|
|
| ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi | |
|
+51mrljo#2 freebee Danijel Karlo martinx Cube swileni Jack uljez prof_VN calc69 Hrki maatredrag burton Marina dudo cro.chopper Quirin Suhi Crusader dibidus freshman necchi Jastreb Saba freddie Beatnik magna Gad_ jebiki phoenix_dreamer palomas Kum Safet(y) deda Leso jura dragger medo puksy biso Vladek Rocker Dr.Ma$$a lukylipik rudy stain emirharley zanotti Zmija asy 55 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi pet 02 sij 2009, 20:06 | |
| Evo naslov sve kaže. Razmišljam o kupovini malo boljih. Malo znam, savjetujte općenito (šta treba imat dobra čizma) i konkretno ako znate koje su to i di ih ima za kupit.. | |
| | | Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi pet 02 sij 2009, 20:16 | |
| evo i ja ću se pridružit temi, jer dobrih ( da ne kažem i čoperskih ) čizama malo je teže naći u hrvata, a za brata trebam definirat opremu pa... moje iskustvo: Sendra čizme, skupe ali vrijedne novaca...samo jedini dućan koji je bio zastupnik je zatvorio...Sancho mi se čine kao nešto lošija kopija ovih... ovdje je bila slična rasprava, ali malo je out of date https://cro-chopper.forumcroatian.com/rock-roll-f8/harlj-eizme-t205.htm?highlight=%e8izme...što se danas nudi i gdje? | |
| | | zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi pet 02 sij 2009, 20:22 | |
| Ja sam uzeo Sancho i za sada sam zadovoljan. Nepropusne su,kožni đon i dobar look. Uzeo sam ih u Louisa preko Kreše http://www.louis.de/_20ec091bdb04268e84a2e75fa4fbdd1eba/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=190&wgr=825&list_total=7&anzeige=0&artnr_gr=202730 | |
| | | asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi pet 02 sij 2009, 21:04 | |
| Baš te kratke? Jel triba možda malo visočije ipak da su?.. imaju li željeza u sebi? | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi pet 02 sij 2009, 21:11 | |
| Ne postoje bolje cizme za motora od "kaubojskih" sa koznim djonom, ali kasnije ih dodatno "potkujes" debelom, rebrastom gumom. Stite te u svim uvjetima, zimi griju, a ljeti ne propustaju toplotu i odlicno trpe udare sunca. Trebale bi biti "duboke". Imas odlican izbor u Splitu u "Bikersa" (www.bikers-split.com), cijene jesu masne, ali takve cizme mogu najmanje deset pouzdanih godina izdrzati, sa redovnim promjenana gume na koznom djonu.
Ako kupis one sto ih zovu "bikerske-kaubojske" sa gumenim djonom, reci ces "pa povoljno je,a ima u Louisa" - jest vraga, kad se ta guma istrosi, a istrosi se za jednu sezonu, cizme mozes baciti. Prave kaubojke guraju deset i vise godina, ali plati cijenu, a to je cca 250 do 300 euro. | |
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi pet 02 sij 2009, 23:01 | |
| - emirharley je napisao/la:
- Ne postoje bolje cizme za motora od "kaubojskih" sa koznim djonom, ali kasnije ih dodatno "potkujes" debelom, rebrastom gumom. Stite te u svim uvjetima, zimi griju, a ljeti ne propustaju toplotu i odlicno trpe udare sunca. Trebale bi biti "duboke". Imas odlican izbor u Splitu u "Bikersa" (www.bikers-split.com), cijene jesu masne, ali takve cizme mogu najmanje deset pouzdanih godina izdrzati, sa redovnim promjenana gume na koznom djonu.
Ako kupis one sto ih zovu "bikerske-kaubojske" sa gumenim djonom, reci ces "pa povoljno je,a ima u Louisa" - jest vraga, kad se ta guma istrosi, a istrosi se za jednu sezonu, cizme mozes baciti. Prave kaubojke guraju deset i vise godina, ali plati cijenu, a to je cca 250 do 300 euro. na žalost Emire, na taj sam dućan i mislio, Bikers u Splitu više ne radi...tamo sam i ja kupio čizme...šteta | |
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi pet 02 sij 2009, 23:03 | |
| - asy je napisao/la:
- Baš te kratke? Jel triba možda malo visočije ipak da su?.. imaju li željeza u sebi?
svakako visoke, nije fora propuh po zglobovima po hladnijem vremenu ili dužoj vožnji...a i korištenje foot restova u istim uvjetima je upitno | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 00:04 | |
| - Zmija je napisao/la:
- emirharley je napisao/la:
- Ne postoje bolje cizme za motora od "kaubojskih" sa koznim djonom, ali kasnije ih dodatno "potkujes" debelom, rebrastom gumom. Stite te u svim uvjetima, zimi griju, a ljeti ne propustaju toplotu i odlicno trpe udare sunca. Trebale bi biti "duboke". Imas odlican izbor u Splitu u "Bikersa" (www.bikers-split.com), cijene jesu masne, ali takve cizme mogu najmanje deset pouzdanih godina izdrzati, sa redovnim promjenana gume na koznom djonu.
Ako kupis one sto ih zovu "bikerske-kaubojske" sa gumenim djonom, reci ces "pa povoljno je,a ima u Louisa" - jest vraga, kad se ta guma istrosi, a istrosi se za jednu sezonu, cizme mozes baciti. Prave kaubojke guraju deset i vise godina, ali plati cijenu, a to je cca 250 do 300 euro. na žalost Emire, na taj sam dućan i mislio, Bikers u Splitu više ne radi...tamo sam i ja kupio čizme...šteta Da li je moguce? To je bio super shop, ali prije svega super ekipa, pa znao sam ih i osobno, prava raja, nisu bili "gladni", vec sve OK. Steta, velika steta, a davali su takav "šmek" Zapada...... | |
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 00:15 | |
| - Zmija je napisao/la:
- emirharley je napisao/la:
Ako kupis one sto ih zovu "bikerske-kaubojske" sa gumenim djonom, reci ces "pa povoljno je,a ima u Louisa" - jest vraga, kad se ta guma istrosi, a istrosi se za jednu sezonu, cizme mozes baciti. Prave kaubojke guraju deset i vise godina, ali plati cijenu, a to je cca 250 do 300 euro. na žalost Emire, na taj sam dućan i mislio, Bikers u Splitu više ne radi...tamo sam i ja kupio čizme...šteta U Splitu je zatvoren ali im je aktivna poslovnica u Sinju | |
| | | stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 00:18 | |
| ...a mislim da se u Splitu trazi novi prostor. | |
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 00:22 | |
| - Zmija je napisao/la:
- asy je napisao/la:
- Baš te kratke? Jel triba možda malo visočije ipak da su?.. imaju li željeza u sebi?
svakako visoke, nije fora propuh po zglobovima po hladnijem vremenu ili dužoj vožnji...a i korištenje foot restova u istim uvjetima je upitno Sljedeče uzimam duboke mada ni ove nisu puno plitke a sa cruiser clips se rješe svi problemi | |
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 00:24 | |
| Broj Bikersa u Sinju pošto zna biti često zatvoren 021343685 | |
| | | rudy man
Broj postova : 157 Godina imam : 61 Prebivalište : Split Vozim : xvs 650 dragstar Na forumu od : 07.01.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 10:13 | |
| ima u splitu dućan u marmontovoj,blizu kina karaman prodaju harley-davidson čizme cjena je bila 1800 kn prije 2-3 godine kad sam ih ja kupio odlične su | |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 10:59 | |
| ... dobre kaubojke doista traju desetljećima! ... u ne baš najglasovitijoj ZG postolarskoj radnji koje više nema u Vlaškoj blizu Kvatrića; daleke 1987 u 4. mjesecu kupio sam čizme koje i danas nosim..... samo nekoliko promjena đonova i jednom pete..... ...traju, a i koštale su! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 11:58 | |
| u svakom slučaju kaubojke i to kvalitetne kaubojke . One u louisu samo sliće na kaubojke i daleko su od kvalitetne kaubojke .Kažu stari : " Čizma glavu čuva , a šešir ju krasi " . Vlaga dolaži odozdo , pa ako hoćeš navući vlagu zamisli se . |
| | | Dr.Ma$$a cro chopper forum
Broj postova : 1270 Godina imam : 36 Prebivalište : zagreb Vozim : dragstar 1100 Na forumu od : 24.04.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 12:06 | |
| gdje u zagrebu ima neki pouzdan postolar koji radi dobre i kvalitetne cizme?? znam da ce takve i kostat i najduze izdrzat ali to mi jedino preostaje, da ih radim po narudzbi jer serijske proizvodnje takvih cizama broj 50 bas i nisam negdje vidio a ja, hvala bogu, nosim broj 50 tako da mi jedino preostaje neki postolar mislim da sam negdje u ilici vidio neke kaubojke kod nekog postolara u izlogu!! ako netko zna nekakvog ali da je vec radio takve cizme i u te svrhe....znaci nekog tko zna sta trazim | |
| | | Rocker cro chopper forum
Broj postova : 652 Godina imam : 60 Prebivalište : Tovarnik/Frankfurt Vozim : BMW K1300R, BMW R1200RT Na forumu od : 10.11.2007
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 12:24 | |
| Udobne , sigurne (pokrivaju skocni zglob sto je vrlo vazno) samo po kisi .....nakon izvjesnog vremena.... mokre noge... Naravno idealne su prave motoristicke cizme ali... koje odgovaraju uz chopper???? | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 15:30 | |
| - Dr.Ma$$a je napisao/la:
- gdje u zagrebu ima neki pouzdan postolar koji radi dobre i kvalitetne cizme??
znam da ce takve i kostat i najduze izdrzat ali to mi jedino preostaje, da ih radim po narudzbi jer serijske proizvodnje takvih cizama broj 50 bas i nisam negdje vidio a ja, hvala bogu, nosim broj 50 tako da mi jedino preostaje neki postolar
mislim da sam negdje u ilici vidio neke kaubojke kod nekog postolara u izlogu!! ako netko zna nekakvog ali da je vec radio takve cizme i u te svrhe....znaci nekog tko zna sta trazim Postolar Zlatko u Ilici. Kod njega sam ja kupil čizme. Ove godine ću si dati raditi nove. Cijene su mislim oko 1600-1900kn. | |
| | | biso man
Broj postova : 32 Godina imam : 36 Prebivalište : zagreb Vozim : ne vozim :-(... još :-) Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 15:51 | |
| ajmo ovak...gdje se mogu kupit cizme koje mi nece izbit pola place iz djepa a da su opet odgovarajuce... znam da sam ''zahtjevan'' al jebiga nemrem si priustit dat hiljdu i pol kn za cizme tog stila.a opet bih volio hodati u necem takvom. | |
| | | puksy man
Broj postova : 296 Godina imam : 54 Prebivalište : Zagreb Vozim : NEŠTO! Na forumu od : 26.08.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 15:55 | |
| pogledaj u Pitarela.Kratke 420kn,duboke 510kn. | |
| | | Dr.Ma$$a cro chopper forum
Broj postova : 1270 Godina imam : 36 Prebivalište : zagreb Vozim : dragstar 1100 Na forumu od : 24.04.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 16:05 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Dr.Ma$$a je napisao/la:
- gdje u zagrebu ima neki pouzdan postolar koji radi dobre i kvalitetne cizme??
znam da ce takve i kostat i najduze izdrzat ali to mi jedino preostaje, da ih radim po narudzbi jer serijske proizvodnje takvih cizama broj 50 bas i nisam negdje vidio a ja, hvala bogu, nosim broj 50 tako da mi jedino preostaje neki postolar
mislim da sam negdje u ilici vidio neke kaubojke kod nekog postolara u izlogu!! ako netko zna nekakvog ali da je vec radio takve cizme i u te svrhe....znaci nekog tko zna sta trazim Postolar Zlatko u Ilici. Kod njega sam ja kupil čizme. Ove godine ću si dati raditi nove. Cijene su mislim oko 1600-1900kn. vladek, jel to onaj postolar negdje na pocetku ilice kad ides od trga pa s lijeve strane?? posto radis nove, znaci,pretpostavljam da si zadovoljan sa starima! daj malo o njima, kakve su, izdrzljivost i kolko dugo imas ove stare | |
| | | biso man
Broj postova : 32 Godina imam : 36 Prebivalište : zagreb Vozim : ne vozim :-(... još :-) Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 16:07 | |
| - puksy je napisao/la:
- pogledaj u Pitarela.Kratke 420kn,duboke 510kn.
tnx!!!pogledat cemo!!! | |
| | | asy cro chopper forum
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 17:17 | |
| - deep je napisao/la:
- u svakom slučaju kaubojke i to kvalitetne kaubojke . One u louisu samo sliće na kaubojke i daleko su od kvalitetne kaubojke .Kažu stari : " Čizma glavu čuva , a šešir ju krasi " . Vlaga dolaži odozdo , pa ako hoćeš navući vlagu zamisli se .
Zar one iz Louisa gore Zanottijeve "kaubojke" nisu dobre? Imaju i kožni đon i sve... | |
| | | medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 17:32 | |
| ja sam dok sam furao kaubojke radio kod zdunićauna početku ilice svake sam nosio po 5-6 godina stalno i onda ih poklanjao,onda su bile 200 DM vjerjatno je sad slično u EU,vrijede svake lipe,ovo iz louisa mi više baca na cipelu ili nešto slično tome,vidio sam u grazu u dućanu HD-ove čizme,ne znam kako se zove dućan , na onoj je njhovoj ilici na tri kata samo cipele i bio je veliki izbor.cijene? visoke ali izgledaju mrak. | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi sub 03 sij 2009, 17:39 | |
| Jednom sam već pisam, ni sam ne znam gdje, ja sam svoje prve čizme (kaubojke) kupija u ZG pored prodavaonice Uvex, mislim da je to Vlaška i to davne 86te godine, platio ih tada polam plaće (oko 2tkn) i dan danas su žive samo ih ne nosim ima 7 g. otkako sam kupija nove. Obečao sam ih pokloniti sinovcu kad još malo naraste. Nisam ih slikao jer mi se ne da čistiti ih i patinavati. Druge sam kupio isto u ZG, 2001 god. u Ilici od trga prema Črnomercu nekih 100-200 metara sa lijeve strane u haustoru i platio sam ih 1200 ioli 1400 kn, ne sječam se točno i prezadovoljan sam kvalitetom. Neznam dali je to ovaj Zdunić koji se spominje jer ne mogu pronaći vizitku koju mi je dao. Da nebi nekog zeznulo, mislim da još postoje jedan postolar odmah blizu Zdunića odnosna ima ih dva i oba su sa lijeve strane i u haustoru. Razlika je samo što je jedan kad uđeš u haustor nakon 10metara sa desne strane (tu sam ja uzeo svoje) a drugi je pravo tj. na čelu i tada nije imao ovakve kakve sam ja kupio već je imao ovakve kakve je Piva postala prije god. dana. Rođak je baš prije 5-6 dana kupio u Luisu Sancho 170€ i uopće se ne mogu po kvaliteti uspoređivati. Isto tako susjed ima one koje se spominju da ih ima u pitarela a iste su teški šrot, što im i cjena govori. Ponovno ću kupiti u ZG ali ovaj put SMEĐE. Moje čizme nakon 7 god....samo su prebrisane od prašine a ovo su Pivine koje je postala prošle god. (mislim u 1. mj.) | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi | |
| |
| | | | ČIZME motorističke - savjeti i prijedlozi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|