Početna stranicaPretraľnikČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi 610RegistracijaLogin

ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi

Go down 
+51
mrljo#2
freebee
Danijel
Karlo
martinx
Cube
swileni
Jack
uljez
prof_VN
calc69
Hrki
maatredrag
burton
Marina
dudo
cro.chopper
Quirin
Suhi
Crusader
dibidus
freshman
necchi
Jastreb
Saba
freddie
Beatnik
magna
Gad_
jebiki
phoenix_dreamer
palomas
Kum
Safet(y)
deda
Leso
jura
dragger
medo
puksy
biso
Vladek
Rocker
Dr.Ma$$a
lukylipik
rudy
stain
emirharley
zanotti
Zmija
asy
55 posters
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Autor/icaPoruka
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

Broj postova : 6364
Godina imam : 51
Prebivalište : Vodice
Vozim : kawasaki GTR1400
Na forumu od : 15.07.2008

ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Empty
PostajNaslov: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimepet 02 sij 2009, 20:06

Evo naslov sve kaže. Razmišljam o kupovini malo boljih. Malo znam, savjetujte općenito (šta treba imat dobra čizma) i konkretno ako znate koje su to i di ih ima za kupit..
[Vrh] Go down
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/rclkdt.jpg
Zmija
cro chopper forum
cro chopper forum
Zmija

Broj postova : 3022
Godina imam : 50
Prebivalište : Zadar
Vozim : uspomene
Na forumu od : 10.12.2007

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimepet 02 sij 2009, 20:16

evo i ja ću se pridružit temi, jer dobrih ( da ne kažem i čoperskih ) čizama malo je teže naći u hrvata, a za brata trebam definirat opremu pa...

moje iskustvo: Sendra čizme, skupe ali vrijedne novaca...samo jedini dućan koji je bio zastupnik je zatvorio...Sancho mi se čine kao nešto lošija kopija ovih...

ovdje je bila slična rasprava, ali malo je out of date

https://cro-chopper.forumcroatian.com/rock-roll-f8/harlj-eizme-t205.htm?highlight=%e8izme
...što se danas nudi i gdje?
[Vrh] Go down
zanotti
cro chopper forum
cro chopper forum
zanotti

Broj postova : 2142
Godina imam : 49
Prebivalište : Trogir
Vozim : Harley Davidson CVO Limited
Na forumu od : 10.03.2008

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimepet 02 sij 2009, 20:22

Ja sam uzeo Sancho i za sada sam zadovoljan.
Nepropusne su,kožni đon i dobar look.
Uzeo sam ih u Louisa preko Kreše
http://www.louis.de/_20ec091bdb04268e84a2e75fa4fbdd1eba/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=190&wgr=825&list_total=7&anzeige=0&artnr_gr=202730
ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi 23rlb0l
[Vrh] Go down
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimepet 02 sij 2009, 21:04

Baš te kratke? Jel triba možda malo visočije ipak da su?.. imaju li željeza u sebi?
[Vrh] Go down
emirharley
cro chopper forum
cro chopper forum
emirharley

Broj postova : 3466
Prebivalište : Sarajevo
Vozim : Harley-Davidson Road King Classic
Na forumu od : 30.11.2007

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimepet 02 sij 2009, 21:11

Ne postoje bolje cizme za motora od "kaubojskih" sa koznim djonom, ali kasnije ih dodatno "potkujes" debelom, rebrastom gumom. Stite te u svim uvjetima, zimi griju, a ljeti ne propustaju toplotu i odlicno trpe udare sunca. Trebale bi biti "duboke". Imas odlican izbor u Splitu u "Bikersa" (www.bikers-split.com), cijene jesu masne, ali takve cizme mogu najmanje deset pouzdanih godina izdrzati, sa redovnim promjenana gume na koznom djonu.

Ako kupis one sto ih zovu "bikerske-kaubojske" sa gumenim djonom, reci ces "pa povoljno je,a ima u Louisa" - jest vraga, kad se ta guma istrosi, a istrosi se za jednu sezonu, cizme mozes baciti. Prave kaubojke guraju deset i vise godina, ali plati cijenu, a to je cca 250 do 300 euro.
[Vrh] Go down
http://www.sarajevobikersclub.ba
Zmija
cro chopper forum
cro chopper forum
Zmija

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimepet 02 sij 2009, 23:01

emirharley je napisao/la:
Ne postoje bolje cizme za motora od "kaubojskih" sa koznim djonom, ali kasnije ih dodatno "potkujes" debelom, rebrastom gumom. Stite te u svim uvjetima, zimi griju, a ljeti ne propustaju toplotu i odlicno trpe udare sunca. Trebale bi biti "duboke". Imas odlican izbor u Splitu u "Bikersa" (www.bikers-split.com), cijene jesu masne, ali takve cizme mogu najmanje deset pouzdanih godina izdrzati, sa redovnim promjenana gume na koznom djonu.

Ako kupis one sto ih zovu "bikerske-kaubojske" sa gumenim djonom, reci ces "pa povoljno je,a ima u Louisa" - jest vraga, kad se ta guma istrosi, a istrosi se za jednu sezonu, cizme mozes baciti. Prave kaubojke guraju deset i vise godina, ali plati cijenu, a to je cca 250 do 300 euro.

na žalost Emire, na taj sam dućan i mislio, Bikers u Splitu više ne radi...tamo sam i ja kupio čizme...šteta
[Vrh] Go down
Zmija
cro chopper forum
cro chopper forum
Zmija

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimepet 02 sij 2009, 23:03

asy je napisao/la:
Baš te kratke? Jel triba možda malo visočije ipak da su?.. imaju li željeza u sebi?

svakako visoke, nije fora propuh po zglobovima po hladnijem vremenu ili dužoj vožnji...a i korištenje foot restova u istim uvjetima je upitno
[Vrh] Go down
emirharley
cro chopper forum
cro chopper forum
emirharley

Broj postova : 3466
Prebivalište : Sarajevo
Vozim : Harley-Davidson Road King Classic
Na forumu od : 30.11.2007

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimesub 03 sij 2009, 00:04

Zmija je napisao/la:

na žalost Emire, na taj sam dućan i mislio, Bikers u Splitu više ne radi...tamo sam i ja kupio čizme...šteta

Da li je moguce? To je bio super shop, ali prije svega super ekipa, pa znao sam ih i osobno, prava raja, nisu bili "gladni", vec sve OK. Steta, velika steta, a davali su takav "šmek" Zapada......
[Vrh] Go down
http://www.sarajevobikersclub.ba
zanotti
cro chopper forum
cro chopper forum
zanotti

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimesub 03 sij 2009, 00:15

Zmija je napisao/la:

U Splitu je zatvoren ali im je aktivna poslovnica u Sinju
[Vrh] Go down
stain
cro chopper forum
cro chopper forum
stain

Broj postova : 2947
Godina imam : 913
Prebivalište : Unknown
Vozim : Canyon Roadlite 7.0
Na forumu od : 15.04.2008

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimesub 03 sij 2009, 00:18

...a mislim da se u Splitu trazi novi prostor.
[Vrh] Go down
zanotti
cro chopper forum
cro chopper forum
zanotti

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimesub 03 sij 2009, 00:22

Zmija je napisao/la:
asy je napisao/la:

svakako visoke, nije fora propuh po zglobovima po hladnijem vremenu ili dužoj vožnji...a i korištenje foot restova u istim uvjetima je upitno

Sljedeče uzimam duboke mada ni ove nisu puno plitke a sa cruiser clips se rješe svi problemi
ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi 2s0jy1e
[Vrh] Go down
zanotti
cro chopper forum
cro chopper forum
zanotti

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimesub 03 sij 2009, 00:24

Broj Bikersa u Sinju pošto zna biti često zatvoren
021343685
[Vrh] Go down
rudy
man
man
rudy

Broj postova : 157
Godina imam : 61
Prebivalište : Split
Vozim : xvs 650 dragstar
Na forumu od : 07.01.2008

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimesub 03 sij 2009, 10:13

ima u splitu dućan u marmontovoj,blizu kina karaman prodaju harley-davidson čizme
cjena je bila 1800 kn prije 2-3 godine kad sam ih ja kupio
odlične su dobar
[Vrh] Go down
lukylipik
cro chopper forum
cro chopper forum
lukylipik

Broj postova : 11184
Godina imam : 59
Prebivalište : 16 meridijan
Vozim : Šokac zrx1200s
Na forumu od : 02.11.2007

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimesub 03 sij 2009, 10:59

... dobre kaubojke doista traju desetljećima! ... u ne baš najglasovitijoj ZG postolarskoj radnji koje više nema u Vlaškoj blizu Kvatrića; daleke 1987 u 4. mjesecu kupio sam čizme koje i danas nosim..... samo nekoliko promjena đonova i jednom pete.....
...traju, a i koštale su!
[Vrh] Go down
http://lukylipik-vrijemeodluke.blogspot.com/?zx=9e8ff9c465b5c91a
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimesub 03 sij 2009, 11:58

u svakom slučaju kaubojke i to kvalitetne kaubojke . One u louisu samo sliće na kaubojke i daleko su od kvalitetne kaubojke .Kažu stari : " Čizma glavu čuva , a šešir ju krasi " . Vlaga dolaži odozdo , pa ako hoćeš navući vlagu zamisli se .
[Vrh] Go down
Dr.Ma$$a
cro chopper forum
cro chopper forum
Dr.Ma$$a

Broj postova : 1270
Godina imam : 36
Prebivalište : zagreb
Vozim : dragstar 1100
Na forumu od : 24.04.2008

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimesub 03 sij 2009, 12:06

gdje u zagrebu ima neki pouzdan postolar koji radi dobre i kvalitetne cizme??
znam da ce takve i kostat i najduze izdrzat ali to mi jedino preostaje, da ih radim po narudzbi jer serijske proizvodnje takvih cizama broj 50 bas i nisam negdje vidio Twisted Evil
a ja, hvala bogu, nosim broj 50 tako da mi jedino preostaje neki postolar

mislim da sam negdje u ilici vidio neke kaubojke kod nekog postolara u izlogu!! scratch
ako netko zna nekakvog ali da je vec radio takve cizme i u te svrhe....znaci nekog tko zna sta trazim
[Vrh] Go down
Rocker
cro chopper forum
cro chopper forum
Rocker

Broj postova : 652
Godina imam : 60
Prebivalište : Tovarnik/Frankfurt
Vozim : BMW K1300R, BMW R1200RT
Na forumu od : 10.11.2007

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimesub 03 sij 2009, 12:24

Udobne , sigurne (pokrivaju skocni zglob sto je vrlo vazno) samo po kisi .....nakon izvjesnog vremena.... mokre noge... Naravno idealne su prave motoristicke cizme ali... koje odgovaraju uz chopper????
ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi G0adidasgsg9midblack1blsv8
[Vrh] Go down
http://ulmo.eu
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimesub 03 sij 2009, 15:30

Dr.Ma$$a je napisao/la:
znam da ce takve i kostat i najduze izdrzat ali to mi jedino preostaje, da ih radim po narudzbi jer serijske proizvodnje takvih cizama broj 50 bas i nisam negdje vidio Twisted Evil

mislim da sam negdje u ilici vidio neke kaubojke kod nekog postolara u izlogu!! scratch
ako netko zna nekakvog ali da je vec radio takve cizme i u te svrhe....znaci nekog tko zna sta trazim

Postolar Zlatko u Ilici. Kod njega sam ja kupil čizme.
Ove godine ću si dati raditi nove. Cijene su mislim oko 1600-1900kn.
[Vrh] Go down
biso
man
man
biso

Broj postova : 32
Vozim : ne vozim :-(... još :-)
Na forumu od : 02.05.2008

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimesub 03 sij 2009, 15:51

ajmo ovak...gdje se mogu kupit cizme koje mi nece izbit pola place iz djepa a da su opet odgovarajuce...
znam da sam ''zahtjevan'' al jebiga nemrem si priustit dat hiljdu i pol kn za cizme tog stila.a opet bih volio hodati u necem takvom.
[Vrh] Go down
puksy
man
man
puksy

Broj postova : 296
Godina imam : 54
Prebivalište : Zagreb
Vozim : NEŠTO!
Na forumu od : 26.08.2008

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimesub 03 sij 2009, 15:55

pogledaj u Pitarela.Kratke 420kn,duboke 510kn. cuga
[Vrh] Go down
Dr.Ma$$a
cro chopper forum
cro chopper forum
Dr.Ma$$a

Broj postova : 1270
Vozim : dragstar 1100
Na forumu od : 24.04.2008

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimesub 03 sij 2009, 16:05

Vladek je napisao/la:
Dr.Ma$$a je napisao/la:

Postolar Zlatko u Ilici. Kod njega sam ja kupil čizme.
Ove godine ću si dati raditi nove. Cijene su mislim oko 1600-1900kn.

vladek, jel to onaj postolar negdje na pocetku ilice kad ides od trga pa s lijeve strane??
posto radis nove, znaci,pretpostavljam da si zadovoljan sa starima! daj malo o njima, kakve su, izdrzljivost i kolko dugo imas ove stare
[Vrh] Go down
biso
man
man
biso

Broj postova : 32
Vozim : ne vozim :-(... još :-)
Na forumu od : 02.05.2008

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimesub 03 sij 2009, 16:07

puksy je napisao/la:
pogledaj u Pitarela.Kratke 420kn,duboke 510kn. cuga

tnx!!!pogledat cemo!!!
[Vrh] Go down
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimesub 03 sij 2009, 17:17

deep je napisao/la:
u svakom slučaju kaubojke i to kvalitetne kaubojke . One u louisu samo sliće na kaubojke i daleko su od kvalitetne kaubojke .Kažu stari : " Čizma glavu čuva , a šešir ju krasi " . Vlaga dolaži odozdo , pa ako hoćeš navući vlagu zamisli se .

Zar one iz Louisa gore Zanottijeve "kaubojke" nisu dobre? Imaju i kožni đon i sve... scratch
[Vrh] Go down
medo
cro chopper forum
cro chopper forum
medo

Broj postova : 2710
Godina imam : 56
Prebivalište : selo kraj vestgejta
Vozim : yamaha 650 classic
Na forumu od : 01.01.2008

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimesub 03 sij 2009, 17:32

ja sam dok sam furao kaubojke radio kod zdunićauna početku ilice svake sam nosio po 5-6 godina stalno i onda ih poklanjao,onda su bile 200 DM vjerjatno je sad slično u EU,vrijede svake lipe,ovo iz louisa mi više baca na cipelu ili nešto slično tome,vidio sam u grazu u dućanu HD-ove čizme,ne znam kako se zove dućan , na onoj je njhovoj ilici na tri kata samo cipele i bio je veliki izbor.cijene? visoke ali izgledaju mrak.
[Vrh] Go down
http://www.radio-zapresic.hr/
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitimesub 03 sij 2009, 17:39

Jednom sam već pisam, ni sam ne znam gdje, ja sam svoje prve čizme (kaubojke) kupija u ZG pored prodavaonice Uvex, mislim da je to Vlaška i to davne 86te godine, platio ih tada polam plaće (oko 2tkn) i dan danas su žive samo ih ne nosim ima 7 g. otkako sam kupija nove. Obečao sam ih pokloniti sinovcu kad još malo naraste. Nisam ih slikao jer mi se ne da čistiti ih i patinavati.

Druge sam kupio isto u ZG, 2001 god. u Ilici od trga prema Črnomercu nekih 100-200 metara sa lijeve strane u haustoru i platio sam ih 1200 ioli 1400 kn, ne sječam se točno i prezadovoljan sam kvalitetom.
Neznam dali je to ovaj Zdunić koji se spominje jer ne mogu pronaći vizitku koju mi je dao.
Da nebi nekog zeznulo, mislim da još postoje jedan postolar odmah blizu Zdunića odnosna ima ih dva i oba su sa lijeve strane i u haustoru. Razlika je samo što je jedan kad uđeš u haustor nakon 10metara sa desne strane (tu sam ja uzeo svoje) a drugi je pravo tj. na čelu i tada nije imao ovakve kakve sam ja kupio već je imao ovakve kakve je Piva postala prije god. dana. Rođak je baš prije 5-6 dana kupio u Luisu Sancho 170€ i uopće se ne mogu po kvaliteti uspoređivati. Isto tako susjed ima one koje se spominju da ih ima u pitarela a iste su teški šrot, što im i cjena govori. Ponovno ću kupiti u ZG ali ovaj put SMEĐE.

Moje čizme nakon 7 god....samo su prebrisane od prašine
ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Afh72d

a ovo su Pivine koje je postala prošle god. (mislim u 1. mj.)
ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi 2u6ze4p
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi   ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi Icon_minitime

[Vrh] Go down

ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi
[Vrh] 
Stranica 1 / 8.Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» podkapa - savjeti i prijedlozi
» savjeti za moto gume