| narucivanje iz Louise-a. . . opet | |
|
+16KLResho medo One Night Stand Brzi Kum KekoWaspnation dibidus HD Biker mustra Vladek dragger jazz magna sef-sale zanotti Jack 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: narucivanje iz Louise-a. . . opet pet 12 ruj 2008, 13:32 | |
| znam da je bilo nekolko postova o narucivanju iz Louise-a. . . i da ima netko tko vozi stvari. . . al evo. . . ak nekom zatreba
Jucer sam bio u Zaboku u ducanu Motocentar 049 221 659
rade sa nekom firmom ( mislim da su iz Umaga ) koja ima ' zastupnistvo ' za RH od Louise-a moze se naruciti sve iz kataloga jedino sto je cijena drugacija postojecoj cijeni u eurima dodas 0 i to ti je cijena u kunama znaci ako je nesto u katalogu 100 eura to je onda 1000 kn znaci dodatak od nekih 25 - 30 % covjek iskreno kaze da se za vece stvari ne isplati - ali ako kupujes nesto manje i ne da ti se ici do Graza vjerojatno je O.K. | |
|
| |
zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet pet 12 ruj 2008, 13:36 | |
| To ti je puno s obzirom da Krešo i drugi računaju sve x 8kuna i još ti pošalju na kučnu aresu ili busom | |
|
| |
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet pet 12 ruj 2008, 13:43 | |
| - zanotti je napisao/la:
- To ti je puno s obzirom da Krešo i drugi računaju sve x 8kuna i još ti pošalju na kučnu aresu ili busom
istina, vise je - i to dosta s druge strane ako recimo narucis lampu i ispostavi se da nesto ne radi onda se mozes vratit u ducan i trazit zamjenu - ako su dileri trebali bi postovati i garanciju jel imas mozda Kresin broj - svi ga spominju, al nisam skuzio tko je covjek | |
|
| |
zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet pet 12 ruj 2008, 13:49 | |
| - Jack je napisao/la:
- zanotti je napisao/la:
- To ti je puno s obzirom da Krešo i drugi računaju sve x 8kuna i još ti pošalju na kučnu aresu ili busom
istina, vise je - i to dosta s druge strane ako recimo narucis lampu i ispostavi se da nesto ne radi onda se mozes vratit u ducan i trazit zamjenu - ako su dileri trebali bi postovati i garanciju jel imas mozda Kresin broj - svi ga spominju, al nisam skuzio tko je covjek Ma nema beda za vratiti robu Ja sam do sada preko Kreše vratio čizme jer su mi bile male i disk pločice za z1000 jer nisu pasale.Podrazumjeva se da roba bude neoštečena. Krešo je iz Bjelovara a radi u Đubreta 0038598436875 | |
|
| |
sef-sale man
Broj postova : 210 Godina imam : 41 Prebivalište : zagreb Vozim : drag star xvs 1100 custom Na forumu od : 17.04.2008
| Naslov: .. pet 12 ruj 2008, 14:20 | |
| a taj cer kreso je mene zavlacio tri tjedna ...svaku ce subotu ic i nikako da ode..a kad sam ga god nazvo... pita a koji si ti...jebote onaj koji te zove svaki treci dan... | |
|
| |
Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet pet 12 ruj 2008, 14:28 | |
| covjeka neznam. . . pa nemogu nista o njizi reci. . . osim da ima glavu na ramenima, i noge do poda - al i to je samo pretpostavka to je kao s narucivanjem iz ikea-e ima tip koji uzima 25 %, al ti doveze kad kaze, i to doma do vrata. . . doduse, tamo i ostavi ak te nema al mu mos vratit aj nekaj ne stima | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet pet 12 ruj 2008, 14:32 | |
| - sef-sale je napisao/la:
- a taj cer kreso je mene zavlacio tri tjedna ...svaku ce subotu ic i nikako da ode..a kad sam ga god nazvo... pita a koji si ti...jebote onaj koji te zove svaki treci dan...
ja sam preko kreše napravio 5-6 narudžbi, i istina je da koji put bude tako da ne stigne otići 2-3 sedmice, ali i to ide u cijenu (koliko para - toliko muzike). ako se želi brzo i točno onda to i platiš 1euro= 10 kuna | |
|
| |
jazz man
Broj postova : 370 Godina imam : 38 Prebivalište : popovača/zagreb Vozim : ništ... Na forumu od : 09.05.2008
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet pet 12 ruj 2008, 14:39 | |
| Ja sam isto od Kreše narucivao i samo pozitivna iskustava imam.. Prvi put mi je nabavio za 2 dana tak je ispalo, a drugi put sam cekao 2tj, ali sta sad barem je puno jeftinije i može se sa njim dogovoriti kak god hoce.. | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet pet 12 ruj 2008, 15:56 | |
| - zanotti je napisao/la:
Pa dobro jeli stigla moja tečica Šta se Kreše tiće, čovjek je OK. Naručivao sam 5-6 puta i sve je bilo regularno i brzo... 5-10 dana....ali zadnja naruđba mi je prisjela tako da sam od iste odusta. | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet pet 12 ruj 2008, 17:49 | |
| Krešo je čovjek i pol, ali morate razumjeti da nije firma, pa kao takav ima i svoje obveze (vožnje motorom) pa jednosatvno ne stigne otići. Roba se može mjenjati ako ti ne paše. Surađivo s njim par puta i sve 5.
Što se tiče kupovanja iz Louisovog kataloga, to se može i u ZG po cijenama koje je Jack naveo - Top Moto Rudeš u Zagrebačkoj ulici. | |
|
| |
mustra cro chopper forum
Broj postova : 673 Godina imam : 35 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki er6n Na forumu od : 01.07.2008
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet pet 12 ruj 2008, 17:55 | |
| ja sam neki dan slao mail u louis da pitam neš i odgovorili su mi tako da ako nekoga neš zanima slobodno im pošaljite ČITAJU MAILOVE | |
|
| |
HD Biker cro chopper forum
Broj postova : 520 Godina imam : 48 Prebivalište : EU Vozim : HD Police Road King Screaming Eagle Na forumu od : 03.12.2007
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet pet 12 ruj 2008, 18:19 | |
| prvo to sta velis da je on zastupnik za louis u HR to ti oni muljaju sto posto. pricao sam sa glavinim covijekom koji otvara louisove ducane u njemackoj i u austriji i znam 100% da oni nemaju zastupnika u HR, jer ih to trziste momentalno ne zanima. to ti je ono fora naruce iz kataloga kao i svaki drugi, valjda ima nekoga u austriji ili njemackoj koji mu te stvari tamo moze narucit i poslat. a to sta se tice stavi samo 0 to je preskupo. evo ja sam isto nudio na forum da donosim stvari iz louisa za cijenu koja je i u katalogu ako nekoga zanima, dostava unutar HR postom ali to placa kupac sam | |
|
| |
dibidus man
Broj postova : 374 Godina imam : 48 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha Dragstar 650XVS Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet sub 13 ruj 2008, 07:26 | |
| s Krešom imam samo pozitivna iskustva (sissy, nosači za bisage, bisage..), a čeka se onoliko koliko se čeka (2-3 tjedna) i za te pare (8 kuna euro) uopće nije bed | |
|
| |
KekoWaspnation cro chopper forum
Broj postova : 1546 Godina imam : 46 Prebivalište : Kreuzlingen Vozim : Honda CS Shadow 600 VT Na forumu od : 04.03.2008
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet sub 13 ruj 2008, 09:32 | |
| O Kresi sve najbolje i zaista je sve ok a sluzbenog predstavnistvo ovdje ne postoji, cudim se uopce nekoj naivi da netko i misli da ima,, ovo super funkcionira i sve se dobije..narucaviao sam jedno 5-6 puta i sve je kak treba biti. | |
|
| |
Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet sub 13 ruj 2008, 12:27 | |
| Ja sam isto suradjivao sa Kresom i prvi puta je trebalo biti za 2 tjedna jer je prvi vikend rekao da je vec prekrcan, ali meni jakna stugla za 4 dana!!! Drugi puta covjek rekao kada ide i to sve ispostovao (iako je rekao da postoji mogucnost da odgodi za tjedan dana). Ostalo sam se uvaljivao kada su drugi narucivali preko Krese i sve ispalo po dogovoru.
Preporucujem! | |
|
| |
Brzi man
Broj postova : 367 Godina imam : 57 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki ZR-7 Na forumu od : 12.05.2008
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet sub 13 ruj 2008, 17:19 | |
| - KekoWaspnation je napisao/la:
- O Kresi sve najbolje i zaista je sve ok a sluzbenog predstavnistvo ovdje ne postoji, cudim se uopce nekoj naivi da netko i misli da ima,, ovo super funkcionira i sve se dobije..narucaviao sam jedno 5-6 puta i sve je kak treba biti.
http://www.trivium.hr/index.htm Ne znam jel se vodi kao predstavništvo, aliLouis asortiman drže cijeli. Ne znam za ovog dečka kojeg spominjete, ali ja bio neki dan u Zaboku i uzeo Katemax (mašinicu za čišćenje lanca) koja je tam 200kn, dobio popusta i platio 170 kn .... za takvu cijenu mislim da mi se za sitne stvari ne isplati nikamo drugdje ići. | |
|
| |
Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet ned 14 ruj 2008, 18:44 | |
| - Brzi je napisao/la:
- KekoWaspnation je napisao/la:
- O Kresi sve najbolje i zaista je sve ok a sluzbenog predstavnistvo ovdje ne postoji, cudim se uopce nekoj naivi da netko i misli da ima,
http://www.trivium.hr/index.htm
Ne znam jel se vodi kao predstavništvo, aliLouis asortiman drže cijeli. Ne znam za ovog dečka kojeg spominjete, ali ja bio neki dan u Zaboku i uzeo Katemax (mašinicu za čišćenje lanca) koja je tam 200kn, dobio popusta i platio 170 kn .... za takvu cijenu mislim da mi se za sitne stvari ne isplati nikamo drugdje ići. hvala Brzi za potvrdu. . . ne vidim zasto bih bio naivac. . . cinjenica je da znam prilicno o zastupnistvima, njihovim vrstama i gradacijama. . . imam dosta poznatih koji se bave slicnim i ne cini mi se nemoguce da netko s Louise-om dogovori cak i neformalni deal. . . sto je zapravo prilicno cesto u toj vrsti posla nadam se da nije slucaju o privatnoj provokaciji forum je mjesto za koje je dogovoreno da nece trpiti vrijedjanje. . . naravno da svatko ima ljudi s kojima se ne slaze. . . i to je O.K.. . . osobno na takve ne zelim trositi vrijeme, i takodjer tratiti njihovo | |
|
| |
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet pon 15 ruj 2008, 05:53 | |
| - weisslucky je napisao/la:
- prvo to sta velis da je on zastupnik za louis u HR to ti oni muljaju sto posto. pricao sam sa glavinim covijekom koji otvara louisove ducane u njemackoj i u austriji i znam 100% da oni nemaju zastupnika u HR, jer ih to trziste momentalno ne zanima. to ti je ono fora naruce iz kataloga kao i svaki drugi, valjda ima nekoga u austriji ili njemackoj koji mu te stvari tamo moze narucit i poslat. a to sta se tice stavi samo 0 to je preskupo. evo ja sam isto nudio na forum da donosim stvari iz louisa za cijenu koja je i u katalogu ako nekoga zanima, dostava unutar HR postom ali to placa kupac sam
Pa koliko sam ja skužio (ispravi me ako griješim), Louis nema zastupnika ni u drugim zemljama, pa ni u Austriji i Njemačkoj! Oni imaju svoje dučane (s tablom Louis), Louis nije marka proizvoda nego ime dučana! Pretpostavljam da ti je i to rekao taj kaj otvara Louisove dučane! To je ko da oćeš jogurt K-plus iz Konzuma, a živiš npr. u Mađarskoj, pa ti ga netko naruči i naplati! Uostalom, nije bitno dal se to zove zastupstvo, uvozništvo ili kopanje rupe u zidu, al naručiš i dobiješ! A dodana nula nije puno s obzirom da oni od toga žive (tj. to je dučan, imaš dućana koji to nabavljaju, kod nekih je brojka iz kataloga x10, kod nekih x11)! Ak uzmeš troškove dostave, carinu i sl. to ne ispada puno! Besmisleno je to uspoređivati s cijenom kad ti netko dopelja na neki snalažljivi način pa izbjegne carinu ak ima sreće ili slično! | |
|
| |
Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet pon 15 ruj 2008, 19:17 | |
| Ak uzmeš troškove dostave, carinu i sl. to ne ispada puno! Besmisleno je to uspoređivati s cijenom kad ti netko dopelja na neki snalažljivi način pa izbjegne carinu ak ima sreće ili slično![/quote]
potpisujem. . . | |
|
| |
HD Biker cro chopper forum
Broj postova : 520 Godina imam : 48 Prebivalište : EU Vozim : HD Police Road King Screaming Eagle Na forumu od : 03.12.2007
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet pon 15 ruj 2008, 21:03 | |
| to su njihovi ducani u Njemackoj i Austriji to imas pravo, pogresno sam se izrazio. Oni nikome nedaju zastupnistvo nego sami otvaraju ducane, zaposljavaju svoje ljude itd. | |
|
| |
Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet čet 21 sij 2010, 19:27 | |
| sada sam pokusao zvati Kresu, ali mi javlja da je privremeno iskljucen iz mreze...
jel ima netko neki drugi broj osim 098 436875...
trebam nesto prilicno hitno, da se mogu opet voziti...
hvala... ili, ako netko ide u Louise bio bi mu zahvalan da se javi...
Jack / Alan
091 577 2039 | |
|
| |
medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet čet 21 sij 2010, 20:24 | |
| ja za Louis imam šemu da dva put godišnje odem u Graz s busom po robicu jer je neusporedivo jeftinije ,pogotovo za klince ,a usput navratim u Louis,kupio sam dosta toga gore i usput je i izlet, ( Graz je lijep),autobus košta 100 kuna tam i nazad,na carini nema frke ak baš ne kupiš pol dućana,šoferi imaju neki svoj dil i dođem kući bez brige oko carine,vinjeta,pivice više... i na kraju dobiš mever,meni je to najbolja kombinacija. | |
|
| |
Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet čet 21 sij 2010, 20:27 | |
| - medo je napisao/la:
- ja za Louis imam šemu da dva put godišnje odem u Graz s busom po robicu jer je neusporedivo jeftinije ,pogotovo za klince ,a usput navratim u Louis,kupio sam dosta toga gore i usput je i izlet, ( Graz je lijep),autobus košta 100 kuna tam i nazad,na carini nema frke ak baš ne kupiš pol dućana,šoferi imaju neki svoj dil i dođem kući bez brige oko carine,vinjeta,pivice više... i na kraju dobiš mever,meni je to najbolja kombinacija.
ma je, sve to stoji ali mi hitno treba stop svjetlo, nije mi se fora voziti bez njega... izgleda da cu morati kupiti neko privremeno... | |
|
| |
Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet pet 22 sij 2010, 00:32 | |
| - Jack je napisao/la:
- sada sam pokusao zvati Kresu, ali mi javlja da je privremeno iskljucen iz mreze...
jel ima netko neki drugi broj osim 098 436875...
trebam nesto prilicno hitno, da se mogu opet voziti...
hvala... ili, ako netko ide u Louise bio bi mu zahvalan da se javi...
Jack / Alan
091 577 2039 Imas ga na forumu pa mu posalji PM | |
|
| |
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet pet 22 sij 2010, 02:14 | |
| - One Night Stand je napisao/la:
- A dodana nula nije puno s obzirom da oni od toga žive (tj. to je dučan, imaš dućana koji to nabavljaju, kod nekih je brojka iz kataloga x10, kod nekih x11)! Ak uzmeš troškove dostave, carinu i sl. to ne ispada puno! Besmisleno je to uspoređivati s cijenom kad ti netko dopelja na neki snalažljivi način pa izbjegne carinu ak ima sreće ili slično!
A danas mislim da je puno! Još malo pa ću se početi svaditi sam sa sobom (razlika u mišljenjima)! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: narucivanje iz Louise-a. . . opet | |
| |
|
| |
| narucivanje iz Louise-a. . . opet | |
|