora jer su mu rekli da ako još jednom padne na tu nogu u neadekvatnoj obući,može zaboraviti na vožnju motorom,sad vi izvucite pouku
[Vrh] Go down
medo
cro chopper forum
cro chopper forum
medo

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimesub 03 sij 2009, 17:53

slažem se s tobom ali te r čizme stvarno ne možeš napravit s njima ni koraka dalje od motora,nedaj Bože otić u tome na kavu Embarassed
[Vrh] Go down
jura
man
man
jura

Broj postova : 423
Godina imam : 54
Prebivalište : Rakitje
Vozim : Suzuki Intruder 1800 vzr
Na forumu od : 08.06.2008

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimesub 03 sij 2009, 17:56

Imaš raznih modela,moraš prvo probat,ja sa svojima normalno hodam ko i s kaubojkama
[Vrh] Go down
zanotti
cro chopper forum
cro chopper forum
zanotti

Broj postova : 2142
Godina imam : 49
Prebivalište : Trogir
Vozim : Harley Davidson CVO Limited
Na forumu od : 10.03.2008

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimesub 03 sij 2009, 17:58

asy je napisao/la:
deep je napisao/la:
u svakom slučaju kaubojke i to kvalitetne kaubojke . One u louisu samo sliće na kaubojke i daleko su od kvalitetne kaubojke .Kažu stari : " Čizma glavu čuva , a šešir ju krasi " . Vlaga dolaži odozdo , pa ako hoćeš navući vlagu zamisli se .

Zar one iz Louisa gore Zanottijeve "kaubojke" nisu dobre? Imaju i kožni đon i sve... scratch

Ma odlične su dobar
Mene su došle 140 eura i do sada im nisam naša mane a uvijek možeš kupiti bolje za 300 eura.
Moje sljedeče če biti ove
http://www.louis.de/_104a9cd6805899c7aa4ab6d06e110f6ad0/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=190&wgr=825&list_total=7&anzeige=0&artnr_gr=202935
ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 2ibhgtk
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimesub 03 sij 2009, 18:27

zanotti je napisao/la:
http://www.louis.de/_104a9cd6805899c7aa4ab6d06e110f6ad0/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=190&wgr=825&list_total=7&anzeige=0&artnr_gr=202935

Te je upravi kupija Sina Evil or Very Mad
[Vrh] Go down
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

Broj postova : 6364
Godina imam : 51
Prebivalište : Vodice
Vozim : kawasaki GTR1400
Na forumu od : 15.07.2008

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimesub 03 sij 2009, 18:33

Baš sam te tija pitat jesu takve Sinišine.. Šta im zamjeraš?
[Vrh] Go down
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/rclkdt.jpg
zanotti
cro chopper forum
cro chopper forum
zanotti

Broj postova : 2142
Godina imam : 49
Prebivalište : Trogir
Vozim : Harley Davidson CVO Limited
Na forumu od : 10.03.2008

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimesub 03 sij 2009, 19:09

dragger je napisao/la:
zanotti je napisao/la:

Te je upravi kupija Sina Evil or Very Mad

Kao što sam reka,uvijek se može platiti 100 eura više i kupiti bolje
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimesub 03 sij 2009, 20:03

asy je napisao/la:
Baš sam te tija pitat jesu takve Sinišine.. Šta im zamjeraš?

Čizme dođu 190€ preko Kreše u Louisa što nije baš jeftino.

Nemoj me krivo shvatiti, čizme su sasvim OK za dobar postotak ljudi i Siniša je prezadovoljan s njima. On obožava kad su ukrašene raznim prošivcima mašine za šivanje i isprepletene kožnim ukrasima i sl. jer je takve slične imao.
Meni se osobno to ne sviđa.
Glavni nedostaci po meni su previše tvrd i krut kožni đon. Znam da će omekšati ali....
Prednji dio, (špic) je tup ali ne kao na klasičnim kaubojkama već je gornji dio malo zaobljen i sašiven je iz drugog komada kože što možeš viditi na slici.
Na izgled mi se ćini da će pustati vodu što znaći da nisu namjenjene za kišu koja nas može zadesiti, već za suho vrijeme.
Svrati jedan dan na kavu pa ih možeš vidjeti.

2zanotti Zar ne ideš 16tog u Padovu a tamo će ti biti ćizama dužine minimum odavde do Splita od 100 do XY1000ća Eura pa biraj. guza
[Vrh] Go down
emirharley
cro chopper forum
cro chopper forum
emirharley

Broj postova : 3466
Prebivalište : Sarajevo
Vozim : Harley-Davidson Road King Classic
Na forumu od : 30.11.2007

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimesub 03 sij 2009, 20:20

LOBLAN? Debeli djon, sto je posebno vazno. Kupljene u Amsterdamu....

ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Dscf0778vp3
ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 W640

SENDRA?

ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Dscf0781vp9
ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 W640
[Vrh] Go down
http://www.sarajevobikersclub.ba
Leso
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 810
Godina imam : 45
Prebivalište : vinkovci
Vozim : vespa px 200,venox
Na forumu od : 12.01.2008

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimesub 03 sij 2009, 21:44

ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 441902wf4.th

Kentuckys 500 kuna u Neckermanu.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimesub 03 sij 2009, 21:55

ovo su čizme koje su mene prije dvije godine potakle da izdvojim 1700 kn u jednom butiqu i Zagrebu . radi se o duck -eovim kaubojkama . zadovoljan i prezadovoljan sa njima .

ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 219rmma

ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 V6hu76

ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 2sbakd5
[Vrh] Go down
medo
cro chopper forum
cro chopper forum
medo

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimesub 03 sij 2009, 22:00

e to izgleda kao pristojna čizma,a ovo gore je visoka cipela ili konjščinska verzija kaubojke
[Vrh] Go down
rudy
man
man
rudy

Broj postova : 157
Godina imam : 61
Prebivalište : Split
Vozim : xvs 650 dragstar
Na forumu od : 07.01.2008

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimesub 03 sij 2009, 23:28

moje su iste kao dragerove,samo šta sa vanjske strane umjesto one alke imaju metalnu pločicu s logom harley-davidsona
[Vrh] Go down
deda
man
man
deda

Broj postova : 462
Godina imam : 74
Prebivalište : Zagreb-Pocused
Vozim : Honda Shadow Spirit
Na forumu od : 06.03.2008

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimened 04 sij 2009, 06:44

Ako tko ima iskustva sa čizmama Sidi Canyon Gore,kakve sam vidio kod Šepića,molim savjet.

Inače klasične kaubojske koje su mi najdraže ,ne mogu obuči zbog visokog risa na nogi.Jedino mi preostaju one sa cifom ili dati sašiti po mjeri.

Inače ove deep-ove su prave ,baš za naš stil.
cuga
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Godina imam : 57
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimened 04 sij 2009, 13:57

Evo na sto bi sve trebalo obratiti pozornsot kod kupnje cizama:

ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Classi10
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Godina imam : 57
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimened 04 sij 2009, 13:59

Ove na slici kostaju 229$ u Drzavama A sto je jos gore u rasponu od 100 do 200$ tesko se odluciti izmedju stotina razno-raznih modela, od Harley Davidson, Red Wingsa, Skechers... Bohmann Bohmann Bohmann
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimened 04 sij 2009, 14:18

kupovinom imena nije nužno da se kupuje udobnost i kvaliteta . Svaku čizmu kod odabira treba probati , pomno pogledati izgled i ako štimaju kupiti . Dali će pisati ovo ili ono to je manje bitno . Ranih 80 - ti kupio sam kaubojke kod postolara koji je to radio po mjeri ručno i za ime se znalo samo kad me netko pitao di sam kupio čizme . Ništa na njima nije stajalo , a danas ime je znak (neznam kako se to na latinskom piše ) , a ono zdelano v SSSR-u i li u Kini .
[Vrh] Go down
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

Broj postova : 3481
Godina imam : 45
Prebivalište : Osijek
Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar
Na forumu od : 07.03.2008

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimened 04 sij 2009, 14:23

Ja vec duze vrijeme isto pikiram Sancho Tuscon II cizme. Problem je taj sto se cizme moraju probati prije nego se kupe pa narucivanje napamet ne dolazi u obzir. U Osijeku nema nista slicno pa sam osudjen na cekanje neke prilike da si kupim cizme (eh, gdje mi zivimo...).
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimened 04 sij 2009, 14:36

Ja ne patim previše za kaubojskim stilom, kupio sam prije par sezona u Lidlu (visoke) motorističke čizme B-SQUARE, za samo nešto više od 200 kn.

Mogu reči samo da sam prezadovoljan s njima. Lagane su i vrlo udobne za nošenje, a po zimi to je najtoplija obuća koju uoće imam.
Izrađene su od umjetnog materijala, koji diše - propušta vlagu iznutra prema van, a kod vožnje po kiši vlaga uopće ne prodire unutra.

S gornje strane pojačane su dodacima za šaltanje brzina, tako da nožica mjenjača ne bježi i ne klizi sa čizme. Lako i brzo se izuvaju i obuvaju, nosim ih čak i po ljeti, kad god krećem na duže vožnje.

Nešto sličnoga mogu toplo preporučiti svima, kojima je udobnost i funkcionalnost važnije od izgleda i modnog stila.

ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Web_gortex_boot_blk_lg
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimened 04 sij 2009, 15:09

palomas je napisao/la:
Ja ne patim previše za kaubojskim stilom, kupio sam prije par sezona u Lidlu (visoke) motorističke čizme B-SQUARE, za samo nešto više od 200 kn.

Mogu reči samo da sam prezadovoljan s njima. Lagane su i vrlo udobne za nošenje, a po zimi to je najtoplija obuća koju uoće imam.
Izrađene su od umjetnog materijala, koji diše - propušta vlagu iznutra prema van, a kod vožnje po kiši vlaga uopće ne prodire unutra.

S gornje strane pojačane su dodacima za šaltanje brzina, tako da nožica mjenjača ne bježi i ne klizi sa čizme. Lako i brzo se izuvaju i obuvaju, nosim ih čak i po ljeti, kad god krećem na duže vožnje.

Nešto sličnoga mogu toplo preporučiti svima, kojima je udobnost i funkcionalnost važnije od izgleda i modnog stila.

ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Web_gortex_boot_blk_lg

čizme su ti sasvim OK ne izgledaju preveć futuristički , ja bih reka izgledaju malo retro a to je već stil na koji se furaju bikeri -čitaj čoperaši . dobar3
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimened 04 sij 2009, 16:13

biso je napisao/la:
ajmo ovak...gdje se mogu kupit cizme koje mi nece izbit pola place iz djepa a da su opet odgovarajuce...
znam da sam ''zahtjevan'' al jebiga nemrem si priustit dat hiljdu i pol kn za cizme tog stila.a opet bih volio hodati u necem takvom.

Baš sam jučer vidio da u dućanu Shoe be do (importane centar) imaju nekakve motorističke. Solidno izgledaju. Cijena oko 450 kn.
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimened 04 sij 2009, 16:16

Dr.Ma$$a je napisao/la:
vladek, jel to onaj postolar negdje na pocetku ilice kad ides od trga pa s lijeve strane??
posto radis nove, znaci,pretpostavljam da si zadovoljan sa starima! daj malo o njima, kakve su, izdrzljivost i kolko dugo imas ove stare

Je to je taj. Radnja se baš zove "Zlatko". Ja sam sa starima ful zadovoljan. Nosim ih oko 7-8 godina i dva puta sam u njima brusil asvalt, zadnji put su mi petu na nosi spasile. Potplat sam iznosil ali sad ih više neću popravljat već uzeti druge, više kaubojke. Kada ideš opet k njemu onda daje i popust. Možemo se naći na kavi ovih dana pa dođem u njima.

Ja imam onakve kakve je netko stavio u ovoj temi da je Piva kupila.
[Vrh] Go down
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

Broj postova : 6364
Godina imam : 51
Prebivalište : Vodice
Vozim : kawasaki GTR1400
Na forumu od : 15.07.2008

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimened 04 sij 2009, 18:54

2 Dragger

Zar i ove koje Emir pokazuje kao kvalitetne i skupe isto tako nisu na vrhu zašivene drugim dijelom kože?.. scratch Jel to mana ili nije?
[Vrh] Go down
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/rclkdt.jpg
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitimened 04 sij 2009, 20:02

asy je napisao/la:
2 Dragger

Zar i ove koje Emir pokazuje kao kvalitetne i skupe isto tako nisu na vrhu zašivene drugim dijelom kože?.. scratch Jel to mana ili nije?

Prve tj. Loblan, i golim okom se vidi kvaliteta a isto tako i završna obrada u odnosu na louiseve Sancho a u živo da i ne govorim.
Sendra je na izgled a i po kvaliteti u rangu sa Louisovim Sancho.
I jedne i druge Emirove su OK ali Loblanove su moj favorit a i boja je savršena.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi
[Vrh] 
Stranica 2 / 8.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» podkapa - savjeti i prijedlozi
» savjeti za moto gume