|
|
| narucivanje iz Louise-a. . . opet | |
|
+16KLResho medo One Night Stand Brzi Kum KekoWaspnation dibidus HD Biker mustra Vladek dragger jazz magna sef-sale zanotti Jack 20 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet pet 22 sij 2010, 18:40 | |
| - Jack je napisao/la:
- medo je napisao/la:
- ja za Louis imam šemu da dva put godišnje odem u Graz s busom po robicu jer je neusporedivo jeftinije ,pogotovo za klince ,a usput navratim u Louis,kupio sam dosta toga gore i usput je i izlet, ( Graz je lijep),autobus košta 100 kuna tam i nazad,na carini nema frke ak baš ne kupiš pol dućana,šoferi imaju neki svoj dil i dođem kući bez brige oko carine,vinjeta,pivice više... i na kraju dobiš mever,meni je to najbolja kombinacija.
ma je, sve to stoji
ali mi hitno treba stop svjetlo, nije mi se fora voziti bez njega... izgleda da cu morati kupiti neko privremeno... Ako ti hitno treba svjetlo, znaš gdje ima... | |
| | | medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet pet 22 sij 2010, 19:25 | |
| pa stavi za prvu ruku bilo kakvo dođi u Zaprešić na autootpad,valjda ima nekaj
3311600 | |
| | | KLResho man
Broj postova : 55 Godina imam : 40 Prebivalište : Bjelovar Vozim : Kawasaki KLR 650,prerada Na forumu od : 19.01.2009
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet pon 25 sij 2010, 21:51 | |
| Što se tiče Triviuma,mislim da je prilično skupo sve to.
Razumijem da moraju i oni od nečega živjeti,da imaju svoju računicu.Ali sigurno dobiju dobar popust,a nama ovdje računaju 1Eu po 10-11kn,a koliko sam skužio kad sam i sam od njih narućivao,prodaju robu isključivo po kataloškim cijenama,trenutne popuste ne uvažavaju.Pa tako netko tko ne zna može naručiti stvar za 200Eu,platiti 2200kn,a ona je na sniženju i košta 80Eu(npr. Streetfighter jakne),a ja je donesem i naplatim 640kn.
Postvalja se pitanje jel bolje opelješit neznalice i naivce ili biti pomalo glup kao ja i zarađivati malo.Ali meni je gušt da se s nekima od mušterija družim,nešto zaradim i sve 5.Nije mi sve samo u trgovini i parama.
Ako sam nešto krivo napisao o Triviumu,ispričavam se unaprijed,pišem samo po prijašnjem iskustvu.
Usput,moj novi broj je 091 11 294 00 | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet pon 08 vel 2010, 07:34 | |
| - KLResho je napisao/la:
Usput,moj novi broj je 091 11 294 00 Podebljaj malo taj broj, da ga ljudi imaju i mogu iskoristiti. Vjerojatno ce mi nesto trebati, pa ti se javim. | |
| | | zgrdic man
Broj postova : 148 Godina imam : 69 Prebivalište : zagreb Vozim : ništa više Na forumu od : 11.09.2008
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet uto 09 vel 2010, 09:09 | |
| e da imam katalog šta bi ja svašta,neda mi se preko kompjutera inače Krešo je legenda | |
| | | KLResho man
Broj postova : 55 Godina imam : 40 Prebivalište : Bjelovar Vozim : Kawasaki KLR 650,prerada Na forumu od : 19.01.2009
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet uto 15 vel 2011, 16:51 | |
| Grga,hvala na pohvali!
Malo sam lijen ići na forum,pa evo podataka gdje ću se javiti prije nego na forumu.
Ako me netko treba,broj je 091 11 294 00 (memorirajte si sa +385 jer sam često van Lijepe naše pa mi nekad sms ni ne stigne)
e-mail adrese: klresho@gmail.com klr-esho@net.hr
P.S. Imate li vi forumaši kakvo mjesto gdje se sastajete? Da pošaljem par kataloga pa da možete vidjeti. Dečkima iz okolice Splita ću poslati drugi tjedan kataloge. A početkom godine tko god šta naruči dobije i katalog uz stvari...eto toliko... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet uto 15 vel 2011, 19:34 | |
| - KLResho je napisao/la:
- Grga,hvala na pohvali!
Malo sam lijen ići na forum,pa evo podataka gdje ću se javiti prije nego na forumu.
Ako me netko treba,broj je 091 11 294 00 (memorirajte si sa +385 jer sam često van Lijepe naše pa mi nekad sms ni ne stigne)
e-mail adrese: klresho@gmail.com klr-esho@net.hr
P.S. Imate li vi forumaši kakvo mjesto gdje se sastajete? Da pošaljem par kataloga pa da možete vidjeti. Dečkima iz okolice Splita ću poslati drugi tjedan kataloge. A početkom godine tko god šta naruči dobije i katalog uz stvari...eto toliko... Krešo evo ja bi bio zahvalan kada bi poslao nešto i u Slavoniju. Čuti ćemo se na gmail! Pozdrav! |
| | | zed12 cro chopper forum
Broj postova : 1932 Godina imam : 50 Prebivalište : ni vrit ni mimo Vozim : da Na forumu od : 02.03.2010
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet sri 07 pro 2011, 13:27 | |
| Moram pohvaliti KLReshu nešto smo surađivali, postupak jednostavan, dostava brza, cijene kataloške.
| |
| | | Dukes of hazzard cro chopper forum
Broj postova : 982 Godina imam : 43 Prebivalište : Karlovac Vozim : Yamaha XVS 1100 Na forumu od : 15.12.2010
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet sri 07 pro 2011, 17:56 | |
| - zed12 je napisao/la:
- Moram pohvaliti KLReshu nešto smo surađivali, postupak jednostavan, dostava brza, cijene kataloške.
Je, KLResho je momak na mjestu, i ja sam trgovao s njim. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet | |
| |
| | | | narucivanje iz Louise-a. . . opet | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|